עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zelig,

אני מחפש חוות דעת כללית על samsung (ואם אפשר גם מידע על הסדרות האיכותיות אם יש). בעיקר בנושאים: א) איכות היבואן והשירות ב) איכות הבניה / הרכבה ג) עלות או תמורה ביחס למחיר ד) האם יש סדרה עם מסך מט?

2. מה לדעתכם הלפטופ הכי משתלם מ- B&H למטרות אופיס , אינטרנט , סרטים ומעט תוכנות גרפיות? דגש על מסך, מקלדת וכו' טובים המתאימים לעבודה שוטפת. עד 1000$ כאשר לא חייבים לנצל את כל הסכום, מחשב ממש משתלם ב- 750$ גם יתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Omer7364,

שלום כולם אני קונה מחשב בעיקר ללימודים: מסמכים/מצגות, אינטרנט- שימוש שוטף, מסנג'ר וכו', תוכנות מתמטיקה כגון mathlab, הורדה והאזנה למוסיקה, הורדה וצפייה בסרטים/סדרות. משחקים- אולי פה ושם, בטח לא משהו רציני. אשמח לשמוע מה דעתכם על מחשב פנטיום D הבא, ובעיקר על השדרוגים ההצעה הבסיסית: מארז עם usb קדמי/אחורי לוח אם MSI מעבד אינטל פנטיום D ליבה כפולה PD925 3.0GHZ 4MB זיכרון DDR || 512MB 667MHZ כרטיס מסך PCI-Express נפרד מלוח האם: GEFORCE 7100 GS 128MB UPTO 512 MB דיסק קשיח80GB SATA || 7200 RPM 8MB צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 8 ערוצים (7.1) מסך "17 דק LG 1719S/SAMSUNG 740N LCD רמקולים, מקלדת ועכבר - סטנדרטיים 3 שנות אחריות למחשב ואחריות לכל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by GMTK,

שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הדרישות שלי מהמחשב הם: מחשב שקט מאוד וחזק שיעבוד לי עם התוכנות הכבדות של האולפן (אודיו ולפעמים וידאו) בנוסף אני לפעמים משחק משחקים כגון GTA IV , ASSASSIN CREED 1\2 וכו'... או שאולי מספיק I5 2500 ולקחת את הלוח אם הזה:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני בודק אפשרות לקנות נייד במקום שולחני. נייד של DELL דגם DELL Precision M6300 למשל. או מחשב חזק בדגם אחר עם מסך 2GB , 17 זיכרון, ודסק 200 GB במהירות 7200 . או אולי 2 דיסקים אחד ללינוקס. כמה זמן מחשב כזה יכול לחיות אם הוא יבצע פעילויות 24/7 הוא פשוט יהיה דלוק כל הזמן עם כמה תוכנות הפועלות בלי הפסקה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Gigiben,

אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר סביר שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה נמוכה ובינונית (גיימינג קל) אבל עדיין יוכל להריץ באטלפילד 3 למשל חלק (בהגדרות נמוכות) התקציב שלו נע בין 3000 ל3500 ואחרי חיפוש קצר עלינו על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22459&txt_search=&buy=&minprice=2973&maxprice=3692 לפי המפרט נראה שהוא אחלה מחשב. אני אשמח לתגובות,הערות והמלצות ובמקרה ומצאתם אז מחשב יותר טוב במחיר דומה. (בחרתי באסוס מנסיון אישי של לפטופ מאותה סדרה של אסוס x550)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר להגיע לאזור 3000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית להנהלת חשבונות, עבודה על ווינדוס XP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כל מה שקשור להנהלת חשבונות: חשבשבת, עצמאית וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: המחשב מיועד אך ורק לעבודות משרד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד הקפי. וכרטיס מסך אני מאמין שמובנה בלוחות החדשים טובים מספיק, נכון? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב חדש לצרכי צפייה בסרטים, עבודה משרדית (Office 2007, Explore) ואולי גם תכנות (Visual Studio 2008). ה CPU של המחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב מאז שהחלפתי מסך מ-CRT ישן לSamsung 2243- האקספלורר מעלה אותו ל100% כל הזמן. המחשב לא נועד למשחקים וכרטיס המסך הקודם שלי סיפק אותי מעל ומעבר - ATI Radeon 9200 שעלה 250 ש"ח ונמצא היום ברשימת הלגאסי של ATI :-) מה חשוב לי? 1. מחשב שקט כי הוא פתוח אצלי 24/7 2. זיכרון של 4 ג'יגה 3. הארד דיסק של טרה 4. ספק ומארז אמינים - המחשב הנוכחי שלי הורכב באתר לפני 5 שנים ועצם זה שהוא חי כבר 5 שנים ללא תקלות זה הצלחה :-) חשוב שהמפרט יהיה מאוזן. תודה רבה לכם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שוב שלום, מאוכזב קצת שלא קיבלתי תגובות להודעה שלי משבוע שעבר. ניתן לכם עוד צ'אנס.. :-) קונה מחשב לשימושים ביתיים: קצת Word ו- Powerpoint , הורדת סרטים ומוזיקה, קצת משחקים לרמת מתחילים. 1) מה דעתכם על המפרט הבא ? 2) האם הוא מתאים, או אולי חזק מדי לשימושים שלי ? 3) אודה לכם אם תוכלו להציע שינויים ברכיבים, עד תקציב של 2700 ש"ח. מעבד AMD AM2 dual core 3800 לוח-אם Gigabyte M51GM-S2G + כולל כרטיס מסך 6150 PCX + כרטיס קול + כרטיס רשת זכרון קינגסטון 512 מ"ב 667MHz DVD RW NEC HD SEAGATE 160GB SATA2 מארז DELIGHT 450W מאוורר 12 תודה, דוד

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מחשב דרוש בעיקר לצפיית יוטוב ואינטרנט , לא למשחקים. זה מה שבחרתי מKSP: ( רק בלי כרטיס מסך) https://ksp.co.il/?uin=16096&copy_comp=457.69159.1,458.72594.1,459..0,1279.58301.1,465.71814.1,&ami=191 מקט קטגוריה פריט כמות 64550 Processor Intel Intel Core i3 9100F 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 58545 CPU Cooler Arctic Alpine 12 CO CPU Cooler 1 70952 Motherboards for Intel Asus PRIME B365M-A LGA1151v2, Intel B365, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. היי אני עומד לרכוש מחשב ויש כמה פריטים לא סגורים. אני יודע שאני מאד רוצה את הפריטים הנ"ל: 1. המעבד הוא Q6600 Step G0 2. מארז של Antec Sonata 3 3.כריס מסך 8800 GTS 4.קירור מעבד 5. זכרונות 2GB 6. לוח אם מסדרת P35 עדיפות לאסוס 7. אפשרות חיבור עתידי לפלמה ברזולוציה HD לשם משחקים אין צורך בדיסק קשיח מקלדת או עכבר אני לא איש OC (אולי בעתיד הבין משהו) חשוב לי מאד שקט שקט שקט מהמחשב. * אגב, יש אפשרות לחרוג מהתקציב תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tzahi97531,

שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבד BTF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 FARCRY3 Call of Duty Black Ops 2 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' (37) 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Kopatch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 אם זה באמת קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון Dark souls 2 שהוא הכי חדש שמעניין אותי שאני יכול לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sunclub,

שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי למשחקים, נניח שיריץ GTA V על MEDIUM לפחות. אני מתכנן לקנות אותו מאילת, כנראה מ KSP אבל לא חייב דווקא שם. לאיזה טווח מחירים אני צריך לצפות? יש לכם דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות באופיס, סרטים, משחקים קלים, אינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.5 ק"ג לערך עדיף לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים- שעתיים וחצי זמן עבודה זה סבבה מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא מבין בזה אבל שיהיה את החיבור לטלוויזיות נראה לי זה hdmi * בלוטות? חשוב אבל זה לא מה שיקבע * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 לא צריך גם יותר מזה (אמרו לי שההבדל בין 5400 ל7200 סל"ד הוא משמעותי אז עדיף 7200) * צורב DVD? אכן כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אחריות של שנתיים ככה בארץ זה לטעמי בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מכיר חברות, יש לי נייד של טושיבה והוא סבבה אני …

19. קניתי אז לפני שנתיים בערך מחשב שהיה מאוד עוצמתי וסתם מעניין אותי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה היום. אז זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 לוח אם: Asus P6TD Deluxe זיכרונות: Corsair Dominator 3X2GB 1600Mhz כרטיס מסך: AMD HD 5870 1GB ספק כוח: Corsair TX750W מארז: Antec P183 כוננים קשיחים: WD Black Edition 640GB X2 (Raid 0) קירור למעבד: Noctua NH-D14

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום מחפש המלצה למחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב - בעיקר לימודים , אופיס וכו' , + צפייה בסרטים. * גודל המסך - 13 אינטש. * משקל רצוי - עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה הוא נושא חושב , עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן HDMI . * בלוטות - יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - אין העדפה מיוחדת. * צורב DVD - יש צורך. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני צריך מחשב נייד עם הארד דיסק שישלף בקלות כלומר שאני יוכל להוציא ולהרכיב אותו בקלות חיפשתי הרבה זמן דגם של מחשב כזה ולא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Azazel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Thief,GTA V,BF4,AC,Aion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 29' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הרגע (ממש הרגע, כן, השעה 4:31 בבוקר...), הזמנתי מנועה ספק (TT420 2fan APD) ומארז, ואני צריך איזה לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך נחמדים ללכת עם זה. בעקרון אני מחפש שילוש: מעבד, לוח וכרטיס מסך. חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה: Amd 64 3000+ Msi K8n Neo4 Platinum ו xfx 6600gt 128mb dvi, tv ddr3, pci-e. בנוסף חשבתי להזמין את ה a-data 512 mb ddr500. ולכל מי שעומד לשאול, אז כן, יש מצב לאוברקלוק בעתיד, הזכרונות הם 500 בכוונה. מה דעתכם? את הנ"ל חשבתי לקנות בKSP. המחיר - 3310. צריך תגובה מהירה, הרכישה בימים הקרובים. תודה, נדב.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by aba,

שלום מה דעתכם על המפרט שאני מתכנן לקנות? Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1312.00 ¤ Gigabyte FX7600GS PCI-e 512Mb Bulk Video Card 850.00 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ Thermaltake VB6000BWS SWING + Window + 430W Black Case 578.00 ¤ תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני סטודנט, אז השימוש העיקרי של המחשב הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וכו'. פעם הייתי משחק המון במחשב, היום כמעט ולא בגלל שאין לי זמן. פעם הייתי יודע די טוב מה הולך עם החומרה, הייתי מכיר כרטיסים, מעבדים וכו'. היום בעיקר בגלל הצבא הלימודים ועוד הרבה דברים אין לי מושג כל כך מה הולך עם החומרה ומה נחשב ליותר או פחות טוב. אני רוצה לבקש שני מפרטים: (עבור כל מפרט עניתי על סט השאלות בנפרד) תודה רבה. המפקט הראשון: מחשב לסטודנט שכולל את השימושים שכתבתי למעלה (אופיס, קצת תכנות SQL ותכנות אחר, אינטרנט, מוזיקה וכו'). במפרט הזה ניראה לי שתכניסו כרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך שלא מיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.