עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21732 מה אתם אומרים על הנייד הזה? שווה את המחיר? משחקים יעבדו עליו טוב? ובכללי איך הוא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by bbbe,

שלום, אנסה לפרט את מרבית האינפורמציה: סכום - עד 4000 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לפחות 6 ג'יגה מסך - 14 אינץ' אפשרי בהחלט ללא כונן תקליטורים ( זה בהכרח עושה את המחשב להרבה יותר דק?) הארדיסק- לפחות 500 ג'יגה ולפחות 5400 RPM מעבד - לפחות I5 אינטל (מאוד חשוב הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב כי אני לא מכיר את סוגי המעבדים וביצועיהם) רצוי כרטיס מסך לא און בורד ( אני לא גיימר אבל יותר טוב לצפיה בסרטים וכדומה לא?) באופן כללי זהו מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי .. אני לא משחק בו ולא מעמיס עליו איזה שהן תוכנות מסובכות... בכל זאת חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים (חשוב לי מאוד כי אני הדיוט בתחום …

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  3. אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by hoshen9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, התכנות הוא לא כבד.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, gta 5, וכאלה.. ואני רוצה שיהיה טוב גם למשחקים שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by r11,

שלום, אני מעוניין במחשב כמה שיותר חזק על מנת שיחזיק כמה שיותר זמן, שימוש בייתי, שיסחוב מה שצריך , לא מחפש לשחק במשחקים החדשים ביותר באיכות הטובה ביותר, פשוט שיהיה טוב ומהיר. אין צורך בציוד הקפי, מחשב בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנו בראש, לא יכאב אם זה יגיע לפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?BIG NO NO 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , אין לי מושג מה זה תכני HD אבל נשמע מגניב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עדיף שיסחב טוב CUBASE 7 והנלווים אליו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by Joli,

קניתי לא מזמן מקבוק של לנובו וצצו לי כמה בעיות, אשמח לקבל את עזרתכם: 1. חלק מהכפתורי תפעול של המחשב האלה שנמצאים על כפתורי ה-F (הגברה/הנמכה של התאורה, כיבוי/הדלקה של הוויפי וכו') לא עובדים לי. (הכפתורים של הגברה/הנמכה של הקול עובדים לי) 2. כשאני רואה סרטים האיכות של התצוגה ממש ממש גרוע, רציתי לדעת אם זה בכל המקבוקים ככה או שיש לי בעיה ספציפית, ואם יש איזה עדכון לכרטיס מסך לעשות. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Rivking134,

הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגלישה * גודל המסך? 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128לפחות אם זה SSD אחרת לא משנה 320/500..., * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה סבור שאין הרבה מחשבים קלי משקל שנכנסים בתקציב שנתתי, אך אם קיימים אשמח לדעת עליהם. הדרישה בעיקר היא למחשב קל משקל ביצועים סטנדרטים: אפשרי i…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by ran16,

שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. שלום נתקלתי בתקלה די מוזרה, שבעת כתיבה במקלדת המובנת בלפטופ, לחלק מהאותיות מצטרפים גם מספרים באופן אוטומטי. למשל בלחיצה על האות "ה" זה יוצא "ה5" ועל "צ" יוצא "צ6" בדקתי מגעים ודרייברים - מה עוד יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  11. אחרי שעברתי על אינספור שרשורים אחורה לא הצלחתי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי. להלן השאלון - * מטרות המחשב? תיכנות (אקליפס, VS), גלישה "כבדה" באינטרנט (טבים מרובים, אתרי פלאש, יוטיוב), מכונה ורטואלית ברקע = על המחשב להציג ולעבד את שלושת הדברים הללו במקביל. * גודל המסך - 14" (מוכן לשקול גם 13.3). * רזולוציית המסך? אני מניח שזה סטנדרטי. בכל אופן, השימוש העיקרי יהיה תכנות וגלישה, לכן רצוי שהמלל יהיה קריא וברור מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יתרון, אם כי לא חובה. * משקל רצוי? משקל לא קריטי, מעדיף מחשב בנוי בצורה מאסיבית על פני משקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן. * גודל מינימל…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by theemir,

יש לי lenovo S10-2 עם מעבד Atom 1.6GHz. מותקן עליו ווינדווס-7 וזיכרון RAM מוגדל - 2GB. המחשב מחובר לטלויזיה ומשמש לצפיה בסרטים. חוץ מנגנים שונים לא מותקנות עליו שום תוכנות. כשאני מנסה להקרין סרטים בפורמט MP4 ב-1080P או 720P הסרט מוקרן לאט מדי, רואים כאילו בהילוך איטי. ניסיתי לעשות המרה לקבצים לפורמט AVI או פורצט MOV אבל גם הקובץ המומר מוקרן לאט מדי. מה ניתן לעשות ?? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר לחסוך בתקציב למה לא אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמו gta החדש על הגרפיקה המקסימלית ושיפעיל גם משחקים עתידיים שיחזיק לי לפחות שלוש שנים אפילו יותר אני צריך מסך שיתאים למחשב בין 24 אינ'ץ ל22 אינ'ץ מקלדת ועכבר מקלדת עם אפשרות להעביר שירים ולהגביר ולהנמיך תווליום כונן קשיח חיצוני 500 גיגה כונן קשיח למחשב של 1 טרה רמקולים איכותיים 2.1 צורב דיסקים דיוידי אם צריך oc אז כה מערכת הפעלה windows 7 אזור מגורים ירושלים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by peavy,

הי, רציתי לדעת כמה שווה היום המחשב שלי: לוח אם - Asus P5QL-E מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 זכרונות - Kingston 4096MB DDR2 800Mhz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB כוננים קשיחים - Seagate 250 GB WD 500 GB מארז - כולל שלושה מאווררים והכנה לקירור מים CoolerMaster CM690 ספק כוח - HEC-500TD-TF בתכלס השקעתי בו בזמנו את מירב כספי ומרצי יש תמורה בעד ההשקעה? זה מחשב בן 4 כמעט תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by Elad87,

היי אני לקראת קניה של המחשב הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38979&catid=919#details אני כמובן מתכנן לשמנך את מערכת ההפעלה ל ווינדוס 7. חיפשתי באתרי תמיכה של סמסונג את הדגם הזה, מצד אחד הוא שם (לא באתר הישראלי) מצד שני אין שם שום מקום שמאפשר להוריד את הדרייבירים של המחשב. מישהו מכיר את התופעה ? http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP530U4E-S01HK-techspecs

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכנות (כולל visual סטודיו) ומשחקים קלים * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, * כונן אופטי? צורב דיוידי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell או Asus עם עדיפות לDell אני מחפש מחשב שישמש בעיקרו לתכנות, חשוב שריץ Visual Studio בצורה חלקה ושיתמוך בצורה טובה בוירטואליזציה (VMware ודומותיה…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by RonCohen,

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף עם מסך מגע אבל אני לא חושב שזה שיקול במחירים האלה. * משקל רצוי? לא משנה כל עוד זה בתווח האולטרבוקים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by ziva,

שלום, מחפש מפרט למשרדי בתקציב של 1000 - 1300 ש"ח. ללא ציוד היקפי. ושאלה במקביל - יש לי מספר מחשבים ישנים. האם אפשר לנצל את המארז שלהם? פשוט אני רואה שמארז מהווה חלק עיקרי בתקציב בטווח המחירים הנ"ל. תודה זיו

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by e.t,

היי, יש לי אקסטרימר שאני מעוניין לשדרג למחשב HTPC. מזה זמן אני עוקב אחר מפרטים רלוונטים בפורום, ודווקא ברגע האמת לפני שאני בא לקנות - החיפוש בפורום החדש עדיין לא עובד... עברתי על העמודים האחרונים ולא מצאתי משהו רלוונטי. אני חייב לציין שחיפשתי בכמה חנויות, בחלקן לקחתי מפרט מוכן ל-HTPC (בטווח המחיר), ובחלקם בניתי. כמעט ולא מצאתי מפרט שמתחרה במפרט שיש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6929 אני רק אשדרג לו את הכונן הקשיח ל-2TB סה"כ 2125 ש"ח... ואיך זה לעומתו? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6925 (מבוסס A6-5400K + כונן 2TB, אבל מצד שני לוח מבוסס A55 וגם 8GB RAM מיותרים...) האם אפשר למצוא מפרט יותר טוב בסכום הזה? ומבין שניהם - מה עדיף? אשמח לה…

22. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. לצורך העניין לנובו. I5 עם מסך ״15.6 וחלונות 8. בכל המפרטים שראיתי החלונות הם 64ביט. חבר שלי שהוא מתכנת אמר לי שלא טוב לקחת 64 ביט כי אין לכל החברות דרייברים לחומרה ולא כל התוכנות עובדות על זה. מצד שני שאלתי מישהו בחנות מחשבים שאמר לי שהמחשבים באים ככה כדי לנצל את כל הזכרון. מה עושים? אשמח לעזרה בנושא ועל הדרך להמלצה על חנות טובה שתוכל למכור לי שגם מתקנת מחשבים במקום באיזור ר״ג,גבעתיים ת״א או באשדוד. עוד משהו - כל הלנובו עם שנה אחריות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  24. שלום לכל העוזרים, תקציב מקסימלי 2100 ,בעדיפות של חיסכון ,יש צורך בציוד הקיפי ,רמקולים בעדיפות עליונה, הכי חשוב,מחשב עם אמינות ואיכות של בניה ורכיבים, מעבד רלוונטי i3 חנות מומלצת עם שירות טוב באיזור פתח תקווה, ואשמח מאוד אם תחוו דעתכם על המחשב הנ"ל- בחישוב של עלות תועלת ואחריות של DELL http://www.imtech.e-shop.co.il/pl_product~invostroD270~2~12.htm המחיר שקיבלתי בהצעת מחיר הוא 2300,(לא בחנות הנ"ל) על אותו המחשב בדיוק, תודה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by xbuka,

שלום חברים אחרי אינספור חיפושים ברשת ובפורום הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט בינהם :s05: 1.asus ux32vd-r3001h 2.asus ux32vd-r3008h 3.samsung np540u3c-a01il למישהו יש נסיון עם הדגמים האלה? או לחילופין יכול להציע לי אלטרנטיבה אחרת כאשר הדרישות די פשוטות , המחשב מיועד ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב מיועד לבחורה ככה שהמשקל כמה …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים