עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לבנות מחשב סביב ה GTX 1080 TI 11GB תקציב 10 אלף ולקנות את המסך - Asus LED ROG SWIFT PG258Q 24.5" תקציב 3 אלף * סה"כ התקציב - 13 אלף - מעדיף לא לעבור את הסכום. המטרות בעיקר : לשחק משחקי יריות מגוף ראשון - 60% וגם משחקי הרפתקאות ואסטרטגיה גוף שלישי עם רזולוציות גבוהות 40% לגבי פרמטר השקט\רעש - לא משנה בכלל OC - מתכוון לבצע לאט ובזהירות (קל) אני רוצה לקנות את המחשב בהקדם האפשרי. (חשבתי בסכומים האלה לקנות באילת) * יש לי כמה שאלות : 1)האם התקציב במקום? (הגזמתי? או אולי אני יצטרך להשקיע יותר?) 2)האם לא שווה כבר להשקיע במערך SLI - ולקנות שתי כרטיסים יותר זולים? (למרות שאני לא מתכוון להשקיע יותר מ10) 3) שווה להשקיע על המסך מחשב הזה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MASTERpiece,

מפרט נוכחי: לוח אם - Gigabyte GA-B85M-D3H מעבד - Intel i5-4590 Quad Core כ.מסך - Gainward GeForce GTX970 4GB זיכרון -Kingstone HyperX 8GB DDR3 1600MHz SSD - Crucial 128GB MX100 Series ספק - Antec VP-500PC 500W שימושים בעיקר לגיימינג .. תציעו מה אפשר לשפר פה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. הנה המפרט, רציתי לדעת מה להוסיף או לשנות. אני רוצה לדעת גם אם הליברטי 400W יחזיק את המערכת הזאת ואם צריך ספק אחר. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1499 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤194 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤28 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 סה"כ: ¤4080 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים ש…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Nihil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (מערכת ההפעלה חלק מהתקציב - המסך אינו חלק מהתקציב.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7800 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, אך גם תכנות, הרצה של Virtual Machines, עריכה גרפית ב- Photoshop וסרטי HD. 2.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VM Player (תדיר) - VM אחד בלבד שיריץ Linux. Visual Studio 2010 (תדיר) Photoshop (מזדמן) 2.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, Syndicate, Elder Scrolls: Skyrim וכו' -מה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sdfyuio,

קבלתי לבדיקה מחשב ישן TABLET X61 של לנובו, ורציתי לשמוע חוות דעת מכאלו שמכירים את המחשב הזה, איך הוא בכללי, וגם: א.למה כל הקטע של המסך מגע לא עובד אצלי בכלל ואין בזה שום פונקציה יותר ממחשב נייד רגיל האם זה בגלל תכנת ההפעלה שמותקנת עליו - PRO SP2 XP או שיכולה להיות בעיה אחרת, והאם עם כל הגרסאות של WIN7 הוא אמור לעבוד חלק. אם הבנתי נכון אז ישנם גרסאות שהמגע עובד רק עם העט וישנם כאלו גם עם אצבע ומשמש גם כעכבר, איך אני יכול לדעת איך זה אצלי? ב. מה זה המסך הזה, אני תמיד הייתי רגיל בTHINKPAD למסך מט לחלוטין, וכאן המסך נראה חצי מבריק, ויש בו לפעמים השתקפויות, וגם נראה שסופח לכלוך אליו. איך המעבד L7700 מבחינת ביצועים. איך הציר הסיבובי של המסך , מחזיק טוב? נראה שהוא נוטה להתחמם, מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Z60m Thinkpad : 15.4" TFT WXGA 1280*800 CPU : Intel Pentium-M 760 2.0GHz 2Mb L2 Cache VGA : ATI Mobility X600 With 128Mb DDR2 Modem 56K LAN : 10/100 Mbps Wireless : Intel 802.11b/g Bluetooth : Included 16Bit SOUND HDD 100Gb S-ATA Floppy Drive : Not Included DVD-RW Multi Burner Drive 1Gb DDR2 533Mhz Up to 2Gb Security : FingerPrint Reader Battery : Li-Ion Up to 4Hr 6-Cell Weight : 2.90kg SYSTEM : Windows XP Home Edition 10,766 ש``ח ************************************************** T43 Thinkpad : 15.1" TFT XGA 1024*768 CPU : Intel Dothan 750 1.86GHz RAM : 512Mb DDR2 533Mhz Up to 2Gb VGA : Intel GMA 900 DVMT Up To 128Mb Shared RAM Modem 56K LAN 10/…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by בני סלע,

שלום...ברצוני לקנות מחשב חדש המתאים להריץ את מערכת VISTA. יש לי כרגע מחשב שמתאים רק לגרסה הבתית של וויסטה, AMD Athlon XP 2500 + 1.8 GHZ 2 x 512 DDR MB512 GeForce 7600 AGP 8x 128BIT חשוב לציין שהכרטיס מסך חדש לגמרי הוא אצלי פחות מחודש Mother Board - באותו זמן שהלוח הזה יצא לשוק לאנשים היה עדיין רשיון על דינזאור... אם אני מוכר את המחשב הזה...בכמה למכור,והאם בכלל כדאי להמשיך לשדרג אותו? תודה מראש!באהבה בני סלע ;D

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ohadp,

שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kobi.masika,

היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מבוסס אל קונרו כמובן הכל זה למשחקים גיגה זיכרון עדיף 250 הארדדיסק וכמובן צורב די וי די ותשימו לב לספק שיחזיק את כל המערכת תודה .........

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mamba-Gamba,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rona888,

שלום , אני צריכה המלצות למחשב נייד - ללימודים יש לי תקציב של 2000-2500שח ( -\+ 400-500 ש"ח רק ובמקרה וזה ישפיע המון על מפרט המחשב להוסיף את ההשקעה הזו , לטובה כמובן ) מה חשוב לי במחשב ? מקלדת -- שתהיה נוחה לכתיבה ( יש לי עכשיו נייד של ACER extensa5620Z ואני מאוד אוהבת את המקלדת שלו ) מבחינה טכנית , אני לא מבינה גדולה במחשבים , אבל חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד מס. שנים טובות תודה ,,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by iem,

אהלן אנשים ! ;D אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה פעיל באזור ה-8-10 שעות ביום וצריך שיהיה לו קירור טוב (כלומר לא נטבוק נכון ?!)... מה מומלץ? אני נוטה לכיון לנובו אבל אין לי מושג כי זה עבור מישהי ולא בא לי לפשל אחרת ...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? באזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI ודומותיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI ודומותיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי מחשב לא רע ברגע זה אך הוא לא מספק את הצרכים שלי: עכשיו אני מעוניין לשדרג את המחשב, או בעצם לפי מספר בחלקים להחלפה בעצם להחליפו (: אני מתעסק במחשב במיוחד בעריכה ובגיימינג. אני מתלבט מאוד בין שני המעבדים e8400 ו e8500. ממה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה500 מתאים יותר לOC מאשר ה400. עוד לא החלטתי אם אני מתכוון לבצע OC למעבד אך ההבדל בין המעבדים הוא כ122 שקל ככה שכנראה אני אלך על ה500. ישנו ברשותי (כפי שניתן לראות בתמונה) כרטיס מסך של ati radeon 4850 hd 512mb ואני מתכוון להמשיך להשתמש בו גם במערכת החדשה. ממה שהבנתי, הלוח אם שלי (MSI 7235 עם P965 צ'יפסט) גורם לאיבוד יכולות כרטיס המסך שלי וגם אם אחבר אליו את המעבד E8500 שברצוני לקנות הוא לא יוכל לממ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Snufkin,

יש את כל הציוד ההיקפי (מקלדת, רמקולים מסך צורבים וכד'). צריך - מעבד, לוח-אם, זכרונות, ספק כח חדש?, כונן קשיח ומארז עם יציאות USB מקדימה. המחשב לא נועד להיות מחשב משחקים אבל אם יהיה ניתן לכלול בתקציב, כרטיס מסך פשוט אז בכיף. הצעות?....

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, אני מתחיל באוקטובר ללמוד (מדמ"ח) וזו סיבה טובה לקנות לפטופ. אני מקווה לסגור את הקניה השבוע אבל אם ממש שווה לחכות אני יכול להמתין עד תחילת אוקטובר. יש לי כרגע 3 מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תסייעו לי לבחור: [TABLE=width: 629, align: right] [TR] [TD][/TD] [TD]HP Pavilion x360 13-s001nj N1J91EA [/TD] [TD]Lenovo Yoga 3 80JH0052IV [/TD] [TD]Dell Vostro 5480 V5480-5626 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך מסתובב [/TD] [TD=colspan: 2]כן [/TD] [TD]לא [/TD] [/TR] [TR] [TD]כולל מע"ה [/TD] [TD=colspan: 3]כן [/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל [/TD] [TD]1.77 [/TD] [TD]1.7 [/TD] [TD]1.62 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=colspan: 3]i5-5200U [/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM [/TD] [TD]8 [/TD] [TD]8 [/TD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ferrarif11,

אני קורא בפורום באופן מתמיד כבר כחודשיים, וחורש על כל החנויות בחיפוש אחר מחשב נייד לסטודנט. השימושים הם לרוב בסיסיים: אופיס, אונטרנט, מעט סרטים ומדי פעם משחקים קלים עד בינוניים. * גודל המסך? 14-15 עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה אופטימאלית שתתאים לגודל המסך אך לא תפגע בשימושיות ולא תעיק בשימוש ממושך. HD לא חובה, אך אפשר במידה שלא תגרום לחריגה מהתקציב ו/או פגיעה במפרט המחשב בהתחשב בתקציב. * משקל רצוי? 2.5Kg במידה ויש פחות מה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב יהיה מחובר לחשמל אבל עדיף כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2-3 USB ולא משהו מיוחד אחרת זה סתם מעלה את המחיר. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-250GB אם לא מייקר יותר על המידה …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by charm,

היי לאחר שסקרתי הרבה מחשבים ויצאתי דיי מבולבל בעיקר הגעתי למסקנה שיש שני מחשבים שמתאימים לי גם מבחינת מעבד, גודל , משקל, מחיר למרות שזה בקצה של מה שאני רוצה להשקיע על מחשב נייד וכמובן שירות שבמקרה שאזדקק אדע שיש עם מי לדבר אז אשמח לדעת את דעתכם ואם חושבים שיש משהו שמתאים במקומם אתם מזומנים להציע לנובו http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3912 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5403&CatCode=315 החנויות שמוצגות שם בעיקר לצורך המפרט ולאו דוקא שמשם אקנה בתודה מראש ארז

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by vice,

שלום, מישהו שאני מכיר שאל לגבי מחשב נייד בסביבות האלפיים. הוא היה רוצה להריץ בו משחקים, אמרתי לו שבמחיר הזה לא ניראה לי סביר כלכך. לכן אני שואל פה אם יש חיה כזאת? אם כן או לא - מה המחשב נייד הכי מומלץ למחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by stingeR-,

דרך אגב קניתי באייבורי : http://planet.nana.co.il/gamani/Ivory.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ninja29,

אני התעניינתי לגבי מחשב לפניי הכל יש לי XBOX360 אז ככה שמשחקים לא כרגע (המשחק היחידי DIABLO3 ) וי שלי גם מחשב נייד מעבד Latitude E4300 : Core 2 Duo SP9300(2.26GHz,1066MHz,6MB) Memory : 2048MB (1x2048) 1067MHz DDR3 Dual Channel וזה המחשב שהתעניינתי בו : Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1,530 ASUS P6T SE Intel X58 Chipset LGA 1366 1,270 Mushkin DDR3 4096MB (2x2048MB) 1600MHz CL 7-8-7-20 XP 585 Sapphire ATI Radeon 4350 512MB DDR2 PCI-e 1GB Hyper Memory HDMI Passive Model S435512H 199 השאלה מבחינת הביצועים, המעבד I7 בכמה הוא יותר מהיר באחוזים לדוגמא בפתיחת 100 קבצי RAR כל אחד 100 מגה לוקח לי 5 דק נגיד להפוך את זה לקובץ ISOשלם עם …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח לדודתי המבוגרת. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד, וצפיה בסרטים באיכות בינונית. יריץ Windows. יחובר למסך ''19. חשוב שהמארז יהיה קטן וקל בשביל הנוחות ושהיא תוכל להרימו. אם המארז יהיה יפה זה בונוס נחמד. יש ציוד היקפי, צריך רק מחשב. צריך קורא DVD, ולכן אני לא קונה NUC. המחשב צריך שישאר לעבוד שנים קדימה ולא יתיישן מהר. אני מוכן לשלם יותר כדי שהוא יחזיק ליותר זמן. לדעתי אין צורך להשתמש בכל התקציב כדי לקבל מה שאני מבקש אז עדיף לחסוך. התקציב לא כולל מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט. צריך 2 חיבורי USB מקדימה. לא צריך דיסק גדול במיוחד. כולל הרכבת מחשב. עדיף חנות בהרצליה. תודה רבה.

25. שלום חברים, אני מחפש לפטופ או טבלט עם עט סטיילוס שאוכל להשתמש בו בתור מחברת אלקטרונית. אפשר גם מהארץ וגם מחו"ל. תקציב: עד איזור 2000 שקלים, אבל גמיש (כמובן עדיף כמה שפחות) תודה לעונים :)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.