עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים משחקים קלים וסרטים בתקציב של עד 2300 ש"ח מכיוון שאיני מבין בזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב טוב אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני צריך מחשב חדש למשרד של אבא שלי... המחשב לא צריך להיות משהו מטורף... כולה מחשב לעבודה עם מסמכים, אינטרנט ותוכנות לניהול חשבונות ממש לא משהו מיוחד. אני לא צריך ציוד היקפי ומסך... כבר יש את אלה. אני ישמח אם תעזרו לי מהר אנשים (ותשתדלו לצמצם בעלויות) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. מספר הערות : *אני לא מהגיימרים הכבדים אבל מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים והכבדים ביותר ובצורה סבירה את המשחקים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות *בנוסף למשחקים ישמש המחשב גם לתוכנות גרפיקה) כגון פוטושופ (לא תוכנות תלת מימד תוכנות אופיס ולגלישה באינטרנט *המחשב לא ישמש כמעט לצפיה בסרטים *ציוד היקפי כולל מסך) 19 אינצ 'לא רחב (רמקולים מקלדת ועכבר *לא מתוכנן OC לא בשעת הקניה ולא בעתיד *מעדיף איכות על יופי ולכן בציוד כמו מסך או מארז לא להתייחס למראה החיצוני תודה מראש לכל המיעצים

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  4. לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  5. היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג במיוחד לפורטנייט ואני יעדיף שהוא יכלול את ה3070 ומעבד של ryzen

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עוזר לידידה שהתחילה ללמוד. =) היא מחפשת מחשב נייד, לא משנה של איזו חברה, למטרת לימודים (שימושים משרדיים אפשר לומר), גלישה, מולטימדיה, ועריכת תמונות עד 3000 ש"ח. הוא מעוניינת במסך 15.4 אם אפשר. אמרתי לה שככל הנראה יהיה קשה מאוד למצוא נייד עם 15.4 בטווח המחיר הנ"ל, והם גם כבדים ולא נוחים ללימודים - אבל זה חשוב לה, אז נראה מה המסקנות. צורב DVD הכרחי, Wi-Fi וBlueooth הכרחיים מבחינתה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roeezamir,

אהלן חבר'ה, קיבלת לפטופ מקולקל. הבעיה היא, שכשמדלקים אותו, המסך נהיה לבן ובאמצע יש קו שמן לאורך בצבע אפור אחרי כמה זמן זה משתנה כשהלבן מאפיר קצת. שאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני, רואים תמונה אבל יש עליה מלא פסים מרצדים בצבע צהוב כזה. זה שהביא לי את הלפטופ, טוען שהוא לא נפל לו או משהו בסגנון ושזה קרה פתאום. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? (מה שאומר שצריך להחליף לוח אם) או המסך עצמו או יש מצב שניהם? ובמידה וכן כמה אמור לעלות תיקון (מדובר בASUS F3Series Duo T7300) תודה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימלי? סדר גודל של 2000, עד 2500 אם יש יתרון משמעותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית OFFICE ואניטרנט, + סרטים ודברים כאלה, לא HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב ולא צריך כונן קשיח 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3-4, לא צריך להיות סופר רועש, אבל אין ממש חשיבות לשקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000שח לא רוצה לחרוג אבל אפשרי ב500שח , אם יש צורך הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מעוניין במסך 3K 1440p 144/165 Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא משנה העיקר שיהיה שקט ומואר יפה ושנוכל לראות מהב…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. היי אנשים, אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX ASUS A8N-SLI PREMIUM 939 eVGA 7800GTX 256MB 256BIT PCI-E CREATIVE AUDIGY 2 ZS CORSAIR DUAL 1024MB 675MHZ DDRII TWINX PRO TWIN2X1024-5400C4 Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata II WD1600JS Samsung 730B SyncMaster LCD TFT Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Enermax Noiestaker EG495AX-VE , 485Watt , Smart Fan, PFC Logitech® Media Keyboard Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE Altec Lansing ATP3 ויש לי מספר שאלות: 1. האם הספק מתאים או שצריך משהו יותר חזק (אני מתכוון אם אני אחליט להוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך)? 2. האם צריך קירור נוסף? ו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bjuo,

היי,אני צריך שתבנו לי מפרט ב6,000¤ , רצוי מאוד מKSP,חנות באיזור המרכז,המחשב אמור לכלול ציוד היקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים) ומסך 17 אינץ',רגיל,של LG או משהו יותר טוב. המחשב בעיקר מיועד למשחקים מאוד מאוד כבדים,לכן צריך כרטיס מסך חזק,ומעבד כפול ליבה,וזיכרון 1GB RAM. לפחות 160GB,בטכלונגיית SATA II המחשב לא מיועד לOC כלל. כמו- כן,-המחשב גם מיועד לנאמר להפעיל את האימיול,להוריד 10-20GB ביחד,למזער אותו,ולהיכנס למשחק,ושהוא לא יקרטע או משהו או אפילו לדוגמה דפדפן רץ ברקע,אימיול,מסנג'ר,איסיי,ומשחק שמשחקים בו,ושום דבר לא אמור לקרטע. אם אפשר,אז להכניס קירור ביגטייפון,אבל לא חובה,אם משהו אחר יספיק,אז סבבה,כי במילא אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. המארז אמור להיות סביר,מומלץ מאוד שיהיה עם חלון ש…

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by dangalg,

אז ככה יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי 1. הCORE I7 הוא לא יוצא גם לניידים? 2. האם הוא לא ישפיע על מחירי הניידים של הCORE 2 DUO ? 3. האם הולך לצאת טכנולוגיה חדשה בתחילת 2009 לניידים שאולי תוריד את המחירים הנוחכיים של הניידים? 4. האם שווה חכות לתחילת 2009 לקניית נייד? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח (חריגה גג עד 7000 עם עדיפות לא לחרוג בכלל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , גלישה באינטרנט , סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Crucial Ballistix 3600 CL16 - 8GBx2 Samsung 970 EVO Plus 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…

15. Started by daniel_99,

אני לפני רכישת מחשב בתצורה הבאה: מעבד amd athlon 64 במהירות 3000 ו socket 989 לוח אם Asus A8N5X שאלתי היא: מהו ההבדל בין socket 939 לבין socket 754? השימושים של המחשב הם בעיקר לצפייה בקבצי וידאו, משחקי מחשב וכדומה. האם עדיף לקחת מעבד זול יותר עם socket 754? עד כמה זה קריטי? ואם אפשר לקבל הלצה לגבי לוח אם מתאים. (אני בכל מקרה מתכנן לשים 1gb זיכרון, וכרטיס מסך של gygabyte 6600 256mb)

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. היי לכם. אני מחפש לפטופ ללימודים(סטודנטים) לי ולחברתי. על כן, הלפטופ צריך להיות קל מאוד ומתאים לנשיאה. הלפטופ מיועד ללימודים, גלישה, ועבודה רגילה. אין צורך במשחקים וכדומה. עברתי וחיפשתי לא מעט בפורום, וראיתי את המגמה הכללית. כמו כן בדקתי בnotebookreview ובעוד כמה אתרים על ביקורות לניידים. המידע לצערי די מועט, אך קיבלתי תמונה מעניינת. הנה התוצאות מהשיטוט שערכתי, אך אשמח להמלצות אחרות ודעות: 1. האופציה הטובה ביותר היא זו של הMSI PR200BT(קראתי את הת'רדים הארוכים בנושא) - כ5800 ש"ח לסנטה רוזה(7300, 965), 2 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 120-160 ג'יגה וכן הלאה. משקל 1.8KG. 2. אופציה נוספת היא מחשב של Gigabyte/Champion. גם אלה אינם מותגים. במקרה של gigabyte מדובר על ה251U - ניתן לקבל Na…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by shimi21,

שלום אני חדש פה חברים המליצו לי על הפורום ובאמת הרמה פה בתחום ממש גבוה אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט, מה שאני מחפש זה מחשב בתקציב 4000 למשחקים כבדים העיצוב לא חשוב לי אבל חשוב הקירור (אני לא עושה OC) אם אפשר לשלב פה עכבר מקלדת ומסך בתקציב 4500 ושזה יריץ משחקים כבדים אני מעדיף את האופצייה הזאת תודה רבה לעוזרים ודרך אגב כדי לקנות מאייבורי?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by Discreet,

מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 670 1 670 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E 390 1 390 זכרונות‏ DDR II 667Mhz Price Units Total 1GB Kingston 130 2 260 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1550 1 1550 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 380 1 380 צורבים‏ LiteOn Price Units Total DVD±RW LH-20A1P x20 Black 165 1 165 מארזים‏ Price Units Total MidiTower ATX 323 500W Max Black and Silver 145 1 145 מסכים‏ LG Price Units Total L1753TR 17'' LCD 2ms DVI 1040 1 1040 זה מה שהרכבתי הצעות לשיפור…

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  19. אני רוצה, כמובן כתלות במחיר ובזמינות , להחליף את המסך בלפטופ HP שבמפרט במסך FHD. האם אפשרות זאת קיימת? האם אני יכול לרכוש מסך FHD בגודל המתאים ופשוט להרכיבו במקום המסך הקיים? האם תהיה בעיית תאימות? בקיצור: האם זה אפשרי? אל תשאלו אותי למה לא קניתי FHD מלכתחילה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by emmanuel,

שבת שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: אשר מיועד בראש ובראשונה למשחקים "כבדים" תודה Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=872 Abit X38 - QuadGT X38 Chipset LGA775 ¤1135 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=799 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤441 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=28 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1555 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=865 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ¤380 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=921 Enermax Liberty 500W ¤578 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=418 ה…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בס"ד שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב, עכשיו חשוב לי שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P בפ"ת. עכשיו המחשב צריך לכלול מעבד 4 ליבות, כרטיס מסך 9800 של חברת Gigabyte עם קירור של zalman , זיכרון קשיח של 500G, זיכרון RAM של 2G , כונן +צורב DVD, ומארז מאוורר, ולוח אם איכותי מומלץ של חברת Gigabyte . בטווח מחירים של 3-4K, תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  22. אחרי 5 שנים, גם מחשב הגיימינג שלי התחיל לקרטע, והגיע הזמן להתחדש אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אולי אפילו קצר יותר בשביל הקריטריונים האחרים (בסעיף הבא). 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש. dark souls 2? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24" של 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. התוכנית הנוכחית שלי היא משהו שיחזיק לפחות שנה על הרזולוציות הגבוהות, ואולי גם יותר מכך. קשה לי למצוא את ה sweet-spot של "יחזי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Kitzony,

שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק עד 5 אלף בלי ציוד הקפי ומסך זאת אומרת רק מארז+צורב תודה...

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

אתם חושבים אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר ממה שבניתי פה? מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤766 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤121 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT ¤424 קרור למארז: ZALMAN 120mm : ZM-F3 ¤46 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2935 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il *הערה: המחשב יופעל על מסך 22'' תודה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי?5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא ידוע, יש לי מסך 22 אינצ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה ה…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים