עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by penny1,

שלום לכולם... אני בדרך לקנות AMD 64 X2 3800+ אבל......................לאחר בדיקת באנצ'מרקים של משחקים שונים, מצאתי ש דווקא AMD 64 3800 שאינו כפול ליבה ..טוב יותר! מה שמאוד מוריד לי את הביטחון בקנייה הזו... עכשיו השאלה האם להשאר עם ההחלטה לקנות את המעבד (כפול הליבה) הזה או לא ? (בכל זאת בבאנצ'מארקים אחרים הוא כן טוב יותר)

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הייתי היום באייבורי רק כדאי לקבל הצעת מחיר.. באתי אם מחשב מוכן מראש -Gigabyte W566N והמוכר התחיל לדחוף לי את ה-msi כששמתי לב שהמפרט בערך דומה חוץ מהעובדה של msi יש מעבד 8100 (2.1ghz) לעומת t7250, הבדל קטן במהירות הזיכרון לטובת ( Gigabyte-800mhz msi-667mhz) והבדל קטן במשקל לטובת ה-msi ... שמתי לב שאנשים פה לא מחבבים את איבורי וזה משליח על המוצרים שלהם... השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון עם msi, מבחינת פיזור חום,סוללה,איכות המסך (בהירות, זווית צפיה) במיוחד עם הדגם הזה? ועד כמה המקלדת גרועה או שזה רק בדגמים מסויימים...? אני מבקש לא לתת ביקורת על איבורי כי את המצב שלהם אני מכיר......תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. באוקטובר אתחיל ללמוד מדעי המחשב כרגע ברשותי K53E של אסוס עם I5 . אני רוצה להשתדרג לדגם K55 ההבדלים בין המחשבים הם: I5-3210 VS A8-4500 HD4000 VS 7640G (מובנים במעבד) כמו כן הבדל במחיר של 80 דולר לטובת הAMD אציין שהשימוש שלי לא כלל משחקים (עד כה) (אני אגדיל את הRAM ל6\8 גיגה בהמשך) ובעיקר ללימודים מה עדיף? http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Covellite+Hairline/5720766.p?id=1218686491955&skuId=5720766&st=k55&cp=1&lp=1 http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+K+Series+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Matte+Light+Indigo/6087209.p?id=1218717240847&skuId=6087209&st=k55…

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by zombie,

אני רוצה לבנות מפרט לחבר.. מתוכנן OC התקציב המקסימלי הוא 5.5k רצוי שייצא כמה שיותר זול. המחשב יהיה לגיימינג על מסך 22-24 עוד לא בטוח איזה. תנסו לשים תכרטיס מסך הכי חזק שאפשר נצל בתקציב הזה.. רצוי שיהיה כמה שיותר מקורר,שקט,יפה(לפי סדר). בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  5. שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד אשר ישמש אותי לשימוש משרדי (אינטרנט, כתיבת מסמכים), שמיעת מוסיקה ואולי לראות סרט מפעם לפעם. הקנייה תתבצע בארה"ב והתקציב הוא עד 700$ (כמובן שלא חובה לנצל את כל התקציב). בעניין המפרט, אני לא הכי מתמצא אז אין לי יותר מידי בקשות ספציפיות.. הבנתי שמומלץ ללכת על ה Core 2 Duo ומסך רחב בגודל 15". בעניין המשקל, המחשב לא ינוע ממקום למקום יתר על המידה לכן אין חשיבות גדולה מידי למשקל, אבל כמובן רצוי שהוא גם לא יהיה בלוק. קיבלתי המון המלצות על HP ו Dell, ומבדיקה באתר שלהם שמתי לב שניתן לבחור את דגם הנייד ומשם פשוט לבנות אותו (בדומה ל Desktop). באתר של HP יש 5 דגמים שונים שמהם ניתן להתחיל את ההרכבה: Presario, G60t, Pavilion dv6z, G70t, Pav…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. לפרטים, הכוונה כללית וקבלת מושג ראשוני לגבי מה כדאי לחפש ואיך לגשת לקניית מחשב נייד ניתן להיעזר בכתבות הבאות מאת צוות האתר: מחפשים מחשב נייד? אל תשברו את הראש מאת שקד ברנד הכתבה סוקרת את המרכיבים המרכזיים בחומרה של מחשבים ניידים, כולל התייחסות לפלטפורמות החומרה המודרניות, וכן אלטרנטיבות אפשריות כגון מחשב נייח או לחילופין טאבלט. מחפשים מחשב נייד? אל תלכו לאיבוד מאת תמר גולינסקי וראול פרקש הכתבה סוקרת לעומק את המאפיינים המשמעותיים של מחשבים ניידים, כגון חומרת הליבה, גודל/משקל, התקני קלט/פלט, ואבזרים שונים, וכן פרמטרים חשובים נוספים כגון עמידות ואחריות. שוקלים להזמין מחשב נייד מחו"ל? היעזרו במדריך הבא: יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב מאת תמר גולינסקי

• 1 תגובה
    • 114.9k צפיות
  7. היי, אני מתחילה לימודים ומחפשת מחשב שילווה אותי. האמת היא שאני לא מבינה בזה שום דבר, אבל חבר אמר שזה המקום לקבל עזרה. כעקרון אני מחפשת: מטרת המחשב: office, אינטרנט, סרטים גודל מסך: 14"-13.3", עדיף 14 משקל רצוי: עד 2.2 זמן סוללה: 4-5 שעות יציאות מיוחדות: אין כונן קשיח: 500GB כונן DVD/צורב: כן Blueray: אין צורך. מקלדת: נוחה ? יצרן ואחריות: לא משנה, עדיף אחריות לשנתיים תקציב: סביב 2500 בינתיים ראיתי את אלה, אבל אני לא יודעת אם זה מאמת משהו טוב: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=A310-KE13&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  8. אני כבר מבולבל לגמרי מכל המפרטים שהציעו לי, עד שחשבתי שכבר מצאתי מפרט טוב אני רואה פה דברים שונים ממה שהציעו לי. :s05: אני אשמח אם תבנו לי מפרט (או שתשנו את המפרט שכתבתי) של מחשב חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים הכבדים ושיהיה טוב בעתיד. הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1280X1024 (לא יודע אם זה עוזר). אני לא צריך צורב וכונן DVD. יש לי עוד שאלה: הציעו לי לקנות לוח אם intel eva cove במקום מה שכרגע מופיע במפרט שלי. זה טוב? בבקשה תבדקו ואל תגידו ישר ש-intel זה לא טוב. תודה! http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDG35EC~10~0.htm במפרט הנוכחי בחרתי בכרטיס מסך NVIDIA 9800GTX כי אני לא יודע אם שווה לי לשלם עוד 500 ש"ח בשביל RADEON HD3870X2 - אני לא יודע אם אני באמת אנצל את כל…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מפרט חלקי לחבר אז ככה אני צריך לוח אם למעבד קונרו E7500 זיכרונות וכרטיס מסך טוב/סביר הבחור חושב על לעשות למחשב הזה O.C בעתיד אבל זה לא בטוח מה אתם מציעים ?.. חשוב שיהיה אפשר לפרוס את המחיר ל24 תשלומים למקסימום 140 שח שזה יוצא 3600 שח תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. שלום.. אני צריך מחשב למשחקים לא כולל מסך. אני צריך בתקציב בסביבות ה 3000 לא לחרוג ואני לא צריך o.c ואייי אני כבר משו כמו חודשייים מנסה למצוא מחשב טוב.. תודה.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  11. בהמשך לשרשור הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382954.msg3293802#msg3293802 לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב אז (צבא), ועכשיו יש לי הזדמנות - ביום חמישי הקרוב. המפרט הוא כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤394 כמות:1 …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by AleXarcasM,

מארז : XIGMATEK MACH ספק כח : XIGMATEK 500W 80 PLUS מעבד :Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell לוח אם : ASROCK H81M-HDS CHIPSET INTEL 81 + USB 3.0 זיכרון :8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : Toshiba 500GB SATA 3 כרטיס מסך : ATI R7 360 2G DDR5 (DVI + HDMI) כרטיס קול :Intel® High Definition Audio כרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) המחיר הוא 3K, המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד ועריכת וידיאו, האם שמחשב שווה(ביחס עלות-תועלת)? הוא יהיה בר שדרוג בעתיד? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שניהם עם זיכרון של 2 גיגה אשמח אם תעזרו בבחירת כרטיס טוב למשחקים למחשב נייד. תודה מראש

15. Started by bd,

מחיר שאני יכול להגיע 2500 כולל מעמ ובפמרט אני לא צריך מסך ארדיסק cdrom תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yarin.levy2,

אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מחשב + מסך יעבדו עם PHOTOSHOP ו INDESIGN תודה רבה בעניין המסך הבנתי שסוג פאנל מאוד חשוב אז תציינו בבקשה איזה סוג זה ואם אפשר לשפר

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by איאן טראוט,

שלום לכולם, אני קניתי רכיבים למחשב ורציתי לדעת איזה קירור כדאי לי לקנות, הרכיבים: מעבד: i5-3470 - Box כרטיס מסך: Radeon HD 7850 לוח אם: Gigabyte H77M-D3H אני לא מתכוון לעשות overclocking, והמחש מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. השאלה שלי היא איזה קירור אני צריך? כמה מאוורים במארז? האם כדאי לקנות מאוורר נוסף פרט לזה שמגיע עם המעבד?\ תודה מראש על כל העזרה, טראוט

19. Started by denisss,

בניתי מחשב בשביל משחקים וגם בשביל לימודים. מה דעתכם? יש משהו שכדאי לי לשנות? תודה מראש

20. שלום לכולם מעוניין במחשב משרדי למטרות אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים (כולל מערכת הפעלה ואופיס) עד 2500 ש"ח. לשאלות הפרמט - התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח (כולל מערכת הפעלה ואופיס) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רשמתי למעלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) לא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסקטים, יש…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אהלן. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב חדש. לא מבינה בזה יותר מדי אבל קראתי די הרבה הודעות כאן ובניתי מפרט עם רוב החלקים שאני צריכה. בגדול זה מחשב ללימודים, אינטרנט, מוזיקה ותמונות. לא צריכה מחשב למשחקים או לאוברקלוק. החלטתי ללכת על +Athlon 3500 בחיבור AM2. התקציב שלי עד 2,500 ללא מסך ומקלדת, אם אפשר בפחות אז עדיף! המפרט שבניתי עד עכשיו בקובץ המצורף. צריכה עזרה בעיקר בבחירת כרטיס אם עם כרטיס מסך OB או כרטיס מסך בנפרד. מחפשת כרטיס זול שיהיה אמין ושיתמוך בטכנולוגיות החדשות (DDRII, SATAII, PCI-E). אם תוכלו להסביר קצת על הדגם שאתם מציעים זה ממש יעזור כי הלכתי לאיבוד עם כל הצ'יפסטים והנתונים הטכניים של הכרטיסים. זיכרון מספיק לי 512 כרגע, אם נראה שלא עובד טוב אני אוסיף עוד אחד. דבר …

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by PJ,

אהלן , הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב נייד חדש . המחשב מיועד ללימודים ] אינטרנט , מסמכים והרצת מדיה בצורה נורמלית. אני מתכוונת לקחת אותו מדי פעם למכללה אבל בעיקרון הוא הולך לשבת פשוט בחדר שלי , לכן אני לא צריכה חיי סוללה ארוכים ומידות קטנות במיוחד. אני לא ממש יודעת את טווח המחירים ואני די קצרה בכסף אבל חושב לי שיהיה אמין ושיחזיק לי לכל אורך הלימודים לפחות לכן אני חושבת שאולי עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מחשב אמין שלא יעשה לי בעיות מאשר להדפק עם מחשב שימות תוך שנה. אז התקציב הוא 3500 אבל אם יש משהו יותר זול אז זה יהיה עדיף. נראה לי שזהו. תודה. קארין.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. מטרות המחשב הן עבודות משרדיות, עריכת מוזיקה והקלטתה, משחקים (חלקם כבדים) וכן לתוכנות שחלקן יותר כבדות (matlab), איני מבין גדול בגודל המסך אך רצוי יחסית גדול/סביר+ (הבנתי ש-15 אינץ' זה גודל סביר, אז אולי משהו בסגנון), משקל - יכול להיות הכל (לא אכפת לי שיהיה כבד יחסית), זמן סוללה ארוך (כ-5 שעות ואף יותר - סטודנט), אין צורך ביציאות מיוחדות אך בכמה יציאות USB (שתיים-שלוש לפחות), רצוי עם כונן CD/DVD אך בהחלט לא חובה ואני חושב שבתקציב הנ"ל רצוי להכניס רשיון למערכת הפעלה. מעדיף שלא יהיה mac אך גם לא חובה אם יש לכם המלצה ל-mac שמתאים להגדרות האלה. אשמח להמלצות רלוונטיות, אם אפשר במהירות - מחפש לרכוש מחשב עוד השבוע למען דברים די דחופים... תודה!

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2300 , מעדיף כמה שפחות אבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. הרצת אופיס. גלישה. Vmware אבל לא הרצה של מספר מערכות הפעלה בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד, אקסל. יכול להיות שגם אווטלוק. Vmware שימוש באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by oded6188,

נכנסתי לאתר של חברת ידע (היבואנית הרשמית של אפל), והרכבתי לעצמי מק בוק פרו עם: מסך 17 High Resolution - מה זה בידיוק המושג הזה? 2.4 DUAL 4 ג'יגה זיכרון 160GB 7200RPM יצא לי סכום אסטרונומי של 18,000 ש"ח הרכבתי בידיוק את אותו המפרט באתר הראשי של אפל. וכשתגרמתי את הדולרים לשקלים, יצא לי הפרש משמעותי של 4,000 ש"ח עדיף לשלם עוד 4000 ש"ח רק בשביל שיהיו לי אותיות בעברית על המקלדת?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.