ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום, להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: ASUS P8P67 DELUXE זיכרון: 8GM 1333MHz מארז: Cooler Master*690 2*Advance Black צורב: LG SATA x 24 Black כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 470 GTX 1280MB ספק: SeaSonic 650W אשמח אם תוכלי להעריך את שווי המחשב שלי. תודה יובל
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי אקסטרימר שאני מעוניין לשדרג למחשב HTPC. מזה זמן אני עוקב אחר מפרטים רלוונטים בפורום, ודווקא ברגע האמת לפני שאני בא לקנות - החיפוש בפורום החדש עדיין לא עובד... עברתי על העמודים האחרונים ולא מצאתי משהו רלוונטי. אני חייב לציין שחיפשתי בכמה חנויות, בחלקן לקחתי מפרט מוכן ל-HTPC (בטווח המחיר), ובחלקם בניתי. כמעט ולא מצאתי מפרט שמתחרה במפרט שיש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6929 אני רק אשדרג לו את הכונן הקשיח ל-2TB סה"כ 2125 ש"ח... ואיך זה לעומתו? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6925 (מבוסס A6-5400K + כונן 2TB, אבל מצד שני לוח מבוסס A55 וגם 8GB RAM מיותרים...) האם אפשר למצוא מפרט יותר טוב בסכום הזה? ומבין שניהם - מה עדיף? אשמח לה…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב 3000-4000₪ אני מסתכל כבר שבועיים על דגמים באינטרנט וקורא ביקורות. בכל זאת הלכתי לאיבוד ואשמח להמלצתכם ! מה שחשוב לי: מטרות: אינטרנט + יישומי אופיס + תחביב פוטושופ + סרטים באיכות (חיבור למסך tv) אחריות: 3 שנים מע הפעלה: כן ביצועים: מהיר ועמיד !! חברות: dell / lenovo / asus כמה דגמים שנראו לי אופציות: Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20200 Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21958 Asus vivobook s500ca-cj006h http://ksp.co.il/?uin=17833 Asus K55A-SX485 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12134 אשמח לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, ובכלל רעיונות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , שימוש במספר תוכנות במקביל ומספר רב של לשוניות אינטרנט , שיהיה אפשר לטפל בקבצי וידאו ביתיים לפעמים כאשר צריך לשימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). p2770 סמסונג (27 אינץ) …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E לוח אם: Asus Sabertooth Z77 מארז: Corsair Graphite Special Edition White ספק: Corsair GS 600W V2 Series Active PFC 14cm Fan זכרון: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit קירור נוזלי: Corsair Hydro H100i אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו. המחיר הכי זול שמצאתי הוא 6338 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום המחשב הזה נראה מגניב ושימושי, בגלל שהוא יכול להיות גם בצורה של מחשב נייד, וגם להתקפל ל-Slate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839829 מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה אותו בחוץ בתצוגה, שאפשר לראות? תודה card
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט ותוכניתן ומחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי ללימודים ולעבודה. מעבר לאינטרנט ושאר שימושים משרדיים סטנדרטיים, אני אתנייד איתו באוניברסיטה ואשתמש בו לא מעט לתכנות - גם של דברים כבדים יותר. * גודל המסך - 14", אפשר גם 13.3" * משקל - רצוי שיהיה נמוך, שיהיה קל להסתובב איתו. בערך עד 2 ק"ג * זמן סוללה - רצוי שיחזיק יותר משעתיים, לא קריטי שיהיה גבוה במיוחד. * כונן קשיח - לפחות 500GB, רצוי עם כונן SSD או hybrid * כונן אופטי - לא חובה * תקציב - כאמור בכותרת, בסביבות 5000 ש"ח - אפשר גם לחרוג אבל רצוי כמובן כמה שפחות אם זה מספיק. * דרישות נוספות - מעבד i7 עם לפחות 8GB ראם. אני תוהה לגבי צורך באפשרות הרחבה ל-16 ג'יגה - אשמח לשמוע דעות בנושא. כל שאר הדרישות (מהשאלון) פחות קר…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי משמש אותי בעיקר לגיימינג, ואני מעוניין לשדרג אותו. המפרט שלי הוא: Intel® Core™ i7 Processor i7-930 6GB Ram 3*2GB 1333Mhz Intel Desktop Board DX58SO Radeon HD5850 1GB מסך DELL 2407WFP במה הייתם משקיעים כדי לקבל תמורה מקסימלית לכסף? לדעתי כרטיס המסך צריך שדרוג, השאלה מה הם שאר צווארי הבקבוק במפרט הזה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core I5 750 2.67 GHz קירור מעבד: Corsair Hydro H60 Liquid Cpu Cooler לוח אם: ASUS P7P55D 1156,2133 זיכרון פנימי: Corsair XMS3 12GB 1333GHz כרטיס מסך: ASUS ATI HD6950 2GB GDDR5 דיסק קשיח: WD 1TB Cavier Green מארז: ANTEC Six Hundred ספק כח: SEASONIC S12II Bronze 650W האם עדיף למכור את המחשב ב-2000 ש"ח לערך ולבנות מחשב חדש, או לשדרג את כרטיס המסך ולהנות מהמחשב מס' שנים נוספות? (לשדרג כרטיס מסך, הכוונה ל- NVIDIA TITAN) תודה רבה, שגיא
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש HTPC קטן לסלון שהולך לרוץ עליו בעיקר XBMC אני מתלבט בין ה ULTRA של אקסטרימר או על ה ZBOX של זוטאק http://www.xtreamer.net/ultra http://www.zotacusa.com/zbox-ad06-plus.html התקציב שלי הוא עד 1300 תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי אני מחפש עבור חבר המלצה למחשב All in one (מקווה שזה המינוח הנכון), הכוונה שלי היא למחשב שהוא בעצם רק מסך סגנון iMac רק PC.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט מאוד פוטושופ ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד 13\ 15.6 אינץ' עם לפחות כרטיס מסך 650M לא מעוניין במחשבים של MSI ו\או מחשב כבד 3 קילו + היש חיה כזו? תקציב 6-8K
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת למפרט עבור מחשב לעריכת וידיאו (Adobe Premiere) וקצת עריכה גרפית (Photoshop). המחשב מחובר לשני מסכים, אין צורך ב-OC וחשוב שיהיה שקט. מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz כרטיx מסך: Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX דיסק SSD: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III צורב: Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata כרטיס קול: On Board 5.1 Channel …
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לאיזור ה-5,000 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 2. מה שימושי המחשב? תוכנות Adobe (ריבוי שכבות), פיתוח ושימושי ביתיים כגון גלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. Photoshop, Illustrator, Indesign, Visual studio 2012 - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. // -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 2 מסכים של 23" Full-HD (צריך גרטיס מסך תומך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, לא גיימינג 3. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה עבור ידידה סטודנטית לעיצוב מעוניינת במחשב נייד 15 אינץ, שיהיה מסוגל להריץ את האפליקציות הכבדות של עיצוב, בעל מסך טוב. אינני בקיא בדרישות של סטודנט לעיצוב, גם היא לא לכן אני פונה אלייכם לעצה. היא עובדת בחברה אשר עובדת עם ספקים של Hp ו-Asus, והציעו לה את 2 הניידים הבאים: Hp touchsmart 15-b120ej Asus S550 091H מבין השתיים לפי דעתי עדיף האסוס, עם מעבד חזק יותר, והייבריד SSD. כמובן שהיא התלהבה מהמסך מגע. האם יש חלופות טובות יותר בשוק? (מבחינת צרכים של סטודנט לעיצוב) האם אין צורך במסך עם רזולוציה קצת יותר טובה? תודה רבה מראש ערן נ.ב. לא השתמשתי בפורמט של השאלות כי השאלה היא כללית, ואין תלות במפרט פרטני אלה הכי טוב לשימוש הספציפי.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מחפש מפרט לעבודה עם after effects , maya ועוד תוכנות בסגנון, צריך שהמחשב ירנדר טוב בלי לקרוס ויוכל להרציף פלאגינים במהירות בלי להיתקע. אשמח אם הוא יוכל גם להריץ משחקים כמו guild wars 2 , skyrim באיכות גובהה. התקציב הוא עד 10 K , מומלץ בין 5-8, + מסך מומלץ שעדיף שיכנס גם כן בתוך ה10. השימוש הוא שימוש חובבני כרגע, אני רק מתחיל ללמוד כיצד לעבוד בתלת מימד אבל אני רוצה מחשב שיחזיק לי לעוד 3-5 שנים מבחינת עבודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 7000 לנצל על המחשב, 3000 ציוד הקפי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וHD …
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב וראיתי את המפרט הבא: מחשב נייח הכולל: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz, 2400 MHz לוח אם: MSI G31M 4 גי'גה זיכרון 800MHZ kingston כרטיס מסך: HD Radeon 5770 הר דיסק: 500 גי'גה יש לציין שזה יד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+גלישה+משחקים כגון cod ו gta אין צורך במערכת הפעלה. שיהיה שקט מאוד. שיהיה אפשרי לשדרג בעתיד. אפשר לחרוג עד 2200 ש״ח.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, RESIDENT EVIL, DEVIL MAY CRY, CRYSIS 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 המסך בגודל 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד. אני סטודנטית לאדריכלות, שנה שלישית וצריכה מחשב חזק לעבודה על אוטוקאד, פוטושופ, סקצ'אפ, רוויט, ריינו, כולל רינדורים וכו'. מתלבטת בין xps 15 עם כ.מסך Geforce GT 640M ומעבד i7-3632QM לבין Latitude E6530 LT-RD33-6808 עם כ.מסךQuadro NVS 5200M ומעבד i7-3720QM . והאם יש בעיות קריטיות עם windows 8 בעבודה על התוכנות הנ"ל? תודה! שירן
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המחשב נקנה! תודה, אפשר לנעול / למחוק
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להרכיב מחשב עד 5000 בעיקר לוירטואליזציה (vmware, כ-4 מכונות בו"ז) וקצת שימושים רגילים Cubase, Photoshop וכו. המחשב הנוכחי שלי מרעיש כמו טרקטור אז חשוב שיהיה שקט... מעבד - חשבתי על 3770 i7 (לא k, כי אני צריך VT-D) או 3820 זכרון - 16GB לפחות, ב-2 סלוטים של 8 כרטיס מסך - מספיק לי 512mb-1gb, אבל שיהיה DDR5 לוח אם - לא מבין בזה בכלל מחפש שיהיו הרבה חיבורי USB ותמיכה ב-VT-D SSD - צריך דיסק קשיח - מספיק 1tb צורב - עדיף שיתמוך ב-Lightscribe, אם מישהו עדיין מייצר כאלה מאווררים ומארז - שיעשו את העבודה מבחינת שקט תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, אבל אם התקציב גבוה מדי לא להתאמץ לנצל ב) במ…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-