ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
EMX710350 Enermax FS-710B 350W Black Case 8ST667L Gigabyte GA-8ST667L SIS 645DX Motherboard (533MHz FSB, 6 Channel Sound, ATA133, LAN) Socket 478 for Intel® FC-PGA2 533 /400 MHz Pentium® 4, 3 x DIMMs up to 2GB PC2700 / 2100 DDR SDRAM, Sound, LAN, ATA133 0.00 497.39 497.39 P4-253B-478 Intel Pentium IV 2.53GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 0.13mk 533MHz FSB CS2562700S CORSAIR DDR-RAM 256MB 2700 CAS2 Memory w/Silver Heatsink P4COOL478 CPU Cooler for Pentium IV 478 pin MX607200 Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD ATI9000 ATI Radeon 9000 64MB DDR DVI TV-Out Video Card DVDLGB DVD-ROM LG 16/48 Bulk LTR-40125S Lite-On 40x12x48 Bulk CDRW FLOPPY Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5"…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבוסס אל קונרו כמובן הכל זה למשחקים גיגה זיכרון עדיף 250 הארדדיסק וכמובן צורב די וי די ותשימו לב לספק שיחזיק את כל המערכת תודה .........
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לאדריכלות מחפשת נייד חזק שלא יתקע לי גם כשאעבוד על מספר תוכנות במקביל. אני עובדת על תוכנות: אוטוקאד, סקאצאפ, מאיה, סטודיו מקס, רוויט ופוטושופ. אין לי הגבלה של תקציב. מתלבטת בין macbook pro retina לdell xps15. אשמח לעזרה בנושא ממי שיש לו ניסיון או ידע במחשבים האלה. או המלצה לנייד אחר אבל משהו תותח! תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה את המלצתכם למפרט הבא - *תקציב לא יעלה על 3000 ש"ח במזומן שטרות. *המפרט הוא למחשב משרדי -המחשב אמור לשמש לעבודה עם תוכנות office 2k3 , גלישה באינטרנט ושאר עבודות עם תוכנות משרדיות סטנדריות ; -המערכת הפעלה שתותקן היא windows xp pro באנגלית, גירסה חוקית - המלצתכם לכרטיס קול פשוט - המלצתכם לכרטיס רשת של 100mps -כולל ציוד היקפי (מסך, עכבר , מקלדת , רמקולים) הכי סטנדרטי לא אלחוטי ואובר משוכלל -אין צורך בצורב -עדיפות למחשב שקט אלא אם כן הוא לא "דורס" את התקציב , ידוע לי שהוא יותר יקר ומשופר , לעצתכם הודה, השתדלתי לעמוד ע"פ דרישות הפורום , מקווה שהצליח לי תודה על סבלנותכם LOLA
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-140EJ Notebook PC ועכשיו נעלם לו התוכנה של המצלמה Youcam בקיצור לא הצלחנו למצוא מחקנו את המחשב כאילו שחזרנו למצב הראשוני של המחשב,ועכשיו עדיין לא עובד לי המצלמה ז"א גם במסנג'ר זה מראה שלא מותקן המצלמה נסיתי להוריד את התוכנה של הyoucam מהאתר hp ובהתקנה הוא רושם לי "no webcam device found" מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הוא לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 AC GTA COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבה אל העתיד אני צריך בעצם זיכרון, כרטיס מסך, לוח אם ומעבד חשבתי על קונרו...הכי טוב לא? הארדיסקים יש לי, כרטיס קול יש לי, ספק ומארז יש לי אני בעצם צריך מה שרשמתי למעלה. מה שיש לי כרגע: intel pentium 4 2GHz MoBi - Asus P4... [לא זוכר דגם מדויק] corsair value 512Mb 400 DDR ATI Radeon 9550 התקציב הוא 2000, גג 2500 רצוי מנועה מחשבים או מ-KSP תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת תמונות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אדובי לייטרום, אדובי פוטושופ. עבודה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22", 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. (אין להתחשב בשימוש הזה באופן שיבוא על…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב Dell n5010 עם מעבד i5 460M וכרטיס מסך HD4650. נקנה בינואר, ועבד מעולה עם משחקים בינוניים. לפני חודש הוא התחיל להתחמם מאוד, סביב 90 מעלות בזמן משחק למעבד וכרטיס ו55 מעלות לדיסק קשיח. החלפתי משחה טרמית, זה מאוד עזר (הוריד ל75 מעלות את המעבד והכרטיס והדיסק ירד ל50 בערך). לצ'יפסט אין heatsink אז לא יכולתי להחליף לו משחה. זה היה לפני חודש, עכשיו זה התחיל להיות עוד יותר גרוע: מעבד כרטיס מסך וצ'יפסט סביב ה95 מעלות בזמן משחק. לאחר כמה דקות הכרטיס עולה ל102 ואז המחשב נכבה. דיסק קשיח סביב 57 מעלות בזמן משחק. מכיוון שהחלפתי משחה טרמית רק לפני חודש וזו כנראה לא הבעיה - מה אני יכול לעשות בנידון? אין עליו אחריות כי הוא נקנה באמריקה וחוץ מזה פתחתי אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט לאדריכלות וצרכי המחשב שלי הם להדמיות 3D MAX, SketchUp PHOTOSHOP ועוד. באופן כללי בכוונתי להביא את המחשב מארה"ב, ע"מ לחסוך עלויות. הסכום הוא עד 10k.. אך אם באמת יש הצדקה לכך אני מוכן להוציא יותר.. (אפרט בהמשך - שאלה 3). ניידות וזמן סוללה בעדיפות נמוכה. כרטיס המסך הוא הפקטור המשמעותי כמו גם 2GB זיכרון (לפי המלצתכם) ומעבד core duo 2 במהירות 83. 1 לכל הפחות. נקודת התחלה: זהו המחשב אשר נראה לי כמינימאלי מבחינת הדרישות: dell inspirion 9400 במחיר 2143 US$ PROCESSOR Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD PANEL 17 inch Ultr…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב (ללא מסך) שישמש לצפיה בסרטים דרך הטלוויזה ולשמיעת מוסיקה ככה שצריך כרטיס קול וכרטיס מסך טובים (ככה נראה לי אני לא מבין גדול) וגם מערכת רמקולים טובה. המחשב צריך לשמש גם לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים. כמו כן המחשב צריך להכיל כרטיס טלוויזה עם טיונר. אני לא מתכנון אוברקלוקינג רציני אולי רק שיפור המראה החיצוני של המארז. התקציב הוא בסביבות ה8000 ש"ח פלוס מינוס (רצוי לא פלוס לא יוהבו את זה בבנק )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד חודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש, תלוי במשכורת שלי, בינתיים אני בונה כל מיני מפרטים להנאתי, הנה אחד צהם: תקציב של 8000-9000 מחשב למשחקים כבדים Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,110 ש"ח ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,399 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan !!! 240 ש"ח Raidmax Samurai 908 Gaming Case Blue No PSU 690 ש"ח HEC 475VD-T 2 fan 355 ש"ח Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III 1,266 ש"ח סה"כ 8,128 ש"ח בבקשה רק חוות דעת מקצועית ובוגרת. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כבר שאלתי אבל לא ממש קיבלתי תשובה חד משמעית... אז ככה אני מחפש מפרט למשחקים כבדים בתקציב של עד 5000 עם חריגה. אני רוצה קירור מצויין! שלא יהיה יותר מ250GB אני פשוט לא צריך.. ובלי מסך וכל הדברים שמחוץ למחשב.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבוד עבודות מדיה מורכבות וכבדות שיאפשרו רינדור אפקטים שמירה העברת וסגירת סרטים לא רוצה להתאכזב לכן אני לא מגביל את הסכום לסכום מסוים 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית מתקדמת, ועריכת סרטים ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי וקבוע לצורך עבודה ופרנסה בפרמייר +כל הADD-ON's האפשריים, פוטושופ וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרך אגב קניתי באייבורי : http://planet.nana.co.il/gamani/Ivory.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3.5K השימוש במחשב בעיקר ל-2 דברים: Visual Studio The Sims 4 דרישות שיהיו למחשב: מארז קטן (מחשב לסלון) זיכרון RAM בנפח 16GB כונן SSD בסביבות נפח 250GB לגבי המעבד אני פחות מבין בתחום, סומך עליכם בעיניין זה... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 5000 חריגה מקסימלית: 150 הערה חשובה: במקרה ואפשרי, מעדיף לרדת כמה שיותר מהתקציב המקסימלי. למה משמש המחשב? משחקים קלים וכבדים, משחקי רשת, עבודה משרדית, עבודה גרפית, עריכת מוסיקה, עריכה וקידוד וידאו, עבודה בתלת-מימד, מולטיטאסקינג, צפיה בסרטים, הורדות, תכנות ועוד. בגדול מחשב כללי. הערה חשובה בקשר למשחקים: אני לא בנאדם שמשנה לו כל פיפס, ככה שאין לי בעיה לשחק במשחקים אפילו על LOW, אבל שזה לא יהיה LOW עכשיו ולא אפשרי מחרתיים... OC: כן. על המעבד, אולי גם על כרטיס מסך, מעדיף כרטיס מסך מומהר מראש אם אפשרי. כפי שתראו למטה, מתכנן לעשות OC בינוני+ זה למה בחרתי מעבד מכפלה פתוחה... מידע כללי נוסף: כונן קשיח 500GB. העדפה: ל-AMD, ולכרטיס מסך מומהר מראש, כמובן במחיר הגיוני ו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3200 ש"ח גמיש. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא, יש לי מסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: לא צריך DVD או צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Ivory או המתחרה ששכחתי איך קוראים לו 6. האם נוש…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכת וידאו ותמונות ב-HD עד 4K / גלישה באינטרנט. 3. ציוד הקפי - אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: SSD הכרחי של 256 ג'יגה ומעלה. כמובן שהארד דיסק משני מספיק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-