עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gmmaf,

אני צריך הצעה למחשב חדש בעיקרון אני לא מכיר את אטלון אז אני מעדיף אינטל הכרטיס מסך שיהיה 256 לפחות FX 5600 או מהמקבילים של רדון והזיכרון 512

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לבנות מחשב סביב ה GTX 1080 TI 11GB תקציב 10 אלף ולקנות את המסך - Asus LED ROG SWIFT PG258Q 24.5" תקציב 3 אלף * סה"כ התקציב - 13 אלף - מעדיף לא לעבור את הסכום. המטרות בעיקר : לשחק משחקי יריות מגוף ראשון - 60% וגם משחקי הרפתקאות ואסטרטגיה גוף שלישי עם רזולוציות גבוהות 40% לגבי פרמטר השקט\רעש - לא משנה בכלל OC - מתכוון לבצע לאט ובזהירות (קל) אני רוצה לקנות את המחשב בהקדם האפשרי. (חשבתי בסכומים האלה לקנות באילת) * יש לי כמה שאלות : 1)האם התקציב במקום? (הגזמתי? או אולי אני יצטרך להשקיע יותר?) 2)האם לא שווה כבר להשקיע במערך SLI - ולקנות שתי כרטיסים יותר זולים? (למרות שאני לא מתכוון להשקיע יותר מ10) 3) שווה להשקיע על המסך מחשב הזה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב בעיקרון רציתי מחשב נייח של ALIENWARE אבל לא מוכרים אותם כמעט בארץ, רציתי ALIENWARE כיוון שנמאס לי מלהרכיב בעצמי את המחשב(שזה מה שקרה עם המחשב האחרון שלי, שהוא מצוין). אז התקציב שלי הוא באזור ה10 אלף והחנות היא כנראה IQPC והיא מאוד טובה בשבילי וקיבלתי מכאן המלצות ממש טובות על החנות. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, אני צריך המלצה למחשב חדש קומפלט, כולל מסך ורמקולים, ולא כולל מקלדת ועכבר. פרופיל משתמש: * משתמש בהמון מקום איחסון. בגלל כמות השירים שאני מוריד, ומשחקים שאני מתקין, משתמש בהמון מקום איחסון. צריך 2 כוננים קשיחים מהירים בעלי נפח גדול * חובב מוזיקה וסאונד ואוהב שזה נשמע טוב במחשב, לכן צריך רמקולים וכרטיס קול טובים. * משחק משחקי רשת כבדים למדי, חומרה צריכה להיות בהתאם. תקציב: עד 10000 שקל.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום רב! תוכנות- אני צלמת אירועים, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) מסך- הייתי שמחה לעבור למסך של eizo, יש לי אפשרות לקנות את ה-s2232 ב2500 ש"ח, יד שנייה במצב חדש חדש. אבל אני לא בטוחה שאני באמת צריכה מסך כל כך יקר, אשמח לקבל המלצה על מסך מצוין אך פחות יקר. לא פחות מ-22 אינטש, דגש על התאמה נכונה בין מסך לכרטיס מסך. תקציב- 4500-5500, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yoni206,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב טוב שיישאר רלוונטי להרבה הרבה שנים - למשחקים, הורדות כבדות והצגת סרטים. הנה מפרט שאני רוצה מ קיי אס פי אבל הוא יקר מדי- אני מחפש 4000 ומטה (עדיף 3500-4000). מה אפשר להוזיל במפרט ומה צריך להוסיף (הכרטיס מסך מספיק טוב?) מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1000 1000 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL) 1 790 790 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 2 390 780 כרטיסי מסך כמות מחיר סה"כ Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E 1 490 490 דיסקים קשיחים Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 160GB 1 495 495 צורבים DVD Recorders כמ…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. התקציב: 6000 ש"ח. החברה ממני אני קונה את המחשב: TMS.co.il. המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 שורה תחתונה: מה לעשות? מה לא לעשות ? אוברקלוק למעבד(יש אחריות בטיאמאס וזה בחינם)?…

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ch1co,

. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Aviv_1g,

שלום רב, ברצוני לשדרג מחשב קיים בתקציב של עד 2000 ש"ח(במחירי קניה בארה"ב- טס לארה"ב בעוד 3 שבועות) בעיקר כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר. רציתי לדעת אם זה אפשרי/מומלץ או שפשוט כדאי לסחוט את מה שיש ולהחליף מערכת לגמרי כשיהיה תקציב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo Eco 520W דיסק קשיח: Western Digital 1T 3.5'' Sata3 מארז: ישן של Sagitta, 3 מאווררים, המארז מקרר אחלה יחסית למארז ללא קירור של …

10. היי, יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מתלבט האם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, או האם כדאי לחכות עוד קצת עד שיגיע הדור הבא של המחשבים. מה אתם חושבים?? במידה וכן כדאי לקנות מחשב, הייתי שמח אם תמליצו לי על מפרט מחשב עבור היישומים הבאים: אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטנרט, Office וצפייה בסרטי DivX. לעיתים רחוקות, אני עובד עם Visual Studio ולעיתים עוד יותר רחוקות אני עורך וידאו וסאונד, כך שאני רוצה מחשב שיתמוך ביישום הזה אבל הוא לא חייב להיות "חייה רעה". תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק מדי פעם במשחקי מחשב כגון dota 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בניתי מפרט ורציתי לדעת מה הייתם משנים בו (חוץ מהמארז) התקציב הוא 6000 ללא כלום AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X socket-939 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk X2 Seagate 80GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 12mm FAN THERMALTAKE 410W + PFC + 120mm (SILENT) + 24-pin + SATA + PCI-E Lite-On DVD-ROM 16x48x Black -Bulk NEC "NEC-3520A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X Black-BULK PowerCooler X800XL PCI-E 256mb 256bit vivo סך הכול מחיר בלירטות - 5921 אגב אתם יכולים להתפרע עם ה-79 שקל הנותרים אין לי …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למנכ"ל החברה מחשב נייד . חשוב שהמחשב יהיה קל וקטן מאוד בגלל שהוא מתנייד איתו הרבה. כמו כן חשוב שתהיה תמיכה ב- WIRELESS . ולי חשוב שיהיה אמין ושיהו בו כל הפיט'שרים ( עד כמה שניתן כמובן) המחשב מיועד לצורכי עבודה בעיקר יישומי אופיס , מיילים וכדומה, אך חשוב שיהיה מהיר ואמין. חשבתי ללכת על כוון של מחשבי IBM דגמי ה- X (או ה- V ) אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הדגמים הללו וישנם מס' דגמים לכל אחד. האם מומלץ סוג אחר של יצרן ? כל עזרה או עיצה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי =\ המממ, העניין אצלי לא כ"כ פשוט המחשב שיש לי עכשיו: p4 1500mhz Intel 850GB - לוח GF2 64 mx 256 rd-ram samsung עכשיו, מה שאני משחק לרוב זה CS, ואני מגרד בקושי את ה 100FPS, עם צניחות ל 60-50, עם עשן גם ל 12 - לא תנאים למשחק.. הבעיה מתחילה פה: תאריך הגיוס שלי: 25.7 השנה. אני מ-ת לקנות מחשב חדש, אבל לא סגור על זה כשאני מעמיד בהשוואה להוצאה הכבדה את הניצול שלי מהמחשב (הייעוד שלי קרבי (פרופיל 97) אבל אני הופך עולמות כדי להתקבל למודיעין. ואולי גם אדחה את הגיוס למרץ 2005) אוקיי, אז במידה ואני קונה מחשב חדש (לא הכל חדש, אין כסף...) חשבתי על: מעבד: המממ בערך 2.66 אני חושב שזה סבבה. אינטל עדיף אבל יקר, אז נראה לי שאני הולך על AMD כרטיס מסך - גיפורס 5900XT או רדאון9800פרו. (קנ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לפני יומיים קיבלתי את הלפטופ של asus g73jh עם 5870 6 ג'יגה ראם core i7 עכשיו שמתי לב שהכונן קשיח הוא 5400rpm זה כזה גרוע,וזה משפיע הרבה על הביצועים במשחקים? והזמנתי סטטיק של עוד 2 ג'יגה זה ישנה משהו?או שזה היה סתם בזבוז? תודה מראש ליאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kip,

אהלן, מקווה שלא תקברו אותי כאן, אבל... הרבה אנשים, בניגוד לרוב חברי הפורום המתמידים, צריכים מחשב לשימושים פשוטים ושיהיה כמה שיותר זול... אולי תגיבו כאן לגבי מחשבים מורכבים של החנויות, תדרגו אותם לפי ההצעה ואז אולי יהיה לחנויות אינטרס להציע מורכבים אכותיים יותר ועדיין בזול.. מה דעתכם שנתחיל בזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BluedaY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

18. Started by roeesnir,

ASUS K550C. ב- Boot Menu יש רק את הדיסק הקשיח, אפילו לא CD. גם ב-BIOS תחת BOOT כנ"ל. יש שם דבר שאף פעם לא ראיתי: Add New Boot Option. וכשנכנסים: יש שם אפשרות להגדיר Boot אבל אבל צריך להגדיר שם מערכת קבצים ו-Path. מה זה הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by _Cyoher_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב :משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים שיצאו כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD , ספק כוח (אלא אם כן צריך מעל 520W, יש …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Morphine,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כולל מסך וציוד היקפי. אולי אני אקנה את המסך קצת יותר מאוחר כשאני אחסוך קצת יותר כסף. התקציב כרגע הוא 4000 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. אני מניח שציוד היקפי שכולל רמקולים, מקלדת ועבר זה עניין של כמה מאות שקלים, אז נעזוב את זה כרגע. אני לא מחפש משהו עתידני, אלא משהו טיפה מעל הממוצע, שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות ולאורך זמן. כך שאני אוכל לשחק משחק חדש וכבד שיצא ב2011, אם אפשר לחזות דבר כזה בכלל. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, הכרטיס מסך של NVIDIA, הארד דיסק של WD ושיהיה מחשב מאוד שקט. המטרה היא משחקים, כמוש אמרתי, ובנוסף, תכנות ומשהו שיתאים ללימודי מדעי המחשב/הנדסת תוכנה. (או שכל מחשב חדש מתאים?) תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Gigiben,

אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר סביר שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה נמוכה ובינונית (גיימינג קל) אבל עדיין יוכל להריץ באטלפילד 3 למשל חלק (בהגדרות נמוכות) התקציב שלו נע בין 3000 ל3500 ואחרי חיפוש קצר עלינו על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22459&txt_search=&buy=&minprice=2973&maxprice=3692 לפי המפרט נראה שהוא אחלה מחשב. אני אשמח לתגובות,הערות והמלצות ובמקרה ומצאתם אז מחשב יותר טוב במחיר דומה. (בחרתי באסוס מנסיון אישי של לפטופ מאותה סדרה של אסוס x550)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברים, יש ברשותי כרטיס RTX 3080 ישירות מ-NVIDIA. אני מעוניין לבנות מחשב גיימינג עם תקציב שלא כולל כרטיס גרפי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 עם אפשרות לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, VR וסימולטורים (Microsoft Flightsim 2020; DCS World) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - RTX 3080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by compman112,

מארז - Sunbeam Transformer Black שאלה - למה הוא רועש כמו מטוס האם זה המאוורררים שלו? או שזה הרעש של הקרור ששמתי על המעבד - Big Typhoon מעבד- AMD Athlon 64 Vience 3000 BOX 939 שאלה- איך אני בודק איזה ליבה יש למעבד \ סטפינג הכוונה לE6 או שאני מתבלבל ? קרור למעבד - Big Typhoon שאלה - איך אני בודק אם זה באמת הקרור...והאם אמור לבוא איתו פאן באס כזה? כרטיס מסך - היה אמור להיות X800GTO2 Sapphire והביאו ליייייייייייי :pissed: X800GTO זכרונות - 512X2 אני לא מצליח לבדוק איזה דגם זרקתי את הקופסאות אני רוצה להיות בטוח שמה שקניתי יש לי, איך אני בודק דרך איזה תוכנה זה רושם לי חברה דגם וכו'? ספק - Thermaltake 430W XP550 NP לוח אם - DFI LAN PARTY ultra-d שאלה - מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה. אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים