עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל..מה עניינים. לענייננו, כרגע אני משתמש במחשב עתיק יומין.. (P3 666)..נשבר לי, באמת נשבר לי מהכבדות והאיטיות.. אני צריך קופסא (בלבד) חדשה לשימושים הבאים: 1) עבודות סטודנט. 2)הרבה הרבה מוסיקה. 3)סרטים. 4)כמובן מסנג'ר וכל אפליקציות האינטרנט היומיומיות. 5)קצת משחקים, לא גיימר בכלל...אולי קומנדוס 3....ואם ממש נהיה חצופים אז FIFA . ככה....אני רואה הרבה הרבה מפרטים זולים בחנויות ובאינטרנט שאמורות לספק P4 2400 ואחלה חומרה, מה שבאמת נראה לי כמו חתול בשק, ועוד ביוקר.. יש לי מסך, יש זכרון 256 (חדש בקופסא), יש הארדיסק 80 ויש NVIDIA GEFORCE 4 128K שזה נראה לי די ויותר.. אני באמת לא מבין בחומרה, אין לי כ"כ הרבה זמן להתעסק עם זה (לימודים ועבודה), ואני לא אוהב את ה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מחשב חדש ללא מסך וציוד היקפי! מטרת המחשב העיקרית היא משחקים (Far Cry 2, Crysis...) יש לי מסך חדש: SAMSUNG 226BW שאלה חשובה האם הכרטיס HD4870 בא עם 512MB? או שישנה גם גרסה של 1024MB? בניתי לעצמי מפרט מ- KSP: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 1 624 ‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 1 490 Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1280 Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 345 Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 2 115 X 2 (אחד מהם יהיה רק כונן DVD ולא צורב) Thermaltake M9 VI1000BWS 1 360 ‏ Thermaltake Tough…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש נייד לשימוש עסקי (אקסל, וורד וכו'). כתיבת מסמכים, מצגות ושימושים מסוג זה. אין שום חשיבות להצגת סרטי HD, יציאת HDMI, איכות הרמקולים וכו'. אחריות ואמינות - הכי חשוב. אחריות של לפחות 3 שנים לחלקים + עבודה, מספק אמין. המחשב צריך להיות מסדרה או לפחות מיצרן בעל אמינות מוכחת. איכות ייצור, גימור ומראה - כן, זה שיקול : צריך להראות יוקרתי,לא צעצועי (בכל זאת, מוציאים אותו בישיבות...), עיצוב נאה יתקבל בברכה. מסך -בין 14.1 ל-15.6, רזולוציה גבוהה ככל הניתן. מסך מט איכותי לעבוד ממושכת. משקל - אני לא מסתובב איתו ע"ב יום יומי אבל אין לי חשק לקנות משקולת. עד 3 ק"ג כולל סוללות 6 תאים וכונן אופטי. מקלדת - נוחה ואיכותית (ברור לי שזה סוביקטיבי, אבל חלק מהניידים מכילים מקלדות באיכות נ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by or_doc,

אהלן יש לי מחשב IBM T43 15 אינץ הדגם הסטנדרטי עם מעבד גרפי אינטל. הסוללה היא לא הסוללה המקורית של המחשב והיא מקורית של IBM והיא בגודל הסטאנדרטי. סוף האחריות שלה נגמר בשנת 2004. עכשיו הסוללה דיווחה עד לפני שבוע שהיא מחזיקה שעה היום היא כבר מדווחת על 40 דקות אלה שבפועל היא תחזיק 10-15 דקות יותר. עכשיו יש לי כמה שאלות על הבטרייה 1) איך סוללה שיוצרה לפני 8-9 שנים עובדת? שמעתי על מחשבים בימינו שהסוללה נידפקה לגמרי אחרי שנתיים. 2) למה אחרי שפורקים את הסוללה לגמרי היא מדווחת על אורך חיים יותר קצר. 3) שמעתי פעם על חידוש תאים של סוללה מישהוא יכול להסביר על זה 4) למי שיש ניסיון אז כמה נראה לכם היא יכולה להחזיק אחרי חידוש תאים?. 5)האם יכול לקרות מצב שהאם אני יגמור את הסוללה לגמרי ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום יש לי לפטופ HP בעל USB 1 אני רוצה שיהיה גירסא USB2 היותר מהיר... יש אפשרות לעשות זאת? על ידי חיבור חיצוני של רכיב נוסף או משו בסיגנון? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כולל הרכבה כולל הכל צריך עזרתכם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום ליושבי הפורום, הגיע הזמן להחליף נייד - בכוון נייד עסקי. המחשבה המקורית היא על Think pad x1 yoga אבל רוצה מדי פעם לשחק בו - ולכן מחפש אחד עם כרטיס גרפי נפרד (discrete ולא intergrated למי שצריך את המונחים בלעז). בינתיים היחידי שראיתי שיש לו מפרט כזה הוא ה surface book, אך הוא מאוד יקר (בתצורה הזאת) וגם סובל מלא מעט השמצות בעניין דרייברים ובעיות אחרות. הרכישה בחול - כך שיכול ללכת על הזמנה מיוחדת של מפרט. ולשאלות החובה: 1 מה התקציב המקסימאלי? כ 2K$ - רכישה בחו"ל. אם יש מחשב מושלם - אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, קבצי אקסל גדולים ושאר אופיס.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bar_B_q,

processor Mobile AMD Athlon XP Processor 1800+ (1.5GHz) with PowerNow! Technology memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) hard drive 40GB enhanced-IDE [gigabyte is defined as 1,000,000,000 bytes, accessible capacity may vary] multimedia drive DVD+CD-RW Combo (CD-read 24x; CD-write 8x; CD-rewrite 8x; DVD-read 8x) display 14.1" XGA TFT (1024 x 768) communications Integrated v.90/v.92 56K modem (RJ-11 connector) video ATI MOBILITY RADEON AGP 4X and 3D architecture sound 16-bit Sound Blaster Pro-compatible audio; internal stereo speakers weight 6.75 lbs (weight may vary due to vendor component ch…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום הנה מפרט שבניתי לחבר שלי תנו הארות או הערות למינהם: נ.ב המפרט הוא לאוברקלוקינג כבד ולמשחקים כבדים (לא לתת מפרטים מ-ksp בגלל עבר לא טוב איתם.. ) [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rene,

המחשב מיועד בשלב הזה להריץ סרטים (גם HD), להעביר מוזיקה דיגיטלית ל-DAC חיצוני, ולהריץ emule או bittorrent ברקע כל הזמן. בשלב מאוחר יותר ייתכן שאני יוסיף כרטיס לכידת טלוויזיה אבל לא כרגע... לא מיועד למשחקים או כל דבר אחר. אין צורך במסך (מחובר לטלוויזיה), ושלט כבר יש לי (StreamZap). חשוב מאוד שיהיה שקט עד כמה שאפשר (סלון...). התקציב גמיש אבל רצוי לכיוון ה- 3000. אני חשבתי על זה: Albatron KM51PV-AM2 + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard 510.00 1 510 AMD Sempron 64 Bit 3000+ 35W Socket AM2 Box CPU 467.00 1 467 Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 745.00 1 745 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 193.00 1 193 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 437…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המפרט חייב להיות מנעה מחשבים כי שם אני קונה. ללא מסך, מקלדת, עכבר רמקולים ושאר יקרות. מה אתם הייתם משנים? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤655 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤575 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3164 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ¤300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=795 SAPPHIRE RADEON HD4850 …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הוא צריך את זה בעיקר למחשקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Aner,

היי, אבקש את עזרתכם במקרה הנ"ל... המחשב מיועד כרגע למשחקים ובעתיד כאשר אצטרך אולי אעשה OC. כמו כן, אני ממש אבל ממש לא רוצה מארז של compucase אני לא צריך הארדיסק ענקי, 40 גי'גה מספיק. כמו כן, אני לא רואה אילו שימושים יהיו לי ליציאת firewire (אין לי מצלמות, אייפודים וכו') וליציאת SATA, מה שחשוב הוא שיש ללוח soundstorm. מצ"ב מפרט שהרכבתי לעצמי, אשמח לקבל הצעות שיפור CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני לא יודע אם זה הפורום אם לא מתנצל מראש הלך לי המסך אז חיברתי בנתיים לטלויזיה 42" LG 1080P עובד על 60HZ I5 2400 +GIGABYTE Z68X UD3H 16gb ddr3 +r9 280x אני מעוניין לשדרג את הכל מן הסתם וגם מסך 27" 1440P אך בשלבים השאלות: 1. אם אקנה 1070 GTX MINI או רגיל משומש עם אחריות מעל שנתיים יעלה לי 1700-2200 בערך אוכל להשתמש בו במחשב הקיים ולשחק בו? 2. מסך טוב ( 2500-3000 ) המסך עדיף לי רק אחרי הכרטיס מסך? כי הבנתי ש 280X לא יחזיק לי ב1440P במשחקים כמו ,FIFA 18 ,WITCHER 3 ,DRAGON AGE וכל מיני משחקים שיצאו השנה 3. מעבד זיכרון לוח אם ומארז שהם סביב 2500-3000 אחרונים 4. יש לי SUMSUNG 850EVO 240GB ועוד 1TB בחיצוני USB3 לאיחסון ועוד 500GB …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gggil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך אבל אם זה יהיה שווה את זה אז ניתן להגיע ל5500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, מחשב לסטודנטץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, תוכנה לאנימציה תלת מימדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תפקיד המחשב הוא לשמש סטודנט להנדסת חשמל, כלומר תוכונת כמו MATLAB ו-Visual studio ו-ORCAD צריכות לעבוד חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתכונות הנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי חברים. אשמח לקבל המלצות למפרט כזה (חבל שהמפרטים המומלצים לא מעודכנים כבר הרבה , הייתה יכולה להיות לי לפחות נקודת פתיחה). בעקרון אני מעדיף כרטיסי מסך מבוססי NVIDIA אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת תודה.

18. היי פרו בילדרס, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח או 5000 ללא מסך (http://www.newpc.co.il/items/697183) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג פורפאבור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים!, בכללי משחק בעיקר אוברווץ' צפייה בסרטים HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - '1920x1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם התוכנות שבכותרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad, Rhino, Revit ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15" חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLC778EA או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLJ052EA יש לי כמה שאלות : 1) האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? 2) האם יש הבדל משמעתי בין כ. המסך? 3) כמה זמן מחזיק כל אחד מהמחשבים?(בביצוע מאומץ ובביצוע רגיל) 4) האם יש לכם מחשב אחר שאתם ממליצים עליו בטווח המחיר של 3500-3900? לא יותר מזה....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by msacco,

טוב אז אני חושב לשדרג את המחשב בתקציב של סביבות 2000-2400 כי הוא טיפה ישן: עכשיו אני לא ממש בטוח מה שווה לי, לשדרג את המפרט הנוכחי?(שדרוג מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ועקב זה גם ספק כי כנראה צריך יותר וואט ושלי ישן) או כבר להשקיע עוד 500 שקל ולקנות מחשב חדש לגמרי? בעיקרון מבחינת שדרוג חשבתי על המפרט הזה במקרה ואני משדרג ולא קונה חדש: [table][tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] סה"כ יוצא 2250. וגם כמה שאלות : 1.יש צורך להחליף ספק? 2.יש צורך לקנות מאווררים חדשים? תודה לעוזרים. [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? זה הסדר גודל, כמובן שחסכון קטן לא יבאס אותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים מזדמנים עד תדירים. מעבר לכך הרבה עבודת אינטרנט ומסמכים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mmorpgs, קצת RTS-ים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי מחשב נייד, יותר נכון הזמנתי.. הוא אמור להגיע אלי תוך 10 ימים. להלן המפרט: מעבד Celeron 2100 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR 256MB דיסק קשיח 20GB Toshiba כונן נוסף DVD כונן דיסקטים 1,44 internal כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.25kg מחיר 5700 ¤ + 75 משלוח עד הבית המחשב נקנה מ-KSP... מישהו מכיר את המחשב הזה? אני יודע. הדיון הזה אולי קצת טיפשי, אבל אם למישהו יש או אי פעם השתמש במחשב הזה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים