ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח להמלצות ספציפיות והסבר קצר על הבחירה... המחשב יפעיל בעיקר אינטרנט ומשחקי אונליין, אבל גם פה ושם משחקים רגילים, קצת עריכת/הרמת וידאו - קצת מהכל. המגבלות: 2500 ש"ח ללא הקפי וללא כרטיס מסך. מתכוון להעביר את הATI RADEON 3800 HD מהמחשב הנוכחי. המארז צריך להיות קטן ושקט עדיפות ליציאת אוויר מלמעלה, רצוי שיהיו לו יציאות usb 3.0 קידמית המעבד יהיה Intel Core i5-3470 (יש סיבה לבחור משהו אחר?) לוח אמין עם USB 3 ורצוי שניתן גם לחבר את היצאות שעל המארז מקדימה. אם לא... נחבר כרטיס יעודי. אז כדאי שיהיו לו שני PCIEx זיכרון - 8 ג'יגה כונן קשיח 1 טרה, יספיק. ספק, וקירור שקטים נראה לי שזהו תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לנער בן 14 (בני) שכרגע משתמש במחשב מאוד בסיס (בן 5). בניתי מפרט בסיסי על בסיס המפרטים המומלצים ומבקש חוות דעת ל 2 דברים: א. לגבי המפרט הבסיס ב. לגבי שדרוג למעבד i3 או AMD מרובע ליבות - האם התוספת בתשלום משתלמת יחסית לתוספת הביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים (נער בן 14) ולעריכת וידאו ביתית בסיסית (premier pro) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי כל כ…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בתחום, ולא רכשתי מחשב כבר המון שנים.. אבל החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים שאני צריך אותו. * מטרות המחשב? משחקים, סרטים וקצת עבודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינצ' , לא משנה איזה.. * רזולוציית המסך? FULL HD 1920*1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad עדיף * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רוב הזמן המחשב יהיה בבית.. אבל מנגד שגם הסוללה לא תהיה על הפנים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב , כמו שאמרתי מחשב גם לסרטים.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לךא מבין בזה יותר מידי, אבל חשוב שיהיה לפחות 1TB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים/סטרימינג/עריכת וידאו (אבל בעיקר משחקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיצא ב 2-3 שנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולכן אני צריך את עזרתם בבניית מפרט לאחר קריאה בפורום הגעתי למפרט הבא ואני אשמח שתחוו את דעתכם לגביו. האם יש טעם להמתין למעבדי Haswell או שפשוט ללכת על הדור הנוכחי? מה התקציב המקסימאלי?: 5500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 שקלים. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל סוגי המשחקים. Battlefield 3/4, AC3 וכו'. רזולוציית המסך: יש ברשותי מסך DELL UltraSharp 23 1920x1080 עד כמה חשוב השקט: עדיף שלא יהיה רועש יותר מדי מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: בא…
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להרכיב מחפש HTPC בתקציב של עד 2500ש"ח לצורך צפייה בסרטי HD (סטנדרטי, אני לא מוריד בלו ריי וכאלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמדיה סנטר, מאוד עקרוני לי שטח אחסון גדול (דהיינו 2TB) וכמובן חיבור HDMI כחלק מכרטיס מסך חזק. המחשב לא ישמש כמחשב גיימיניג בשום צורה, רק סרטים ואחסון. יש כאן מפרט שהרכבתי דרך TMS, מישהו יכול להגיב האם המפרט הזה יענה על העבודה? במידה ויש לכם הצעות יותר טובות מאוד אשמח לשמוע... תודה! תומר מעבד: AMD Phenom X3 8750 AM2+ Tray כמות: 1 - מחיר: ₪281 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪341 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim + 40mm…
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
זה כבר כמה זמן שאני מאוכזב מביצועים במשחקים בכמה חודשים האחרונים שהם לא רצים מי יודע מה על רזולוציות גבוהות והגדרות גבוהות, נכון תמיד אפשר לנסות לאזן ואני די מבין בדברים האלה אבל הגרפיקה לא מספקת אותי בקיצור אני תמיד רואה פיקסלים מפוקסלים וחוסר AA וזה לא נעים לעין. למרות שאני עוד מעט מתגייס אני עדיין ארצה לשחק בשיא הגרפיקה שאפשר למחשב שלי בביצועים טובים זה המפרט GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 i5 3450 3.1GHz Asus P8H61-MLE CX 500W 1x4GB Kingston אני יודע שכרטיס כבר די ישן(ישן) אבל המעבד חדש והלוח אם חדש, מה אני צריך להחליף אז? יהיה בסדר להחליף רק כרטיס מסך? + אני כבר חושב שהגיע הזמן להביא עוד כרטיס ראם של 4 גיגה בשביל שיהיה 8 לא ככה? התקציב לא ממש משנה כי זאת רק שאלה…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/4, ArmA 2/3, Far Cry 3 וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למען האמת, אינני בטוח כל כך לגבי המסך, שכן אצטרך לקנות אחד חדש בכל מקרה. בינתיים אני נוטה לכיוון מסך "21.5, ברזולוציית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 14 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מפרט לחבר שזקוק למחשב לעריכת וידאו (שימוש מאסיבי בתוכנת AVID). התקציב היה 4.5K שכולל מסך אך ללא ציוד היקפי נוסף. לא יבוצע OC. האם המפרט יעיל ומאוזן? האם יש מה לשפר? נ.ב - ראיתי ש-DDK פתח פוסט דומה, אבל לא רציתי להתלבש על ההודעה שלו כי הוא עדיין לא מיצה את הבקשה, והיא גם שונה במקצת משלי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 …
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
Razer Blade החדש בעל אורך של 0.66 אינץ’ בלבד מתיימר להיות “מחשב הגיימינג הנייד הדק ביותר בעולם”. חברת Razer הכריזה היום על התוצר האחרון בשורת מחשבי הגיימינג הניידים, מחשב הגיימינג הנייד Razer Blade בעל תצוגת ה-14 אינץ’ הדקה במיוחד בעלת התואר “מחשב הגיימינג הנייד הדק ביותר בעולם”, Blade Razer מודד 0.66 אינצים’ לאורך,והוא נאמר לתכונה “כוח לכל אינץ’ מעוקב יותר מכל מחשב נייד אחר בעולם.” המחשב הנייד הזה יהיה זמין להזמנה מוקדמת ב-3 ליוני במחיר של 1800$ ובישראל היקרה מעניין כמה הוא יעלה ? הכתבה המלאה: http://pcgalaxy.co.il/razer-blade-ultra-thin/
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אבא שלי החליט שעבר זמנו של הנייד הקודם שלו והוא צריך אחד חדש וביקש ממני עזרה בלמצוא לו אחד. הוא פרופסור באוניברסיטא ומשתמש בו בעיקר בתוכנות גרפיקה אבל הוא מעמיס עליו המון וכל הזמן. התקציב בלתי מוגבל( על חשבון האוניברסיטא ורצוי שיהיה כמה שיותר חזק ואמין ההגבלה היחידה היא הדרישה שלו למסך של 14 אינץ או פחות. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אחרי שנים שלא קניתי מחשב, אני הולכת לקנות מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח. איפה באזור תל אביב שבו אוכל לראות ולהרגיש (מקלדת, מסך, משקל) ניידים בתקציב שלי? ואם כבר המלצות, יש המלצות איפה לקנות? (שמתי לב שאיזה מקום בשם "חצי חינם" - http://www.fre.co.il - קיבל ציון גבוה בזאפ אבל לכו תדעו)
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מטרת המחשב היא ללימודים וקצת גם למשחקים, להריץ תוכנות סימולציה, מטלב (עיבוד תמונה) וכו'.. * גודל המסך?13.3 או 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יותר מ2 כניסות USB, קורא כרטיסים וכל מה שבסטנדרט * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, קרוב לכיוון 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD אבל יותר מ128GB אם אין אז משולב עם מינימום 250GB * כונן אופטי? לא חייב, עדיף שלא כי זה מוריד מהמשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, בקצרה ולעניין עושה רושם שהמסך בלפטופ שלי (HP DV5) נדלק אבל אני לא מקבל תמונה (המסך לא שחור אלא אפרפר אבל אין תמונה בכלל). כאשר אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אני מקבל תמונה על המסך החיצוני, אז נראה לי שהכרטיס מסך בסדר. יש דרך לבדוק האם מדובר באינוורטר או במסך עצמו? צילמתי סרטון של המסך בחדר חשוך, כך שאפשר לראות שהמסך מאיר. באמצע הסרטון כיביתי את המסך (באמצעות מגנט שמדמה סגירה של ה lid מה שמכבה את המסך), וניתן לראות שאז המסך מחשיך לחלוטין. מה נראה לכם? תודה. סיפור רקע הייתה לי בעייה של כבל LCD (תמונה מרצדת בגוונים של אדום), פתחתי את המחשב וראיתי שבאמת הכבל LCD כבר ישן, אם הייתי משחק ומזיז אותו קצת התמונה הייתה מסתדרת. פתחתי את המסך בשביל לנתק את הכבל …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כאשר השימושים יהיו: אינטרנט, קצת משחקים (אין לי שום כוונה להריץ ג'י טי איי על גרפיקה גבוהה או משהו דומה, מספיק לי שאת רוב המשחקים שיש עכשיו בשוק אוכל להריץ על גרפיקה בינונית), קצת פוטושופ ובנוסף המחשב משמש כאמצעי האיחסון של הסטרימר. התקציב המקסימלי שאני מוכן להוציא זה 4.5K, כאשר אם יש אפשרות לחסוך לכיוון 3.5-4 אני אשמח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. ומבחינתי שקט זה לא אפס רעש, שיהיה קצת פחות רועש ממחשב ממוצע. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אין צורך בציוד היקפי. לא צריך מערכת הפעלה. בעיקרון אני רוצה מחשב שעכשיו יהיה קצת יותר חזק ממחשב שמשמש רק לאינטרנט ועבודה משרדית, ובעוד 4-5 שנים עדיין יוכל לשמש כמחשב משרדי ברמה סבירה. מבחינת חנות, אני מעדיף KSP…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שום לכולם, זקוק לעצתכם, מחפש נייד עם הפיצ'רים הבאים: מקלדת מוארת 15 אינץ עדיפות ל רזלוציה fullhd ssd לפחות 8 GB זכרון. מעבד I7 מקלדת מלאה ( כולל numpad) שימושים כלליים הרבה vm ומעבדות הדורשות ram וHD מהיר. מהבדיקות שערכתי הנייד האולטימטיבי הוא ux51vz של אסוס. זמין כיום רק בקנדה ובארה"ב במידה ואני יעשה משלוח לאחר שקלול מע"מ משלוח ועמלת שילוח אני מגיע סביב ה 7 וחצי כשהוא נמכר בקנדה ב5600. השאלה האם אני יכול להשיג נייד עם מפרט דומה בארץ סביב ה 6K ? אשמח מישהו יוכל להציע חלופה הכוללת אפילו נייד אם אופציית החלפת HD ל SSD ,המשקל לא משחק תפקיד. תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב DELL(חשוב לי מביקורות של המון אנשים עליהם) בתקציב של עד 3500 ש''ח גג. דרישות- RAM גדול,כרטיס מסך חזק (לא מהמובנים למשל של אינטל),יכולת עמידה בעומסים, מסך לא קטן,יציאת HDMI,רמקולים טובים אם אפשר. השימושים יהיו בעיקר גלישה מרובה,תוכנות(לימודים),הרצת סרטים באיכות FULL HD בצורה חלקה,חיבור המחשב לטלוויזיה,משחקים ברמה בינונית. חשוב לי בקיצור שהמחשב יצליח לעמוד בעומסים של כמה דברים ''כבדים'' בו זמנית. נ.ב אין לי שמץ קלוש במחשבים ניידים,בנייחים אני מתמצא יותר טוב. תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים שיירכשו באייבורי \ אופיס דיפו \ באג \ באג דיוטיפרי \ כל חנות אחרת מומלצת מאזור הקריות. התקציב הוא 2500 ש"ח. המטרה היא עבודה משרדית וטיפה יותר מזה. כלומר שלא יהיה מחשב מינימום שיחזיק לי לשנה-שנתיים אלא שיחזיק איתי לתקופה קצת יותר ארוכה כמו 4-5 שנים. מילאתי את השאלון לפי חוקי הפורום- * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר קטן מ 15 אינץ' ולא גדול יותר מ 17 אינץ'. לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקוני…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל/ השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד. 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים: חדשים ,עדכניים ועתידים, בעיקר תמיכה בלבד ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1) איזה מעבד כדאי לי לדרישות הנל? 2) לוח אם....בעזרתכם, אין לי הבנה בלוחות 3) זיכרון.... ב…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת מסמכים ב-WORD, שימוש תדיר, לא לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לשלט עבור מחשב HTPC, כולל מקלט IR. השלטים של logitech נראים מצויין,אבל הם לא מגיעים עם מקלט IR. תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיריץ SC2 חלק, אין לי שום בעיה גם אם זה על גרפיקה של LOW * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש משנה... שיהיה גודל נורמלי למחשבים נידים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (H…
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-