ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה שפירטתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559603.0 החלטתי פשוט לקנות מחשב חדש. היום יש לי CORE2DUO E6300. מחשב בן 7 שאני מרוצה ממנו מאוד, ורק עכשיו התחיל קצת לזייף. החדש ישמש לגלישה באינטרנט, עריכת ווידאו/סאונד, ומשחקים פעם ב כמו NBA 2K13. בהשוואה לe6300, כמה חזק הi5 3570k? לדעתי זה מספיק, אולי אפילו יותר מדי, אבל אשמח לקבל הערות לפני שאני מזמין אותו היום.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם + מעבד + זיכרונות +מארז, עבור עבודה עם מספר רב של מכונות ווירטואליות במקביל (לצורך לימודים), אני לא צריך כלום חוץ מלוח, מעבד, זיכרונות (4 מודולים של 4 גיגה כ"א) , ומארז. לא אכפת לי יצרן מעבד (AMD או INTEL), אבל צריך להוריד את המחיר כמה שיותר לכן אני חושב ש-AMD ינצח. הלוח צריך לתמוך בלפחות 16 מגה של ראם, עדיפות ל- QUAD CHANNEL, אם לא אז גם TRIPLE טוב, לא מעניין אותי גרפיקה ומשחקים, לכן מבחינתי כרטיס מסך מובנה הכי פשוט שיש, עדיפות ללוח עם בקר RAID מובנה אך לא חובה. המעבד כמובן צריך לתמוך בווירטואליזציה של 64 ביט, ל-HIPER-V, ותפוקת עבודה טובה. זיכרונות ראם, צריך 4 מודולים של 4 גיגה כ"א, סה"כ 16 גיגה. ומארז הכי פשוט שיש ... חשוב לנסות להורי…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם asus X38 P5E מעבד q6600 אינטל זכרונות 8 גיגה(4X2) במהירות 1000mhz ג'י סקיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום? המפרט: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts יש גם צורב DVD של LG wd3200aaks 320g samsung hd502hj 500g
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בספק הכח הנוכחי שלי: ThermalTake ToughPower 600W PFC PSU 24pin (W0103) ובמארז: CoolerMaster CM 690 Black ATX Case שניהם בני כ-4.5 שנים (תחילת אוקטובר 2008). במארז יש צורך להחליף את רוב/כל המאווררים. האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בהנ"ל עבור המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137602§ion=293&target=משחקים תודה!
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם!רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם על הלוח P8Z77-V PREMIUM ואם משהו מכיר מקום שאפשר להשיג אותו בארץ. תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.תקציב 7000 ניתן לחריגה עד 8500 2.ייעוד משחקים, סרטים,עבודה 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד( 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 3-2TB
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב (בעדיפות מחשב מותג - האם זה באמת שווה את ההבדל במחיר?) במחיר של עד כ2800-3000 ש"ח לא כולל מסך. עיקר השימושים הם שימוש משרדי, וואחים קטנים שמשחקים פרו אבולושן בלי הפסקה (ולכן צריך כרטיס מסך לא מובנה) אשמח לעזרה, תודה מראש! מתן
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות, משחקים חדשים בהגדרות גרפיקה בינוניות, OFFICE, צרכי לימודים, סרטים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר חלק מהזמן למסך טלויזיה HD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אז ככה ..ראש מדור תכנות אצלי בעבודה מעוניין לרכוש מחשב לביתו לצרכים בסיסיים. יש ברשותו כרטיס מדגם: quadro fx 1500 יש לו גם הרדיסק וצורב ככה שלא צריך. אציין שאין לו תקציב מוגדר ובהמלצתי לספק לא ג'נרי, שיהיה אמין אך לא יקר. הוא מעוניין במעבד i5, לוח אם עם ערכת שבבים Z77/H77, זיכרון 4 ג'יגה(או שתמליצו אחרת). סיפרתי לו על TMS ואמר שהוא לא שולל את האפשרות, השאלה אם הם שולחים עם שליח ומה קורה בזמן שצריך לממש אחריות? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין סכום מוגדר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סכום מוגדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין סכום מוגדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל הערות והארות למפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪189 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪137 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪328 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual La…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ערב טוב ותודה מראש על העזרה כאן. התבקשתי לסייע בבחירת מחשב נייח עבור סטודנט להנדסת מכונות באוניברסיטה. בעקרון - על המחשב להיות בעל מפרט אשר יאפשר לכלים מדעיים כגון Matlab, Simulink, Nastran ו-Mathematica לרוץ בקלילות וביעילות. על המחשב לתמוך ב-Student Edition של תוכנות CAD אשר אמור הוא לעשות בהן שימוש במהלך הפרוייקטים השונים בתואר, בדר"כ ב- SOLIDWORK או ProEngineer. (כלומר צריך כרטיס גרפי שלפחות יתאים בתור "תנאי פתיחה"). כמו כן נדרשת תמיכה בעריכת ווידאו HD , אבל ברמה חובבנית ביותר. תקציב : גמיש, 3000-3500, לא כולל מסך וציוד היקפי. התוכלו להמליץ על מפרט מנסיונכם? תודה מראש על הסיוע. להלן השאלון: מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לעבודה / לימודי תוכנה (עבודה עם Visual Studio 2012). קצת משחקים על הדרך.. לא יותר מידי (PES 2013)... אני קונה את המחשב בחו"ל: http://www.bhphotovideo.com/c/product/891165-REG/ASUS_g55vw_dh71_i7_3630QM_8GB_DDR3_500GB_HD_Windows_8.html מה אתם אומרים? שי
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפוש, הגעתי למסקנה שהחשב הנייד שהכי מתאים לי כרגע הוא ה - Asus X402CA מדובר במחשב נייד עם מסך 14 ברזולוציה של 1366x768 מעבד i5 ודיסק של 500GB. המחיר שהגדרתי לעצמי היה בין 3000 ל - 4000 ש"ח, והתמורה למחיר נראתה לי הטובה ביותר, למרות שהתפשרתי קצת על הרזולוציה. הבעיה שלא מצאתי בשום מקום ביקורת רצינית שעשו ללפטופ, וכן אין לי מושג לכמה זמן תספיק הבטריה בשימוש של אינטרנט ב - Wifi (שזה הכי חשוב לי). האם מישהו מכיר את הלפטופ ויכול לתת לי חוות דעת? בנוסף אשמח לשמוע על חלופות ללפטופ אם אתם חושבים שיש כאלו במחיר ובמפרט (אם דומה או זהה). כמו שכתבתי, השימוש העיקרי זה גלישה באינטרנט ב- WIFI קצת אופיס אולי סרט פה ושם (כל השאר זהה רצוי מסך 14, או 13.3…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחשב נייד בן שנתיים. הסדרה העסקית של לנובו. איכותי כמו T400 רק קצת יותר עבה וכבד. מפרט: Intel P8400 2.26 4GB זיכרון DDR3 כונן קשיח 500GB 7200RPM BT, קורא טביעות אצבע, כונן DVD. הכל תקין. סוללה מחזיקה מעמד שעתיים במאמץ.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-