עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד אינטל : core 2 Quad Q6600 ,1066MHz ,s775 ,8mb לוח אם : ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz ,INTEL P45 ,DDR2 1200 ,PCL-E ,HD audio זכרונות : DDR 2 800Mhz - life Time Warranty 2x2GB OCZ vista upgrade copper mirrored XTC Heatspreader דיסק קשיח : 500gb 32MB לא זוכר הכול כרטיס מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce GTX 260 896MB DDR3 צורבים : LG DVD+RW GH22NS x22 black STAT ספק כוח : golden tiger 550W, 12cm fan ***מחיר :4000

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אני רוצה לפרסם מפרט אבל לא מוצא בשום מקום איך מעתיקים את הלינקים מהאתר (rsm.co.il) ככה שיהיו עם המחיר וכתובים מסודר. מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by danr,

אהלן, אמא שלי היא מעצבת גראפית עצמאית (עסק משלה) עם סטודיו אישי בבית. היא מעוניינת לקנות מקבוק ומכיוון שבארה"ב הוא זול הרבה יותר עלתה השאלה הבאה: אם היא מזמינה מAmazon למשל ושולחת לארץ באמצעות FEDEX\UPS, היא יכולה להכריז על זה כהוצאה מוכרת? אם כן, ממה היא פטורה? רק מה16% מע"מ? גם מהמשלוח? כי הבנתי שלניידים אין מכס, רק מע"מ. ואני לא מתכוון שהם יחזיקו את זה אצלם יותר מדי (אל תחשיבו דמי אחסון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. אני מזמין ביום שישי את המחשב שלי אז אני צריך להכין מפרט...אחד ב4K ואחד 5K אם אפשר. המטרה העיקרית של המחשב היא הרצת משחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) לא מתוכנן OC. * חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים שיוצאים עכשיו על הגדרות טובות מאוד ושיהיה מחשב לטווח ארוך. (אני לא מדבר על ה Crysis המפלצתי הזה) * המסך שלי הוא 22אינצ' של Dell איך זה ילך עם ה88GT ? * אני מתכוון לחבר את המחשב למסך LCD 32" יש למישהו ניסיון עם זה ? איך האיכות עם ה88GT ? * חשוב לי נושא הקירור * חשוב לי שהמארז יהיה יפה, אלא אם כן זה יוריד בביצועי המחשב. תודה מראש לעוזרים, [glow=red,2,300]Levcog[/glow]

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by AlmogBaku,

לצורכי גיימינג(משחקים כמו CoD6 וכו') וצרכים משרדיים, יריץ WIN7. כולל ציוד הקיפי. תקציב 3,500. *אגב, אפה כדאי לקנות בזול מפרט בהתאמה אישית? אפה שבניתי את המפרט זה מקום טוב? **מבוסס על http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132222&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D מה אתם אומרים?: מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Box, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1258 Asus P5Q SE2 P45 Intel Chipset, יחידות 1 ₪479 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=708 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪268 http://www.rsm.co.il/product.…

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  6. *צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם - אני מחפש לרכוש מחשב מיני נייח מחודש לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר (וקצת עריכת קוד על כלים רזים - כלומר לא IDE כבדים). מפרט: מחשב מחודש. מעבד: i5. ראם: 8gb. דיסק: 240 ssd. מערכת הפעלה: ללא. מארז: עדיפות לדל או לנובו. אני מחפש ספק אמין שאפשר לסמוך על במקרה של תקלות ואיכות מוצר. תודה

• 0 תגובות
    • 331 צפיות
  8. שלום, אודה לכם אם תמצאו מפרט למחשב לסטודנט לשימושים בינוניים (אופיס, סרטים, הורדת קבצים, משחקים עם גרפיקה פשוטה - רצוי כרטיס מסך סביר) בעלות של כ-3000 ש"ח כולל הכל (חוץ ממסך). אני יודע שהמחיר קצת נמוך, אבל האם לדעתכם ניתן להרכיב מחשב טוב במחיר הנ"ל ???? תודה,

9. בס"ד שלום לכולם קבלתי הצעה מחנות מחשבים,המחשב מיועד לאינטרנט עבודות משרדיות וקצת מישחקים אם: Intel® Desktop Board DP35DP . מעבד: E7300 Intel® Pentium® Dual-Core. זיכרון: DDR II 800MHZ GB 2. דיסק קשיח7200 SATA II : .320 GB צורב: DVD x 22 sata SAMSUNG . מסך: "22 ViewSonic VX2240W עכבר אופטי + מקלדת - לוגיטק רשת: 10/100 כרטיס קול O/B כרטיס מסך: RADEON HD3450, 512MB DDR2 מארז: מפואר \ איכותי ושקט. מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME המחיר 4150 (יקר\זול?) תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by obali,

אהלן, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD וגרפיקה (לא באופן יומיומי, בערך אחת לשבוע), לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא 3000 - 3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. * מטרות המחשב? כאמור, CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק נשים גדול בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 …

11. Started by koshoro,

שלום , :s05: אני צריך עזרה בקניית לפטופ . לצרכים בסיסיים. מספר נקודות שחשובות עבורי : 1. מעבד טוב ...לא חזק במיוחד אבל גם לא מיושן שלא יתן מענה בשנים בקרובות. 2. כונן DVD וצורב 3. מסך 15" 4. אחריות בין לאומית 5. יציאת S VIDEO ( ע"מ שיהיה ניתן לחברו TV) משהו יכול להמליץ לי על מפרט נכון וטוב, במחיר של עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הנ"ל. תודה מראש ,

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. קודם כל אני כמעט שלם עם המחשב, ראיתי במציאות את הטרנספורמר והתרשמתי ממנו ממש. 1950 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 TOPOWER TOP-550P5 550W 415 ¤ 1 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 ADVICE ECOM 700VA 450 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7990 המחשב נקנה מNOACOMP.CO.IL המחשב מיועד למשחקים, OC קל בעתיד לכרטיס מסך ולמעבד. בעתיד אני אעשה מערך SLI וישדרג את הזכרונות. מה אתם אומרים על העסקה? אין מה לחשוש מהטופ פאוור. ל…

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by kikipipi,

שלום לכולם, מישו יכול להכין לי בבקשה מפרט של הדברים הבאים: 1. עד 4500 ש"ח ניתן לחרוג עד 4800 ככה 2.משחקים שירוצו מצויין עליו וגם שתומך תבכני HD 3.לא צריך ציוד הקפי. 5. שהמחשב יהיה שקט עד 8 ככה. שיוכל לתמוך בעתיד גם בעוד כרטיסי זיכרון... ומארז שיהיה יפה חח עד 600 ש"ח ככה עם אורות ולא יהיה דלת עם מנעול בכונן דיסקים.3.. וצורב מהיר... תודה רבה לכולםם

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by ManhattanProject,

חברה שלי התחילה ללמוד באונ' והיא החליטה שהיא צריכה מחשב נייד(דה) * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס * גודל המסך? החליטה ש10.1 קטן לה מדי, 13 זה כבר בסדר * משקל רצוי? קל מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי בעליל * כונן CD/DVD? צורב?רצוי כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר מחשב בלי ושאני אתקין לה(זול יותר) אז בכיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא בקשות נוספות: מחשב לא אפור שחור וכו', אדום או צבע חי יהיה טוב

15. אני מקווה שעכשיו זה לפי התקנון.. בכל אופן אני מחפש מפרט למחשב התקציב: בין 2.5K ל3K המטרה:ALL AROUND,משחקים בסיסיים,גלישה,סרטים אין צורך בחיית ביצועים עם איזה כרטיס מסך מפלצתי. אין צורך במסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. אין אוברקלוק מתוכנן לא חשוב שקט ושוב המפרט המבוקש *מעבד סביר שהוא לא סלרון *לוח אם asus/gigabyte/msi *כרטיס מסך לא onboard *זיכרון מעל 1024 (אין לי מושג אם שווה 800 או 667 אתם תחליטו) *HD בעל זיכרון רחב ככל הניתן עדיפות לתקציב נמוך ככל הניתן,ואין צורך כפי שאמרתי בחיית ביצועים. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות וקצת משחקים (לא כבדים אבל גם לא כאלה קלים)וקצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל 15 הסוג לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)( FHD (1920X1080( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת * משקל רצוי? מחשב נייד ראשון שלי אז אני לא מבין כולכך כמה נחשב לכבד אבל א…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. AMD Athlon 64bit 3000+ S939 = 960nis Abit AV8 (VIA chipset) S939 = 600nis 2x512MB A.Data 400MHz = 900nis XFX GeForce 6600GT 128MB = 1,320nis HEC&CompuCase CI-6A19 = 390nis WD 120GB 7200 ATA-100 8MB = 490nis Teac/SONY 1.4 Floppy = 40nis Generic EN/HE Keyboard = 20nis Logitech MX500 Mouse = 280nis ------------------------------------------------- סה"כ: 5,000 ש"ח. כל החלקים מ-KSP, חוץ מהעכבר הנמכר עדיין בפנדה... (למה יש לי הרגשה שהוא בכלל לא במלאי?) כמובן שהצעות ייעול תתקבלנה בברכה!!! הבעיה הקריטית שלי היא עם החנויות המעורבות. יש לכם המלצה לחנויות אחרות רק מבלי לייקר את כל העסק ביותר מ-300 ש"ח והאם לדעתכם זה שווה את ההוצאה? ***שאלה לגבי הלוח - לפי מיטב הבנתי, זה הלוח עם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AmL1,

אני צריך מפרט לילדה בת 10 קצת משחקים קצת סרטים קצת בצפר וכאלה ממ אני רוצה את המסך vp930 תודה=]

• 68 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by useless,

אפרט הצעות מחיר לשלושה מחשבים ניידים, חוות דעתכם תתקבל בברכה. רצוי לציין שהמחשב יקנה לצורך עבודות משרדיות של גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וכו'. מחשב 1 מחשב נייד דגם: Compaq evo n1005 athlon IV 1700+ מעבד קומפאק מקורי: AMD- P4 1.7 GHz זיכרון פנימי: 256MB SDRAM דיסק קשיח: 20GB מאיץ גרפי: 8MB כונן: DVD *8 כרטיס קול+רמקולים: מובנה מודם: 56v92 מובנה. מסך: display TFT XGA 14.1" מערכת הפעלה XP HOME משקל: 2.3 קילוגרים. סוללה: 2.5 HRS LI-ON מחיר: 1500$ כולל מעם. מחשב 2 מחשב נייד דגם Compaq EVO N-100v Pentuim 4 2.0GHz 256mb DDR 20gb hdd ati radeon 32 mb dvd*8 built on sound card. 56k v.92 modem. 10/100 ethernet card. display tft xga 14.1" omnitor xp home. 2.5 kilograms. battery: …

20. Started by jenia1,

שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה. י לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ואני חושב למכור אותו כי התברר לי שאני לא כל כך צריך אותו השאלה בכמה הוא יכול להימכר בארץ הנה המפרט: Processor Intel® Core™2 Duo Processor1 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)7 Memory 4096MB 1066MHz DDR3 Dual Channel Memory (2-2048MB modules)8 Hard Drive 320GB 7200RPM SATA hard drive5 Chassis Chassis with NVIDIA® GeForce® 9800M GTS Graphics with 1GB of GDDR3 Discrete Video Memory and Intel® PM45 Chipset9 Battery 9-Cell Lithium Ion 86.58 Whr (2.6AHr) Display 17" High-Definition Widescreen WXGA+ Display (1440 x 900)11 Expansion Slots ExpressCard™ Type 54 תודה.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by adidas1,

1. עדיף אחריות ארוכה 2. מעבד I5 ומעלה 3. חשוב כניסות USB3 4. עד מסך של 15 אינץ', המחשב מיועד להיות DESKTOP REPLACEMENT בינתיים ראיתי את שלושת הדגמים האלה: Dell Vostro 3450 Dell Vostro 3550 Dell Inspiron n5110 * תקציב? אזור ה 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר סרטי MKV ו FULL HD * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אלא אם כן ישנה הצעה …

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב שולחני לבית, שיריץ (בעתיד) את Windows Vista וישמש בעיקר לטובת עבודה אינטנסיבית ב-Office, גלישה באינטרנט ודואל, מעט עריכה גרפית (Photoshop), מעט תכנות (JAVA ועוד), מעט צפייה בסרטים ומעט מוסיקה. כאמור, מסגרת התקציב היא 5,000 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי, אם כי אשמח למצוא מערכת מתאימה במחיר נמוך מעט יותר. מאז הפעם האחרונה בה רכשתי מחשב עברו לא מעט שנים, לכן ביליתי כמה שעות טובות בקריאת המדריכים באתר זה ובמקומות אחרים. הנה כמה נקודות מרכזיות: 1. מעבד ולוח אם - ממש לא חשוב מבחינת שהמעבד יהיה הכי מהיר או הכי חדש בשוק. גם אין לי קשר רגשי עמוק ל-Intel או ל-AMD. אני מעוניין במעבד שיתמודד יפה עם Vista ו-Office 2007 ושיתן יחס עלות/ביצועים טוב. מה מומלץ? אני מש…

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Ymac,

שלום, לחבר שלי יש שילוש שהוא רוצה להיפטר ממנו: פנטיום G620 אסוס P8H61-M LX 4GB ראם בסטיק אחד אפשר להוסיף חינם ספק כוח גנרי נקנו מאייבורי, ככל הנראה כבר אין עליהם אחריות, אין קופסא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1.חבר'ה אני ממש צריך עזרה.. אין לי שווווום מוסג בבניית מחשב עכשיו יש לי תקציב ממש גדול (20 אלף ש"ח+) אני צריך שתעזרו לי לבנות מחשב מפציץ.. אלה המטרות שלי: עריכת אודיו, עריכת וידאו ומשחקים התקציב גדול אז אל תתפשרו בשום דבר המפרט צריך להיות בלי כרטיס קול ובלי מסך אל תרחמו עליי עם הכסף =) זאת הבעיה של אבא שהוא הסכים לא שלכם 2.דרך אגב יש כבר nForce 4? אם כן אשמח אם תכניסו לי למפרט את הכרטיס הטוב ביותר + 2 כרטיסי 6800Ultra ... 3.מה דעתכם על המסך הזה: Mitsubishi Diamond Pro 22 2070SB ויש לי בקשה.. אני רציני מאוד בקשר לזה ויש כאלה שיגידו שאני סתם רושם ואני רציני אני באמת רוצה את המחשב הטוב ביותר כי אם אני יכול להרשות לעצמי אז למה לא?? אל תתפרשו במחיר - אם זה טוב א…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.