עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by biotech326,

אהלן חברים, זה לפטופ של ידידה שלי שעשה לא מעט בעיות. הוצאתי את ההארדדיסק שלה וגיביתי אותו ככה שלפחות המידע לא אבד. הגיע אליי טכנאי של דל ואמר שהבטריה מקצרת. אז הוא ניתק את החיבור שלה מהלוח אם. פרמטתי את הלפטופ וכרגע ניתן לעבוד איתו רק עם כבל מחובר, זה בגלל שהבטריה מנותקת מהלוח אם בפנים. כרגע מה שאני רוצה לעשות זה להזמין סוללה מ Ebay או מקום אחר ולהתקין אותה בעצמי. אני מתלבט איזה סוללה להזמין, אני לא רוצה סוללה סינית מעפנה שתדפוק לי את המחשב. אני רוצה להתקין את הסוללה ואז למכור את הלפטופ ביד2. הסוללות שבינתיים ראיתי הם אלו: http://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=14448 http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Dell-Inspiron-13-3-battery-13z-5323-i13…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אמא שלי החליטה שהיא זקוקה למחשב חדש A-SAP ! רוב הדברים שהיא עושה על המחשב הם ערכית וידאו ...וזהו . התקציב הוא 4 אלף אבל היא מעונינת לראות גם מפרט ב- 3 אלף . ( רק בשביל לראות אם אולי אפשר לחסוף קצת ?) הדרישות : מעבד חזק מארז שקט + ספק שקט לא צריך כרטיס מסך חזק...אבל עם זה טוב לעריכה אז תפדל .... הרבה זיכרון ( רצוי 4GB אבל לא חובה... ) לא צריך מקלדת , עכבר , מסך , רמקולים ושטויות אחרות... תודה רבה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by amyu98,

אהלן, כמה יעלה בערך לוח אם + מעבד + 2/4 ראם + כרטיס מסך + שיספיקו כדי להריץ משחקים חדשים גם על מינימום?של אינטל? ושל מתחרים זולים יותר? כרגעכבר יש hard disk חדש יחסית של 500 GB ככה שלא צריך חדש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hwzon,

מחשב למישחקים ב6400 גג כנסו-חובה מ-ksp +קונרו e6400 +2גיגה זיכרון 667 בלי עכבר מקלדת רמקולים ובלי מסך רק צורב dvd

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by hatul,

רופא שאני מכיר מחפש המלצה למחשב. המחשב צריך להריץ תכנת הדמיה שהדרישות שלה הן מעבד i5 ו־4G‏ RAM. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אפשר בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס והצגת הדמיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנה של הדמיות שדורשת מעבד i5 ו־4G זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by barduck,

שלום, אבקש עזרה בהמלצות למפרט לשרת NAS - אני זקוק למארז, לוח אם, מעבד, צורב DVD וזכרונות עם הנתונים הבאים: 1. המארז הכי קטן שניתן להשיג שיוכל להכיל 4-5 דיסקים קשיחים וכונן DVD , עדיף שיהיה בצורת "קוביה" (דהיינו לא גבוה וצר) 2. השרת יעבוד 24/7 לכן הדגש הוא על חיסכון בחשמל, זאת אומרת המעבד הכי חסכוני שיש. 3. כמה שיותר שקט, אם ניתן להשתמש בקירור פאסיבי ולהוריד מאווררים, מה טוב. 4. אני אשתמש ב RAID בתוכנה לכן אין צורך בבקר על הלוח. 5. אין צורך לכלול דיסקים קשיחים (אקנה בנפרד) התקציב גמיש, חשוב לי שיהיו הדרישות שהזכרתי וסה"כ המפרט הוא די צנוע, אני מניח. תודה מראש - barduck

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, יש לי הארדיסקים (SATA 2 וIDE אחד) יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon HD 4890) יש לי ספק כוח (enermax pro 82+ 625W) עכשיו מה שאני צריך זה לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא 3K פלוס מינוס. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, זיכרון של 8 ג'יגה פלוס, שללוח אם יהיה אפשרות לESATA וכרטיס קול מובנה טוב, מארז שיכיל לי 4 הארדיסקים יקרר כמו שצריך ויהיה שקט (מה אתם אומרים על הCoolerMaster Storm Sniper שיעשה את העבודה?) הצרכים שלי במחשב מגוונים. משחקים, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, לראות סרטים, אינטרנט ושימוש משרדי לכל דבר תדה מראש לכל העוזרים למניהם. איתמר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקרון יותר לגרפיקה אבל בגלל שזה עונה על צרכים גם של משחקים, כנראה שאתחיל לשחק קצת סוף סוף דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא, יש לי עוד לקנות מסך חדש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה: Adobe photoshop, after effects , Indesign, AfterWorks, ותוכנות עריכה למיניהן.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - ל"פנאי" לפרנסה חלקית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחשב לשימוש כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, עריכה גראפית ולעיתים רחוקות קומפילציה של C# ללא OC תקציב לא יותר מ 3000ש"ח אם אפשר לחסוך הייתי שמח לשמוע הצעות. בחלק מהרכיבים כמו זיכרון, לוח אם הוספתי כמה שקלים כדי לקבל מוצר איכותי יותר. אני מעדיף מארז שקט יחסי אבל לא צריך להגזים. האם לדעתכם יש מה לשפר? גם אשמח אם יש לכם חלופות באותה איכות ומחיר למארז לבן ( + צורב ) AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪970 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם מחפש מחשב נייח לעבודה עבור עיבוד וידאו, ועבודות גרפיקה. מתלבט בין מחשבי DELL לבין חנויות TMS-KSP בין היתר ראיתי את הדגמים הבאים וכמובן שאוסיף עליהם SSD . הנושא של אמינות ואחריות חשוב מאוד. 1. https://www.pc365.co.il/product-2599-Dell_XPS_8700_XP_RD33_7964 2. https://www.pc365.co.il/product-2612-Dell_Precision_T1700_Workstation_i7_4770_8GB_1TB_Quadro_K600_1GB_Windows_7_Pro 3.https://www.pc365.co.il/product-3809-Dell_Precision_T1700_Workstation_T1700_7207 4.https://www.pc365.co.il/product-4041-Dell_Precision_T1700_Workstation_PM_RD33_8734 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך אמיתי והבדל מהותי בביצועי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yosi b,

עבודה בעיקר על פרמייר-אפטר , גם על קבצים גדולים , המפרט מבוסס 5820K. מתלבט לגבי הכרטיס האופציות העיקריות: GTX970 ,R9 390 באופן כללי כח העיבוד זהה (עם עדיפות קלה למתחרה האדום) בנוסף גם מדובר על זיכרון בנפח כפול (8GB לעומת 4) השאלה האמתית היא מי מהם עדיף לעריכה (ובעיקר האם הזיכרון מהווה שיקול מכריע). ככלל מעדיף אנוידיה אבל לא קריטי. פליז תחסכו ממני משפטי פאן-בויז של 'אח שלי אל תתקרב לAMD בחיים שלך כי אכלתי קש'.. וכאלה.

14. חוקר את הנושא כבר שבועיים וקרוב לייאוש עד שמצאתי את הפאביליון המושלם הזה של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63140ej מסתבר שהמקלדת שלו לא נוחה להקלדה בצורה אכזרית לפי ביקורות באמאזון * מטרות המחשב? מחשב לכמה שנים הקרובות שיקום מהשולחן לעיתים רחוקות וישמש לכל המטרות, עריכת וידאו קלה, קצת תכנות לא ביג דיל, גיימינג לא רציני שמסתכם בWOW וGTA IV, לא חייב הגדרות הכי גבוהות, הבנתי ש HD 5470 זה אחלה, וסרטים כמובן * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יעבור את ה2.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אצפה לחיבורים השיגרתיים למחיר (ביניהם HDMI) * בלו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. היי רוצה לעדכן את המחשב כדי לחזור ולהנות ממשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 אלף, עדיף פחות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ובעיקר משחקים רזולוציה מקסימאלית לשנה וחצי הקרובות על מסך 22 אינצ' של סמסונג 226bw. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. דיסק קשיח 320 ג'יגה בלבד, אני משתמש בווינדוס איקס פי ואולי בעתיד אעבור לווינדוס 7 אבל בינתיים טוב לי עם האיקס פי. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בלבד 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועד…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by poki366,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Saman,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤3101 לוח אם: EVGA NFORCE 680i SLI 775 ¤1541 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤2328 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E831-AR - DX10 - RETAIL ¤3520 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 80GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST380815AS ¤267 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤668 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤650 ספק כוח: ENERMAX FMA II 535W : EG565P-VE ¤552 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER FATAL1TY FS-C77 FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤342 קרור למארז: THERMALTAKE X BLOWER 2 CHANNEL VR FAN KIT WITH 5.25" CONTROLLER - TT-A1869 ¤156 מחיר סופי (כולל הרכב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום יש לחבר שלי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-140EJ Notebook PC ועכשיו נעלם לו התוכנה של המצלמה Youcam בקיצור לא הצלחנו למצוא מחקנו את המחשב כאילו שחזרנו למצב הראשוני של המחשב,ועכשיו עדיין לא עובד לי המצלמה ז"א גם במסנג'ר זה מראה שלא מותקן המצלמה נסיתי להוריד את התוכנה של הyoucam מהאתר hp ובהתקנה הוא רושם לי "no webcam device found" מה עושים במצב כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by urielka,

אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dg_142,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת תמונות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אדובי לייטרום, אדובי פוטושופ. עבודה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22", 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. (אין להתחשב בשימוש הזה באופן שיבוא על…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן, אני מתחיל באוקטובר ללמוד (מדמ"ח) וזו סיבה טובה לקנות לפטופ. אני מקווה לסגור את הקניה השבוע אבל אם ממש שווה לחכות אני יכול להמתין עד תחילת אוקטובר. יש לי כרגע 3 מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תסייעו לי לבחור: [TABLE=width: 629, align: right] [TR] [TD][/TD] [TD]HP Pavilion x360 13-s001nj N1J91EA [/TD] [TD]Lenovo Yoga 3 80JH0052IV [/TD] [TD]Dell Vostro 5480 V5480-5626 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך מסתובב [/TD] [TD=colspan: 2]כן [/TD] [TD]לא [/TD] [/TR] [TR] [TD]כולל מע"ה [/TD] [TD=colspan: 3]כן [/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל [/TD] [TD]1.77 [/TD] [TD]1.7 [/TD] [TD]1.62 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=colspan: 3]i5-5200U [/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM [/TD] [TD]8 [/TD] [TD]8 [/TD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. אני סטודנט לאדריכלות וצרכי המחשב שלי הם להדמיות 3D MAX, SketchUp PHOTOSHOP ועוד. באופן כללי בכוונתי להביא את המחשב מארה"ב, ע"מ לחסוך עלויות. הסכום הוא עד 10k.. אך אם באמת יש הצדקה לכך אני מוכן להוציא יותר.. (אפרט בהמשך - שאלה 3). ניידות וזמן סוללה בעדיפות נמוכה. כרטיס המסך הוא הפקטור המשמעותי כמו גם 2GB זיכרון (לפי המלצתכם) ומעבד core duo 2 במהירות 83. 1 לכל הפחות. נקודת התחלה: זהו המחשב אשר נראה לי כמינימאלי מבחינת הדרישות: dell inspirion 9400 במחיר 2143 US$ PROCESSOR Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD PANEL 17 inch Ultr…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבוד עבודות מדיה מורכבות וכבדות שיאפשרו רינדור אפקטים שמירה העברת וסגירת סרטים לא רוצה להתאכזב לכן אני לא מגביל את הסכום לסכום מסוים 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית מתקדמת, ועריכת סרטים ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי וקבוע לצורך עבודה ופרנסה בפרמייר +כל הADD-ON's האפשריים, פוטושופ וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מנסה לקנות מחשב שיש מעבד 5900 - הוא במחיר מופקע ואין לוח אם , נגמר SSD סמסונג 980 , ואין 3080 שאין מעבד , יש לוח אם , יש במחיר טוב סמסונג 980 , ואין 3080 2020 הרגה את כל ההשקות למוצרים פשוט לא להאמין יצרנים משקיעים סכומי עתק על השקות , בניית מוצרים ואין , ראו אפליקציה למוצרים חדשים שמגיעים למלאי This App notifies you when PS5 and RTX 3080 are in stock! | Goddit לפי חוסר במוצרים צריך לחכות לאינטל שעושה סימנים של השקה של מעבד חדש אולי זה יביא לתחרות ומלאים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.