עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Z60m Thinkpad : 15.4" TFT WXGA 1280*800 CPU : Intel Pentium-M 760 2.0GHz 2Mb L2 Cache VGA : ATI Mobility X600 With 128Mb DDR2 Modem 56K LAN : 10/100 Mbps Wireless : Intel 802.11b/g Bluetooth : Included 16Bit SOUND HDD 100Gb S-ATA Floppy Drive : Not Included DVD-RW Multi Burner Drive 1Gb DDR2 533Mhz Up to 2Gb Security : FingerPrint Reader Battery : Li-Ion Up to 4Hr 6-Cell Weight : 2.90kg SYSTEM : Windows XP Home Edition 10,766 ש``ח ************************************************** T43 Thinkpad : 15.1" TFT XGA 1024*768 CPU : Intel Dothan 750 1.86GHz RAM : 512Mb DDR2 533Mhz Up to 2Gb VGA : Intel GMA 900 DVMT Up To 128Mb Shared RAM Modem 56K LAN 10/…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by בני סלע,

שלום...ברצוני לקנות מחשב חדש המתאים להריץ את מערכת VISTA. יש לי כרגע מחשב שמתאים רק לגרסה הבתית של וויסטה, AMD Athlon XP 2500 + 1.8 GHZ 2 x 512 DDR MB512 GeForce 7600 AGP 8x 128BIT חשוב לציין שהכרטיס מסך חדש לגמרי הוא אצלי פחות מחודש Mother Board - באותו זמן שהלוח הזה יצא לשוק לאנשים היה עדיין רשיון על דינזאור... אם אני מוכר את המחשב הזה...בכמה למכור,והאם בכלל כדאי להמשיך לשדרג אותו? תודה מראש!באהבה בני סלע ;D

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ohadp,

שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kobi.masika,

היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מבוסס אל קונרו כמובן הכל זה למשחקים גיגה זיכרון עדיף 250 הארדדיסק וכמובן צורב די וי די ותשימו לב לספק שיחזיק את כל המערכת תודה .........

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Mamba-Gamba,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rona888,

שלום , אני צריכה המלצות למחשב נייד - ללימודים יש לי תקציב של 2000-2500שח ( -\+ 400-500 ש"ח רק ובמקרה וזה ישפיע המון על מפרט המחשב להוסיף את ההשקעה הזו , לטובה כמובן ) מה חשוב לי במחשב ? מקלדת -- שתהיה נוחה לכתיבה ( יש לי עכשיו נייד של ACER extensa5620Z ואני מאוד אוהבת את המקלדת שלו ) מבחינה טכנית , אני לא מבינה גדולה במחשבים , אבל חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד מס. שנים טובות תודה ,,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iem,

אהלן אנשים ! ;D אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה פעיל באזור ה-8-10 שעות ביום וצריך שיהיה לו קירור טוב (כלומר לא נטבוק נכון ?!)... מה מומלץ? אני נוטה לכיון לנובו אבל אין לי מושג כי זה עבור מישהי ולא בא לי לפשל אחרת ...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי מחשב לא רע ברגע זה אך הוא לא מספק את הצרכים שלי: עכשיו אני מעוניין לשדרג את המחשב, או בעצם לפי מספר בחלקים להחלפה בעצם להחליפו (: אני מתעסק במחשב במיוחד בעריכה ובגיימינג. אני מתלבט מאוד בין שני המעבדים e8400 ו e8500. ממה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה500 מתאים יותר לOC מאשר ה400. עוד לא החלטתי אם אני מתכוון לבצע OC למעבד אך ההבדל בין המעבדים הוא כ122 שקל ככה שכנראה אני אלך על ה500. ישנו ברשותי (כפי שניתן לראות בתמונה) כרטיס מסך של ati radeon 4850 hd 512mb ואני מתכוון להמשיך להשתמש בו גם במערכת החדשה. ממה שהבנתי, הלוח אם שלי (MSI 7235 עם P965 צ'יפסט) גורם לאיבוד יכולות כרטיס המסך שלי וגם אם אחבר אליו את המעבד E8500 שברצוני לקנות הוא לא יוכל לממ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Snufkin,

יש את כל הציוד ההיקפי (מקלדת, רמקולים מסך צורבים וכד'). צריך - מעבד, לוח-אם, זכרונות, ספק כח חדש?, כונן קשיח ומארז עם יציאות USB מקדימה. המחשב לא נועד להיות מחשב משחקים אבל אם יהיה ניתן לכלול בתקציב, כרטיס מסך פשוט אז בכיף. הצעות?....

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכם מנהלי הפורום!ובכלל לכל הפורום! בניתי מחשב שישמש אותי למשחקים לימודים עבודה ולכל דבר אחר בעצם! אשמח לקבל חוות דעת וביקורות במיוחד על לוח האם שממש סיבך אותי כבר כל העסק הזה מרוב שיש כל כך הרבה סוגים... מה גם שאני יצמצם פה אפשרויות ויגיד שאני מעוניין רק בלוח של אסוס שאיתם אני משתמש כבר כ7-8 שנים ללא אכזבה ובדיוק להפך שביעות רצון מצויינת. ולהלן המפרט: מעבד: intel core 2 duo e6600@2.4Ghz box 1645 ש"ח(רק אינטל בלי לפגוע בחובבי הAMD אני פשוט רגיל לשמוע את השם הזה בערך מאז המעבד הראשון שלהם שפגשתי בו) לוח אם: (ופה אני גם צריך עזרה) asus p5b-vm 965g או p5b-v (מה יותר עדיף או על איזה לוח אחר של אסוס בלבד הייתם ממליצים?בתוספת של עד 150 ש"ח(שיהיה בו גם כן כרטיס מסך מובנה)).א…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ferrarif11,

אני קורא בפורום באופן מתמיד כבר כחודשיים, וחורש על כל החנויות בחיפוש אחר מחשב נייד לסטודנט. השימושים הם לרוב בסיסיים: אופיס, אונטרנט, מעט סרטים ומדי פעם משחקים קלים עד בינוניים. * גודל המסך? 14-15 עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה אופטימאלית שתתאים לגודל המסך אך לא תפגע בשימושיות ולא תעיק בשימוש ממושך. HD לא חובה, אך אפשר במידה שלא תגרום לחריגה מהתקציב ו/או פגיעה במפרט המחשב בהתחשב בתקציב. * משקל רצוי? 2.5Kg במידה ויש פחות מה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב יהיה מחובר לחשמל אבל עדיף כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2-3 USB ולא משהו מיוחד אחרת זה סתם מעלה את המחיר. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-250GB אם לא מייקר יותר על המידה …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by charm,

היי לאחר שסקרתי הרבה מחשבים ויצאתי דיי מבולבל בעיקר הגעתי למסקנה שיש שני מחשבים שמתאימים לי גם מבחינת מעבד, גודל , משקל, מחיר למרות שזה בקצה של מה שאני רוצה להשקיע על מחשב נייד וכמובן שירות שבמקרה שאזדקק אדע שיש עם מי לדבר אז אשמח לדעת את דעתכם ואם חושבים שיש משהו שמתאים במקומם אתם מזומנים להציע לנובו http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3912 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5403&CatCode=315 החנויות שמוצגות שם בעיקר לצורך המפרט ולאו דוקא שמשם אקנה בתודה מראש ארז

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by vice,

שלום, מישהו שאני מכיר שאל לגבי מחשב נייד בסביבות האלפיים. הוא היה רוצה להריץ בו משחקים, אמרתי לו שבמחיר הזה לא ניראה לי סביר כלכך. לכן אני שואל פה אם יש חיה כזאת? אם כן או לא - מה המחשב נייד הכי מומלץ למחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by stingeR-,

דרך אגב קניתי באייבורי : http://planet.nana.co.il/gamani/Ivory.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ninja29,

אני התעניינתי לגבי מחשב לפניי הכל יש לי XBOX360 אז ככה שמשחקים לא כרגע (המשחק היחידי DIABLO3 ) וי שלי גם מחשב נייד מעבד Latitude E4300 : Core 2 Duo SP9300(2.26GHz,1066MHz,6MB) Memory : 2048MB (1x2048) 1067MHz DDR3 Dual Channel וזה המחשב שהתעניינתי בו : Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1,530 ASUS P6T SE Intel X58 Chipset LGA 1366 1,270 Mushkin DDR3 4096MB (2x2048MB) 1600MHz CL 7-8-7-20 XP 585 Sapphire ATI Radeon 4350 512MB DDR2 PCI-e 1GB Hyper Memory HDMI Passive Model S435512H 199 השאלה מבחינת הביצועים, המעבד I7 בכמה הוא יותר מהיר באחוזים לדוגמא בפתיחת 100 קבצי RAR כל אחד 100 מגה לוקח לי 5 דק נגיד להפוך את זה לקובץ ISOשלם עם …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חברים, אני מחפש לפטופ או טבלט עם עט סטיילוס שאוכל להשתמש בו בתור מחברת אלקטרונית. אפשר גם מהארץ וגם מחו"ל. תקציב: עד איזור 2000 שקלים, אבל גמיש (כמובן עדיף כמה שפחות) תודה לעונים :)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omer9190,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, והורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA, NFS, COD, Assassins Creed, Prototype וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון חשבתי לקנות מסך Samsung מסוג T27B300MA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rotem15,

יש לי לפטופ ישן של HP דגם Notebook 530 שהייתי רוצה לשדרג טיפה במינימום השקעה. הזכרון שיש כעת הוא: רציתי לשאול מה השדרוג המקסימלי שאוכל לעשות לו. לפי מה שהבנתי, המחשב לא תומך ביותר מ2GB כך שכנראה לא אוכל להוסיף יותר מ1GB. מה הכי כדאי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iceberg,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד לצרכים סטודנטיאליים - OFFICE, INTERNET ,PDF, קבצי מצגות PWR גדולים האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, בגלל ה ויסטה? מפרט טכני מעבד Intel® Core 2Duo Processor T72500(2GHz) 800MHz FSB ,2MB L2 cache מעבד זיכרון 1GB DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) (1slots) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA (1280X800) GLARE, Fine Bright Technology סוג ATI Xpress 1250 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA דיסק קשיח כונן DVD Super- Multi (DVD-R/RW+R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 Ethernet רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה יציאות נוספות 3USB,VGA,R…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rene,

המחשב מיועד בשלב הזה להריץ סרטים (גם HD), להעביר מוזיקה דיגיטלית ל-DAC חיצוני, ולהריץ emule או bittorrent ברקע כל הזמן. בשלב מאוחר יותר ייתכן שאני יוסיף כרטיס לכידת טלוויזיה אבל לא כרגע... לא מיועד למשחקים או כל דבר אחר. אין צורך במסך (מחובר לטלוויזיה), ושלט כבר יש לי (StreamZap). חשוב מאוד שיהיה שקט עד כמה שאפשר (סלון...). התקציב גמיש אבל רצוי לכיוון ה- 3000. אני חשבתי על זה: Albatron KM51PV-AM2 + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard 510.00 1 510 AMD Sempron 64 Bit 3000+ 35W Socket AM2 Box CPU 467.00 1 467 Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 745.00 1 745 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 193.00 1 193 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 437…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RotemAss,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. אבל הבעיה היא שיש לי כרטיס קול שחשוב לי להעביר למחשב החדש, ושנכנס דרך פורט PCI. איך אני מארגן כניסת PCI חיצונית למחשב נייד? תודה, רותם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.