עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by miro,

שלום לכולם! לפני כשנתיים התלבטתי בקניית נייד, ובעקבות המלצות מחברי הפורום, קניתי מחשב שהייתי מאוד מרוצה ממנו. היום בבוקר פרצו לדירה שלנו ובין השאר, גנבו את הנייד שלי ואת הנייד של אשתי. לכן אני פונה אליכם שוב בבקשת עזרה במציאת מחשבים חדשים. מכיוון ששנינו סטודנטים שעובדים, ואני ספציפית בלחץ של עבודות ותקוע עכשיו בלי מחשב, לא היה לי זמן לבדוק לעומק פרטים ולכן מצטער מראש עם המידע פה חסר. מחשב 1: מחשב שישמש את אשתי. בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט, מיילים ואופיס). היא לוקחת אותו איתה לעבודה וללימודים, אז חשוב שהוא יהיה קל מצד אחד, אבל לא קטן מדי מצד שני (לא פחות ממסך 10). אין העדפות מיוחדות בשאר הדברים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ולא מחשב שיתחיל להיתקע עוד חצי שנה-שנה (אני בד…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by .Infern0,

שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש לקנות מחשב נייד: תקציב: סביבות ה-4000 ש"ח, אהיה מוכן לעלות קצת בשביל משהו ששווה את זה. שימושים: אני רוצה מחשב שיוכל להחליף בכבוד את המחשב הנייח הישן שלי ושיוכל לספק כל צורך אפשרי כמו שצריך - אמנם הוא ישמש חלק גדול מהזמן ללימודים (אני סטודנט), אבל אני רוצה שתהיה לי האופציה לשחק על הגדרות סבירות גם במשחקים חדשים, ולראות סרטים כבדים בצורה חלקה (הוא ישמש לא מעט לסרטים...). מבחינת גודל ומשקל אני חושב על מסך בסביבות ה-15.6 אינץ' (נראה לי שיותר מזה יהיה גדול מדי...) ושלא יהיה כבד יותר מדי(אני לא יודע להגיד בדיוק כמה אבל בכל זאת אני הולך להסתובב איתו כל היום בלימודים). בקשר לסוללה ויציאות מיוחדות - לא כזה קריטי שיהיה זמן סוללה ארוך, אבל כ…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. רציתי לדעת , כשאני מעוניין במחשב נייד למטרות עריכה ושימוש בתוכנות כגון פוטושופ , C4D , סוני וואגס.. בעיקר דברים של עריכה גרפית ועריכת סרטים מה צריכות להיות הדרישות מהמחשב כדי שהוא יענה על הצורך ושהוא לא יתקע ( דילאי כשאני מבצע פעולות כלשהן ) לי או יקרוס במידה ואני אעבוד עם פרויקטים גדולים? יותר RAM , כרטיס מסך יותר טוב ? באמת שאין לי מושג.. תודה !

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. זהו המפרט שאני מרכיב: כרטיס מסך לוח אם מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 זכרון 512 מ"ב במהירות 333 או 400 מ"ה. בנוסף לכך, שני כוננים קשיחים וכונן אופטי אחד (קורא/צורב CD/DVD) המארז+ספק כוח שאני שוקל הם: 6A21 עם ספק 400W מארז+ספק של Antec אני רוצה להיות בטוח שספק הכוח שאני משיג מספיק טוב בשביל לתמוך בחומרה, אם תוכלו להגיד לי כמה בערך יעלו ספק ומארז שיתאימו לצרכים שלי זה יעזור מאוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by coil,

שלום חברים, אני מחפש לשדרג מחשב לסכום של עד 3,000, המחשב הולך להיות בשימוש של תלת מימד בעיקר. אני לא מתכנן לעשות OC או כל מיני דברים בסגנון. מה שאני צריך זה לקנות לוח אם חדש, מעבד וזכרונות ראיתי שכל המפרטים האחרים שיש פה מגיעים עם מערכת קירור אז הוספתי גם את זה. בנוסף אני צריך לקנות גם ווינדוס 7 הום פרימיום באנגלית. מבחינת חומרה אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל וזכרונות של קינגסטון. זה ההצעה שאני בניתי לעצמי באתר זיגזג. האמת שהסתכלתי יותר בכיוון המחירים ופחות מה מתאים למה כי את זה אני כבר לא כל כך מכיר אשמח לקבל הצעות אחרות/רעיונות. [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core i5-2500K Tray[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] 1 [/td][td] …

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  7. שלום ברשותי מחשב Thinkpad T510 שמשמש לנסיעות ולעבודה כללית (דרך אגב לכל מי שמתעניין המחשב מצויין), ברצוני לרכוש נייד נוסף שמיועד להתנייד מעט מאוד בתוך הבית (מיטה-שולחן) ולשמש בעיקר כתחנת מולטימדיה לסרטים טלוויזית אינטרנט גלישה וכדומה ללא כל צורך במשחקים. אין כל חשיבות למשקל המחשב. חשוב בעיקר שאיכות התמונה תהיה גבוהה ושהמחשב יהיה ככל האפשר שקט.(איכות הרמקולים פחות קריטית אני מחבר אותו לרמקולים חיצוניים) אני הסתכלתי עד עתה על 3 דגמים שחשבתי שאולי עונים על הצרכים 1. LENOVO G550 2958-92G 15.6'' T6600 GEFORCE 105M 512MB + 4GB + 500GB + WIN7 2. מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי Acer Aspire Ati Radeon 5470 http://www.notebookclub.co.il…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  8. Started by Ops,

היי הקנייה תעשה כנראה בחול.אשמח לדעת דגמים חזקים בגודל 15 אינץ. תודה

9. שלום לכולם, המחשב שלי כבר מתחיל להיות עייף (בכל זאת, אינטל 3700K I7). ואני רוצה לקנות מחשב חדש. זאת תחנת עבודה, שבה אני כל היום עובד על מידול בסוליד (99% מהזמן) בלי אנליזות. בשאר הזמן עובד על פוטושופ, לייטרום, ופעם בחודש עושה כמה המחשות ב KEYSHOT (אבל לא שווה התמקדות). והמחשב הוא המחשב העיקרי של הבית אז גם עושים איתו את כל הדברים הרגילים כמו אינטרנט אופיס וכו (אבל בלי משחקים בכלל). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח נראה לי מספיק. אפשר לחרוג רק אם ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SOLIDWORKS בעיקר 3. האם יש צור…

10. שלום לכולם, כמו שראיתם ציינתי למעלה שאני מחפש זוג מחשבים ניידים לסוטדנטיות ולא סתם כי מאוד חשוב לי המלצות למחשב שיהיה קל ויעמוד בדרישות של שתי הפרינססות.. טוב דרישות המערכת הם... מעבד חזק שיריץ תוכנות גרפיות ותוכנות לעריכת ווידאו בלי להתקע ולעשות בעיות מסך 13-14 חיי סוללה נורמלים שיחזיק להם יום לימודים של בין 6-8 שעות בלי להיות תלוי בחשמל יותר מדי... הארד דיסק בנפח נורמלי כונן אופטי כל זאת אם אפשר בתקציב שלא יעלה על 4000 שקל... כמו כן יש לי הצעה לדגם של מחשב DELL עם: מעבד - T6600 הארד דיסק-500 ג'יגה זיכרון רם-4 ג'יגה DDR2 מסך-14 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=16_19&products_id=426 כמעט בטוח שזה הדגם הזה רק עם GEFORCE אשמח להצעות…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  11. שלום אשמח לקבל המלצות על חנויות למחשבים באזור המרכז (העדפה לרמת גן או תל אביב). מעונין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 10K ללא מסך וציוד היקפי. תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום חברים, מחפש המלצות ללוח אם HD רק מבית ג'יגהבייט המתאים למעבד I5 רק 2 סלוטים של זיכרון זה מספיק ורק 2 יציאות PCI זתומרת לוח מיקרו או מיני לא יודע איך קוראים לזה ברשותי כרטיס מסך מהמחשב הקודם NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 RAM (נקווה שעם מעבד I5 הוא יריץ משחקים בלי לקרטע) תקציב 800 שקל אחרי שנחליט על לוח נעבור למעבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by THE FOX,

מחפש המלצות ללוח אם ומעבד בתקציב כולל של עד 1500 ש"ח. מיועד לגיימר והלוח אם צריך לתמוך בOC בינוני -גבוה . הלוח יתחבר לכרטיס מסך 260GTX. העדפה לקנות מחנות איבורי.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by dbareket,

היי כולם, אני מחפש לקנות לפטופ חדש בתקציב של עד 3,000 שקל (בגדול רצוי פחות מזה אבל אם תשכנעו אותי שיש סיבה טובה להוציא יותר, אז אפשרי). כן חשוב לי שהדברים שאני עושה במחשב יעבדו חלק ומהר ולא יתקעו. בגדול, השימוש שלי בלפטופ הוא: שימוש סטנדרטי באינטרנט (מייל, פייסבוק, סרטים...) - אני אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים. פיתוח PHP על אקליפס. רוב הפיתוח מול שרתים בענן, אבל חלקו על xampp מקומי. לעיתים די רחוקות, לפתוח פוטושופ לעריכות מאוד בסיסיות של תמונה. עוד דברים רגילים של מחשב (אופיס, סרטים וכו') שיקולים נוספים: לא איכפת לי בכלל מהמותג, אבל כן חשוב שתהיה אחריות ושהוא לא יתפרק אחרי שנתיים. משקל - רצוי שיהיה קל יחסית, אני כן מתכנן להסתובב איתו לפעמים. סוללה - רצוי זמן סוללה של ל…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by strifer,

שלום אנשים צריך המלצה למחשב נייד תקציב : עד 5000 שימושים: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ואופיס. לא למשחקים /גרפיקה. חשוב: זמן סוללה ארוך ודיסק קשיח כמה שיותר גדול עדיפות למסך קטן 12.1/13.3 במשקל של עד 2 ק"ג לא חשוב: מעבד מהיר, כרטיס מסך מתקדם מתכנן להריץ XP אז רצוי מאוד בלי מע' הפעלה / XP מותקן ואם אפשר ביקורת ספציפית על w251U של ג'יגהבייט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. שימושים ללפטופ: יכולת להריץ ווינדוס ולינוקס כתיבת קוד, פיתות תוכנה הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות, כלומר לא חובה כרטיס מסך מטורף) הרצת מכונות וירטואליות (צריך הרבה זכרון) חישובים מתמטיים מסך 13" או 15" (לא קריטי אם המסך touch, אפילו עדיף שלא..) המחשב רוב הזמן ישמש כמחשב נייח (יחובר למקלדת עכבר ומסך). אך עדיין צריך לספק ניידות טובה (עדיפות גבוהה לאולטרהבוק או משהו קרוב..) מקלדת וטראק פאד נוחים.. כרטיס רשת איכותי (למרות שבעקרון אפשר לחבר חיצוני במקרה הצורך) תקציב בגדול בלתי מוגבל..(עד גבול הטעם הטוב) מה הלפטופ הכי חזק היום? (גישה לדיסק, זכרון, חישובים. הפשרה היחידה היא ביצועים גרפיים)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by royiy,

שלום, מבקש המלצה למחשב לגרפיקה. רצוי DELL 17 אינטש ומעלה שיעבוד טוב עם התוכנות פוטושופ. autocad. solidworks תקציב 4-5 אלף תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  18. אז אחרי שהתייעצתי אתכם: http://hwzone.co.il/community/threads/533149-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-13-3-%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%9C-1-5-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%9A-3500 בחרתי את ה- Samsung NP530U3C-A07IL ומסתבר שאין אותו במלאי באף חנות! ממש התאכזבתי. אני מצרפת שוב את הקריטריונים שלי למחשב: * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מקסימום 1.5קילו (זה קריטריון שמאוד חשוב לי... אני מאוד לא רוצה מעל למשקל זה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימ…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. היי, * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 1.5קילו וכמובן אשמח גם לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא כל כך מבינה בזה... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין מצאתי שני מחשבים של סמסונג שנראים לי די דומים, אני אשמח אם תוכלו להגיד מה יותר טוב מביניהם וגם אם…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by AvnerGo,

שלום, אני מתחיל ללמוד אדריכלות שנה הבאה (2013) ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתאים גם לתוכנות העיצוב הנדרשות (שאני לא יודע מהם), וגם לחיי הסטודנט. הכול בטווח מחירים של בין 4000-6000 ש"ח (בתקווה שזה ראלי).

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  21. Started by xkore,

חיפשתי מחשב למשחקים כבדים עד 4000 אבל אני רואה שזה לא יספיק, אני מקווה ש4.5 יספיק. אני יחבר אותו לטלוויזית lcd אז אני ישתמש ברזולוצית full hd. לא מתכנן oc. צריך גם: רמקולים(טובים), מקלדת ועכבר אלחוטיים,אוזניות ב 800-1000 שקל תיכננתי לקנות את החלקים למטה: Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 2 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 XFX ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1237 AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪829 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3390 המפר…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  22. מחפש מפרט למחשב נייח למטרת גיימינג. מוכן לשים עד 5000 שקלים עם חריגה של 500.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by tompkins20,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה היא לגבוהות כמובן 3. האם יש צורך בצ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by gabriel6,

שלום רב, אני רוצה את עצותכם לגבי מפרט מחשב שאני רוצה. בגדול מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, ואמינות - אם אפשר לקבל קצת ביצועים בדרך זה בסדר (רב הזמן המחשב ישמש לשימושים משרדיים אך גם גם קצת משחקים). יש לשים לב גם למחיר - שלא יהיה גבוהה כל כך. יש לי מסך, צורב DVD , ודיסק קשיח. הס מלהזכיר אוברקלוקינג... אף פעם לא התלהבתי על הרעיון. Vini vidi vici לגבי המעבד - האם יש הבדל כל כך גדול (בביצועים) בין סמפרון 3400 לבין Athlon X2 3800? השיקול שלי לגבי הסמפרון הוא לא רק המחיר אלא שהוא לא מתחמם כל כך ולכן אפשר להוריד ברמת הרעש האם ההחלטה על מעבד סמפרון תעשה את המחשב ממש איטי או שזה כמעט ולא יורגש. לגבי פתרון הקירור למעבד אני רוצה הצעות הדגש הוא על שקט - אם אפשר בפחות מ200 ש"ח לגבי לוח א…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ולהחליף את שלי. המחשב החדש יחובר למערכת סטריאו איכותית של HARMAN KARDON דרך DAC של AMC. בעתיד הוא יהיה מחובר למקרן HD של מיצובישי לטובת סרטים. כל מה שאמרתי למעלה הוא על מנת לתת לכם רקע שתוכלו להמליץ לי מה לקנות. רציתי המלצות לגבי כל החלקים שארשום מטה ומעבר לכך אם יש לכם עוד המלצות אני אשמח : 1 מארז- חשבתי על מארז HTPC אבל אני לא מתמצא ומעבר לכך הבנתי שהם יקרים מאוד. חוץ מזה הם לא תומכים רק בוויסטה ? 2 ספק- שייתן לי שקט ולא ידפוק שום דבר או ירעיש יתר על המידה. 3 לוח אם - הבנתי שצריך לחפש לוח אם של 24 ביט אבל לא יודע כלום מעבר לכך. אני צריך לוח אם חזק (להורדות, מוסיקה וסרטים) 4 כרטיס מסך רציני- גם למשחקים אבל בעיקר לסרטי היי דפינישן H…

• 9 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.