עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ryyd,

היי, אני בדרך לקנות מחשב לעריכת אודיו (CUBASE). בעיקר משתמש בפלאגינים של איקיו, קומפרסור, מדמה טייפ, מדמי פראמפים. אין כמעט כלי MIDI וספריות סאונד. כמה שאלות: 1. קירור טוב למעבד? מארז טוב? מה מיותר ואפשר לחסוך? 2. האם באמת יש יתרון ל-nvme בתור כונן ראשי בסוג העבודה הזה של מיקסים לסאונד? 3. האם הכונן השני יכול להיות SATA, וכמה זה ישנה? 4. מישהו יודע משהו על הקטע של האחריות המוגבלת בTMS? משהו שצריך לשים לב אליו? אני מודע לזה שאין פה כרטיס מסך. אני נוטה לקחת את המחשב כמו שהוא, ואם תהיה בעיה אני אקנה כרטיס מסך. מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock…

2. המפרט שלי בצד האם לקנות חדש? מה אפשר לשפר? המחשב נקנה לפני כ-3-4 שנים

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  3. שלום! יש לי בעיה בהעברת קבצים בין המחשב הנייד למחשב הנייח שלי , אני אמור להשתמש בכבל S-Link שזה מה שאני עושה רק שמה שקורה זה שבמחשב הנייד נפתחת תוכנה בשם Smart Link ורושמת "ממתין לחיבור למחשב המרוחק" שגם אחרי 20 דקות לא קורה כלום , ובמחשב הנייח פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא חיברתי בכלל את הכבל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מפרטים למחשב, הראשון עם מסך (איכותי "19) בעלות מקסימלית של 3,000ש"ח, השני ללא מסך, בעלות כוללת של כ- ~1,500ש"ח. שני המפרטים ללא ציוד היקפי, ובעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים). תודה.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by tal.ha,

שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  6. מעבד סלרון 1700 HD 40/5200 לוח עילית 128 DDR SHARDE MEMORY כרטיס מסך SHARDE עד 64 OB LAN OB MODE OB קול OB עכבר אופטי מייקוסופט+מקלדת+רמקולים 300W. כל זה ב 1250 ש"ח שווה?.....השימוש שלי הוא איטרנט, דאר, WORD הדפסת תמונות, לא יותר מזה בלי משחקים ובלי כלום.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הייתי היום בזיגזג והזמנתי מחשב (מיועד לעבודת תכנות/גרפיקה/ קצת גיימינג), הוא יגיע עוד כמה ימים ויש לי הזדמנות לשנות את המפרט, האם כדאי? (אין לי בעיה להוסיף עם צריך) 1 Intel Core 2 QUAD Q9300 - 2.5 GHz - 6MB cache - LGA775 - BOX 1,397.00 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 476.54 ש"ח 2 OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 594.00 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail 1,097.32 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 469.00 ש"ח 1 PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 169.00 ש"ח 1 Thermaltake soprano RS 101 291.11 ש"ח 1 Thermaltake TR2 RX 500W - PFC - Cable Management - ATX 2.2 431.92 ש"ח…

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by Pentium D,

הייתי רוצה לחוות את דעתכם במפרט הנל: מעבד Intel P4 3.2GHz 800MHz Prescott LGA775 2MB 64Bit 630JD מעבד מהדור הכי חדש בטכנולוגיית 64 ביט! לוח אם Gigabyte GA-8I955X PRO Chipset Intel 955X תומך בכל הטכנולוגיות החדשות LGA 775 64Bit , PCI Express x 16 , Dual DDR2 677MHz , Serial Ata 2 , Hi Speed USB 2.0 , Sound 8 Channels , Lan 10/100/1000 עם אחריות 3 שנים זיכרון 1GB Elixir 512MB DDR2 533MHz x 2 Dual Channel מכפיל את מהירות הזכרון ל 1066MHz הזיכרון המקצועי והטוב ביותר עם תיזמון של CL3 המומלץ ע"י Gigabyte And Intel דיסק קשיח ענק 160GB 7200 8MB Sata בטכנולוגיה החדשה ביותר המעבירה מידע בקצב של 150Mbps של החברה הטובה ביותר Westren Digital עם אחריות 3 שנים צורב מולטי ספיד ש…

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  9. אני צריך המלצה למחשב כללי, אבל שיהיה בעיקר למשחקים (חשוב שיריץ לי משחקים בסגנון של gta san andreas ) על מנת לחסוך במחיר המחשב אני רוצה מעבד מהדור הישן , פנטים 4 חד ליבה או Amd ... רכיבים חובה : זיכרון רם 512 .. או מעל .. דיסק קשיח בעל נפח 80 ג'יגה או מעל ... בלי מסך . מקלדת, עכבר ורמקולים לא צריך . תקציב של 2000- 2800 ש"ח בערך . מה אתם אומרים על המחשבים הללו ? : http://www.getit.co.il/Group/33094/ http://www.getit.co.il/Group/30967/ תודה לירון .

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  10. שלום, אני צריך מפרט למחשב שיריץ בעיקר תוכנות שלא דורשות גרפיקה מסובכת ולצפייה בסרטים. אני לא אשחק במחשב בכלל, ובפרט לא במשחקים כבדי גרפיקה. אני לא זקוק לציוד היקפי. אין בעיקרון ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהמחשב יעמוד במטרות ויחזיק כמה שיותר זמן, לכן אם צריך לשפר את המעבד או את הזכורונות על מנת שהכל ירוץ חלק אני אוסיף עוד 400-500 ש"ח. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  11. שלום לכולם. לאחר 6 שנים שהמחשב הביתי שירת אותי בצורה נפלאה הוא עשה את שלו והגיע הזמן להחליפו. לאחר שעברתי פה על חלק מהודעות הפורום השתכנעתי שנכון יותר לעבור למחשב נייד. הצרכים: א.אני עוסק בצילום כך שבעיקר אני עובד עם פוטושופ ותוכנות עריכת תמונות של ניקון. ב.בנוסף כל תוכונות האופיס שמשמשות אותי לניהול השותף של העסק. ג.יש צורך להתחבר לסורק ומדפסת. ד.אני לא ממש רץ כל היום עם המחשב על הגב . ה.צריבות מרובות. ו.כונן ל compactflash שאלות : 1.מה לקנות ? ואיזה דגם? 2.בימים האחרונים רצים לא מעט פירסומים של לנובו מה דעתכם? 3.האם ניתן לבקש חלונות xp שנוח לי יותר לשימוש ולא מכביד על המערכת? 4.איפה לקנות בהתייחס לאמינות , אחריות , ומספר תשלומים גדול ככל שניתן. התקציב כרגע הוא 5000 ש'ח…

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  12. היי, אז הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש אחרי שאני עם הנוכחי כבר 5 שנים וכבר מרגישים שהוא צולע... אני מעדיף כמובן לא לנצל את כל התקציב אבל זה הקצה של הסכום שאני יכול להשקיע. זה כולל יהיה מסך שאני מניח של דל 2312 המומלץ פה בפורום. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב (משחקי מידי פעם-עדיין יש לי מלא משחקים בצד שפשוט לא יצא לי להתקין כמו Dishonored , Assassins Creed III וקול אוף דיוטי) חשוב שההמחשב יהיה ממש שקט כי הוא נמצא בחדר השינה שלי. ממש חשוב שתיהיה לי אופציה לעשות שידרוג עתידי כלשהו אם אני אצטרך. אני מעדיף שיהיה לי SSD בתור הארד דיסק לכונן C ובערך טרה לחלוקה של שתי מחיצות ועוד 3 טרה או 2 טרה להארד דיסק בניפרד לסרטים שיש לי ומשחקים שבעיקר מטרתו של הארד דיסק יהיו נטו לאיחסון…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב AMD בתקציב של 3,800 ש"ח גג (למי שלא הבין, אם זה יוצא 3,918 - מוותרים על משהו) כמו שאמרתי, מחפש AMD, אני צריך אותו למשחקים (בעיקר), סרטים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה וקצת גראפיקה מהצד. דיסק קשיח אני כבר אומר 120GB, זיכרון לפחות DDR400 256MB וכל השאר תסדרו לי משהו טוב (מסך וציוד היקיפי לא צריך). עם זאת, חשבתי ובניתי לעצמי מפרט, מה אתם אומרים? [pre]מעבד: AMD Atlon XP-3200 + XP 400 Mhz Tray Barton לוח אם: GIGABYTE GA-7N400EL SOUND LAN זיכרון: DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 כונן קשיח: Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE RADEON 9600 256M DDR AGP VGA / TVO / DVI-I …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות: 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - אוברקלוקינג - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע. טווח מחיר: 4000-4500 שח (כולל הרכבה) שאלות למומחים: קראתי את הכתבה על "יונה" האם כדאי להמתין לצאתו? האם צפויה הורדת מחירים של מעבדים בעקבות יציאת…

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  15. שלום לכולם, עד היום למשך 304 שנים הסתדרתי עם המפרט שלי : E6750 GIGABYTE-P35DS3 9800GT-1GB WD1TB G.SKILL 6144MB GBPK ללא שום בעיה אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את BF3 ואני מקבל בקושי 19 FPS על הרזולוציה שלי 1920x1080 כשהכל על LOW אני מרגיש שיש צורך בשדרוג. אני בספק אם ישנו שדרוג כלשהו שיוכל לעזור לי מיכוון שהמעבד כבר דיי חלש ויהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדש אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעות ו\או מפרט חדש. כמובן שאעדיף לשדרג את המחשב הקיים בעלות מינימלית אבל אני מודע לכך שיש סיכוי טוב שהדבר לא אפשרי ואצטרך לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא כרטיס מסך. קניתי ASUS GTX580) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כדי שיהיה מפלצתי כמה שיותר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עדיף שלא לחרוג בכלל). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני אשחק בסימולטור ט…

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  17. מה אתם אומרים על המפרט הבא שבניתי ב-4000 שקל לא כולל מסך: מעבד : Athlon 64 3000+ (S-939) לוח אם: A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) זיכרון: 512MB A-DATA כ. מסך : xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח : Hitachi/ExelStor 80 GB SATA פלוס: סידירום וכונן תקליטורים מחכה לתגובות אם לדעתכם יש משהו שאפשר להחליף למשהו יותר טוב אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו עצות לשיפור.

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בmatlab וצפייה בסרטים וסדרות. חשוב לי שאיכות הצפייה תהיה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). די תדיר. יש לי מחשב בעבודה אבל ייתכן מאוד שאצטרך לעשות דברים גם בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים, צורב ומסך. עדיף מסך די גדול. לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, חושבים שכ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by QV88,

www.skypc.co.il מה אומרים על המפרט? יש משהו כדאי יותר באותו תקציב? אם יש לכם עוד הצעה חילפות, אז בבקשה תתנו לי הצעות עם אותם הרכיבים מאותה החנות. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by Roenix,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Crysis 3, Bioshock infinite, BF4+Hardline, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 עם כוונה ל2556X1440 בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra עם כל הפילטרים …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Classic notion,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by any1,

Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) ש"ח 1200 ניראלי Thermaltake MAX ORB 207 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 460 בערך Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 190 ש"ח Hitachi 250GB Sata II 8MB 260 ש"ח ניראלי ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 170 ש"ח ניראלי Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail 800 ש"ח בערך Apevia X-Infinity 120mm Black כולל ספק כח 420W 288 ש"ח צריך חוות דעת + רעיונות לשיפורים + להוזיל כמה שיותר את הקנייה כי אני צריך את העודף לשפר את קניתת המסך שאני קונה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

אני מחפש נייד , כרגע האפשרות שהכי קורצת לי היא HP Pavillion DV6790ej http://zap.co.il/model.asp?model_id=688015 הבעיה היחידה שלו היא שהוא קצת כבד, 3 קילו. הייתם ממליצים משהו אחר בטווח? אני יכול לגלוש גם ל 8K אם זה שווה את זה. אני לא מעוניין בהמלצות ל lenovo מכל סוג, המחשבים האלה מאוד מכוערים לטעמי. תודה

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by avatar123,

התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by ofcourse,

היי אני מתעניין ברכישת נייד יד 2 ויש לי כמה שאלות. 1. מה ההבדל בין X61S ל X61 ? 2. איזה דגמים של ניידים בגדלי מסך האלה שיצאו לפני שנה שנה וחצי הוכיחו את עצמם כאמינים ? 3. על איזה מהדגמים היה ניתן לקבל אחריות של 3 שנים ? (הבנתי שעל DELL וX61 נתנו ?) 4.איך ה 2510p ביחס לDELL 1310 וה X61 ? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים