ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
יש לי כיום מחשב מבוסס: 1. Intel® Pentium E5200 2. SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 3. DELL ULTRASHARP 2209WA 4. ANTEC NSK4480 II + EarthWatts 380W המחשב סוחב יפה ובסך הכל מספק אותנו. קיבלתי הצעה למכור אותו תמורת 1500 ש"ח ולקנות לעצמי אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). reason cubase abelton wavelab שימוש מלא בכולם בתדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 19 אפשרות חיבור מסך שלישי בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי i5-750 2.6, hd5850, 2x2gb ram 1333 pcie 2.0 / 1556 socket ולוח אם מוגבל עם בהתחלה חשבתי לשדרג רק כ. מסך, אבל אז החלטתי להשקיע לרגל צאתו של קרייסיס 3 זה המפרט שחשבתי עליו GZ-Z77-D3H-MVP לוח i7 – 3770 ivy bridge 3.4ghz BOX מעבד 2X4GB 1600Mhz RAM זכרונות Sapphire HD7970 3GB oc w/Boost כ. מסך ANTEC HCG 750 ספק NZXT PHANTOM 410 מארז המחשבה היא בעתיד לשדרג את המסך ל 27 (כרגע יש לי dell 2007 wfp), ובעתיד הקצת יותר רחוק להוסיף עוד hd7970 - לכן הלכתי על ספק של 750. מה דעתכם? פעם ראשונה שאני מזמין רכיבים בודדים ומרכיב לבד. על מה לא חשבתי? תודה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת : http://www.notebookcheck.net/Review-iBuyPower-Valkyrie-CZ-17-Notebook.90722.0.html
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ציטוט שלום, אני מחפש מחשב לקנןת ב tms! אז אנא בנו לי מפרט בtms 1. מה התקציב המקסימאלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסכום הנקוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה ב) בידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, pes2013,nba -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע, מסך 19 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי טוב שמתאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח ווב ו-ווינדוס אפליקיישן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, SQLServer שימוש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי לפרוק את הסוללה ורק אז לחבר לחשמל ולטעון מחדש... האם יש תוכנה או דרך , שגם כשהמחשב מחובר לחשמל, הסוללה תטען רק אחרי שהיא מתפרקת? או לחליפין תטען עד 85%? או משהו אחר שישמור עליה???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב 6K המחשב מיועעד לגיימינג! + כרטיס קול איכותי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, הערות והצעות לשיפור אם יש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ (עדיף לחרוג כמה שפחות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך לד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח-עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: .Crysis 3,Assassins Creed etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט מחשב המתאים לריבוי בו-זמני של תוכנות, חלונות וטאבים.אני עובד עם עשרות רבות ולעיתים אף מאות מסמכים פתוחים בו-זמנית – וכל פעם אני נחנק מחוסר זכרון RAM ונאלץ לסגור אפליקציות כדי לפתוח אחרות. עומדים לרשותי כרגע 1200 ש"ח - האם יש קונפיגורציה שתוכל לפתור לי את הבעיה במחיר זה? במידה ולא אוכל לדחות את הקנייה עד שאצבור סכום נוסף, כדי לרכוש קונפיגורציה אופטימאלית – אשמח לתיאור קונפיגורציה כזאת. בתודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי כולם, אני מנסה לעזור לחברה לבחור מחשב. יש לה netbook לשימושים מחוץ לביית, כך שהוא לא צריך להיות מאד נייד. ישמש בעיקר לבית, לראות סרטים, אינטרנט וכאלה. 14'' (13 גם עובד נראה לי), מסך מט. היא זקוקה לכונן אופטי ולמערכת הפעלה. חוץ מזה, מבחינת מותגים, אני די סולד מ Dell והיא מסמסונג (לא יודע אם בצדק). חוץ מזה אין לי איזה מגבלות מיוחדות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי רצון לקנות מחשב נייד כבר המון המון זמן .. בערך חצי שנה.. אני מחפש ולא ממש מוצא משהו אמין וחזק. הבנתי שאני צריך להתביית על החטיבות העסקיות של היצרנים - מחשבים ניידים יצרנים - הבנתי ששם ישנה איכות מוצרים גבוהה יותר. אז בואו נתחיל: התקציב: לא כ'כ רלוונטי - נראה בהתאם לאופציות.. ישנה קפיצה בין 5-6 לפתאום 9.. (מדובר על אלפים) שם העניינים מסתבכים ולא נראה לי שההבדל מצדיק את המחיר. מטרה: עבודה שוטפת, חלקה - מחשב שלא מתקלקל מהר - משהו מאוד אמין. משחקים - רמה גבוהה -בינונית(לא באמת קריטי) , עריכת מוזיקה / הקלטת מוזיקה. וכמובן מחשב אישי על הדרך לשימושים אישיים ופשוטים של יומ - יום. גודל המסך - לא חשוב הגודל. רזולוציית המסך - עדיף FHD אבל לא כ'כ …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך מפרט מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט , אופיס , מוזיקה וקצת סרטים ) אבקש להרכיב מהחנויות KSP/ ivory , בגלל הקירבה למקום המגורים (קריות ) תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עפ"י מידת הצורך. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח רק אם ממש חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך זה טוב אבל לציין מה ההפסד בחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K מקסימום! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media composer 6.5, בעתיד גם premiere ועוד תוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 38 תגובות
- 7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת וידאו, עבודה בתלת מימד ( 3ds max) , גיימינג כבד(משחקים עם גרפיקה כמו של קרייסיס) , סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך צריך להיות רגיל.. נראה לי 17 אינג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב לי ממש אבל המינימום זה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? לא חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 3 שעות ומעלה יהיה טוב…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לעבודה משרדית + אינטרנט. אין צורך במסך, עכבר מקלדת. המעבד צריך להיות של אינטל. התקציב הוא 2000 ש"ח כאשר אין בעיה לחריגה קלה אם ביצועי המערכת ישתפרו משמעותית. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני אדריכל, ואני מתכוון לרכוש מחשב נייד לתוכנות רינדור. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי שני דגמים ששמתי עליהם את העין האחד הוא לנובו W530 והשני הוא הדל W6700. הדילמה שלי היא לגבי כרטיסי המסך שבשניים. לפי בדיקות מעמיקות שעשיתי מצאתי שהלנובו מגיע עם כרטיס מסך של קואדרו והדל מגיע עם ATI. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים שיש לשניים. . ;)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות לפטופ, המטרה העיקרית זה תכנות בVISUAL STUDIO והאפשרות להריץ כמה VM בו זמנית חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מצאתי באינטרנט דגם של HP אך לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט http://ksp.co.il/?uin=18449 מישהו שמע\מכיר את hp envy 6 1202?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי CASE של COOLERMASTER HAF932 חשבתי לשדרג ל- INTEL CORE I7 3930K ולום אם- GIGABYTE X-79-UD3 ולשים זכרונות חדשים - CORSAIR DDR3 PC3-10700 בנפח 16 ג'יגה. דיסקים כבר יש, קירור כבר יש נראה לי שרק המרכיבים האלה חסרים לי. מה דעתכם האם בכלל אפשרי להשתמש בCASE הזה והאם המרכיבים טובים לרצונות שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט חצי שנה (כשהוא הגיע לארץ) קניתי את האולטראבוק מסדרה 5 של סמסונג np530u3c. היום כיביתי את המחשב ומאז הוא לא רוצה להדלק. הסימן היחיד לחיים הוא נורת החיווי של הטעינה כאשר מחברים אותו לחשמל שמראה שהוא נטען או טעון. ניסיתי את המנגנון של ניתוק הסוללה דרך החריץ כמו שרשום בחוברת (סיכה בחור 5 שניות כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיבור לחשמל וניסיון הפעלה) אבל זה לא עזר. הזמנתי טכנאי מטעם היבואן שיקח את המחשב למעבדה אבל עד שהוא יגיע אני רוצה לנסות להציל את המחשב כי אני צריך אותו דחוף ללימודים. רעיונות להצלת המחשב יתקבלו בברכה (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות VHDL, הדמיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, dishonored, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני כנראה אלך על מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד,משהו בסביבות ה-13 אינץ' פחות או יותר. שימושים: מוסיקה,גלישה באינטרנט וכד'.. (אין צורך במשחקים,אך יתכן שימוש ביציאת HDMI למטרת סרטים) תקציב עד 2K. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-