עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצות למחשב נייד . השימוש העיקרי שלו הוא ללימודים בתחום העיצוב פנים (יגיע לשלב בלימודים של עבודה עם תוכנות עיצוב למיניהם..) הדרישות הבסיסיות שלי: מסך : 14.1 רצוי מט. דיסק קשיח: 350-500 ג'יגה לפחות כרטיס גרפי: איכותי. עדיפות : לא מובנה. צורב DVD זיכרון פנימי : 4 ג'יגה DDR3 תוספות: חיבורי USB (הכוונה ל3 לפחות), WIFI, מצלמת רשת, יציאת HDMI, אחריות מקיפה וטובה. עדיפות לחברות : HP,DELL תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד חדש בתקציב של כ3000 שקל מטרת הנייד היא בעיקר לימודים ואינטרנט, זמן סוללה טוב גם רצוי. מסך 14 אינץ' יספיק (או 13.6) את הנייד אקנה בישראל, ואם אפשר ללא מערכת הפעלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by yony25,

שלום רב, * מטרות המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג (לא קריטריון קריטי) - אבל מעדיף שיהיה מעוצב יפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI יחובר המון לטלויזיה * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD - לא קריטי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל חשוב מאד אחריות ל 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, מעדיף לא HP (ניסיון רע איתם) כמו כן, מחיפוש נרחב מצאתי 3 מחשבים שאני שוקל לגביהם הדל חורג ב 100 שקל מהתקציב, האם שווה את זה ? asus x501A - 2899 NIS http://bug.co.il/prodtxt.asp?…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. שלום חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה לקניית נייד לעריכה גרפית (photoshop , illustrator) ולעבודת תלת מימד (solidworks, rhino) , כולל רינדורים. המחשב ישמש גם לעבודה בבית במקום המחשב הנוכחי שכבר עשה את שלו. (ז"א שצריכים להתחבר אליו מסך ומקלדת) גודל 15.4", אחריות ושירות חשובים מאוד, ביצועים חשובים מאוד, רצוי זמן סוללה ארוך. גודל דיסק קשיח לא קריטי, יש זכרון חיצוני. חיפוש אחרי המלצות קודמות כאן בפורום השאיר אותי די מבולבל , מקווה שתוכלו לעזור תודה יובל

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי העסק, אימי תעבוד על המחשב מהבית. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משמעותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) FI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? CD במידה ויש אפשרות גם DVD אבל לא הכרחי. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל במקום 1 , לאחר מכן HP תודה רבה רבה ליאור עוצמה- דודי שמש וחשמל

8. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לפיתוח משחקים, וגם לגלישה ולצפייה בסרטים (לרוב פחות מאיכות HD..). אני לא צריך כרטיס גרפי מטורף (אני לא מפתח CRYSIS), זה לא הדבר החשוב אצלי. אני צריך ביצועים טובים ונוחות עבודה עם כתיבת קוד, ולכן: 1. מסך 15" וסביבותיו 2. סוללה שתחזיק מעל שלוש-ארבע שעות (ורצוי יותר) 3. הארד-דיסק מהיר. SSD זו אפשרות שאני מוכן להשקיע בה עוד כמה אלפים. אשמח לראות דגמים שמשלבים SSD למערכת הפעלה. 4. גם 60G SSD יהיה בסדר.. מקסימום אשים סרטים וכו על כונן רגיל ונפרד. 5. לפחות 4G זיכרון (אני אריץ כמה תוכנות כבדות כמו VisualStudio במקביל) 6. מעבד שיסחוב את התוכנות שכתבתי בסעיף הקודם. 7. טווח מחירים - עד 4000 בלי SSD. עד בערך 6000 עם. מחשב שיענה על רוב הסעיפים גם יהיה טוב..…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. כפי שמשתמע מהכותרת אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב, אני טס לשם לטיול עוד כחודש ואני רוצה להיעזר בו במשך הטיול. לכן אני מעונין שיהיה לו רכיב GPS (יש דבר כזה בכלל או רק מתאמים חיצוניים) מסך בגודל של 13" וכרטיס מסך סביר פלוס. כמו כן המחשב ישמש אותי בתור סטודנט להנדסת מכונות לשימושים שונים ולתוכנות גרפיות כמו סוליד וורקס ומאטלאב. יש לי משיכה למחשבים של סוני, כדאי לקנות גם אם אין תמיכה בארץ? כיום יש לי אייסר travelmate 290 בן ארבע ואני מרוצה ממנו.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. שלום! מעוניין בנייד לצרכי אינטרנט/office, מוזיקה, וקצת תיכנות, בלי משחקים ובלי עריכה גרפית. כלומר, לא צריך משהו חזק במיוחד. מסך - 15.4". איכות המסך (רזולוציה וכו') חשובה. הכי חשוב- מקלדת נוחה עם כפתורים שנמצאים במקום הנכון- בעיקר השישייה של Insert\Delete\Home\End\Page Up\Page Down. שישבו ביחד בצד ימין למעלה של המקלדת, ב 2 שורות של 3, בדיוק כמו במקלדות הקלאסיות, ולא מפוזרים אקראית ברחבי המקלדת! כמה קשה לייצר מקלדת נורמלית?? מבחינת תקציב אני מכוון לסביבות ה 7000 ש"ח, גמיש (במקור חשבתי לתומי שקיימים ניידים זולים יותר עם מקלדת סטנדרטית, מסתבר שאין). ניידות פחות חשובה, מקסימום אני אקח אותו לרכבת/קניון, לכן משקל וזמן סוללה פחות קריטיים. לפחות GB2 זיכרון. גודל הארד דיסק- GB16…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  12. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sharonbh,

מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים - אינטרנט בעיקר. ראיתי בפוסטים אחרים בעיקר המלצות על אסוס, אם כי על מנת להשאר במסגרת התקציב, המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה. מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/HP_Pavilion_G6-1320SJ_A8W62EA.html מגיע עם שלוש שנות אחריות.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אני צריך המלצה למחשב נייד חזק ללימודים ומשחקים מסך 13.3-14.1 אינץ' מעבד Intel Core i7-720QM processor with 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz כרטיס מסך Nvidia GeForce GT זה הדברים החשובים שאני צריך... תודה!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום גיסי צריך לקנות נייד חדש. אמור להיות המחשב העיקרי שלו שבו הוא עובד עליו. הוא מסתובב בכל הארץ ומעביר הרצאות. מטרות המחשב: כתיבת עבודות בסביבת OFFICE. מצגות. גלישה באינטרנט. צפייה בסרטים. גודל המסך: רצוי גדול, כיוון שזה יהיה המחשב העיקרי שיעבוד עליו (לא יודע כמה גמישות יש כאן עקב מגבלות התקציב....) משקל רצוי: עקב מגבלות התקציב לא יודע כמה משחק יש בסעיף הזה - רצוי קל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: שימוש של שלוש שעות לפחות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: רצוי, אך לא הכרחי. WIFI: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל סטנדרטי יספיק. כונן CD/DVD? צורב: לא הכרחי. כונן Bluray: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנ…

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. * מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by garuffy,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט למשחקים עד 3000 ש"ח יש לקחת בחשבון שיש לי מסך 24" שתומך ברזולוציה 1900*1200 כמו כן גם דיסק קשיח, צורב DVD. מארז מחשב יש לי THERMALTAKE Soprano RS 101 וספק מתח יש לי THERMALTAKE Thoughpower 600W משמע אני זקוק ללוח אם, מעבד, מאוורר, זיכרון וכרטיס מסך. אני חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? לוח אם : GIGABYTE GA-P55US3L http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8850 מעבד : INTEL I5-760 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10552 מאוורר : EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10093 זיכרון : A-DATA 4Gb KIT (2G X2) 1600G Se…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש למשחקים. בחרתי מעבד: Amd athlon 64(s939)3200+Venice,64 bit 2000MHZ,512 KB 1600 MHZ כרטיס מסך: PCX-Radeon X800 (400\700)256 MB DDR 3, 256 bit, 12 pipes, gigabyte GV-RX 80256D האם יש לכם המלצה לשאר הרכיבים (לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, כונן דיסקים, צורב)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם לפני זמן מה נאמר לי להמתין שיגיע לוחות אנפורס4 וכו',ואכן המתנתי.אני צריך מחשב חזק,מהיר,איכותי ויציב,אין צורך ב-o.c ,לא גיימר רציני,העדפה ברורה ל-amd עקב 64it על בסיס של pci express בלבד תודה מראש נ.ב זקוק להמלצות לחנויות אמינות בלבד [גם דרך הרשת] אני צריך המלצה לחלקים הבאים: 1 -מעבד מהיר וחזק למשחקים האחרונים שיצאו לשוק ולצפייה בהמון סרטים וכו' 2 -לוח אם מתקדם ושיהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי 3 -זכרונות איכותיים ומהירים לפחות 1 ג'יגה 4 -כרטיס מסך חזק -pci-express 5 -מארז ללא ספק מובנה,שיהיה דגש על אוורור לא מעניין אותי אם הוא מכוער 6 -ספק כח [הספק+דגם] לפחות 420w איכותי 7 -קירור למעבד ולכ.מסך ואני רוצה שתמליצו לי שכל הרכיבים יעבדו בהרמוניה מושלמת ובתיאום מוחלט[…

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by ReggaeWithDodli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - תקציב ממקום העבודה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. שלום, אני שוקלת לרכוש מחשב אולטרא נייד, זול ככל הניתן (1500 שח), אך עם זאת שיהיה טוב, לא יתחמם יותר מדי, ויהיו לו חיי סוללה טובים יחסית.. ההתלבטות כרגע היא הין קומפק, לנובו, ואייסר.. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by Eyal Younger,

שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  25. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באנטרנט, עבודה באופיס, צפיה בסרטים, אפשרות להריץ משחקים מבחינת מסך 15.4 המשקל לא חשוב עדיפות ליציאת HDMI שיהיה לו כרטיס מסך נורמלי ולא הנפוץ של אינטל שיהיה לו BLUETOOTH גודל מינימלי של כונן קשיח 160 גיגה שיהיה בעל צורב DVD-DL מבחינת עדיפות לחברות אז DELL או HP אך לא פוסל הצעות אחרות תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.