עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערב טוב וחג שמח. אני צריך המלצה ל 5 מחשבים ניידים אשר ישמשו בשביל מכירות המתבצעות במקומות שונים, [ולכן הניידות הינה חובה.] המחשבים עושים שימוש בתוכנה מבוססת access שנמצא במחשב הראשי, והמחשבים ניגשים דרך כונן רשת. חשוב שהמחשבים יבצעו את הנדרש להם ולא יותר. לכן, מניסיון עם מחשבים קיימים, אין צורך ב SSD. לכל מחשב מחוברים, מדפסת חשבוניות, קורא כרטיסי אשראי, קורא ברקודים. לכן חשוב שיהיו כמה שיותר יציאות USB. מניסיון עם מחשבים הקיימים במערכת, מעבדי פנטיום ניידים, מאיטים את העבודה, ו i3 סוחבים מצויין. לאור הנתונים אני צריך המלצה לדגם המשתלם ביותר בהינתן מפרטי המחשב, וגם מחיר זול ככל האפשר. *יש לנו החזר על המע"מ ככה שאיל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי! נשפך לי נוזל ניקוי על המקלדת (המובנית) של המחשב הנייד, וכרגע היא לא מתפקדת טוב. חיברתי מקלדת חיצונית לעבודה זמנית עד תיקון התקלה, אבל המקלדת התקולה ממשיכה מדי פעם לפעול מעצמה (כאילו נלחץ מקש) מה שמקשה על העבודה. למישהו יש מושג איך אני יכול לנתק אותה ברמת התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by רובי לוי,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם המסורה לצורך ייעוץ בקניית מחשב נייד. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.. אם אפשר לחסוך אבל יהיה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BlueStacks כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המפרט גם כולל טלוויזיה ומערכת סטריאו שאני מתכוון לקנות לחדר בו יהיה המחשב MAG JL328 LCD 32" 4640 NIS Panasonic SCAK630 975 NIS DELL E196FP 19" 1300 NIS Core 2 Duo E6400 1290 NIS 2Gb TwinMOS 1160 NIS Western Digital 250GB 390 NIS SONY 1.44 40 NIS LG DVDRW GSA H22NK 190 NIS JBL CREATURE 2.1 409 NIS Thermaltake VD6000BNS Soprano VX 324 NIS Thermaltake W0093RU 500W 472 NIS העלות של המחשב עכשיו( בלי החלקים החסרים) היא 4275ש"ח (ז"א עוד 1725 לחלקים הר"מ) התקציב שלי למחשב הוא 6000 שקל לא כולל מסך (אם אפשר תראו לי אפשרויות חריגה מהתקציב אם צריך) אני מבקש ממכם לכתוב לי מה אתם חושבים על המפרט ולהוס…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אוקי לפני המפרט כמה הערות את הרמוקלים קונה בקומניה לא בחונת רק שמתי שתראו.. עכבר אני משנה לmx-518 שמתי את זה להערכת תקציבית לא יותר מזה.. 4G ראמ כי המחשב אמור בעתיד לשמש לעריכת וידאו לכל המשתמעה מזה... הבנתי זה כרטיס מסך עדיך מה8800 320mb "הרגיל" תתקנו אותי אם אני טועה.. אני מודע לאפשרות של P150.. בכל זאת אני כמעט סגור על האורורה 570 +cosair רק תגידו לי קח צ'אקרה וכאלה כי אנלא סובל את איך שהוא נראה לאורואה אני מחליף את המאווררים אז אל תגידו הם אצלנים כמובן שמתוכנןoc מסיבי.. בכל מקרה הינה : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים Gigabyte Aurora 570 TowerCase Alumi…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של עד 4K. הצרכים הם בעיקר צרכים סטודנטיאלים. * מטרות המחשב - WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, תוכנות גראפיות קלות (CS4 למשל) ומשחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - שעתיים-שלוש (גם זמן הסוללה לא קריטי כ"כ) * יציאות - USB, HDMI וכל שאר היציאות הסטנדרטיות * בלוטות - לא חובה, אם יש - מה טוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320, עדיף 500 * צורב DVD - חובה * אחריות - אחריות בינלאומית פחות חשובה, רצוי אחריות טובה ואמינה פה בארץ * העדפה לחברה כלשהיא - רצוי DELL או TOSHIBA, אבל במגבלות התקציב, אשמח לכל הצעה. (יש דגמים של פאקרד בל ושל סמסונג שנראים לא רע) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין, מהי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by frodo,

זה המפרט העיקרי של המחשב שלי,מה דעתכם עליו? למה הוא טוב(משחקים,אינטרנט,סרטים)? ואיך הוא בכלליות? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Creative AUDIGY 2 Platinium Retail Sound Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case 17" LG Flatron 774FT Blue Monitor

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by haimcoen,

בוקר טוב אחותי לומדת הנדסת בניין והיא צריכה נייד שמתאים לדרישות הבאות בבקשה * מטרות המחשב? לימודים- עבודה עם תוכנת AutoCAD אינטרנט OFFICE סרטי HD עבודה עם גרפירקה כבדה * גודל המסך?15-17 אינץ * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אמרו לה שהמחשך הזה כדאי: Lenovo Ideapad G710 59420403 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886538 הייתי שמח לקבל חוות דעת מכם. בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד גמיש : 1. מקלדת מתפרקת או מתקפלת, כך שיהיה נוח לעבוד איתו באוטובוס. 2. מסך מולטי- טאצ'. 3. מסך 13-15 אינץ' כדי שיהיה נוח גם כמחשב שולחני. דרישות: 1. ssd - לא חובה אבל כדאי שיהיה. אם יש ssd, לא חייב אחסון נוסף. 2. שיוכל להריץ תוכנות גרפיות, כמו פוטושופ, לייטרום ואילוסטרטור. 3. אם יכול להריץ תוכנות יותר כבדות לעריכת וידאו, זה יהיה מעולה אבל לא הכרחי. תקציב: לפי המחירים של ארה"ב, כי אני מזמין משם. 800 דולר פחות או יותר. אשמח אם ההמלצה תהיה על מחשבים שיש במלאי של b&h, או חנות אמינה אחרת בארה"ב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אי מאוד מבקש שתעזרו לי אני רוצה לבנות משהו פצצה! אני סומך אלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yaniv,

המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני כנראה קונה בשבוע הבא, קיבלתי הצעת מחיר לרכיבים לפי המלצות בפורומים השונים כאן. המחשב לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטי DVD - חשוב לי שיוכל לנגן FHD ושתהיה יציאת TV או לפחות S-Video. אני מתעקש על C2D למרות שהבנתי שלצרכים שלי עדיף E5200 כדי להוזיל במחיר. בכל זאת יש לי בעיה עם לקנות מעבד קצת ישן, אני רוצה תאימות להרבה שנים ואולי בעתיד אתעסק גם עם גרפיקה, לכן אני מבקש שיפורים למפרט שישאירו אותי עם ה-E7400. השיפורים יכולים להיות בלוח אם ובכרטיס מסך - לא נראה לי שיש מקום אחר לקצץ ממנו. אשמח לשמוע את דעתכם גם מעבר לזה על המפרט והמחיר: מעבד: Intel® Core2 Duo BOX 3 YearsLGA 775 2.8 GHz E7400 3MB64Bit 1066MHz לוח אם: Intel® Desktop Board DG41TY זיכרון: KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש נייד 14" או 14.1 מבחינתי זה הגודל האידיאלי- מספיק גדול להקלדה ומספיק קופמקטי לנשיאה תקציב- עד 4K עדיפות לכיוון 3K ככל שיענה על דרישותיי: מעבד: I5 מדור 4 ומעלה, או I3 דור 6 זכרון: 6GB ומעלה אחסון: SSD חובה 128 ומעלה משקל: עד 1.75 קילו כל השאר פחות חשוב. יש לחברה שלי HP ENVY 4 שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. מקלדת נוחה מאוד. אז חשבתי ללכת על זה שנראה מתאים לדרישות שלי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16629 אלא אם כן תגידו שמדובר בקטסטרופה. או שיש אותו במחיר טוב יותר במקום אחר לצורך ההשוואה, אני היום עובד עם ASUS UX31E וחושב שהוא נייד מאוד לא נו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום : אז ככה יש לי חבר טוב שרוצה לקנות מחשב חדש אבל בלי מסך ... עכשיו יש בעיה , קודם כל הוא רוצה אך ורק אינטל ואין דרך לשכנע אותו אחרת .. דבר שני הוא רוצה כרטיס מסך ולוח אם תומכים ב PCX (PCI EXSPRES( .. כלומר כרטיס המסך בעל PCX ולוח אם בעל תמיכה ב PCX מן הסתם .. התקציב שיש לו זה 4000 שקלים .. מה אתם מצעים לו לקנות בתקציב הזה ?? אהה ואת המחשב הוא רוצה רק לצורכי משחקים !! כלומר הוא רוצה גם כרטיס מסך טוב וגם מעבד 3 GHZ .. אני אישית לא יודע מה להגיד לו , לדעתי אין מחשב כזה ב 4000 שקל אבל הוא מתעקש .. בבקשה תנו לי מפרטים מומלצים במסגרת התקציב תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עבור אחותי הסטודנטית. התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח, כולל מערכת הפעלה WIN7 ברישיון. המחשב ישמש למסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו דרך האינטרנט. הדרישות החשובות: - גודל מסך 15" - משקל עד 2.5 כולל סוללה (אפשר לחרוג קצת) - אחריות טובה (כולל עבודה וחלקים). - זיכרון: אנחנו נוכל להוסיף בעצמנו אם נצטרך המליצו לנו על LENOVO EDGE, אבל קראתי באינטרנט שיש לו בעיות עם האלחוטי והמקלדת. מה אתם אומרים? תודה מראש לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המפרט של המחשב: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12686 אני צריך אותו ללימודים בתור סטודנט. האם מחשב זה יעשה את העבודה?. האם ניתן למצוא מחשב זול יותר עם מפרט טוב? המחשב צריך להיות בעל מסך 15.6 אינצ'. עדיף עם זמן סוללה חזק יחסית. הארדיסק לפחות 500. זיכרון של 4 GB. בנוגע למעבד אני לא כל כך בקיא מה עדיף. האם המעבד של המחשב בלינק הוא חזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בעקבות טיול עסקים בקרוב לסין (סוף החודש) צריך להתחדש בנייד סביר, שיאפשר לי שליטה נוחה מרחוק וכמובן גלישה אלחוטית. אין צורך במשחקים. צריך גלישה נוחה בנט וצפיה בסרטים לפנאי. הייתי מעדיף שהוא כמה שיותר קל, אבל לרדת מתחת ל-2KG אומר בד"כ קפיצה דיי רצינית במחיר. מצלמת webcam, יציאת HDMI, קורא כרטיסים ו-MS - יתרון. עדיף כונן קשיח נרחב שגם יכיל כמה סרטים. רצוי שיתמוך בניגון של סרטי HD 720P, אולי אפילו 1080P - בהקשר לזה, האם ה-X3100 עם קודק CoreAVC יעשה את העבודה? רצוי אחריות מעל שנה, וזמן סוללה סביר, ושלא ישמע כמו טרקטור. חשבתי על מספר דגמים בולטים: ה-Dell Inspiron 1525 - עם 1.86ghz T2390 ו-160GB ו-2GB זיכרון - 3365 ש"ח (2910 ש"ח ללא מע"מ). איך האחריות של של notebookcl…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאחרונה אני נתקע שוב ושוב בצוואר בקבוק בעבודה על הסימולציות שלי לתואר השני בהנדסה. פעם אין מספיק זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב RAM) והעיבוד יכול להיות הרבה יותר מהיר (i5 3210M). מדי פעם אני גם נתקע באיזה מאמר שבו מממשים את הנושאים שאני חוקר יחסית מהר באמצעות עיבוד על CUDA במקום על CPU. כל ההקדמה הזאת זה כדי להסביר את החשק והמוטיבציה למפרט המטורף. בינתיים אין לי את התקציב לזה, אבל אולי אולי יגיע איזה גרנט וניתן יהיה לממש.. אני עובד עם MATLAB ו- c++ . לא מתכוון לבצע OC. בכל מקרה, הדגש הוא על הזיכרון (כמה שיותר מבלי להכנס לקטגוריית השרתים) וכוח העיבוד המקבילי (גם CPU וגם CUDA). זה המפרט: מעבד:[..] INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz , "SROKY" - TRAY ₪2643 לוח אם: [..] ASUS P9…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שתהיה אפשרות לעבודה עם 2-3 ושיהיה כולל שני מסכים גם שהמחשב יהיה מהיר ויוכל להפעיל משחקים חדשים 5000 תקציב

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד של חברת hp ולאחרונה יש לי נקודה של פיקסל שרוף במסך. אם אני יקנה מסך.איזה נתונים סבירים צריכים להיות למסך? והאם מסך חיקוי סיני מאליאקספרס יתאים למחשב נייד של hp? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, מחפש מפרט עבור מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה בסלון אצל ההורים שלי. השימוש העיקרי הוא צפייה ישירה, סרטי HD, ומשחקים פשוטים לנכדים, וקצת אופיס וכו'. ראיתי את ההצעה הזו בKSP. מה אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19244&select=.269..398 תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? קולנוע ביתי HD, גלישה באינטרנט ואופיס לשימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (מיועד לסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים