ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
למטרות משחקים, אינטרנט, מוזיקה, ובכללי כפנאי לכל דבר. זה מפרט אחרון שהרכבתי, המון עזרו לי, אני הרבה זמן כבר חושב ומבולבל, אני בימים הקרובים בהחלט רוצה לסגור על מפרט וללכת לקנות. זה מפרט שבניתי, הצעות לשיפור לכיוון ה-4,000 יועילו. אולי סט של עכבר ומקלדת, או רמקולים, את המבצע של העכבר אצלהם ה-G5 שעולה 179 אני מעדיף לקנות בנפרד. אבל אם אפשר להכניס לתקציב שהבאתי אז יוצא מן הכלל. חשוב לי עכבר ומקלדת, וגם רמקולים איכותיים כמובן ללא חריגה מהתקציב הכולל. אז אפשר להוסיף אולי מקלדת טובה או רמקולים, או יחדיו, או פשוט לשפר חלקים במערכת, כדי שהסכום יגיע. דגשים לחשיבות: דבר ראשון יש לי כרגע מסך של LG 19 INCH LCD מהדגם הזה - http://www.hardwarezone.com/img/data/nnews/2006/5203/Ima…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, וראיתי תמחשב הנ"ל מה אתם אומרים עליו? שמעתי שיש לו בעיית התחממות האם זה נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, באיזה מחיר ריאלי ניתן למכור את הכרטיסים הבאים: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI Gigabyte GeForce 260 GV-N26OC-896H-B-GA תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I74770 לוח אם : asus z87a 16gb ram Gigabaite gtx770 4gb oc ספק cougar 760w Wd 500gb blue זה המפרט בערך. יש באנדלים להכל אחריות מלאה לכל החלקים, המחשב חדש נקנה לפני חודש. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ב- 6000-7000 ש"ח לצורכי גלישה, מוזיקה ועבודות משרדיות. חשוב שיהיה מסך גדול ומעבד סנטרינו. ושיהיה קל וחתיך
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מעוניינת לרכוש מחשב חזק לגרפיקה התוכנות העיקריות שארצה לעבוד איתן הן פוטושופ אילוסטרייטור קצת פלאש ואולי בעתיד עריכת וידאו בפרימייר חשוב לי שאוכל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל . שיעבוד מהר ולא יתקע הכי חשוב אני צריכה גם מערכת הפעלה ואופיס ציוד היקפי ואצטרך WACOM תודה לעונה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני סטודנט, אז השימוש העיקרי של המחשב הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וכו'. פעם הייתי משחק המון במחשב, היום כמעט ולא בגלל שאין לי זמן. פעם הייתי יודע די טוב מה הולך עם החומרה, הייתי מכיר כרטיסים, מעבדים וכו'. היום בעיקר בגלל הצבא הלימודים ועוד הרבה דברים אין לי מושג כל כך מה הולך עם החומרה ומה נחשב ליותר או פחות טוב. אני רוצה לבקש שני מפרטים: (עבור כל מפרט עניתי על סט השאלות בנפרד) תודה רבה. המפקט הראשון: מחשב לסטודנט שכולל את השימושים שכתבתי למעלה (אופיס, קצת תכנות SQL ותכנות אחר, אינטרנט, מוזיקה וכו'). במפרט הזה ניראה לי שתכניסו כרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך שלא מיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נייד שישמש אותי במהלך הלימדים בתקציב באזור ה-6000 ש"ח בקנייה בארץ. השימוש העיקרי שלו יהיה לכתיבת קוד, שימוש במטלאב וגם ציור בפוטושופ ועבודה גרפית. קראתי את הביקורות באתר וממה שהבנתי ה-thinkpad yoga אידאלי עבורי, גם חזק וגם ניתן להשתמש בו כטאבלט לציור. הסיבה שאני מעדיף את הת'ינקפאד ולא את היוגה פרו היא הרגישות של הוואקום שזה דיל ברייקר למי שמצייר. בכל מקרה, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ותהיתי אם למישהו יצא לנסות את המחשב ויכול לתת חוות דעת או אם יש דברים אחרים שכדאי לשקול. כמו כן, חיפשתי בזאפ ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני הדגמים 20CD0001IV ו- 20CD0038IV http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db1634543=1759471&keyword=lenovo+thinkpad+yoga בכל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לשלב חלקים מהמחשב הישן שלי עם מפרט חדש למחשב לעריכת וידאו. יש לי: 0ZC -2GB 800MHZ KINGSTON - 2GB 800MHZ ספק כוח - HUNTKEY 550W דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS 2 מסכים acer '19 ואת כל אלו חשבתי להוסיף למפרט הבא: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray מאוור ThermalTake CLP0524 Socket 775 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 PNY Quadro FX1700 512MB PCI Experss ThermalTake Element T 1*20cm 1*12cm Fan Black + ThermalTake 700Watt לגבי לוח אם - אני לא יודע איזה לוח יכול להתאים למפרט הנוכחי ולזכרונות היחסית ישנים. - אשמח להמלצה. בכל מקרה, אני צריך מחשב חזק לעבודות מקצועיות, שיריץ 1080X1920 בלי למצמץ ושיוכל לש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב של טושיבה שהמסך שלו החליט להלבין את פניו.. אחרי בדיקות המסך עצמו תקין(נבדק במחשב אחר) והזמנתי מחול צמה חדשה שמחברת בין הלוח למסך..אחרי חיבור של הכל מחדש(שעה עבודה..) המסך עכשיו בוהק בלבן חזק טיפה יותר אבל עדיין לבן.. מכיוון שחשדתי שגם הכבל הזה דפוק אז ניסיתי את המצלמה שגם מחוברת עם הצמה והיא עובדת.. שכחתי לציין שהמחשב עובד נכון לעכשיו דרך כבל HDMI וVAG והכל עובד כמו שצריך.. השאלה היא מה יכול עדיין להיות דפוק.. מה שנשאר זה שוב או הכבל שמחבר בין הלוח למסך או המחבר עצמו של הלוח(האם הוא ביכלל יכול ללכת?) או שכבר אין לי מושג מה עוד יכול להיות.. אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי שמח למפרט מבוסס AMD ולאחד מבוסס אינטל. ללא ציוד הקפי חוץ מצורב DVD. תודה מראש. נ.ב במקרה של AMD, כדאי כבר לחכות לM2?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הדגם שמתאים לי מבחינת ביצועים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4936 1. האם כדאי לקחת עם מסך מגע ? ההפרש לא גדול במחיר (מה יתרונות המסך מגע) http://ksp.co.il/?uin=31421&select=.268..271..132..2185..432. 2. האם יש חנויות זולות יותר ? 3. מי היבואן הרשמי של DELL ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום - - - תגובה אוחדה: - - - אין לי מושג למה זה לא פרסם הכל אבל מזלי ששמרתי! הנה: אני מעוניין להתחדש בלפטופ חדש מאחר ושלי כבר לא זז (לצורך הדגמה: שורות אלו נכתבו במרווחים של שנייה וחצי האחת מהשנייה כי מהר יותר הוא מפספס אותיות....) הקטע הוא שניסיתי את מזלי למצוא אחד לבד אבל בגלל שיש כל כך הרבה דגמים טבעתי ואין לי מושג באיזה לבחור דבר נוסף הוא שאני מרבה לבקר באירופה ובארה''ב ככה שיש לי גישה גם לדגמים שאין בארץ המחיר מתבסס על התקציב שאני מוכן להשקיע (כאמור 700יורו\800דולר\3000שקל) אני כן גמיש רק במקרה שהדגם ממש מומלץ ככל הנראה שאני אקנה את הכלי בחו''ל (פשוט יותר זול...) אז יש יותר אפשרויות... טוב אז ככה: * מטרות המחשב? עבודו ת משרדיות (אינטרנט ואופיס), מש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי התיעצויות רבות בפורום מעבדים אני חושב שהגעתי להחלטה ולהלן המפרט שהרכבתי. מטרת המחשב: אינרנט, הורדות, משחקים (לא מהכבדים ביותר. משהו לא מחייב להעברת הזמן), תוכנות כגון: פוטושופ, MATLAB, PSPICE לא לשימוש יום-יומי ולא במטרה להריץ את כולן במקביל. היום המחשב שלי, פנטיום 1.4 מתמודד לא רע עם כל אלו, עם כי לאט יחסית. בכל מקרה: מעבד: AMD Athlon64 3200+ Venice 1000NIS לוח אם: Abit AN8-Ultra 790NIS זכרונות: TwinMos 512MB CL2.5 X2=1024MBTotal 270NIS כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600LE 256MB 128bit GV-NX66L256D 565NIS http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2285&osCsid=23a2127d442b904d52609a26fa1e0504 כונן קשיח: Western…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת וידאו, בתקציב נמוך. אני לא מתכוון להתקין עליו משחקים בכלל, מחשב עבודה נטו. אני עדיין מתלבט אם לקנות מחשב מוכן, או לקנות רכיבים ולהתקין. כמה שאלות, קודם כל: 1. אינטל או AMD? אני כרגע מכוון לאינטל. 2. האם כדאי להשקיע במעבדים החדשים של אינטל, Core 2 Duo? ישנו הבדל מחיר משמעותי בינם לבין Dual Core, אבל הבנתי שההבדל בביצועים הוא גדול, שאולי זה כדאי להשקיע בזה כבר. 3. עד כמה משנה S.ATA או S.ATA2? 4. יספיק לי (בתור התחלה) כרטיס מסך משולב? אני מדבר על SiS Graphics 256E, שיש לו 128MB. 5. שמעתי שיש תכונה ללוחות אם החדשים, שהם עובדים מהר יותר עם 2 זכרונות 512 במקום אחד של 1024. זה נכון? עד כמה? עכשיו, מצאתי כמה הצעות ומפרטים: מארז CODEGEN 3319CA 500W …
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד שישומש לצרכים הבאים: עבודה משרדית בסיסית (בעיקר אופיס), צפייה בסרטים, מוזיקה, גלישה שוטפת באינטרנט. כמו-כן, יהיה מאוד נחמד אם הוא יוכל להריץ קצת משחקים (לא משהו רציני, רק מספיק בשביל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים ומעלה בצורה בינונית). מאחר והמחשב ישומש לצפייה בסרטים, אני רוצה שהמסך יהיה בגודל לפחות 14". התקציב הוא 4000 ש"ח פלוס מינוס. לגבי משקל וזמן סוללה - כמה שפחות מהראשון וכמה שיותר מהשני, עד כמה שזה אפשרי בתקציב הזה. אני רוצה לשים על המחשב אובונטו ווינדוס (אקספי, כנראה) כך שאני אוכל לעבור ביניהן במידת הצורך. על המחשב הנייח שלי לא הייתה שום בעיה לעשות את זה, אבל אני לא יודע איך הולך העסק במחשבים ניידים. זה אפשרי לעשות סידור שכזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כמו בכותרת.. מישהו יודע מה ה- FSB של הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3651#sp תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד 17" כתחליף לDESKTOP הנוכחי והמיושן ראשית אשמח לשמוע מאנשים שעשו את המעבר לגבי חווית השימוש שלהם במחשבי 17" כתחליף לדסקטופ. השיקולים המרכזיים שלי היו קומפקטיות, וניידות בתוך הבית או במעברים תכופים (סופ"ש אצל ההורים וכו'). מבחינת שימושים - עיקר השימוש הוא אופיס וכן עיבוד קבצי קול (נחוץ לי מעבד מהיר יחסית) בנוסף אשמח לאופציה לשחק מידי פעם משחקים לא חייב בהגדרות גבוהות רק שירוצו (BATTLEFIELD או STARCRAFT2) ראיתי שאתרים כמו USHOPS מאפשרים לייבא את הדגם הבא: LENOVO במחיר סופי של כ 3300 שקלים בנוסף ראיתי שבארץ ב 3050 שקלים אפשרי לרכוש את המחשב המחודש הבא: DELL אשמח לשמוע המלצות לדגמים נוספים אם יש וכן ללמוד מנסיונם של אחרים שייבאו מחשב לארץ (אחריו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך.הבנתי שבעזרת OVERCLOACKING אני יכול להשיג בתקציב הזה את המחשב החזק ביותר. מה לקנות? איזה זכרון ,לוח, מעבד ? AMD,INTEL ? CAS2 ? איזה קרור? איזה מארז ? מה נותן את התוצאות הטובות ביותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כבר שאלתי אבל לא ממש קיבלתי תשובה חד משמעית... אז ככה אני מחפש מפרט למשחקים כבדים בתקציב של עד 5000 עם חריגה. אני רוצה קירור מצויין! שלא יהיה יותר מ250GB אני פשוט לא צריך.. ובלי מסך וכל הדברים שמחוץ למחשב.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההצעה שקיבלתי למפרט שבניתי: המחיר במזומן 6500 ש"ח , אני מאמין שמבחינת המעבד אין סיכוי שאני מוריד או מעלה , אבל בכל שאר האספקטים אשמח לקבל חו"ד (במיוחד על המסך) תודה מראש. עדכון: 1. 6500 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות , משחקים , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת 3. ציוד היקפי נדרש: מסך 4. מעדיף את סדרת כרטיסי המסך של ATI עם שילוב של מעבד אינטל 4 ליבות מהסדרות החדשות 5. בעניין נושא הקירור , יש צורך בפתרון קירור שיאפשר עבודה מאומצת ורצופה , אין צורך בOC. 7. מעוניין בהרכבת המחשב במעבדה , כולל בדיקות מאמץ , ללא התקנת מערכת הפעלה ותוכנות. 8. מבחינת שקט , אין עדיפות מיוחדת - המחשב יימצא בחדר עבודה מבודד. 9. לא מתוכנן OC בזמן הקרוב , ייתכן ובהמשך כן משהו בסדר גודל בינונ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה. המחשב שלי כבר בן 5 ורוצה לצאת לפנסיה בתור נגן מדיה בסלון. כבר המון זמן לא התעדכנתי במה שקורה בשוק המחשבים (ונדהמתי לגלות כמה המחירים צנחו בחלקים מסויימים בשוק). לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי התנאים הבאים: 1. תקציב: 4200 שקלים חדשים, כנראה במזומן. 2. מטרה: בעיקר משחקים. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. אני רק צריך את המחשב עצמו. בהמשך אפרט מה בדיוק. 4. אני לא צריך כרטיס קול. נראה לי כבר עדיף להשתמש במובנה שבא עם רוב לוחות האם היום (תקנו אותי אם אני טועה) 5. עיצוב המארז לא רלוונטי. אני רוצה משהו שעובד טוב. לא משהו שנראה טוב. 6. את הקנייה אני מעדיף לעשות בזיגזג (www.zigzag2000.co.il), אלא אם כן יש לכם הצעה לחנות עם אותה רמת אמינות ושירות. 7. יש צ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-