ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט, רציתי לדעת מה להוסיף או לשנות. אני רוצה לדעת גם אם הליברטי 400W יחזיק את המערכת הזאת ואם צריך ספק אחר. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1499 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤194 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤28 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 סה"כ: ¤4080 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים ש…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500D-149/1076733/toshibaShop/false תכ'לס הכל נראה טוב רק החיי סוללה קצת מרתיעים אותי. מה אתם אומרים עליו? יתיאם לי לצרכי לימודים אבל גם משחקים וסרטים? וכמה הוא אמור להעלות בערך? שמתי לב להפרשים גדולים בין החנויות השונות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה באמצעות פרמייר ואפטר-אפקט + אופציה לאויד לסטודנט לקולנוע. מה דעתכם על זה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1198 i7-860 + FX580 4GB 500GB+1TB בסביבות 5000 ש"ח למזומן (אין פרוט לרכיבים) האם למישהו יש ניסיון איתם (PCPower) ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלתי לבדיקה מחשב ישן TABLET X61 של לנובו, ורציתי לשמוע חוות דעת מכאלו שמכירים את המחשב הזה, איך הוא בכללי, וגם: א.למה כל הקטע של המסך מגע לא עובד אצלי בכלל ואין בזה שום פונקציה יותר ממחשב נייד רגיל האם זה בגלל תכנת ההפעלה שמותקנת עליו - PRO SP2 XP או שיכולה להיות בעיה אחרת, והאם עם כל הגרסאות של WIN7 הוא אמור לעבוד חלק. אם הבנתי נכון אז ישנם גרסאות שהמגע עובד רק עם העט וישנם כאלו גם עם אצבע ומשמש גם כעכבר, איך אני יכול לדעת איך זה אצלי? ב. מה זה המסך הזה, אני תמיד הייתי רגיל בTHINKPAD למסך מט לחלוטין, וכאן המסך נראה חצי מבריק, ויש בו לפעמים השתקפויות, וגם נראה שסופח לכלוך אליו. איך המעבד L7700 מבחינת ביצועים. איך הציר הסיבובי של המסך , מחזיק טוב? נראה שהוא נוטה להתחמם, מ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד imac 27 במצב חדש, מעבד 2.8 i7 זיכרון 8 giga, כונן קשיח 1000giga כרטיס מסך Radeon HD 4850 מערכת הפעלה החדשה ביותר OS X 10.8.3 כולל עכבר מגיק ומקלדת אלחוטי מקורי אפל כולל אריזה חדשה פרסמתי ביד 2 ב6900 ש"ח האם המחיר הוגן? כמה הוא שווא לדעתכם? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, עומד לרכוש מחשב נייד לטובת עיצוב גרפי - הולך כנראה על הדגם - Gigabyte W566N-DC33M CPU Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 250GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB האם יעשה את העבודה ? מישהו מכיר ? השתמש ? תודה רבה !!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית, קצת פוטושופ * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק באיזור השעתיים בצפיה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI אבל לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? עדיף שיהיה * אחריות? עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל פתוח לעוד הצעות בין המחשבים שאני מצאתי: Dell N5010 i3 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm Lenovo G560 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6232&CatCode=315 ולגבי לנובו- הבנתי שהיא חברה לא כל כך יציבה ואמינה, מה אתם אומרים? Samsung R540 http://www.wallashop…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה קונה בשבוע הבא, קיבלתי הצעת מחיר לרכיבים לפי המלצות בפורומים השונים כאן. המחשב לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטי DVD - חשוב לי שיוכל לנגן FHD ושתהיה יציאת TV או לפחות S-Video. אני מתעקש על C2D למרות שהבנתי שלצרכים שלי עדיף E5200 כדי להוזיל במחיר. בכל זאת יש לי בעיה עם לקנות מעבד קצת ישן, אני רוצה תאימות להרבה שנים ואולי בעתיד אתעסק גם עם גרפיקה, לכן אני מבקש שיפורים למפרט שישאירו אותי עם ה-E7400. השיפורים יכולים להיות בלוח אם ובכרטיס מסך - לא נראה לי שיש מקום אחר לקצץ ממנו. אשמח לשמוע את דעתכם גם מעבר לזה על המפרט והמחיר: מעבד: Intel® Core2 Duo BOX 3 YearsLGA 775 2.8 GHz E7400 3MB64Bit 1066MHz לוח אם: Intel® Desktop Board DG41TY זיכרון: KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מפרט ורציתי את התגובה שלכם עליו ועל מחירו לוח אם GA-8I945PG-RH מעבד-PENTIUM D 775 3.0G 2*2M TRAY 930 DUAL CORE מעבר מקורי של אינטל ניתן להחליף למאוור של THERMALTAKE TR2 15 FAN INTEL 775 COOPER BASE + AUTO FAN SPEED בתוספת של 38 ש"ח זכרון 1GB KIT (512*2)A של חיברת GEIL ארדיסק WESTERN DIGITAL 250GB כרטיס מסך GEFORCE 7300GS 256MB PCIE צורב DVD LGH10AK *16DUAL LAYER מארז של A-TOP GLADIATOR 500W PFC (120MM+SATA+24-PIN+PCI-E)+2X LED120MM FANS מסך SAMSUNG KCD-730BF 4MS 17' MAGIC BRIGHT DVI 1:700 מקלדת עכבר של GENIUS Genius EasyTouch 2 KIT Keyboard Kb-12e Black ENG /HEB + X-SCROLL Optical Mouse כול החבילה הזאות ב6250 למזומן
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הוא צריך עד 4000 ש"ח אמרנו כבר מה הוא כן צריך: זכרון 512,מסך זול (אבל של 17 אינץ) כרטיס מסך : שיריץ משחקים חדשים אבל לא את הכבדים ביותר מעבד אינטל 3000 או amd 64 3000 שאני המלצתי לו ( הוא שואל מה כדאי ולמה ) כונן קומבו משולב (צורב דיוידי) הוא לא צריך רמקולים מקלדת עכבר. דיסק קשיח 80 גיגה ספק כוח פשוט, לא ממש מבין בזה אני יודע שהתקציב לא גדול ( מדובר בחייל ) מצטער אבל חשבתי שהעניין של מארז זה עניין דיי ברור , אז גם מארז מחכה להצעות תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדרישות הן כאלה: 1. אפשרות לחבר עד 4 מסכים במקביל. כרגע יש שני מסכים, שניהם מחוברים ולשניהם יש חיבור DVI+VGA. 2. תקציב של עד 2000 שקלים עם סטיה של 200 לכל היותר. 3. אין צורך בכונן אופטי. 4. לא חשוב מאיזה חנות, חשוב שיהיה מאיזור ראשון לציון והסביבה. 5. המחשב מיועד למסחר בבורסה. 6. אין צורך בציוד הקיפי. 7. חשיבות השקט במחשב: 5 8. לא מתוכנן OC. 9. אין צורך במערכת הפעלה. 10. אין צורך בהרכבת המחשב בחנות אלא אם כן זה ללא תוספת תשלום. 11. לא צפוי שידרוג כבד בעתיד. 12. חשוב המחשב יחזיק מעמד ב-4 שנים הקרובות מעמד מבחינת ביצועים. הנה מה שהרכבתי עד כה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪545 קירור למעבד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי, אופיס, אינטרנט, סרטים (ללא שחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 21 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 5300, לא אגורה יותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה כבר בחריגה של 1200 שקל חח, ככה שאין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר (יומיומי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 אינץ' 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV, BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בנייד אם יש משמעות במעבד אז עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב ? אינטרנט / עבודות / אחסון גדול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 15.6 / 24 - דרוש מסך שיהיה כולל במחיר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? במידה ונייח - מקלדת ועכבר + מסך וצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן ,ווינדוס 10 בעברית. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לרכוש סוללה למחשב נייד מסוג dell inspiron 1545 מה הדגם של הסוללה? איזה אני צריך לקנות? כמה תאים(אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום)? כמה זה עולה בארץ? והאם כדאי לקנות מאיביי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, והורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA, NFS, COD, Assassins Creed, Prototype וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון חשבתי לקנות מסך Samsung מסוג T27B300MA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית, בעיקר גלישה וסרטים, מידי פעם משחק או שתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פירוט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל כמה שיותר שקט יותר טוב (עדיפות לביצועים). 6. האם מתוכנן א…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מחשבים ניידים מבית asus מצדיקים את המחיריםם המאוד כבדים שלהם??..כי בעצם הנתונים שלהם לא הכי חזקים לעומת ה-hp שהם בהרבה יותר זולים מה-asus..(מה שידוע לי על הניידים שמוכרים בארץ)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, נכנסיתי לכמה אתרי אינטרנט וראיתי שהבדלי המחירים בין מה שיש בחנויות בירשאל לבין מה שאפשר להזמין מחו"ל מגיעים ליותר מ1000 שקל לרכיב. חשבתי לעצמי להזמין רכיבים מאתרי קניות מחו"ל והאם זה באמת כי אוכל להרשות, בתקציב שיש לי, מחשב הרבה יותר טוב אם אזמין את החלקים מאתרי קניות. והשאלות הן למי שבאמת התנסה בקניות מסוג זה: האם שירות שכזה הוא אמין? האם החלקים שמגיעים בשירותי הדואר יחויבו באיזה מחיר נוסף (איזה סוג של מכס או מע"מ) ואיך זה יחוייב , במסירה או בשלב הרכישה? האם ניתן לשלם בויזה רגילה, ואם כן האם הויזה גובה תשלום נוסף על כך שהרכישה מתבצעת בחו"ל? אם יש אחרויות על רכיבים חדשים שאני קונה איך אני יכול לבצע אותה (כלומר דרך האתר של החברה או דרך שלוחות של חברת הרכיב בארץ/חו"ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התכנון הוא 7,000 ש"ח, ניתן לחרוג עד כאלף כדי להכניס את הבקשות שאציין 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לתיכנות וגרפיקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 (יתכן חריגה במידה ומדובר במשהוא מיוחד) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות ווב ואפליקציות -(תוכנות ותשתיות לתיכנות, גם אימולטורים) חבילות אופיס ואדובי בלוסטאקס וכדו' , המון גלישה בדפדפנים מקבילים (פותח המון סימניות בפעם אחת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). unity באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, watch dogs , ועוד משחקי "הדור הבא" שעומדים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אינצ' 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לאופיס, סרטים ותכנות. לא למשחקים. תקציב - עד 5,000 ש"ח אם אתם עובדים עם אתרים ישראלים. אני מתכנן לקנות בארה"ב באיזור ה-4000 ש"ח. השאלון: רזולוציה - לפחות FHD. גודל מסך - 13. 8 ג'יגה זיכרון ו-256GB SSD - חובה. משקל - כמה שפחות. אם הייתי קונה MAC הייתי בוחר ב-AIR ולא ב-PRO. דרוש זמן סוללה גבוה? - כן! אני עובד במכירות ואני מסתובב ימים שלמים מחוץ למשרד. חובה לפחות 7-8 שעות עבודה ללא מטען. אין צורך בכונן אופטי. יציאת HDMI חובה. עדיף לא MINI HDMI. תחנת עגינה ייעודית - זה יהיה בונוס מאד גדול מבחינתי. אם אתם יכולים גם להמליץ על תחנת העגינה ספציפית אז מצוין. לא חשוב לי אחריות מורחבת. שנה תספיק. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה לחברה ספציפית. אני…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-