עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pperoxide,

. מה התקציב המקסימלי? שיצא פחות מ4000 שקל כולל מסך וציוד הקפי כי אני רושם את מה שאתם נותנים לי פה ונותן לאיזה חנות שאני מכיר להרכיב לי את זה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שיצא פחות מ 4000... בחנות יהיו מחירים אחרים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט משחקים וכל זה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD,PES …

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by DarkLloth,

לא צריך מארז וספק שקטים(כמובן שלא יהיה טרקטור בחדר) כי המחשב יחובר לטלוויזיה דרך קיר ויעמוד בחדר אחר (צריך שיהיה מארז מאווורר) , לגבי שאר החלקים : 1. האם צריך כרטיס קול מיוחד או שמספיק זה הקיים בלוח אם ? 2. האם צריך כרטיס מסך שתומך HD ? (הטלוויזיה היא מסך LCD תומך HD READY). 3. אין צורך בצורב. תודה על התגובות

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by SP,

אני לא עושה אוברקלוק בכלל .... אני צריך: -כ.מסך X800GT 256 -זכרונות רגילים 512X2 -מעבד AMD 3200 VENICE -לוח אם טוב -מארז שקט עם ספק טוב בתוך = שיהיה בתחום ה 400 -דיסק קשיח של 200G שיהיה שקט וטוב -וצורב nec 3540 שיהיה לבן או גוון של לבן ואני צריך את המחשב מKSP או מlogicpc לא קצת מפה קצת ושם ! תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by TYCOONMAN,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ( מksp, צריך חלקים שנמצאים שם), בתקציב של 4 אלף. רצוי שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים ( לא צריך לפוצץ בכרטיס מסך חזק), אבל עם כרטיס שאפשר dvi . חושב לציין שצריך גם מסך בתקציב הזה ( עדיפות ל 19 Lcd , אבל אם חורג מהתקציב, אז 17 יבואו גם בטוב). ותודה לכלום.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by creek,

עד עכשיו הייתי מחובר ל-012, ולא ממזמן הם הוציאו את המבצע הבא: http://www.012.net.il/sales.aspx?docID=7237&FolderID=55〈=he&tabn=0 "גם מחשב נייד חזק HP Pavilion מבוסס טכנולוגיה ניידת Intel Centino Duo, פי 2 זיכרון ופי 2 דיסק קשיח וגם אינטרנט מהיר ורשת אלחוטית. והכל ב 239 ש"ח לחודש בלבד *!" כדאי? * אני עדיין לא יודע מה אני רוצה בכלל מהמחשב הנייד שלי. איזה דברים אני צריך לדרוש במחשב נייד בימים כאלו? wifi, bluetooth...? אני באמת לא יודע. אה, שיהיה שקט (כי הייתי ליד מחשב נייד של חבר שלי - הדבר הזה הרעיש יותר מדי) ושלא תיהיה לא סוללה חלשה (ביחס למחשבים ניידים אחרים) המחשב בעיקרון ישמש לדברים הפשוטים, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. (לא קידוד, רק צפייה פשוטה) אם לא מדובר ב…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום. אני סטונדט להנדסה ואני צריך לקנות מחשב נייד לעבודה בעיקר עם סולידוורקס. בדקתי בפורום לפני שפתחתי את הנושא וראיתי שיש הרבה ויכוחים בנושא הזה. כמה שאולת. 1. מה חושב יותר מעבד ,כרטיס מסך, או שילוב של שניהם? 2. מה ההבדל בין המעבד i5-7200U ל i5-8250U Quad Core ועד כמה ההבדל גדול? אשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים מתאימים בתקציב שלא עובר את ה2900 ש"ח דרישות : 8GB RAM 250SSD 15.6 אינטש כרטיס מסך ומעבד: לבחירה עדיף בלי מערכת הפעלה. (כל מה שלא ציינתי לבחירה) ואיזה יצרן של מחשב עדיף? צרפתי לינק למחשב שניראה לי מתאים תגידו לי איך הוא. https://www.ivory.co.il/catalog.…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. - Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler - 270 ש"ח - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX - 1,522 ש"ח - ASUS BLITZ Formula Intel® P35 chipset LGA 775 - 1,530 ש"ח - OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 FlexXLC 3-4-4-15 OCZ2FX800C32GK - 1,208 ש"ח - Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS - 677 ש"ח - GigaByte Nvidia Geforce 8800Ultra 768Mb DUAL DVI Retail GV-NX88U768H-B - 4,613 ש"ח - LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black - 215 ש"ח - Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 51 ש"ח - Enermax Liberty 500W Active PFC - 650 ש"ח - Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case - 785 ש"ח סה"כ 11,520 ש"ח המחשב מיועד לOC , משחקים ועריכה גראפי…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by zion561,

שלום לכולם המחשב שלי בן 3-4 שנים והחודש השקעתי בכרטיס מסך כי היה לי מובנה איך המחשב שלי ? האם יריץ משחקים של השנתיים האחרונות? אני יודע שהוא לא משהוא אבל אני רוצה לשאול תמבינים בחומרה pentium 4 2.40 ghz 512 ram ddr יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט אין לי כוח לשים geforce 7600GT 256MB AGP ספק HEC 400TRT 400W המחשב יכול להריץ משחקים של השנה האחרונה או השנתיים?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by nigger84,

אהלן, אז אחרי שיש נייד, הגיע הזמן להצטייד בעכבר קטנטנן כיאה לניידים שיהיה משהו טוב, blue tooth כמובן microsoft או logitech המלצות מישהו? תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by moshikoh,

אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Category.aspx?type=1&dept_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e3%e9%ed3 האם כדאי מבחינה כספית (7500 ש"ח) וגם מבחינה של מפרט טכני? תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. 1. התקציב הוא כ5500-6000 שקלים, יש אפשרות לחריגה, תשלום במזומן. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, הורדות, וקצת עריכת וידאו (לא בצורה רצינית מידי) 3. ציוד היקפי: אני רוצה גם לקנות מסך בתקציב נפרד של כ2000 שקל, ואני די מתלבט בקשר לגודל, עדיף מסך 22 רחב? או 19-20 רגיל? אני לא ממש יודע מה הולך היום (אני אולי אצפה קצת בסרטים במחשב, אבל המסך הוא בעיקר למשחקים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…

13. Started by aviseror,

למחוק

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. מחפש מחשב לאייסקיו סרטים ודברים כאלה ללא מסך שייהיה לאחותי. אין לי כול כך הרבה זמן למה היא בלי מחשב כי נישרף לה שלה והיא רוצה ללכת לקנות היום ואני לא יכול לשכנע אותה לחכות. שלא יהיה מksp ושהיה סניף בקריות. עם אתם רוצים אתם יכולים לתת לי הצעה של מפרט מוכן מאחת החנויות תודה רבה לעוזרים מחכה לתושבה.

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  15. שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לחברים, עדיין לא מצאתי את הנייד שלי. שימושי : אופיס אינטרנט וקצת עריכת תמונה (אדובי אלמנטס למשל). הכי חשוב לי: מסך מסך ושוב מסך , רצוי לד עם כרטיס גרפי איכותי נפרד . ראיתי עד כה hp 13.3 נראה לא רע (מבחינת מסך), פתוח לכל המלצה , לא אכפת לי להוסיף מעט. בברכה,

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. Started by General_Niv,

אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא ממש ממש לא סוחב כלום אז החלטטתי לשדרג אותו. במקום המעבד הנוכחי: Intel Celeron 1.8 אני קונה AMD 3000 Venice. במקום הכרטיס מסך:GF4 אני מחליף ל-GFX5900 Ultra 256 MB(את הכרטיס אני מקבל בחינם אז אי אפשר להחליף). לוח אם יש לי של אינטל משהוא אפסי ואני מחליף אותו ל-NForce 3 socket 939 K8NSC של ג'יגאבייט. ובקשר לזכרונות:יש לי עכשיו 256 שהוא PC2700 ואחד אחר שהוא PC3200 אז חבר שלי אמר לי שהכי טוב יהיה אם אני אקנה עוד 256 PC3200 ואת השני(PC2700)אני ישמור בצד(לא ישתמש). כל הרכיבים האחרים שלי הם מהמחשב הנוכחי שלי והם יחסית בסדר. כל הסיפור עלה לי 1450 משהוא כזה ואני קונה מ-KSP. אז אם יש רכיב שאתם ממליצים להחליף תודיעו לי כי אני הולך לקנות היום. אני מודה מאו…

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by buffalo soldier,

קודם כל מנהלים לא מצאתי תאשכול הקודם אשמח עם תשאירו תאשכול פתוח [חד פעמי ] טוב אנשים אני מתכוון לעשות הזמנה עוד יומיים אספתי מידע מהפורום וגם מהאנשים שעזרו לי בבחירת מפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור : Scythe Yasya זיכרון : G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL כונן : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming ספק כוח : Enermax Pro82+ 625Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך : GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GI הרד דיסק : WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 AADS WD5000AADS לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET סה''כ : 5007 טוב כעיקרון אני מעוניין בחוות דעת בל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by mysto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות שמתחברות לדטהבייס של SQL(דורשות יחסית הרבה זיכרון וCPU) , עבודה של מספר רב של תוכנות במקביל , תכני HD , וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440. יתחברו אל המחשב 3 מסכים במקביל ,DELL 2713HM , DELL U2412m, ומס…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה (חבר שלי המליץ לי עליכם בחום ;D), תודה מראש לכל העוזרים. כמו שכתוב בכותרת אני צריך מפרט בעיקר למשחקים תקציב של עד 3000 ש"ח לא צריך מסך (יש לי כבר DVI LCD 19 8MS) לא כונן קשיח ולא צורב, אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר), מה שאני צריך זה מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך, אפשר גם להוסיף מקלדת ועכבר למרות שלא קריטי, לא צריך לכלול במחיר התקנה של תוכנות והרכבה של החומרה.

22. Started by elni,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לעצמי את המפרטים תביאו מSKYPC בבקשה השימושים של המחשב זה לשחק CS לראות סרטים לגלוש אייסיקיו וכל החרטא הזה.. לגבי מעבד יש לי כיוון אבל אני לא סגור כל כך מה לקחת AMD X2 3600\3800\4000 לגבי לוח אם מעדיף שיהיה של GIGABYTE (בהקשר הזה-מה זה FIREWIRE והאם אני צריך אחד כזה?) לגבי HDD שיהיה 160 GB לא יותר..של WD.. לגבי זכרונות אני לא בדיוק סגור אם 2GB או 1GB...אם ישאר כסף להרחיב אז 2GB...סומך עליכם.. כרטיס מסך אין לי ממש כיוון...סומך עליכם שתתאימו את זה לדרישות שלי ותשיגו את מלוא הביצועים לתקציב הנוכחי...וזה שאמרתי שאני משחק CS אל תתאימו את זה רק דווקא לCS אלא תשיגו בתקציב הזה כרטיס מסך שבטווח מחירים הזה מביא הרבה תמורה.. לגבי מארז אין לי אפילו כיוון...ראי…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by No-One,

לאחר קריאה ארוכה באתר של אסוס, עדיין מתלבט בין לוח rog maximus x hero לבין rog maximus x formula אשמח אם מישהו מבין יותר ירים את הכפפה ויעזור לי להחליט ולהבין את ההבדלים המעשיים ביניהם, ובכלליות איזה מהם נראה טוב יותר, לגיימינג כמובן

24. http://img379.imageshack.us/my.php?image=70737906wx3.jpg כמה עולה בערך המפרט הבא ובאיזה חנויות ? (לדוגמא אייבורי - 3000 קיי אס פי - 4000 ) תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.