עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  2. הבעיה היא שהמחשב חייב להיות מבוסס אינטל ושזה יכלול: מארזץ ספק, מקלדת ועכבר ! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by aviran15,

שלום רב הזמנתי יום חמישי את המפרט הנ"ל מksp(היחידים שקרובים לי לבית) 355 ש"ח -Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray 275 ש"ח - Gigabyte M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan- 310 ש"ח - 2x2GB Patriot Signature 570 ש"ח - Shappire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E ש 250 ש"ח - Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 115 ש"ח - Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 65 ש"ח - Alpine 64 Pro CPU Fan For s939,AM2,AM3 190 ש"ח - Cooler Master Elite 335 Black (No PSU) 245 ש"ח - Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm 100 ש"ח- הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח Total price 2480 ₪ איך המפרט למפרט לגיימינג קל ושימוש כללי(משחקים, סרטים ,אינטרט וכד'...)?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by Tharbad,

עדיף כמה שפחות כסף. זיכרונות וספק כבר יש לי דיון מקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433559.0 הרכבתי עוד מפרט, הפעם ממבחר אחר של חנויות: מעבד: Athlon II X2 240 2.8GHz BOX http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon-ii-x2/Pages/athlon-ii-key-features.aspx מחיר: 324 בזיגזג ו-320 ב- rsm. לוח אם: Gigabyte M61PME-S2P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 מחיר: 275 ב- ksp ו-272 ב- iqpc כונן קשיח: WD 500GB WD5000AAKS 16MB SATA II http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=301 מחיר: 265 ב- rsm ו- 270 ב- ksp. צורב: Samsung S222A IDE http://www.samsung.com/my/consumer/detail/spec.do?group=computerpe…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by shim,

מבקש עזרה בקבלת מפרט שישמש בשנתיים הקרובות מחשב משרדי ובעוד שנתיים ימסר לילדים ( גיל 10 ) לצורך משחקים ברצוני להכניס כבר היום את הרכיבים שידרשו לצורך השימוש העתידי האם ניתן להתקין כרטיס מסך חלש יחסית ומעבד חזק דוגמת I5, שאני מניח יענו על הצורך במשחקים העתידיים ? המחשב צריך להיות שקט תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה - כרגע עבודה משרדית מרובת טאבים וסריקת מסמכים, בעוד כשנתיים ימסר לילדים לצורך משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by CashMAn,

אהלן כולם מה קורה טוב אז אני רוצה הצעות לפרט מחשב נייד ושיהיה אחלה במחיר קליל כזה תודה מראש למציעים

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שישלים את המחשב השולחני בבית ויאפשר לי לעבוד גם בחוץ. מטרות המחשב הן עבודה על תוכנות אופיס ואינטרנט, שימוש בתוכנות מסחר בבורסה שחלקן קצת כבדות ואומא שמפעם לפעם אחבר מסך או שניים נוספים למחשב לכן ארצה כרטיס מסך שיהיה מסוגל לתמוך בכך וכן צפייה בסרטים. אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר בסביבות משקל של 2KG. אני אסתובב איתו 3-4 פעמים בשבוע הרבה שעות ביום. אני מעוניין במסך גדול ככל האפשר ממה שבדקתי מסכי 13.3 ו-14.1 באים בחשבון לא מעוניין במסך קטן מהם. כמובן שרצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר המינימום מבחינתי הוא כ 3שעות. אני אעדיף מחשב עם התקנים אלחוטיים רבים ככל האפשר 802.11B/G/N בלוטות אני אעדיף חיבורים רבים ככל האפשר ESATA FIREWIRE DVI HDMI גודל כ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HunterVee,

טני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לGV-3D1 של GIGABYTE האם שווה ? וכה יעלה לי העסק??? בתודה מראש קובי

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by spiritus asper,

על אילו מחשבים ניידים אתם ממליצים שדומים בתכונותיהם ל vostro 1310? אני מחפש באזור ה-13-14 אינץ', עדיפות למסך מאט, ומבחינת ביצועים אני באמת לא צריך הרבה .. סך הכל עבודה משרדית נטו. אז אני שוקל בחיוב את ה-1310 אבל רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות באזור שאתם ממלצים עליהן..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש סטנדרטי של מחשב בייתי - אינטרנט, כתיבת מסמכים צפייה בסרטים עריכה גרפית ב Photoshop ו Blender דרישות מינימום ל Photoshop : Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz 8 GB recommended OpenGL 2.0 support דרישות ל Blender: CPU 64-bit quad core RAM 8 GB recommended OpenGL 3.3 graphics card with 2 GB RAM - recommended 4GB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. HW שלום! יש לי מחשב HP pavilion dv6000 ואני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שבו (קשה עם ויסטה וג'יגה אחד)... חבר שלי מציע לי שני ג'יגה למחשב נייד של kingston מדגם ddr2 5300 667mhz ב200 ש"ח(יד שנייה). האם הזיכרון מתאים למחשב שלי? אם כן, האם כדאי לי לקנות אותו? אם לא כדאי לי לקנות אותו האם אתם יכולים לתת לי קישור לקניית שני ג'יגה RAM למחשב הנייד שלי. בתודה מראש, רז אוריין.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  13. אהלן טוב קניתי מחשב לפני שנתיים, אולי יותר... אחלה מחשב עד היום מריץ לי משחקים כבדים והכל, אבל אני מרגיש שצריך לקנות חדש אז ככה, מארז אני לא צריך (יש לי את ה9 HUNDRED של ANTEC) ספק גם יש לי: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=373065&prodlist=dealnews וכרטיס מסך Radeon X1800 GTO 256MB (אז חסכתי לי כמה אלפים...) בקיצור אני רוצה זיכרון שיהיה 2 ג'יגה 120GB הר דיסק ושיהיה SATA אינטל! רק אינטל...כמובן הדואל קור (אגב אם לדעתכם עדיף את הAMD החדשים אז סבבה, פשוט עד היום הייתי עם AMD ואני מעדיף לנסות קצת את INTEL כי לא ממש התלהבתי מAMD חוץ מיזה שהם יותר זולים מINTEL) אמממ... וזהו נראה לי... עכשיו סתם שאלה לא קשורה, פשוט כבר איבדתי את הכיוון עם הדואל ק…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד שישמש לצרכי משרד ביום ולרנדרים תלת מימדיים בלילות. ידוע לי שהמחיר שאני נותן לא יביא לי מפלצת, אבל מצד שני, רנדרים של תלת מבוססים בעיקר על מעבד איכותי. ולשם אני מעוניין לכוון. המחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב) ולכן אם יש למישהו דגם עם שם שונה, אשמח לדעת על זה. תודה רבה! נפתלי.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by eamitay1,
    • 0 תגובות
    • 423 צפיות
  16. כיאה לכל סטודנט ממוצע החלטתי לקנות מחשב ואני די מתעכב בהחלטה סופית. : :s05: אבקש עזרה במפרטים למחשב שבעיקרון ישמש אותי ללימודים,אינטרנט סרטים אבל שיהיה כרטיס מסך טוב שיעלה משחקים כבדים ברמה טובה. דרישות מזעריות: H.D גדול,מחשב שקט בפעולה,מעבד ולוח אם חזקים,צורב DVD. התקציב הוא עד 5K ואשמח לשמוע גם על דברים יותר זולים (כבר שנים שאני לא בתחום המחשבים ואולי המחיר שהקצבתי גבוה מדי למחשב בדרישות כאלו...)

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  17. היי, הגיע הזמן להחליף את המחשב פנטיום 3 800MHZ... חרשתי את הפורום הזה אחרי כל הרכיבים, ובתקווה שקיבצתי מפרט בסדר (בשביל זה אני שואל, כדי לקבל תגובות והערות). הדבר היחידי שיש לי זה מעבד E6600 - Intel DC כמה הערות - 1. לא מתכנן לעשות OC בכלל, 2. לא למשחקים בכלל, פוטושופ בעיקר והרבה עבודה עם תמונות דיגיטליות. 3. המחירים הם פחות או יותר מה שראיתי באתרים (תקנו אם אתם יודעים על מחירים שונים מאד) 4. המפרט כולל מסך, מקלדת, עכבר... רק לא מעבד. למפרט - 1. לוח אם - Gigabyte GA-965G-DS3 (כרטיס מסך על הלוח), התלבטתי אם לקחת אינטל DG965WHMKR שעולה כ-150 ש"ח פחות, אבל הרבה פחות זמין בחנויות. מחיר כ-880 ש"ח 2. מעבד - E6600 (יש לי) 3. זיכרון - 2GB מסוג G.Skill 2GB Kit DDR2…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by assafb,

אהלן, פרסמתי פה מפרט בעבר עבור HTPC, לצערי שבק חיים המחשב הישן והטוב שלי, ועכשיו ה-HTPC יהיה גם מחשב הפוטושופ שלי, מה שהקפיץ את התקציב ב2K. הנה המפרט המעודכן: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY JR P45-T2RS ¤752 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 : EAH4670/DI/512M - RETAIL ¤478 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤396 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤451 כמות:2 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤489 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 קרור למ…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by moshe1x,

שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Radiant,

כולל בנדל. מצב חיצוני טוב. גרסת המעבד p8600.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dolevco,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי?בסביבות 3.5 K לא כולל מסך! 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:המטרות הן משחקים שירים וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים הכוונה ל: call of duty,PRO 2010,Crysis. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).משתמש בעיקר לשירים וסרטים,מעט מאוד למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע יש לי מסך 17 " ואינני יודע יכול לדעת מה הרזולוציה שלו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך בהמלצה למסך,…

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by spiritus asper,

למישהו יש מושג מתי אמורים לצאת/להגיע לארץ הדגמים החדשים של dell? למשל inspiron 1318, latitude e4200' latitude e4300.... היתה איזשהיא הודעה רשמית? שווה לחכות עם הקנייה עד שאלו יצצו ואולי ישנו מעט את המצב כיום?

23. Started by GuyBuko,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כולל כרטיס קול טוב עם אפשרות לחיבור סינטסייזר והמלצה על מעבד AMD או INTEL מודה מראש על עזרתכם. תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.