ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום דרוש עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש . לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5. לגבי לוח אם: לוח אם אם הציפסט הכי טוב שיש בתקציב שלי ושיהיה דגם מומלץ כרטיס מסך: עד 350 שקל לא יותר לא משחק כמעט ושיוצא לא דברים ממש כבדים אלה בינוניים גג ומטה שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים/עבודה משרדית/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, אני צלם חובב ומחפש מפרט למחשב שנועד בעיקר לעיבוד תמונות (כלומר הרבה לייטרום, מעט פוטושופ). אני לא מוצא בפורומים מפרטים שקשורים לעיבוד תמונות (בניגוד לעיבוד גרפי, שדורש שימוש כבד בפוטושופ ותוכנות דומות).. אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל ברצינות אני מנסה לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל) וקצת אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רואה סיבה לצורב, ואני מקבל G…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב, ניתן לחרוג בכ-1000 ש"ח מהתקציב. * מטרות המחשב? פיתוח, משחקים(לא קריטי אם לא יהיה כרטיס מסך הכי חדש/טוב) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות ל1920/1080 אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כונן קשיח - SSD לפחות 16GB, רגיל לפחות 500TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בנ"ל, אבל בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :לפחות 8GB RAM עם אפשרות הרחבה ללפחות 12. Intel I7 מרובע ליבות. עדיפות למסך מגע …
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בעיקר לשימושי וורד אקסל וגלישה באינטרנט, כמעט ללא משחקים(פשוטים ביותר במקסימום). חשוב שתהייה אחריות טובה ושירות טוב במידת הצורך. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי פורום מה המצב! אני רוצה לקנות לפטופ, וראיתי כאן אחד שאני מתלבט אם לקנות אותו או לא: http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=... אני מחפש מחשב למטרות גלישה באינטרנט, תכנות, ועבודה בכללי, לא למשחקים, ולא מתכוון להסתובב איתו הרבה כך שמשקל לא כזה משנה. הוא יעלה לי 1850 עם משלוח, מה אתם אומרים, נשמע כמו מחשב טוב או שאתם ממליצים על מחשב אחר? תקציב: דיי קמצן, לא מחפש משהו יקר, גג 2500 ש"ח אני ממש לא מבין בנושא וזקוק לדעתכם!! תודה ושבת שלום, דביר
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה שפירטתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559603.0 החלטתי פשוט לקנות מחשב חדש. היום יש לי CORE2DUO E6300. מחשב בן 7 שאני מרוצה ממנו מאוד, ורק עכשיו התחיל קצת לזייף. החדש ישמש לגלישה באינטרנט, עריכת ווידאו/סאונד, ומשחקים פעם ב כמו NBA 2K13. בהשוואה לe6300, כמה חזק הi5 3570k? לדעתי זה מספיק, אולי אפילו יותר מדי, אבל אשמח לקבל הערות לפני שאני מזמין אותו היום.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם + מעבד + זיכרונות +מארז, עבור עבודה עם מספר רב של מכונות ווירטואליות במקביל (לצורך לימודים), אני לא צריך כלום חוץ מלוח, מעבד, זיכרונות (4 מודולים של 4 גיגה כ"א) , ומארז. לא אכפת לי יצרן מעבד (AMD או INTEL), אבל צריך להוריד את המחיר כמה שיותר לכן אני חושב ש-AMD ינצח. הלוח צריך לתמוך בלפחות 16 מגה של ראם, עדיפות ל- QUAD CHANNEL, אם לא אז גם TRIPLE טוב, לא מעניין אותי גרפיקה ומשחקים, לכן מבחינתי כרטיס מסך מובנה הכי פשוט שיש, עדיפות ללוח עם בקר RAID מובנה אך לא חובה. המעבד כמובן צריך לתמוך בווירטואליזציה של 64 ביט, ל-HIPER-V, ותפוקת עבודה טובה. זיכרונות ראם, צריך 4 מודולים של 4 גיגה כ"א, סה"כ 16 גיגה. ומארז הכי פשוט שיש ... חשוב לנסות להורי…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם asus X38 P5E מעבד q6600 אינטל זכרונות 8 גיגה(4X2) במהירות 1000mhz ג'י סקיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום? המפרט: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts יש גם צורב DVD של LG wd3200aaks 320g samsung hd502hj 500g
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בספק הכח הנוכחי שלי: ThermalTake ToughPower 600W PFC PSU 24pin (W0103) ובמארז: CoolerMaster CM 690 Black ATX Case שניהם בני כ-4.5 שנים (תחילת אוקטובר 2008). במארז יש צורך להחליף את רוב/כל המאווררים. האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בהנ"ל עבור המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137602§ion=293&target=משחקים תודה!
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם!רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם על הלוח P8Z77-V PREMIUM ואם משהו מכיר מקום שאפשר להשיג אותו בארץ. תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.תקציב 7000 ניתן לחריגה עד 8500 2.ייעוד משחקים, סרטים,עבודה 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד( 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 3-2TB
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב (בעדיפות מחשב מותג - האם זה באמת שווה את ההבדל במחיר?) במחיר של עד כ2800-3000 ש"ח לא כולל מסך. עיקר השימושים הם שימוש משרדי, וואחים קטנים שמשחקים פרו אבולושן בלי הפסקה (ולכן צריך כרטיס מסך לא מובנה) אשמח לעזרה, תודה מראש! מתן
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות, משחקים חדשים בהגדרות גרפיקה בינוניות, OFFICE, צרכי לימודים, סרטים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר חלק מהזמן למסך טלויזיה HD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אז ככה ..ראש מדור תכנות אצלי בעבודה מעוניין לרכוש מחשב לביתו לצרכים בסיסיים. יש ברשותו כרטיס מדגם: quadro fx 1500 יש לו גם הרדיסק וצורב ככה שלא צריך. אציין שאין לו תקציב מוגדר ובהמלצתי לספק לא ג'נרי, שיהיה אמין אך לא יקר. הוא מעוניין במעבד i5, לוח אם עם ערכת שבבים Z77/H77, זיכרון 4 ג'יגה(או שתמליצו אחרת). סיפרתי לו על TMS ואמר שהוא לא שולל את האפשרות, השאלה אם הם שולחים עם שליח ומה קורה בזמן שצריך לממש אחריות? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין סכום מוגדר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סכום מוגדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין סכום מוגדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-