ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח תוכנה, הרבה בניית תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL BOX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, בתקציב של בסביבות 5000 ש"ח. הרכיבים הדרושים לי הם מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וספק כוח - ביתר אני משתמש מהמחשב הנוכחי. אני מתכוון לקנות דרך זיגזג ופניתי אליהם בבקשה להמליץ לי על 2 מפרטים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האופציות וכמובן כל הצעה לשינוי שתעלה בראשכם. אפשרות א': אפשרות ב': תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 610 1 610 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 970 1 970 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Samsung 490 1 490 VGA CARDS ATI Price Units Total RADEON 9500Pro TV,DVI 128MB 1320 1 1320 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 740 1 740 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 230 1 230 Total price + system assemly 4700 ¤ המחירים הם מ KSP ..... קניתי אצלהם דיי הרבה בעבר ... ועבדתי איתם לפני שנתים ואף פעם לא היו בעיות כמו שחלק פה תיארו ..... עכשיו מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD 3500+ 939 WINCHESTER+THERMALTAKE TR2 COOLER FOR AMD K8 64 BIT COOPER BASE GIGABYTE K8NU9 NFORCE ULTRA PCI-E מארז: frontier delux front usb midi tower atx ספק: thermaltake 420w silent כ"מ: gforce 6600gt extreme leadtek 1 gb ddr לא יודע עוד איזה חברה המחשב הזה מספיק טוב למשחקים כבדים מאוד? הכל ינצל את היכולות אחד של השני? אם יש הצעות אשמח לקבל תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של HP עובד תקין אין בעיות יש לו שתי סטייקים של זיכרון 2GB+2GB והוא תומך עד 8GB 4GB+4GB אפשר לשדרג אותו ל 16GB 8GB+8GB זהים לקיים זה יעבוד לא יעשה בעיות כי אני יכול לקבל את זה בחצי מחיר שווה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באופן כללי: אני מעדיף מעבד של אינטל מסדרת מעבדי ה-I למיניהם. המחשב מיועד לשימוש משרדי בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט ומעט צפייה בסרטים, לכן אין צורך בכרטיס מסך מעבר לזה המשולב על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם המסורה לצורך ייעוץ בקניית מחשב נייד. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.. אם אפשר לחסוך אבל יהיה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BlueStacks כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=CMS-B0W71ES&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2714&cPath=210 ההבדלים העיקרים: ללנובו דיסק של 500GB במהירות 7,200 RPM לעומת 320GB במהירות 5,400 RPM ב-HP, לשניהם סוללת 6 תאים אבל ללנובו 62WH לעומת 47WH ל-HP מה שאמור לתת זמן עבודה ארוך יותר (הם מצהירים על 8 שעות לעומת 6 ב-HP). מצד שני הלנובו מגיע בלי כונן אופטי אבל הוא קל ב-300 גרם. המחשב מיועד לתלמיד בבית ספר שצריך לסחוב אותו כל יום במסגרת פרויקט מחשוב של הכיתה. בהנחה שאני יכול לקבל את שני המחשבים באותו מחיר ובאותה אחריות איזה מחשב עדיף?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עקב עזיבת הבית, משאיר את המחשב בבית וצריך לקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף ש"ח (גג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות מזדמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, 22/24 - עדיף איכותי עם פאנל IPS (היום עם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין 2 הדגמים, המחיר כמעט זהה. Asus ZenBook UX310UA vs Asus Zenbook UX330CA ההבדל במעבד,ל M3 יתרון בשקט ובאורך חיי סוללה. ל I7 בביצועים. למרות שעל הנייר אין הבדל גדול בביצועים לפי מה שראיתי, אולי אני טועה. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט, לימודים, סרטים ואולי ממש קצת עריכת בפוטושופ לתמונות של הילדים. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. תודה נ.ב חוץ מזה עניין הגודל קצת מטריד, כרגע עובד על 14.1" והוא מעולה, האם 13.3" משמעותית קטן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתאים לאורקלוק נכון? http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=587bbd577a82e
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי עד 3,000 ש"ח. אני לא משחק במחשב אבל אני משתמש הרבה ב-After Effects, פוטושופ, פרימייר ועוד כמה דברים שהם "קצת" מעמיסים.. כרגע אני עושה את העבודה בצורה טובה על המחשב השולחני שהוא הרבה יותר חלש מהמפרטים של הלפטופים ככה ששיפור במילא יהיה.. ההתלבטות היא כזה: MSI PR601 Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz Chipset Intel GM45+ICH9-M 1066MHz Intel GMA X4500 UpTo 1759MB 2048MB DDR II 800MHz 250GB SATA 5400 RPM 2990 ש"ח Dell Vostro A840 Intel Core 2 Duo T5470 1.6GHz Chipset Intel GM965 2048MB DDR II 800MHz 160GB SATA 5400 RPM Intel GMA X3100 3190 ש"ח או ששווה לי להשקיע עוד 400 ש"ח בתקציב ולקנות MSI EX400 Intel Core 2 Duo T6400 2.16GHz Chipset SiS…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום : אז ככה יש לי חבר טוב שרוצה לקנות מחשב חדש אבל בלי מסך ... עכשיו יש בעיה , קודם כל הוא רוצה אך ורק אינטל ואין דרך לשכנע אותו אחרת .. דבר שני הוא רוצה כרטיס מסך ולוח אם תומכים ב PCX (PCI EXSPRES( .. כלומר כרטיס המסך בעל PCX ולוח אם בעל תמיכה ב PCX מן הסתם .. התקציב שיש לו זה 4000 שקלים .. מה אתם מצעים לו לקנות בתקציב הזה ?? אהה ואת המחשב הוא רוצה רק לצורכי משחקים !! כלומר הוא רוצה גם כרטיס מסך טוב וגם מעבד 3 GHZ .. אני אישית לא יודע מה להגיד לו , לדעתי אין מחשב כזה ב 4000 שקל אבל הוא מתעקש .. בבקשה תנו לי מפרטים מומלצים במסגרת התקציב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום דגש: המחיר בכותרת אינו כולל את הדיסקים. אשמח לקבל הצעה שנמוכה ממחיר היעד, וכן המלצה לדיסקים אני מעוניין לבנות שרת ביתי אשר יריץ RAID תוכנה (גרסת Linux, או ZFS של Solaris) על 3-4 דיסקים בשלב ראשון, עם יכולת גידול. החיבור היחיד הנדרש הוא חיבור רשת, אין צורך בציוד היקפי (גם לא בכונן אופטי). נדרשת כמובן אמינות גבוהה לחלקים. השקטת המארז איננ קריטית, כיוון שהשרת "יעמוד בפינה", אך כמובן עדיף קירור שקט בחירת מעבד: - מערכת קבצים ZFS דורשת מעבד 64 ביט - מעבר לגישה לקבצים, השרת יתמוך גם בהזרמת קובצי אודיו/וידאו (ללא transcoding) ה reference שלי למחיר ולפונקציונאליות הוא drobo+drobo-share אשר מתומחרים יחד ב 700$, ואינם מספקים גמישות בשירותי רשת האם יש מארזים אשר מציינים דיסקים …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בבקשה המלצה למחשב נייד שיריץ בלי בעיה תוכנות לעיצוב פנים כמו : אוטוקאד, תוכנת תלת מימד סקטצ'אפ. דרישות כלליות : מסך גדול יחסית : 15' לצורך הצגת מוצרים. זה תקציב שיש ברשותי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואולי תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה .. לא ידעתי איפה לשים וזה קצת גובל בנושא אז שמתי פה (מקס' תעבירו) האם מישהו יודע (וגם אם אתם לא יודעים בודאות מנסיון או דעה אישית) האם המחירים של כל רכיבי החומרה (=מעבד כרטיס מסך וכ'ו וכ'ו) יעלו לאחר יצאת הויסטה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-