ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי בעבר Lifebook AH530, והייתי מאוד מרוצה - כמחשב נייד שרוב הזמן הוא תחנת עבודה המחוברת למסך ומקלדת עשה את העבודה מצויין. השאלה אם כדאי להמשיך ולקנות את הדגם הבא שנראה יותר מתקדם וקל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 (אגב, מישהו יודע מה המחיר הסופי אצלהם?) לשים בו SSD ועוד 4 GB RAM, והחיים יפים? שאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות (קלות), צפייה בסרטים, משחקי אינדי (קלים ביותר). * גודל מסך? 13", לשימוש ביתי בעיקר (מסך מבריק?) * רזולוציית המסך? HD מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5-1.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני משחק בכל משחק שאני אוהב, אין ספציפים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22", רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי,הוא בן 14 לא משחק משחקים כבדים בכלל, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט עד תקציב של 2000 ש"ח כולל מסך 21-22 אינץ'. חשוב לציין שאני מעוניין במעבד שהוא i3 או i5 אם ייכנס בתקציב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב לבן משפחה, התקציב גבוה ולכן ניתן להתפרע. הדרישה היחידה זה שתהיה לגיטימציה לשלם אקסטרה ולקבל תגמול יאה למחיר. חשובה מאוד אמינות המכשור, אחריות לתקופה ארוכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? באמת שאין שום צורך לחסוך בכסף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר ממאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחקרים ושימוש כבד בתוכנות סטטיסטיות דוגמת SPSS, פוטושופ קל (עריכת תמונות), תכני HD וקצת משחקים (משחקים חדשים אך אין צורך שיפעל על הגדרות גבוהות). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 23 אינץ' 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 30 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי המחשב הבא: Intel E8500 Asus Q-Pro 4GB RAM 640MB Hardisk GTX 480 Graphic Card 750W Thermaltake PS מארז C690 אני קונה: מעבד Intel I7-3770K לוח אם Intel DQ77KB דיסק קשיח Intel 240GB 520 series את 3 החלקים האילו אני קונה במחיר מוזל דרך חבר שעובד באינטל. מהמחשב הישן אני אשאיר אצלי רק את ההרדיסק, הספק והכרטיס מסך.. אני צריך עזרה בבחירת מארז + זכרונות (16GB), קירור למעבד חשוב שהמארז יהיה שקט. התקציב לחלקים הנוספים (מארז, זכרומות קירור) מקסימום 1500 שח.. אפשר קצת יותר וגם קצת פחות :-)). מטרת המחשב היא למשחקים + עבודה (תכנות ב- Visual Studio 2012).. אגב- אני לא מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כרגע.. מקסימום אשדרג אותו בעתיד. תודה מראש. שי
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ראיתי כי המחשב הזה מוצע למכירה: http://www.buy2.co.il/o/bcb53f90-f49e-42c6-870b-316a47cc5d54?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_DIGITAL_16_05_2013 הוא מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) שזה אומר שלא בוצעה לא אקטיביזציה. "על הנייר" הוא נראה מדהים. בתור אחת שעד היום הייתה עם HP והתעייפה מסוללה חלשה ומחשב שמתפוצץ מחום אחרי שעת עבודה, מחפשת המלצה של כאלו שיש להם DELL או מכירים את הניידים שלהם מקרוב ויכולים להמליץ (או שלא) על המחשב הנ"ל... אשמח לתשובות בת אל נ.ב ראיתי גם המחשב הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL…
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מישהו שיכול להביא לי תמחשב בממש זול רציתי חוות דעת עליו ועד כמה הוא טוב למשחקים כבדים מהחדשין שיוצאים בימים האחרונים וגם מידע על התוכן הפנימי שלו והביצועים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי אך שיוכל גם להריץ משחקים טובים שתואמים למחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אופציה גם לגיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיתאימו למלוא המחיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי מגיע במאמץ משחקים וכדומה לטמ"פ של 75 מעלות. ניקיתי את המחשב מאבק וכדומה, אבל הקירור של המחשב אינו מספיק אף פעם, אני מחפש משטח טוב שאני אוכל להניח או להושיב עליו את המחשב הנייד שיתקרר, לא מזמן היתי משתמש בפתרון זמני בספר, אבל הוא חוסם פתחי איוורור בתחתית. נ.ב אם אתם מכירים משטח שהוא ישר ולא בצורה של "עליה" או רמפה כלשהי, אני לא אוהב כשהמחשב נדחף כלפי מטה כבר קרה לי עם משטח אחר שהוא פשוט החליק ונפל על הרגלים שלי.. למשל משטח שהוא פשוט ישר וגבוה מהשולחן תודה רבה חברים
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 8000 ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות של תוכניות כבדות שדורשות גם זמן קומפילציה ארוך לרוב * גודל המסך? 14 * רצוי מסך מאט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר שילוב, ורצוי שיהיה לפחות SSD. אם יש רק SSD רצוי שיהיה עם לפחות 150GB. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מחשב ASUS (פרטים מלאים בתמונה מצורפת), יש לי מספר בעיות : 1.הסוללה מאוד חלשה , בחנות דורשים על סוללה חדשה 600 ש"ח. בEBAY מצאתי סוללה ב150+/- . לדוגמא - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN3&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN&_sacat=0 מובן לי שלא מדובר על סוללה מקורית , האם יש חסרונות בקניה של סוללה כזאת? 2.יש בעיה עם הצבעים של המסך - רואים אותם בצורה ציבעונית יותר (זה הכי קרוב שאני יכול לתאר את הבעיה) אני יודע שמדובר על בעיית חומרה בגלל שהיא התחילה לפני כחודש , בעת הזזת המסך הבעיה נעלמה , עד שלפני מספר ימים הזזת המסך לא פתרה את הבעיה . מישהו יכול לתת ה…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לאחר חיפושים מעמיקים בכל רחבי האינטרנט עדיין לא הצלחתי למצוא את התשובה לשאלה - מה ההבדל בין מחשב נייד Asus UX32VD R3001H לבין מחשב ASUS UX32VD R3001V האם יש כאן מישהו שיודע את התשובה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הסתובבתי באתר קצת וראיתי כמה שאלות בסיסיות שתמיד שואלים אז הנה התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - בסביבות 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות קצת לחסוך, לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב? – בעיקר תוכנות כבדות כגון Visual Studio וPhotoShop, מטרת המחשב היא להחזיק לפחות 4 שנים, עם gaming מינימאלי ביותר - והכי חשוב! אמינות המחשב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. – מטרת המחשב בעיקר אמינות, Visual Studio וPhotoShop, אולי משחקים יחסית בסיסיים כגון SimCity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – SimCity, …
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ווירטואלזציה בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה, תכנות ב VS, וירטואליזציה ב VMWARE WORKSTATION ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ חדש, Dell Vostro 3460 מעבד i3. המחשב הגיע עם UBUNTU, איך שקיבלתי אותו התקנתי WIN7 אבל יש בעיה גדולה- אין WIFI ! ברור שניסיתי להדליק עם הכפתור של הWIFI אבל זה לא עוזר- אין תגובה לכלום. ניסיתי להתקין את הגרסה 64 ביט, וגם את ה32 ביט של הווינדוס, זה לא עובד בשניהם. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהאתר של דל, עדיין- שום דברף אין WIFI, הוא לא מזהה שום דבר. ראיתי באינטרנט שיש את הבעיה הזו להמון אנשים, ואף אחד לא מצא פיתרון יעיל. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUS עם נתונים די מכובדים שנקנה בינואר 2012 שילמתי עבורו קרוב ל6 אלף שקל לפני חודש הוא התחיל לעשות בעיות, מכוון שהוא עדיין באחריות פניתי אל IBM שהם מספקים את האחריות עבור המחשב אמרו לי שתיקון לוקח בין 7-10 ימי עבודה. לטענתם הארד דיסק של המחשב שבק חיים ולא קיים הארד דיסק כזה במלאי (טענה הזויה, זה בסך הכל דיסק 2.5 של 500 ג'יגה) לאחר 3 שבועות פנו אלי עם הצעה לקבל מחשב חדש, אולטרה בוק עם נתונים פחותים בהרבה מהמחשב שלי, לא הסכמתי כמובן כרגע אני עדיין ממתין לתשובה מהם, עבר כבר חודש ימים יש מה לעשות? עם מי אני צריך לדבר? איפה מתלוננים?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תוכנות DB כבדות יחסית פלוס אפשרות לגיימינג על בינוני - גבוהה ב FPS החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 23 אינץ' עם 1980X1040 אפשרות עתידית לשדרוג למסך 27 אינץ' עם 1440x2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי(משחקים/ת.גרפיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,פרימייר,אפטר אפקט וכו....(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים עדכניים FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): הרעיון בכללי לעבוד איתו שצריך עם שני מסכי 24 אינצ במקביל! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות טאבלט לצרכים בסיסיים: לימודים (אופיס - קריאה וכתיבה), ואינטרנט. שמעתי שיש בעיות עם היכולת של המחשב "לסחוב" ווינדוס 7\8, שבגללן יש גם את הגרסה של הRT, שהבנתי שהיא לא מאפשרת להתקין כל מיני תוכנות. אשמח להמלצותיכם אודות דגמים שנראים לכם טובים, ובאופן כללי יותר לשמוע חוות דעת מה כדאי. במיוחד אשמח לחוות דעת לגבי הדגם הבא, שהוא בא עם מקלדת: http://www.ebay.com/itm/New-ASUS-VivoTab-RT-64GB-TF600T-C1-GR-Wi-Fi-10-1-Tablet-w-Mobile-Keyboard-Dock-/130910182470?pt=US_Tablets&hash=item1e7adadc46#shId נ.ב. יש סיכוי טוב שאוכל לרכוש מחשב בחו"ל, אז אני מניחה שזה מגמיש קצת את האופציות. תודה רבה על העזרה, ליענה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רבותיי, שלום רב! בבעלותי מחשב של asus מסדרת eee pc מדגם 1015pn. למחשב מעבד כפול ליבה מסוג Intel Atom CPU N570 1.66GHz. בנוסף לכרטיס המסך הבסיסי Intel Graphics Media Accelerator 3150 ישנו גם כרטיס מתקדם יותר מסוג NVIDIA ION. חברה שלי סטודנטית, היא משתמשת בו כבר שנה. המחשב בגודל 10", קטן ונוח לשים בתיק ועל השולחן של הכיסא במכללה. עברה שנה והגיע הזמן שחברה שלי תקנה לה מחשב. ממה שזכור לי, כל העסק עלה לי בסביבות ה-1,600 שח קנייה + משלוח + חריטה של עברית. היום אני רואה שאפשר לקנות בארץ את המחשב ב 1500-2000 למרות שבכללי קשה למצוא לקנייה את הדגם הזה ספציפית. בכל מקרה שאלתי היא כזאת, 1)בכמה אוכל למכור לה את המחשב? (לשם השאלה עזבו שהיא חברה, בכמה אפשר למכור את המחשב בתור יד שנייה?)…
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הגעתי לפה כדי לבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית/וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere, after effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-