עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Daniel.S,

היי אני עומד לקנות מחשב חדש והנה המפרט שנראה לי טוב... אנא תנו תגובות. מעבד - AMDAthlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם - AMDASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E זכרונות - DDR II 667 512MB Kingston (2 כאלו כך שיהיה לי ג'יגה) דיסקים קשיחים - Maxtor 300GB (16MB) SATA II כרטיסי מסך - GIGABYTE 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E כוננים - 1.44CD-ROM, DVDFLOPPY Teac/SONY כרטיס קול - C-Media CMI 8738 7.1 (PCI) צורב - TEAC DVW516G DVD±RW x16 מסך - LG L1750T 17'' LCD 8ms DVI אם יש רעיונות טובים יותר למסך "17 דק אז תציעו בבקשה. ומארז אני עוד מתלבט בבקשה תציעו לי הצעות, אני רוצה מארז לא יקר מדי ושיראה יפה. שיהיה לו איזה נאון או משהו ושיהיה חלק שקוף, קיצר בחר…

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  2. כמו שאתם יודעים TMS וFOX התאחדו הבעיה היא שהרבה דברים שהיו בTMS חסרים (נכון לעכשיו) באתר החדש לTMS היתה מערכת מחשב פצצתית בפחות מ4000 (3750 ליתר דיוק) אבל באתר החדש היא לא נמצאת אז עכשיו צריך לבחור משהו חדש שמתי עין על המפרט הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1748 שנראה לי די טוב חוץ מהכרטיס מסך שאני לא ממש מכיר אותו אבל מצד שני יש להם עוד הרבה הצעות למפרטים בסכומים האלה (בסביבות ה4K) ואני לא מומחה כזה גדול וקשה לי לקבוע מה הכי כדאי למטרות שלי כמו שאתם יכולים לראות יש להם מבחר די גדול. לא נראה לי שיש הבדל גדול בין המפרטים אבל בכל זאת..: http://www.tmsfox.co.il/Gamers.aspx http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=208&ParentID=1 המחשב הוא בש…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אחרי נבירה עמוקה בפורום הבנתי שאין ברירה אלא לשאול ספציפית לצרכיי כי התבלבלתי לגמרי.... בכל אופן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. Premiere, After CS6, Avid MC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sagi_10,

אני מחפש מפרט : דרישות מנימום: בלי תוספת קירורamd 64 bit 3200 sata 2 160 gb 2x512 ram צורב דיוידי כונן תקליטונים ספק כוח לא גנרי 350 וואט +- geforce 6600gt בלי מארז מסך מיקלדת וכאלה ב4400 שח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DoBayad,

היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …

6. http://www.siz.co.il/up/owctwjykfxyc.jpg http://www.siz.co.il/up/nfmykzmzdomw.jpg אודה לכם אם תתנו תשובות מהירות אם צריך לשנות שם משהו. תודה רבה ושבת שלום , אסף.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1237 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Intel Core i5 661 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 ₪1081 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1474 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪293 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪583 http:/…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני צריך מפרט למחשב באיזור ה3500 ש"ח, מקסימום 4000(אבל עדיף פחות). השימוש העיקרי בו יהיו משחקים אבל כמובן גם וורד, אינטרנט, עריכת תמונות וכו'. . מה התקציב? 3500~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים. אני יודע שבכסף הזה אי אפשר יהיה לשחק משחקים בהגדרות המקסימיליות שלהם אבל- do your best. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך , עכבר , רמקולים , צורב/כונן DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך מקלדת 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם…

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אופיס, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 16, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

11. Started by J_F_K,

שלום רב ברצוני לדעת האם זה ריאלי להפעיל AA+AF וגם HDR על המפרט הבא ? CPU C2D 8400 MOBO GIGABYTE P35DSL 2GB RAM OCZ 800MHZ HD SAMSUNG 250GB 16MB Cache GPU 9800GTX PSU CORSAIR VX450 אני מוציא מהשאלה את קרייסיס,הכוונה היא להפעיל משחקים עם דרישות פחות גדולות כגון:Gears Of War,Bioshock,Assassins Creed,Lost Planet,Orange Box,Oblivion ועוד דברים שצפויים להגיע השנה כמו דייבלו מירור אדג' וכו' אני שם דגש על הפעלה של HDR עם AA+AF ברזולוציות של 1600 מקסימום 1920 תודה

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  12. הי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. שלי כבר מקרטע, ואני גם ככה מייעד אותו לדברים אחרים עכשיו. איזו חומרה צריך? 1. מארז. 2. לוח אם. 3. זיכרונות. 4. מעבד. 5. איוורור (הן למארז והן למעבד). 6. ספק. צריך כזה שיאפשר לי להוסיף חומרה בעתיד. איזו חומרה לא צריך? 1. מקלדת. 2. עכבר. 3. מסך. 4. דיסק קשיח / SSD. 5. רמקולים. 6. מדפסת. איזו חומרה אופציונאלית? 1. כונן CD - אוכל להסתדר בלי, אך רצוי שיהיה עם במידת האפשר. [מקווה שלא שכחתי שום דבר ברמת החומרה. אם שכחתי משהו - אשמח אם תעדכנו]. שימושים? 1. עבודה רבה עם מכונות וירטואליות. 2. עבודה עם …

13. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500,אני יכול לגלוש לכיוון ה3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis2 ,BF3 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?כן מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by atlass,

יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by alonfink,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב אודיאו לאולפן ביתי . מה התקציב המקסימאלי? 6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה בתוכנות שונות. הרצת פלאגינים רבים בו זמנית וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש תדיר בתוכנות כמו Cubase, ושאר ירקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Oddo,

1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום, אני מושך את העניין הזה של המחשב כבר הרבה זמן ומחר כבר סיכמתי עם ההורים שלי שאני מזמין אותו. אז ככה הדרישות מהמחשב: *משחקים *צפייה בסרטים וסדרות איכות HD *שימוש בתוכנות כבדות *מחשב שקט *לא מתוכנן OC כמה שאלות לגבי המפרט: 1) שמתי שתי סלוטים של זכרון 2GB במקום סלוט של זכרון 4GB. זה יוצא יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדל? 2) רציתי שתגידי אם יש תאימות טובה בין כל החלקים. 3) האם כל היצרנים של כל הרכיבים מומלצים? למשל המליצו לי על seagate שבחיים לא שמעתי עליה ורציתי לדעת אם הם טובים. 4) איזה מסך עליי לקחת שאוכל לקבל ניצול טוב של הכרטיס מסך וגם כמובן אפשרות לראות באיכות HD. 5)האם המארז שבחרתי והספק טובים? אני מפחד ששאר הרכיבים לא מתאימים למארז. נגיד האם יש תאימות של הלוח אם למא…

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by g man,

בתקציב של 3500 ש"ח,איזה מחשב הכי כדאי לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moni147,

עד 1000 ש"ח שדרוג... הוספתי מאז עוד 4 גיגה זיכרון כעת יש 8 גיגה זיכרון במחשב. האם אפשר לשדרג לוח אם בלי להתקין ווינדוס או שחייב להתקין מחדש? איזה לוח אם אתם מציעים והאם יש צורך בשדרוג של המחשב או רכיב כלשהוא? המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]C2500T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]SCKTN3000I[/TD] [TD=width: 55%]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]TH67+[/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 f…

• 9 תגובות
    • 526 צפיות
  20. עולה 4999 מה אתם אומרים? כדאי לקנות? כדאי להחליף/להוסיף משהו? מעדיף לא לעבור את ה-5000 מעבד סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 725 מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel® 855GME זכרון נפח: 256 MB מהירות: 333 MHz אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 40 GB נתוני שמע כרטיס קול: Digital Output 3d Stereo Sound רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMS: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi…

21. Started by Murmur,

שלום, יש לי שאלה מציקה לי, והחלטתי להציק גם לכם קצת: אני מעוניין ברכישת נייד, ואחרי מחקר מעמיק החלטתי ללכת על ה-T61 14W. מנגד ראיתי שה-T400 עומד להגיע, וקראתי עליו ביקורות מאלפות. האם מישהו יודע מתי יגיעו ה-T400 לחנויות (יבואן רשמי) והאם הם יהיו דומים במחירם ל-T61 המקבילים במעבדיהם? (+/- כמה מאות שקלים נחשב מחיר דומה בעיני)

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימוד במחיר של בערך 4000 ש"ח. מנסיון של אנשים אחרים למדתי שמאוד חשוב שיהיה משקל נמוך , פחות מ-2 ק"ג עדיף כי מסתובבים עם זה כל היום באוניברסיטה ומחשב כבד זה לא סימפטי. דבר שני שחשוב זה כמובן ביצועים אבל במגבלת התקציב. 2GB זיכרון זה מינימום. הסתכלתי קצת על ה-wind ועל ה-aspire והם נראים לי אופציות לא רעות והייתי רוצה לשמוע קצת חוות דעת מאנשים קנו אותם. הבנתי שמה שנמכר כרגע זה עם סוללה 3 תאים . מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת עם סוללה של 6 תאים? המון תודה מראש לכל מי שיעזור.. רפי

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by gameplan,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 1 590 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER 1 690 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E 1 345 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 ספקי כוח? HEC כמות מחיר סה"כ HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1 250 מעבד c2d לוח 965 זכרונות 800 mhz ג'יגה מארז וספק סבבה כרטיס מסך עד לשדרוג עתידי. פשוט משהו פה נראה לי מוזר,במיוחד במחיר של הזיכרון נראה לכם בסדר הכל?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  24. שלום, אז ככה, התקציב שלי הוא 4K אפשר לחרוג ל4.2K מקסימום! המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב בינוניים, הורדות וצפיה בסרטים. לגבי ציוד הקפי, אני צריך רק מסך בגודל 19". הצבע של המסך והמארז צריכים להיות בצבע אפור כהה או שחור. אני מעדיף שהמחשב יהיה שקט אבל לא דממה לחלוטין, פשוט שיהיה שקט. אני לא צריך במחשב כונן DVD וגם לא כונן דיסקטים. OC לא מתוכנן. זהו, בעיקרון זה מה שאני מבקש מהמחשב. חשוב לציין שהכרטיס מסך צריך להיות של NVIDIA ומעבד INTEL כפול ליבה. ויש לי שאלה:האם נכנס לי בתקציב כרטיס מסך שאני יוכל לחבר אליו טלויזית LCD של שארפ SA1? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by tal_m9,

אשמח אם תועלו לתתלי שני מפרטים לשדרוג למערכות עם מעבדי אינטל. 1. מפרט מלא. 2. מפרט ללא כרטיס מסך, תומך בכרטיס מסך AGP FX5500 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים