ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ושימוש ביתי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24 אינץ לפחות, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב אקסטרים גיימינג ו-OC: מעבדים : Intel® Core™ i7-965 Extreme Edition 3.2 GHz 8M L3 Cache LGA1366 with Factory OverClocked to 4.2GHz לוחות אם : MSI X58 Eclipse SLI LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard / ASUS REMANGE II EXTREME זכרונות : Corsair DDR3 CL8 1600MHz XMS3 Dominator 6GB Kit דיסק קשיח 1 : Western Digital Caviar Black WD7501AALS 750GB 7200 RPM 32MB SATA דיסק קשיח 2 : Western Digital Caviar Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM 32MB SATA(למחשב של אחותי) דיסק קשיח 3 : G.SKILL FM-25S2S-128GB 2.5" 128GB SATA II Internal Solid state disk כונן אופטי 1 : Lite-On DH-401S 4X Blu-Ray Player כ.קול : Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro 7.1 כונן אופטי 2 : ASUS 20X DV…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימוש עסקי (אקסל, וורד וכו'). כתיבת מסמכים, מצגות ושימושים מסוג זה. אין שום חשיבות להצגת סרטי HD, יציאת HDMI, איכות הרמקולים וכו'. אחריות ואמינות - הכי חשוב. אחריות של לפחות 3 שנים לחלקים + עבודה, מספק אמין. המחשב צריך להיות מסדרה או לפחות מיצרן בעל אמינות מוכחת. איכות ייצור, גימור ומראה - כן, זה שיקול : צריך להראות יוקרתי,לא צעצועי (בכל זאת, מוציאים אותו בישיבות...), עיצוב נאה יתקבל בברכה. מסך -בין 14.1 ל-15.6, רזולוציה גבוהה ככל הניתן. מסך מט איכותי לעבוד ממושכת. משקל - אני לא מסתובב איתו ע"ב יום יומי אבל אין לי חשק לקנות משקולת. עד 3 ק"ג כולל סוללות 6 תאים וכונן אופטי. מקלדת - נוחה ואיכותית (ברור לי שזה סוביקטיבי, אבל חלק מהניידים מכילים מקלדות באיכות נ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף + 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לכיוון 5.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 6 רק אם זה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher division fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית אינטנסיבית וכבדה יחסית הכוללת בדרך כלל לא מעט לשוניות פתוחות במספר דפדפנים שונים, אופיס וכדומה. האפשרות של לקנות מחשב פשוט ולשדרג אותו באמצעות כונן SSD ו RAM הומלצה לי על ידי שני חברים ונראית לי מעולה. מה המחשב הכי פשוט שיתאים כבסיס להרחבות הללו כדי שיעבדו בסינרגיה טובה? גודל מסך של 13.3-15.6" אורך חיי סוללה מכובד איזה כונן SSD (לא נראה לי שצריך יותר מ 128GB) ורכיב RAM (בטווח של 6-8GB) מומלצים עם המחשב הזה? האם התקנות כאלה פוגעות באחריות? איך? חבר נמצא באילת לחול המועד והייתי רוצה שיקנה לי את המחשב שם, לכן קחו בבקשה את נושא המחיר בכל המלצה שלכם. מועדים לשמחה, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היוםן הציעו לי שני מחשביםן מישהו יכול להציע לי איזה יותר טוב. אחד זה AMD IIX4 QUAD-CORE 620 SOCKET AM3 2.6GHZ 45NM TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO CPU FAN FOR S939AM2 AM3 GIGABYTE M61ME S2P AM2+ AM3 NFORCE 430 PCI-[E VGA HDAUDIO LAN DDR II800MHZ 21GB KINGSTONE VALUE HITACHI DESKSTAR 320GB 7200 RPM 16MB SATA II GIGABYTE GT 220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI E ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO LG DVD RW GH22NS X22 BLACK SATA ON BOARD 10/100 HJA 241 MIDI BLACK GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN מחיר 2180 איך המפרט הזה ?. [br]פורסם בתאריך: 29.12.2009 בשעה 18:52:53 או את המחשב הזה.CORE 2 QUAD Q8300 1333MHZ S775 4MB TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO S775 ASUS P5QPL AM S775 C2Q 1333MHZ INTEL G…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים בHD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES , COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על U2311 אז 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי (מחשב בן 4 שנים) תקציב 1500 ש"ח. אני משתמש בו לתכנות ומשחקים. עריכה קטנה: הזיכרון שיש לי 4 GB 2*מה שרשום במפרט המפרט הנוכחי שלו הוא: תודה רבה, איתי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתמש ב: ps CS + חבילת adobe\ חבילת מקרומדיה + משחקים אבל לא גיימר כבד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1360 ¤ 1 EPOX EP-9NDA3+ 939 820 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 LEADTEK 6600GT 128MB AGP 1350 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 480 ¤ 1 COMPUCASE CI-6919 BLACK 400W 525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5495
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 5000 ש"ח אך אפשר גם פחות אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש לשימושים משרדיים\עסקיים\לימודיים שוטפים + צפיה בתכני 4K ושימוש בתוכנות חישוביות שונות מדיי פעם, ללא גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכונן SSD, יש קינגסטון 500GB. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - אני רוצה להשאיר אפשרות לאוברקלוק. 7. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב מפרט תמצאו לי בבקשה חנות באזור אשדוד ותרכיבו לי את המפרט ל-7000 שקל כולל : מסך רמקולים מצלמה מיקרופון סורק צורב די וי די וכרטיס מסך זהו אה ומעבד אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מאחת החנויות, מה אתם אומרים? http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר אנטנה עם מתאם USB כדי להגדיל טווח קליטה לרשתות אלחוטיות<?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פרו בילדרס, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח או 5000 ללא מסך (http://www.newpc.co.il/items/697183) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג פורפאבור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים!, בכללי משחק בעיקר אוברווץ' צפייה בסרטים HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - '1920x1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המפרט בניתי ע"י כך שבחרתי מערכת מחשב מוכנה מהאתר של KSP ואז שדרגתי חלקים - המפרט יצא יחסית זול! מכיוון שבניתי את המפרט בעצמי (ואני לא מומחה גדול) - הכי חשוב לי לדעת זה ההתאמה בין החלקים, תודה! שימו לב! מכיוון שבניתי את המפרט על גבי מערכת מחשב מוצעת כבר (אני לא בטוח כמה זה תקין - אבל האתר איפשר לי את זה), הכותרת והקישור למפרט מפנים למפרט הקודם של ה-i5 4460, המפרט שאני בניתי לעומת זאת זה של ה-i5 4590 הערות: בחרתי את ה-R9 380 ולא את ה-R9 280X, כיוון שהוא חדש יותר ולכן אני צופה לתמיכה לזמן ארוך יותר, בנוסף הוא הומלץ ב-http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-4.html. אני אשמח לחוות דעת במיוחד על הספק כוח, מארז ואיוורור, כיוון ובחלק ה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי להתחדש אחרי המון זמן במחשב שאוכל להריץ את כל המשחקים שאני רוצה תודה רבה לכל מי שעוזר לי עם המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6500 שח ואני גם רוצה להוסיף מקלדת ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל זאנר המשחקים בין קל-בינוני-כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך,מקלדת ואם יש אוזניות מומלצות גם אפשר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית+משחקים כמו באטלפילד,הגדרות משחק מדיום שזה בסדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ,NBA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות ,יש לי מסך 24 אינץ טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-