עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jetman,

http://www.nix.ru/autocatalog/leadtek/PCIE_DDR2_Leadtek_PX8500GTHeatpipe_TDH_DSub_DVI_GeForce_8500GT_69090.html הכרטיס הזה, כמה שווה? או עדיף למכור באיביי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by stas1101,

HP PAVILION DV6 2130EJ I5 520M 4GB RAM NVIDIA GEFORCE GT320M? כמה אפשר למכור אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  4. שלום! אחרי שראיתי חוות דעת ברשת,קיבלתי עזרה בנוגע למפרטים, הגעתי למפרט סופי שאותו אני מעוניין לרכוש. לציין כי המחשב ירכש בסניף אילת KSP בגלל שאין שם מע"מ. עכשיו יש לי הרבה שאלות ומקווה שתוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך **בסניף KSP אילת** (שזה משו כמו 8500 במקום עם מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + גראפיקה + עבודות יום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  5. שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ועכשיו עומדות בפני שני אופציות: 1. ASUS ZENBOOK PRIME UX32VD 2. SAMSUNG NP730U3E-S01IL 3. SAMSUNG NP540U3C-A01IL על ה-ASUS קראתי המון ביקורות של אתרים (cnet, pcmag וכו') ורוב הביקורות טובות - אך מצד שני קראתי גם חוות דעת של משתמשים שטוענים שהנייד מתחממם, זליגת תאורה מהמסך ועוד כמה תלונות. ה-SAMSUNG מסידרה 7 - לא הצלחתי למצוא כל כך הרבה ביקורות וחוות דעת. ה-SAMSUNG מסדרה 5 עם מסך טאץ' מבריק - החומרה שלו הכי נמוכה אבל: כולם מגיעים עם win8 - האם מסך טאץ' עולה על שאר הפרמטרים בקשר לחוויות שימוש של כל הפיצ'רים החדשים של win8????? מבחינת חומרה - קשה להחליט - לשניהם יש כרטיס מסך נפרד - AMD vs. NVIDIA לסמסונג יש 128gb SSD ואילו לאסוס יש משולב המשק…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by werp,

http://www.tms.co.il/preview/spec/rsel7hgf מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  7. אני שואל בשביל חברה שתוהה אם לקנות או לשדרג. המפרט הנוכחי מופיע בתמונה המצורפת. המטרה היא להריץ משחקי FPS חדשים. על פניו נראה שמספיק לשדרג כרטיס מסך, אבל אשמח לדעתכם. ואם לשדרג, אני אשמח להצעות מה לקנות. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by RonBiton,

שלום, יש לי מחשב נייד HP ProBook 4520s. Intel® Core i3 CPU M 350 @ 2.27GHz ‎3.00GB RAM Intel® HD Graphics כמו שאתם רואים הכרטיס מסך שלי לא משהו, ובזמן האחרון זה ממש התחיל להפריע לי. רציתי לדעת אם יש דרך להחליף את הכרטיס/לשים אחד בנוסף שיהיה טוב יחסית ואני יוכל להריץ עליו משחקים כמו שצריך. חיפשתי קצת ברשת וקראתי על זה שיש אפשרות לחבר מין תחנת עגינה למחשב שמספקת חריץ PCI/PCI-Express ואז אפשר לחבר עליו כרטיס מסך של מחשב נייח. מישהו שמע על זה? התנסה? תודה מראש </blockquote>

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  9. שלום, קניתי לפטופ חדש, Asus N56VB, מעבד I7, http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VB#specifications הבעיה היא שהוא מגיע עם Win8 המקולל, לא תיארתי לעצמי שתהיה בעייה לרדת גרסה עם מחשב שכזה, אבל לא מוצא פתרון באתר של החברה לא מופיעים דרייברים לגרסה 7 ואני מעוניין לדעת האם מישהו כאן התקין win 7 x64 על המחשב הזה ומהיכן הוא השיג דרייברים תקינים..? או אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שעוזר בזה. המפרט של המחשב מצוין, אבל מערכת ההפעלה המחורבנת הזו הורגת אותי, אנא עיזרו..

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  10. LG X140. קיבל מכה, והתחילו להיות פסים על המסך. כשנוגעים במסך, התמונה לא משתנה. האם זה כרטיס המסך או המסך? נ.ב. כשמחברים את המחשב למסך חיצוני, רואים בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. שלום, אשמח שתחוו דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני לא לחלוטין מבין בכל החלקים ולכן אשמח לייעוץ. התקציב לרכישת המחשב: 4,500 ש"ח. חריגה מקסימלית: 500 ש"ח. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו). כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: האם אוכל עם המעבד הזה לעשות אוברקלוק קל, של כ-10% (הבנתי שכיום חנויות שמרכיבות מחשב עושות את זה בשבילך). הערה: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. המפרט: (כל הרכיבים קיימים בחנו…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by wasermania,

M17X r4 מעבד 3630QM כ.מסך GT660M 2G זכרון 12G הארסידק 500G 7200RPM חדש עם אחריות לשנה.. בכמה הייתם קונים?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by hwMiller,

שלום לפורום, אני צריך מחשב לעבודה, לפיתוח. אני מאוד רוצה HD SSD. Docking station - יתרון. המליצו לי על http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12405 אני קצת חושש כשאני משווה אותו ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12304 שנראה הרבה יותר חזק. אשמח להמלצות מהפורום המכובד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  14. קודם כל שיהיה קל, מן הסתם פחות מ 2 קילו לכיוון ה 1.5 אחריות NBD ל 3 שנים סוללה וצריכת סוללה שיאפשרו עבודה של מספר שעות בשימושים רגילים. הצרכים הם: מוזיקה (שמיעה לא עריכה) לימודים גלישה באינטרנט סרטים מידי פעם עלתה לי גם מחשב של טאבלט + מקלדת, כמה זה נוח ופרקטי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. אני מחליף ומוסיף רכיבים זה המפרט הסופי שלי Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI Kingston HyperX BLU1600Mhz 4GB X 4 קיים כבר 8GB ומוסיף 8GB Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc Version Fractal Design Define R4 Black Pearl Antec high current gamer 620w OCZ 120G Sata3 Sandforce 2281 Vertex3 Max IOPS WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ath-m50 Dell UltraSharp 2407WFP מה שצבוע באדום אני מחליף מה שכחול זה משהו קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי כי זה שידרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי כי זה שידרוג ב) במידת הצורך- עד כמה…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  16. Started by Nachum987,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ואשמח לעזרתכם. ראיתי שההפרש לא גדול וחשבתי להשקיע כ2100₪ (או קצת יותר) במחשב i3 מהחדשים.. בעיקרון אני ארכוש את המחשב במרכז, אם יש משהו שקיים במלאי של KSP אני יכול גם להביא אותו מאילת ולחסוך את המע"מ. * מטרות המחשב? שימושים בסיסיים (תכנות בסיסי, אינטרנט, תוכנות קלות) * גודל המסך? 15.6 (אלא אם יש 14" ממש ממש משתלם) האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין. touchpad תומך multitouch יהא נחמד אבל לא הכרחי. * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך, אבל ממש לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וVGA, כמו גם USB3. * Bluetooth נחמד, לא קריטי. * גודל מ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by stavalfi,

http://ark.intel.com/products/67355/#infosectionessentials לפי מה שרשום פה התקשתי להבין כמה ליבות פיזיות ווירטואליות יש למעבד. אשמח לעזרה, סתיו אלפי

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by alarik99,

שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד. עברתי על הפורמט שצריך למלא: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט, המון אינטרנט. אוהב לפתוח הרבה טאבים בו זמנית). בנוסף בעיקר צפייה בסדרות וסרטים, 1080P ומעלה. הכי חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בכל קובץ סרט שארצה לפתוח, לא משנה באיזו איכות. אם זה אומר שצריך מחשב עם כרטיס מסך שהוא יותר מהממוצע, אשמח אם תכתבו זאת. גודל המסך: לא סגור על מה ההבדל בין אולטראבוק לנטבוק לסתם מחשב נייד, הבנתי שזה בעיקר קשור לגודל המסך. אני צריך מחשב יחסית קטן, שיהיה מאוד נייד. אני חייל והשימוש העיקרי של המחשב הוא בצבא. לגבי משקל... שוב, לא יודע מה הסטנדרט קיום. אני מחפש מחשב קטן וקל, שיהיה אפשרי להתנייע איתו. בנוגע לזמן סוללה, השאלה היא כמה זה משפיע ע…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. * מטרות המחשב? בעיקר מוסיקה וסרטים אבל גם משחקים בינוניים (team fortress 2, BFBC2 וכו') * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה אני אשמח לדעת אם יש הבדלים בכרטיסי קול במחשבים ניידים. באמת שווה להשקיע בזה או שהמובנים מספיק טובים ?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שדרגתי לאחרונה ל-HD 7870 XT With BOOST של ספיר, ותהיתי בכמה הגיוני למכור את הכרטיס הזה. אני לא כל כך זוכר מתי קניתי אותו, למען האמת... כמה הגיוני לבקש עליו?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  23. בס"ד ייעוד: וירטואליזציה, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג יחסית טוב להגד' גרפיקה בינוניות של משחקים לדוג': Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, + רוכש מחשב נייד מפאת חוסר מקום מעוניין לדעת אם כרטיס המסך שיש במחשב הנ"ל יעשה את העבודה גם למשחקים קצת יותר חדשים , אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: [table][tr][td]מחשב ניידMSI[/td][/tr][tr][td]דגםGE60 0ND[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3630QM Processor 2.4GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 1920x1080 Fu…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by phonix375,

היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, יש לי את מחשב נייד : HP Pavilion dv6-3125ej XR528EA כבר קרוב ל4 שנים. בחצי השנה האחרונה הוא התחיל ממש להתחמם, קניתי לו משטח קירור אבל זה בכל זאת לא עובר. מישהו יודע אם יש פתרון? ועוד דבר איך בודקים מה הטמפרטורה של המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים