ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אחרי 6 שנים עם המחשב הישן שלי, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש(: אין לי מושג מה לקנות. אני צריכה את המחשב בשביל דברים הבאים:פוטושופ (עריכת תמונות) כמות גדולה של תמונות שיהיו על המחשב כל הזמן כמות גדולה של מוזיקהאייטיונס(!!) (המחשב הנוכחי שלי נתקע בכל פעם שאני רק מזכירה לו אייטיונס) ביטורנט אינטרנט כמובן לפעמים גם משחקים (לא בהגזמה. נגיד, GTA או פאר קריי וכאלה..) לא יודעת מה התקציב שלי, כי אני לא יודעת מה הטווח מחירים בכלל. אני לא צריכה מסך, מקלדת ועכבר.. יש הכל. רק מחשב. תודה, נועה. [חוץ ממפרט אשמח גם לעצות פרקטיות- איזה חנות וכו'..]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא משנה. כל עוד לא חורגים ממנו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - גיימינג בעיקר ותכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - CSGO, WHITCHER 3, MIRROR'S EDGE... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב שזה 1920 1080X אבל לא בטוח. נראה לי זה מה שיש לי עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המפרט ?? כדאי לשנות משהו ? Antec "Plus1080AMG" Full Tower ATX 430W Gray AMD Athlon 64 3000 Socket 939 WINCHESTER Tray ZALMAN CNPS7000-ALCU MSI K8N Neo4 Platinum nForce4Ultra Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Samsung 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3520A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Microsoft Multimedia HEB/ENG White&Gray-Bulk Box LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" / 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: CPU AMD Athlon II X4 630 Propus 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 671MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 62 °C Graphics DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) 33 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio Case Sonata III 500 Power Supply Enermax 500 80c dont remember the model (not near the computer) Cpu Cooling AMD stock Accesories optical mouse multimedia keyboard logitech 2.1 mentioned here. steel series v7 usb head…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה בפורום ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[*] הרכבת מפרט ב6300 ש״ח « בתאריך: אתמול בשעה 18:58:31 » 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתחיל ממש עוד מעט לימודי הנדסה, ואני צריך למצוא מחשב נייד שיריץ לי את התוכנות שצריך ללימודים בלי שיתקע מדובר על תוכנות כמו אוטוקאד וכאלה (אין לי מושג מה שאר התוכנות שאני צריך אבל אני מניח שאתם אולי יודעים) אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים.. נטו לימודים וסרטים. מצאתי את המחשב הזה, מה אתם אומרים? מתאים למה שאני צריך? http://ksp.co.il/?select=.271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16002&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=2270 * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח לא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. בינתיים אני התמקדתי על זה: Packard Bell EasyNote TM98-JO-303IL בבקשה תעזרו לי למצוא את המחשב המתאים לי ביותר וההכי טוב שיש במחיר הזה 4200 ש"ח מקסימום. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום, לכבוד יום הולדת ה-20 המהולל אני רוצה לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא בטוח עדיין מה יהיה התקציב, אני משער שבסביבות ה1000-2000 ש"ח, עכשיו אני צריך מחשב חדש - כולל CASE, כולל מאווררים, הכל, לא כולל מסך ואביזרים נלווים, רק הקופסא. עכשיו אני גיימר מושבע, המחשב שלי במשחקים כמו קרייסיס 2 פשוט נכבה אחרי כמה זמן במשחק, כנראה התחחמות יתר, אני צריך מחשב חזק שיריץ ויחזיק זמן קדימה. אני אשמח לשמוע עצות, אם 2,000 לא מספיק תגידו, אבל אני צריך משהו שאני יכול לסמוך עליו שיעבוד ויריץ כל מה שאני רוצה וצריך. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: Gigabyte Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED Corsair H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד Seasonic X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא Intel 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). כרטיס מסך:קיים GTX 260 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר עדיף היעוד הוא משחקים
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוב שלום. צמצמתי בסוף לפי הדרישות שלי את חמשת האופציות הבאות, אשמח אם תעזרו לי בבחירה - איזה מחשב בבחירה הראשונה שלכם, ואיזה כבחירה שניה? Dell Inspiron 3537 - Intel i5-4200 1.6Ghz - 6GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8670M 2GB - TouchScreen Dell Inspiron 3521 - Intel i7-3537 2.0Ghz - 4GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8730M 2GB - TouchScreen Asus S550CM - Intel i7-3517U 1.9Ghz - 4GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT635M 2GB - TouchScreen Asus S551LB - Intel i5-4200U 1.6Ghz - 8GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT740M 2GB - TouchScreen Samsung NP350V5C - Intel i5-3230M 2.6Ghz - 8GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8850M 2GB - TouchScreen מבחינת אחריות, לכל החמישה י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם: התקציב הוא 2500 ש"ח (באילת) מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים, פוטושופ ועריכת וידיאו (לא מקצועי) מעבד: עדיפות ל4 ליבות בשביל ביצועים גודל מסך: 15.6 סוג מסך: עדיפות למסך מט רזולוציית מסך: התקציב לא מאפשר כמובן שהייתי רוצה FHD משקל רצוי: פחות חשוב זמן סוללה: פחות חשוב יציאות: לא צריך משהו מיוחד סוג כונן וגודל מינמלי: לפחות 750GB כונן אופטי: לא חשוב אבל הייתי רוצה עם אפשרות לשדרוג עתידי לכונן SSD תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה מסוימת: רק שיהיה איכותי ולא מתפרק. חשוב חשוב: מקלדת מלאה ראיתי את זה ונראה שיש לו כוח עיבוד טוב. http://ksp.co.il/?uin=21619 אשמח לקבל חוות דעת על המחשב והאם ניתן למצוא משהו יותר …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש עזרה בבנית מחשב לעריכת וידאו + עריכת תמונות STILLS + אופיס + משחקים לא כבדים, רצ"ב שאלות שכבר עלו לי בראש + קוים כללים 1) מבוסס אינטל, איזה תדרי שעון (מעל 2.4) הכי טובים לקצב BUS ? 2) לוח ASUS, איזה מומלץ והאם זו בחירה טובה? 2.1) איזה לוח מכיל גם LAN גם קול, גם AGPX8 3) כרטיס מסך ? 4) צורב ? 5) 512 זכרון, איזה סוג ולמה? 6) מסך, המלצה ל-17 ול-19 תקציב כולל, בסביבות 5000+ תודה מראש, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב במחיר כמה שיותר נמוך ועם כמה שיותר אחריות ורצוי שיהיה בנוי כמה שיותר איכותי, קראתי עליו ואומרים שהוא טוב חוץ מהקטע שהמסך לא הכי קשיח אז ממליצים לקחת אותו בתיק קשיח בעיקרון, בגדול השימוש אמור להיות ביתי. האם כדאי להשקיע ב EX600 הנה זה המחשב שאני שוקל לרכוש PR600 http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 האם עדיף לקנות במקום מחשב נייד משומש של IBM למשל במקום, האם זמני הסוללה שלו יהיו יותר טובים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש טעם להוסיף כרטיס מסך GT620 למחשב עם מעבד כנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור כרטיס SAPPHIRE RADEON 5770 1GB כמה זה מחיר לגיטימי לבקש עליו (הכרטיס במצב טוב, לא בוצע עליו OC בכלל)?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים צהריים טובים אני רוצה לרכוש מחשב חדש, מחשב שמיועד בעיקר לצרכים הביתיים של אדם ממוצע. קצת משחקים, אינטרנט וכו'. יש לי מספרות שאלות: א. לוח אם - מהו הצ'יפסט הטוב ביותר שקיים כיום עבור מעבדי AMD 64 ו-Athlon XP? ב. מהן הטכנולוגיות (אני מתכוון צ'יפסט ו-GPU) המומלצות כיום עבור מחשבים שהיעוד שלהם הוא כפי שציינתי? אם זה אפשרי - לצרף קישורים למדריכים או השוואות באינרטנט, ופירוט לגבי כל שאלה כך שאני אוכל קצת להבין מה עומד מאחורי התשובה. בתודה מראש ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. הוא מתלבט בין שני מחשבים אחד עם i7 620 אחד עם i7 720 i7-720QM 4 cores / 8 threads 1.60 GHz, up to 2.80 with turbo boost 6 MB 45 nm i7-620M 2 cores/ 4 threads 2.66 GHz up to 3.33 with turbo boost 4 MB 32 nm איזה מעבד יותר מומלץ? מה ההבדל בינהם? איזה מחשב הייתם בוחרים? השימוש המרכזי של המחשב - גיימינג. מפרט של הראשון: 5100 שח HP Pavilion DV6-3130EJ Intel® Core™ i7-720QM Processor, 1.6 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB Memory 4GB DDR3 1066MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB HD 500 GB (7200Rpm) Display 15.6'' Diagonal High Definition HP Brightview LED Display (1366 x 768) GPU ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1 GB dedicated video memor…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: Take 2, בהתאם לחוקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) [...] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי תפקידים. ספציפית, מה שלנגד עיניי זה Dragon Age 3 ו-Witcher 3. הסיבה שאני שוקל לקנות כרגע זה כיוון שאני גם רוצה לשחק במשחקים \עד\ שהם יצאו, ולא להתחיל לשחק רק לקראת סוף 2014. גם משחקי אסטרגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך. חלק מהמפרט שיבנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ בעלות של 3500-4000 כשיש כמה הגבלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר להגיע עד ל4000 העדפה לפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אילוסטרייטור פוטושופ וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אילוסטרייטור פוטושופ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, בתקווה שיש לכם קצת זמן פנוי להמליץ (ולפרט!), כדי שאוכל לעשות הזמנה כבר מחר תקציב: ₪5000-6500/1500-2000$ ניתן לחרוג מעט עבור שיפור חומרה משמעותי. *אופציה קוסמת - משלוח חינם מאמזון* שימושים עיקריים: •טקסטים (המון כתיבה וקריאה מול המסך) •הוראה מרחוק •מולטיטסקינג של מסמכים ותוכנות •אינטרנט •צפייה בתכנים •קצת עריכת צילומים •קצת עריכת וידאו משחקים: לא. תוכנות עיקריות: Office - Word, Excel, PPT Scrivener Adobe - Acrobat, Photoshop, Premiere Abbyy Zoom Browsers & Players מועד הרכישה: מיידי דחוף. חברה מועדפת: חשבתי על ZenBook או ThinkPad …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-