ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב כולל ציוד היקפי לשימושים כגון אינטרנט מוזיקה סרטים משחקים בקטנה ועוד ... התקציב שלי הוא 3000 ש"ח תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי - אינטרנט, סרטים, תכנות, לעיתים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר השלמת חוסרים מהשנים האחרונות, לא חייב ביצועים גבוהים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - ככל הנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ibm ThinkPad 2682 (R40), קיבלתי את המחשב ריק, התקנתי עליו ווינדוס XP(חוקי כמובן), עכשיו ניסיתי להתקין דרייברים מפה: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-46024. רוב הדרייברים עבדו לי אבל לא הצלחתי לגרום לדרייבר של הרשת האלחוטית לעבוד (כשאני מחבר את המחשב עם כבל למודם הוא עובד אבל כשאני רוצה להתחבר באופן אלחוטי לנתב אני לא יכול). (ניסיתי להתקין את הדרייבר "Cisco Wireless LAN mini PCI driver" וזה לא עבד). מישהו יודע מה הבעיה? / דרייבר שאני יכול להתקין? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק שיהיה יחסית זול (1500־1600 ₪) אבל שיהיה של חברה ידועה. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולקורס פסיכומטרי. בזאפ מצאתי כמה מחשבים שעונים לדרישות, כרגע שמתי עין על Asus Eee PC 1001HA, יש המלצות או תלונות עליו? גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שניתן להתקין היום מערכת הפעלה של מק (APPLE) על MSI WIND יש למישהו מושג איך עושים את זה ועד כמה זה קשה לביצוע? מישהו עשה את זה בכלל מחברי הפורום? אשמח לשמוע פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט עד 2,000 ש"ח. יש לי מסך LCD 19 של סמסונג. כרטיס מסך, זכרון נוסף והארד דיסק אני מתכוון לקנות בעוד שנה. אם אעשה OC, אז מאוד בסיסי. המפרט שחשבתי עליו הוא: Gigabyte GA73PVMS2H 340 ש"ח Coolermaster elite 341 180 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 Tray 825 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 LP 85 ש"ח ואני צריך גם זכרון 2G וספק כוח. מה דעתכם? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לאחי, השימושים הם בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט ומשחקים שירוצו לפחות ברמה סבירה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. אשמח לכל הצעה, עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינטץ או לטלויזיה 32 אינטץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אישית בניתי את המפרט הבא (ללא מארז כי אין לי מושג מה יש ואיזה סוגים), הכל מ-KSP הבנתי שכדאי לקנות ספק מ"נעה" ולתת לKSP שירכיבו, אז אם תוכלו לתת לי את סוג הספק מ"נעה" ואת המארז מ-KSP, או כל דבר אחר שנראה לכם לנכון... בקיצקץ, זה המפרט: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 2 1140 אין לי מושג בזכרונות, פשוט בחרתי בזכרון עם תדר 667 במחיר סביר אני מתכנן לעשות OC אבל באופן מתון ולא מטורף, ובנוסף אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמו דלת, ולכן בלי קשר ל-4K אני מוכן להוציא 4…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לנייד עבור חברה סטודנטית - בעיקר לוורד/אינטרנט/לשמוע מוסיקה, התקציב 5K (אפשר יותר, אבל גם פחות יתקבל בברכה...). הדרישות: - לא כבד מדי, אני לא יודע מה התחושה של 3 ק"ג, אבל נראה לי שזה הגבול העליון. - לפחות 1GB זכרון (שאלה: האם כדאי כבר ברכישה לשדרג ל-2GB?) -עדיפות ל-WIN XP (אין צורך להכביד עם ויסטה) - מה דעתכם? - יציאות סטנדרטיות, עדיף עם כניסות לכרטיסי זכרון - אחריות + שירות אופטימליים - מקס' זמן, מקס' שירות - כאן אין מה להתפשר. - מסך - נראה לי ש-14" יספיק, אין צורך במסך רחב. - מאוד חשוב לה - מחשב שלא ידרוש שידרוגים לתקופה הכי ארוכה שאפשר (דרישה קשה, אבל לגיטימית...). אשמח לשמוע הצעות/רעיונות והתיחחסויות לכל אחת מהקושיות הנ"ל. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום רב יש כאן 4 מפרטים של מחשבים שונים שאני מעונינת לקנות אחד מהם לצערי אני לא מבינה הכי הרבה מה אתם ממליצים מבין 4 המחשבים? מחשב ראשון 798$ Dell Inspiron Pink 15.6" i15R-2106LPK Laptop PC with Intel Core i5-460M Processor and Windows 7 Home Premium Short Description This Dell Inspiron 15.6" Laptop PC is packed with the quality and features customers expect from Dell. The clear, bright widescreen display gives you more visual space for movies, gaming, photos and more. Using quality processors, memory and video graphics, this Dell Inspiron 15.6" Laptop PC simplifies everything from casual use to work and office needs. Description Dell Inspiron Lotus Pink 15.6" i15R-2106…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) תיכנות, עריכה, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך בגודל של לפחות 22", מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?עדיפות לשימוש בכרטיס מסך וכרטיס קול on-board 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.אין 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 המחשב ממוקם בחדר שינה ולכן יש צורך במארז שקט במיוחד, מנסיוני האישי Antec Sonata III הוא מארז שקט …
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 כמעט האמת עד היום הוא סיפק את צרכיי בצורה טובה המפרט שלו: פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ ו256 זיכרון RAM יש לי 80 גיגה של דיסק קשיח כרטיס כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE 440MX לוח האם שייך לחברת VIA אין לי מושג מה הדגם האמת ולגבי הספק גם אין לי שמץ . מקלדת מסך LCD עכבר ורמקולים יש לי והם טובים האמת לרוב צרכיי לכתיבת עבודות וגלישה באינטרנט הוא מספק אותי הבעיה היחידה שהמשחק היחיד שאני משחק ובגרסאות החדשות שלו הכרטיס מסך שלי לא תומך הוא SPLINTER CELL . אז שאלתי היא מה ניתן לעשות שאני כן יוכל לשחק לקנות חדש או לשדרג את המחשב התקציב שיש לי כעת הוא בסביבות 6000 ש"ח ואני מתלבט האם לשדרג את זה ולקנות לפטופ שאני צריך או לקנות מחשב חדש וחזק. בתודה מראש שי
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ משחקים כמו GTA4 באופן סביר, בסביבות ה-2500 שקל. התייעצתי עם כמה אנשים וזה מפרט שעלה: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤1…
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם חברה,אני מועניין לשדרג את המחשב שלי בכל חנות שתיתנו לי רצוי חנות זולה אני רוצה אתה מחשב שלי שהיהי למשחקים ברמה גרפית גבוה התקציב שלי הוא 2500 +- תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
חג אורים שמח לכולם! עזרתכם בבחירת כרטיס מחשב: כרטיס ASUS עם מעבד של NVIDIA דגם: כרטיס מסך Asus GTX670 2GB DirectCU II GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E קישור לאתר. לבין - כרטיס Sapphire עם מעבד של AMD דגם: כרטיס מסך Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E קישור לאתר. מה יותר טוב מבחינת : סוג מעבד, Boost Clock , Base Clock , זיכרון , bit , יכולות עבודה, מערכת קירור , רעש ואיכות רכיבים ? (בנקודת הנחה שהחומרה שלי מתאימה). אשמח לקבל את תשובתכם אפילו אם היא חלקית! שבת שלום דוד
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן! אני יורד עוד שבוע לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב (אשמח על הדרך להמלצה לחנויות שכדאי לקנות מהן, אולי כאלה שישתדלו לדאוג שהרכיבים יהיו במלאי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי באחוז השינוי בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Asus ZenBook Pro 15.6" UX501VW מפרט מסך UHD 3840 x 2160 4K כולל מסך טאצ'!!! מעבד I7 6700HQ (הדור החדש 6M) שהוא 2.6GHZ כרטיס מסך NVIDIA GTX 960M 2GB זיכרון 24GB DDR4 במהירות 2133MHz דיסק קשיח M.2 EXPRESS בעל מהירות קריאה 2200MB לשניה ומהירות כתיבה של 900MB לשניה בנפח 256GBהמחשב נרכש מאמזון לפני פחות מחצי שנה , יש על המחשב אחריות בארץ ע"י ASUS ישראל. מחשב מצב חיצוני ללא שום פגע או שריטה! שמור ביותר!! מחיר : 4800 ש"ח גמיש טיפה לאנשים רציניים! מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית ואתן לו מספר טלפון. תמונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ לא יקר (עד 4 אלף), אך מהיר ואמין. עדיף שיהיה גם כרטיס מסך סביר (למשחקים יותר כבדים) וכונן קשיח עם מקום של מינימום 500GB. מטרות: לימודים, משחקים כבדים וקלים, עיצוב גרפי. הסתכלתי על המכשיר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200 מה דעתכם? אמין וטוב או שניתן למצוא תחלופות טובות יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
ב 3,000 רק את המארז ואת תוכנו תודה נ.ב. יש לי כבר 256 RAM 400 מגה הרץ אז פחות 256 אחד
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי כרטיסי מסך שמצאתי ביד שניה פה- " direct 11,Geforce GTX 560 SE,Memory: 1024MB GDDR5 192bit" "Sapphire HD 7870 FleX 2GB,שמור, ללא בעיות בfurmark" על הראשון מבקשים 190 ועל השני 200. מה עדיף? מזה furmark? האם יש דרך לדעת האם הכרטיס תקין? עד כמה מסובכת ההתקנה הידנית?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם K53SD עם מערכת הפעלה Windows 7. בדיקת חומרה העלתה שמשטח המגע הוא של Elantech. הורדתי את מנהל ההתקן המתאים העדכני ביותר מהאתר של ASUS והתקנתי אותו. לאחר ההתקנה ניתן להפעיל או לבטל באמצעות הממשק את התכונות השונות של משטח המגע, אבל אחד הדברים הכי חשובים שלא ניתן לעשות זה לכוון את הרגישות. המשטח כרגע מאוד רגיש וקופץ בכל מגע קטן. האם יש אפשרות לשנות זאת באמצעות לוח הבקרה של ה-Windows או כל אפשרות אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני חדש פה!! =) אני רוצה לקנות מחשב חדש בשבוע שבועיים הקרובים שישמש למשחקים ועריכת וידאו (fxhome.com). תקציב 8000 כולל XP ומקלדת ומנסה לא לחרוג מזה יותר מדי. לא עושה OC [לא יודע איך וגם לא נשאר כסף] בינתיים הגעתי למפרט הזה. תגידו לי מה אתם חושבים עליו. הערות הכי נוח שתרשמו בציטוט ומתחת לכל רכיב את ההערות. או שלא. מה שבא לכם חח... מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35DS3P ¤838 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 640-P2-E821-AR - DX10 - RETAIL ¤2416 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-