ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב חדש בהתאם לדרישות * מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים וטורנט * גודל המסך - בין 13.3 ל15.6 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - עד 2.3 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD כונן אופטי- לא קריטי * לפחות 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה לחדש את המחשב הנוכחי שלי, כדי שאוכל לשחק משחקים חדשים BF, COD FarCry וכו' בהגדרות טובות יותר. וכמובן לשימוש באינטרנט ואופיס ושהמחשב יטוס. אני מעוניין ב Boot ישירות מלוח האם (M.2 MVMe PCIe x 4). חשוב לי שיהיה שקט יחסית, OC לא קריטי-נחמד אם תהייה אופציה היום יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B85M-HD3 זיכרון 16GB כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7950 דיסק Samsung EVO860 512GB מסך 24": Dell U2412M אני מעוניין לשדרג למפרט הזה: - מבקש לדעת כמה הוא יעיל ומתאים התקציב שלי הוא סביב ה 3500-3800 ש"ח …
-
- 51 תגובות
- 10.7k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטיתי לשדרג את המחשב שלי P3000 לוח אם של ASUS מלפני שנתיים, אני רוצה להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרון. אני לא מתכוון לקנות משהו יקר כי לא נראה לי המחשב יתמוך בזה אז התקציב שלי מסתפק בעד 500שח לכרטיס מסך על GEFORCE עם סיומת GT ועד 200 שח לזכרון. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בניתי לדוד שלי מפרט מאוד כבד וחזק לגיימינג ואוברקלוק כבדים מאוד.. אשמח לשמוע את דעתכם, מה שבעצם הכי חשוב במפרט זה הקירור השקט והביצועים בלי לחסוף בכסף יותר מדי.. אלה רק איפה שבאמת ניתן. השאיפה להגיע ל5.0GHZומעלה במעבד. _________________________ מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray - ₪1292 לוח אם MSI Big Bang-Marshal B3 P67 CHIPSET - ₪2215 זכרונות G.skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 F3-12800CL7D-8GBXH - ₪787 כונן קשיח Westren Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2002FAEX - ₪771 כרטיס גרפי Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - ₪1127 מארז ללא ספק CoolerMaster ATCS 840 Black - ₪1323 ספק כח Antec TruePower Quattro TPQ 1200W 80Pl…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם EPOX EP-8KDA3J מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX זיכרון 512 DDR כרטיס מסך ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA מסך LG "17 F700B 0.24 מה אתם אומרים עכשיו???
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת פורום HWZONE אני מאוד מקווה שיעזרו לי קודם כל זה ממש חשוב לי אז אני קונה מחשב ממש בקרוב עניין של כמה ימים אז קיבלתי תמיפרט באייבורי מחשב שעולה 1190 ורק שידרגתי אותו מבחינת מארז וספק כ.מ אני לא צריך כי אני לא משחק משחקים רק פיפא שמובנה יעשה לי תעבודה יש לי עכשיו FX52O0 והוא גם יריץ לי פיפא09 אני יודע את זה אז המובנה שיהיה לי עם הלוח אני בטוח שיריץ ליפיפא אז אני מבקש שתגידו לי איך המיפרט הזה ותגידו לי מה לקחת מכל החברות נגיד איזה לוח לקחת משני האופציות איזה דיסק קשיח ואיזה צורב תודה מראש ועל מארז אני לא ממש סגור תגידו לי מה לקחת בקשה הנה המיפרט מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16M…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים לחיילים אין כסף, אז אם חייל רוצה לקנות מחשב זה משימה מאוד מסובכת, ולכן התקציב נמוך מאוד!. הדרישה מהמחשב שהוא יהיה מהיר, שקט, ויפעיל משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה) ראיתי והמליצו לי על מפרט הבאה: מעבדי AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,סוף סוף אני עובר למחשב נייד ואני צריך את עזרתכם! עד סוף חודש הבא יש לי הזדמנות לקנות באר"הב מחשב נייד,התקציב שלי שם הוא בן 800 ל950 דולר,שלפי מה שהבנתי יחסית למחירים בארץ זה מחשב בשווי 4500-5000 שקל. הדרישות מהמחשב : *עיקר השימוש בו הוא יצירת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס,ועריכת תמונות עם פוטושופ וכו'...בקצרה,הכי חשוב שיתמודד יפה עם תוכנות כבדות מהסוג הנ"ל. *מלבד זה,כמובן שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה ושישרת את שאר הצרכים הבסיסים כמו אינטרנט,אגירת מוזיקה וכו'... קיבלתי המלצה למחשב מסוג dell xps 15inch 15 אינץ זה גודל המסך שאני מחפש,אך לגבי המחשב,נראה לי שהוא יותר לכיוון של המשחקים והגיימריפפ ופחות לצרכים שאני מחפש,לא? בכל אופן,אני צריך המלצות למחשב שיענה על הנ"ל.הב…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הי, לפני חודש וחצי פרסמתי פוסט שבו ביקשתי המלצה למחשב נייד שנועד לפרזנטציות של משחק מחשב תלת מימדי חדש. נאמר לי בזמנו לחכות חודש וחצי ולראות אם יהיה משהו אטרקטיבי. התקציב היה ועומד על בערך 9000 שקל.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352487.0) עברו חודש וחצי ואני לא יודע אם משהו התעדכן בצורה קיצונית אבל נפלה עליי הזדמנות לקנות בארה"ב. אני יודע שזאת קנייה לא פשוטה כי יש את עניין האחריות ואני גם יודע ששם יש דגמים שאין כאן. האם קנייה בארה"ב מומלצת? האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים ואפילו על מקום שמומלץ לקנות בו בניו יורק? הדרישות שלי כאמור הן כרטיס גראפי חזק ככל האפשר מסך קטן ככל האפשר וכמובן איכות גבוהה. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאנטרנט מהיר באמצעות מודם פנימי. כעת רכשתי מחשב נייד ואני רוצה לגלוש באנטרנט בתוך הבית, מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת? ועוד שאלה - כונן הCD במחשב הנייד נפתח לי באיטיות ואני גם תומך בו בידי על מנת שיפתח וייסגר? האם זה נורמלי וכך זה צריך להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא שהמחשב חייב להיות מבוסס אינטל ושזה יכלול: מארזץ ספק, מקלדת ועכבר ! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הזמנתי יום חמישי את המפרט הנ"ל מksp(היחידים שקרובים לי לבית) 355 ש"ח -Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray 275 ש"ח - Gigabyte M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan- 310 ש"ח - 2x2GB Patriot Signature 570 ש"ח - Shappire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E ש 250 ש"ח - Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 115 ש"ח - Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 65 ש"ח - Alpine 64 Pro CPU Fan For s939,AM2,AM3 190 ש"ח - Cooler Master Elite 335 Black (No PSU) 245 ש"ח - Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm 100 ש"ח- הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח Total price 2480 ₪ איך המפרט למפרט לגיימינג קל ושימוש כללי(משחקים, סרטים ,אינטרט וכד'...)?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות כסף. זיכרונות וספק כבר יש לי דיון מקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433559.0 הרכבתי עוד מפרט, הפעם ממבחר אחר של חנויות: מעבד: Athlon II X2 240 2.8GHz BOX http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon-ii-x2/Pages/athlon-ii-key-features.aspx מחיר: 324 בזיגזג ו-320 ב- rsm. לוח אם: Gigabyte M61PME-S2P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 מחיר: 275 ב- ksp ו-272 ב- iqpc כונן קשיח: WD 500GB WD5000AAKS 16MB SATA II http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=301 מחיר: 265 ב- rsm ו- 270 ב- ksp. צורב: Samsung S222A IDE http://www.samsung.com/my/consumer/detail/spec.do?group=computerpe…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מבקש עזרה בקבלת מפרט שישמש בשנתיים הקרובות מחשב משרדי ובעוד שנתיים ימסר לילדים ( גיל 10 ) לצורך משחקים ברצוני להכניס כבר היום את הרכיבים שידרשו לצורך השימוש העתידי האם ניתן להתקין כרטיס מסך חלש יחסית ומעבד חזק דוגמת I5, שאני מניח יענו על הצורך במשחקים העתידיים ? המחשב צריך להיות שקט תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה - כרגע עבודה משרדית מרובת טאבים וסריקת מסמכים, בעוד כשנתיים ימסר לילדים לצורך משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם מה קורה טוב אז אני רוצה הצעות לפרט מחשב נייד ושיהיה אחלה במחיר קליל כזה תודה מראש למציעים
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שישלים את המחשב השולחני בבית ויאפשר לי לעבוד גם בחוץ. מטרות המחשב הן עבודה על תוכנות אופיס ואינטרנט, שימוש בתוכנות מסחר בבורסה שחלקן קצת כבדות ואומא שמפעם לפעם אחבר מסך או שניים נוספים למחשב לכן ארצה כרטיס מסך שיהיה מסוגל לתמוך בכך וכן צפייה בסרטים. אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר בסביבות משקל של 2KG. אני אסתובב איתו 3-4 פעמים בשבוע הרבה שעות ביום. אני מעוניין במסך גדול ככל האפשר ממה שבדקתי מסכי 13.3 ו-14.1 באים בחשבון לא מעוניין במסך קטן מהם. כמובן שרצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר המינימום מבחינתי הוא כ 3שעות. אני אעדיף מחשב עם התקנים אלחוטיים רבים ככל האפשר 802.11B/G/N בלוטות אני אעדיף חיבורים רבים ככל האפשר ESATA FIREWIRE DVI HDMI גודל כ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לGV-3D1 של GIGABYTE האם שווה ? וכה יעלה לי העסק??? בתודה מראש קובי
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
על אילו מחשבים ניידים אתם ממליצים שדומים בתכונותיהם ל vostro 1310? אני מחפש באזור ה-13-14 אינץ', עדיפות למסך מאט, ומבחינת ביצועים אני באמת לא צריך הרבה .. סך הכל עבודה משרדית נטו. אז אני שוקל בחיוב את ה-1310 אבל רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות באזור שאתם ממלצים עליהן..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש סטנדרטי של מחשב בייתי - אינטרנט, כתיבת מסמכים צפייה בסרטים עריכה גרפית ב Photoshop ו Blender דרישות מינימום ל Photoshop : Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz 8 GB recommended OpenGL 2.0 support דרישות ל Blender: CPU 64-bit quad core RAM 8 GB recommended OpenGL 3.3 graphics card with 2 GB RAM - recommended 4GB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HW שלום! יש לי מחשב HP pavilion dv6000 ואני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שבו (קשה עם ויסטה וג'יגה אחד)... חבר שלי מציע לי שני ג'יגה למחשב נייד של kingston מדגם ddr2 5300 667mhz ב200 ש"ח(יד שנייה). האם הזיכרון מתאים למחשב שלי? אם כן, האם כדאי לי לקנות אותו? אם לא כדאי לי לקנות אותו האם אתם יכולים לתת לי קישור לקניית שני ג'יגה RAM למחשב הנייד שלי. בתודה מראש, רז אוריין.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן טוב קניתי מחשב לפני שנתיים, אולי יותר... אחלה מחשב עד היום מריץ לי משחקים כבדים והכל, אבל אני מרגיש שצריך לקנות חדש אז ככה, מארז אני לא צריך (יש לי את ה9 HUNDRED של ANTEC) ספק גם יש לי: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=373065&prodlist=dealnews וכרטיס מסך Radeon X1800 GTO 256MB (אז חסכתי לי כמה אלפים...) בקיצור אני רוצה זיכרון שיהיה 2 ג'יגה 120GB הר דיסק ושיהיה SATA אינטל! רק אינטל...כמובן הדואל קור (אגב אם לדעתכם עדיף את הAMD החדשים אז סבבה, פשוט עד היום הייתי עם AMD ואני מעדיף לנסות קצת את INTEL כי לא ממש התלהבתי מAMD חוץ מיזה שהם יותר זולים מINTEL) אמממ... וזהו נראה לי... עכשיו סתם שאלה לא קשורה, פשוט כבר איבדתי את הכיוון עם הדואל ק…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-