ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
למחשב ביתי, משחקים פשוטים, אינטרנט, הורדות שירים, צפייה בסרטים, עבודות סטודנט וכו'.. תודה. יום מקסים
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד באוקטובר, הכיוון הוא למחשב שיעבוד היטב לתקופת הלימודים (4 שנים). השימוש הוא די בסיסי; גלישה, נטפליקס ואופיס. דגש על משקל קל וסוללה טובה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 4.5k, גמיש עד 5 במקסימום עבור הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס, תוכנות סטטיסטיות (R), מעט תכנות, הרבה אופיס, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צרי שתעזרו לי לבנות מפרט בתקציב של כ-3200+- שיהיה מיועד למשחקים ומעט תוכנות עריכה של סרטונים וכאלה ( לא משהו רציני מדי ). המפרט לא יהיה כולל מסך, לא ציוד היקפי וגם לא כולל כונן דיסקים. המחשב שיקנה יחובר למסך 19 אינץ'. ממש חשוב לי להוציא את המקסימום ביצועים שאפשר. אני בניתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 Western Digital WD3200AAKS 320GB S…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסיסי (גלישה באינטרנט, קצת משחקים קלים) לאחי, אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בHD. (קיים) המחשב צריך להיות בעל מעבד של Intel חשבתי על המפרט הזה : אשמח לשמוע הערות. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤555 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-VM EPU ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31261 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-84GS-512D2E צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤145 כמות:1 http:/…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש! ביום ראשון והמפרט הוא: לו אם:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 מעבד: AMD Athlon XP 2700+ דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack רמקולים: Creative Inspire 6600 6.1 Speakers די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail צורב: Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW צורב די וי די: Pioneer DVR-A05 4/2/12//16/8/32 DVD-RW Retail מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case +…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אימייל זה : http://www.laptop1.co.il/pl_product~TITAN-TL15D~2~0.htm נראה אטרקטיבי, מישהו מכיר את המותג הזה?? את נותן האחריות/שירות?? אם כן ארצה מכם חוו"ד עליו אני מבין שמערכת ההפעלה היא לינוקס כלשהו, האם ניתן להשיג דרייברים למחשב הזה במידה וארצה להפוך ל WIN??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקנייה לא דחופה (נייד עסקי) האם יש צפי לשינוי משמעותי ששווה להמתין עבורו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנה הבאה אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שילווה אותי במהלך התואר. אני מתכנן לקנות את המחשב באוסטריה/גרמניה בחודש הקרוב והתקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (די גמיש) -גודל מסך- 13-14 אינץ' -המחשב ישמש לעריכת מסמכים ושימושים משרדיים, אם זאת חשוב לי שהוא יהיה יספק ביצועים טובים לתקופה של 3-4 שנים. המחשב יהווה עבורי גם תחליף למחשב שולחני. -דגש לחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) -מחשב קל משקל (בסביבות 1.5 ק"ג) -רזולוציה מסך FHD, הבנתי שרזולוציה גבוהה יותר היא פחות מומלצת במחשבים בגודל הזה (מטעמי חיסכון באנרגיה ושימושיות) יש כרגע 2 דגמים שאני שוקל ברצינות hp -spectre x360 ו-dell xps 13 (בגירסאות נטולת מסך המגע) בעיקר אני מתקשה להכריע אם מסך המגע ב-hp הוא פיצ'ר שימושי א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סה"כ AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX 2,990 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 1,013 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR 3,290 ש"ח Creative X-Fi Xtreme Music 868 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 310 ש"ח Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 670 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 745 ש"ח סה"כ 11,299 ש"ח איזה מע' קירור כדאי לשים מים או אויר ? מה ההבדל מלבד המחיר במעבדי ה-3800+ וה-4400+ האים הפרש הביצןעים בינהם כ"כ גדול כמו המחיר ?! ןמה דע…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני בונה מחשב בKSP (לוחץ מחשבים במבצע--> ואז יורד הכי למטה למעבדי AMD) צריך לשלם תשלום נוסף על בניית המחשב??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הנ"ל שאני מתכנן לרכוש, המחשב ישמש למשחקים בלבד לא מתוכנן OC אין צורך בשאר הציוד (צורב, מסך וכו) כמו כן יש לי כרגע ספק 430W של Thermaltake שנקנה לפני שנתיים בערך, האם הוא יספיק? או לקנות חדש? אם אתם חושבים שיש טעם לשנות משהו מן המרכיבים, בתקציב של עד סביבות 6500 תרגישו חופשי. תודה רבה מעבדי אינטל Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1355 שח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 680 שח זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2 570 שח כרטיסי מסך ASUS 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2515 שח דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 שח מארזים The…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות כעת את ה MSI EX300 מאיבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 אבל אני קצת פוחד מהחברה ולא בטוח... מה דעתכם עליו? הבעיה שלי היא האם מסך כזה קטן מתאים למישהוא שכל היום צריך לקרוא ולעבוד מול שורות קוד קטנות ולראות ; + & וכו'... *סתם אם אתם שואלים את עצמכם מה אני משגע אתכם, החלטתי שאני לא רוצה תחליף שולחני כיוון שזה הולך לבוא איתי לכל מקום ואני רוצה מחשב קל וטוב שיוכל להריץ משחקים פשוטים ורגילים ולא איזה מכונת משחקים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי שישמש אותם בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס ושימוש באינטרנט, אך גם יאפשר להם לצפות בתכנים ב youtube ומידי פעם לשחק ב minecraft. ניידות ומשקל לא מאוד חשובים כי רוב השימוש יהיה בבית, אבל יכול להיות שמידי פעם הם יקחו אותו איתם. אני מחפש משהו שיחזיק לי איזה 3 שנים לפחות. חשוב לי שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ואחריות לכמה שיותר זמן. ראיתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31650. איך הוא? יש משהו יותר מומלץ לצרכים שלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב נייד לטלוזיה עם hdmi ואת המערכת קולנוע בכבל אוקס לחיבור אוזניות שבמחשב. אבל כשאני עושה את זה שומעים סאונד מהטלווזיה באיזה דרך צריך לחבר את זה? יש לי ווינדוס 8.1 אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג כבד,צפייה בסרטים ועריכה בפוטשופ/AFTER EFFECTS, הא אני צריך אותו גם ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 אינץ ולא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, lightroom, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב לא לoc בעיקר לראות סרטים דרך הטלויזיה שלי . הרד דיסק יש לי כבר של wd 40 גיגה 7200 rpm צורב גם יש לי וגם כרטיס קול יש. בקיצור צריך מארז כולל ספק שיהיו בו 4 מקומות לcd *צורב*ו2 מגירות. +מעבד מהיר של אינטל 2.6 +לוח אם+זיכרון 512 +כונןcd +כרטיס רשת פשוט. תקציב 2800 שח אפשרי בפחות עדיף.והאם כדאי לקנות מאיבורי?או מאיפה כן כדאי?בתל אביב. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שנים טובות באתי פה להתייעצות לקנות מחשב..היה לי תקציב גבוהה (8000 שח)קניתי מחשב חזק שהחזיק עד היום בלי בעיה...היום הוא לא סוחב את המשחקים החדשים על הכי גבוהה..ואני בן אדם שלא אוהב להתפשר על איכות ומשחקים זה האהבה שלי...מגיל קטן. היום אני חירניק תפרן ויש לי 4500 שקל,אני לא מעודכן בכלל בעולם המחשבים והחלקים למרות שפעם הייתי חזק בזה...אבל עדיין אמרו לי שבסכום הזה אפשר להביא מחשב לא רע בכלל בשביל משחקים. יש לי הצעת מחיר עם מפרט,תגידו לי מה דעתכם.פתוח לגמרי להערות ולשינויים. (צירפתי קובץ וורד עם ההצעה) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני עומד לרכוש מחשב ויש כמה פריטים לא סגורים. אני יודע שאני מאד רוצה את הפריטים הנ"ל: 1. המעבד הוא Q6600 Step G0 2. מארז של Antec Sonata 3 3.כריס מסך 8800 GTS 4.קירור מעבד 5. זכרונות 2GB 6. לוח אם מסדרת P35 עדיפות לאסוס 7. אפשרות חיבור עתידי לפלמה ברזולוציה HD לשם משחקים אין צורך בדיסק קשיח מקלדת או עכבר אני לא איש OC (אולי בעתיד הבין משהו) חשוב לי מאד שקט שקט שקט מהמחשב. * אגב, יש אפשרות לחרוג מהתקציב תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, הגיע סוף סוף הזמן להחדש, לצורך כך קניתי 1700X, רציתי להתייעץ עם המומחים כאן לגבי לוח אם וזכרונות. שמתי עין על הלוח ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4 שנראה מאוד איכותי עם הרבה פיצ'רים רציתי לדעת מה דעתכם עליו? לגבי הזכרונות: חשבתי לקנות את הזכרונות האלו, (Ballistix Sport LT 16Go (2400 ולעשות להם אוברקלוקינג. מה אתם ממליצים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה מכונות וורטואליות, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-