ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של GigaByte דגם W566U-DC15M ,חיברתי לחשמל והדלקתי בכפתור POWER ושומעים הכל בסדר חוץ מזה שהמסך לא נדלק. בדקתי דברים אחרים אם הם מגיבים וזה היה בסדר, יכול להיות בגלל שלא חיברתי עם בטריה אלא ישיר כבל לחשמל? (ככה המוכר אמר לי שעובדים בבית לחבר לחשמל ישיר בלי בטרייה כי זה מקטין את אורך החיים שלה). מה הבעיה ואיך פותרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי H81 עבור HTPC חדש - 1. Gigabyte GA-H81M-S2PH 2. Asus H81M-A אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרת מכירה ? מחשב - מדיה סנטר - HTPC (משמש כמחשב רגיל לכל דבר) מארז מתכתי מוקשח מאוד קטן (25 ס"מ על 18 ס"מ) מעבד I5-650 לוח אם Intel DH57JG זכרון 4GB דיסק קשיח 320GB תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.אחרי שעברתי כאן על מפרטים שונים,בניתי משהוא דומה.אבל אני זקוק ליעוץ ,אם צריך להוסיף או להוריד משהוא: עדיף לקבל הצעות מחנויות באיזור חיפה כמו GIBORNET,PANDA,NOACOMP,KSP כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E עלות 1244ש'ח לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL עלות 592ש'י מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 8BM LGA775 TRAY עלות 1188 ש'ח זכרון: OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT עלות 295ש'ח צורב: SAMSUNG DVDRW X20 SH-S203B DOUBLE LAYER SATA BLACK עלות 190ש'ח דיסק קשיח: W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER עלות 375ש'ח ¤ סה''כ 3874.00 מה שחסר לי,זה קירור שקט למעבד,מבק…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, ברצוני לרכוש מחשב חזק לצורכי גיימינג בעיקר.רצוי אחד שיחזיק הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים במשך שנים ללא צורך בשדרוג כזה או אחר. התקציב בהתאם-8000 ש"ח. אם ניתן ליצור מפרט ראוי במחיר מעט נמוך יותר- הצעה כזאת תתקבל בברכה. על המפרט להכיל מסך 22\23 אינץ איכותי [אני מניח שמסך עם פאנל E-IPS של דל יתאים], עדיפות למעבד של אינטל וכ.מסך של נוידיה, קירור טוב למעבד ולוח אם איכותי שאוברקלוקינג קליל יתקבל אצלו בברכה. [מתוכנן אולי אוברקלוקינג מתון למעבד בעתיד] אין צורך בציוד היקפי מלבד צורב. כמו כן, יש צורך בהרכבת המחשב+רכישת דיסק מקורי של וינדוס 7. מאחר שמדובר במחשב לגיימינג, הדגש פה הוא על כרטיס המסך. חשבתי על GTX465 בודד, כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט עבור מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה בסלון אצל ההורים שלי. השימוש העיקרי הוא צפייה ישירה, סרטי HD, ומשחקים פשוטים לנכדים, וקצת אופיס וכו'. ראיתי את ההצעה הזו בKSP. מה אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19244&select=.269..398 תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? קולנוע ביתי HD, גלישה באינטרנט ואופיס לשימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (מיועד לסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים בHD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES , COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על U2311 אז 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב נייד Dell latitude D505 (חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה אבל הוא לא טובים). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם... x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה או XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה. בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה צהריים טובים. אני עומד לרכוש את המחשב הבא והייתי שמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה: מעבד: Intel Core i7 3770 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 זכרונות: Kingston 4GB 1600 x2 כונן קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB Sata 3 6GB\S כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 7850 OC ספק: Antec NeoEco 620W מארז: Fractal Design Define R3 סה"כ: 4890 ש"ח כולל מע"מ. המחשב ישמש לגיימינג, עבודה משרדית, שימוש רב באופיס, גלישה באינטרנט, מולטיאסקינג, אולי בעתיד עריכת סאונד. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה (אחרי 5 שנים) אני מחליף את ה-Athlon XP 2500+ (המפרט בפרופיל) כבר הרבה מאד זמן אני לא בעניינים... :-X המפרט המבוקש הוא למחשב ALL AROUND + מדי פעם קצת משחקים FPS , PES ,FIFA פשוט (אבל אני לא צריך הגדרות מקסימום). מסך 22'' ייקנה בנפרד Dell 2209WA, רזולוציה מקסימלית 1680x1050. אין צורך בציוד הקפי. התקציב 3000 ש"ח מעוניין ב-4GB RAM, למרות שאני יודע שלא כולו ינוצל בגרסת 32Bit (אגב כמה קריטית מהירות הבאס 800/1333 וכו'?) לגבי כרטיס מסך - מחפש משהו בינוני סביבות 500-700 ש"ח. לא יודע למה אבל תמיד הלכתי עם Nvidia - איך GTS250/GTS240 ? או ש-ATI שולטים ללא עוררין בתחום? השקט של המחשב חשוב מאד, ובנוסף ייתכן OC קל. (איך זה עובד היום? ) מיקום חנות לא קריטי - אבל עדיפו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הערכת שווי המחשב. שם המחשב: Dell Latitude E4200 intel core 2 duo SU9600 1.6Ghz 5GB DDR3 128GB SSD samsung PM800 series 12.1Premium, UltraSharp WXGA (1280 x 800) LED Display DVD-RW external optical drive Windows 7 Ultimate 64 bit Office Pro 2010 ברשיון. סוללה 6 תאים. ע"פ בדיקת מעבדה לצורך הצעת מחיר להרחבת אחריות- מצבה מצויין ומפיקה מעל 80% ביצועים ביחס לחדשה. מחזיקה בפועל כ6 שעות עבודה. משקל: 1.3 ק"ג. מגיע עם מטען slim קומפקטי וקל משקל (שדרוג ביחס למטען סטנדרטי שנחשב לכבד וגדול). המחשב בן שנתיים. שמור מאוד, ללא שריטות כלל ועבד בעבודות אופיס וקצת גלישה בלבד. אין אחריות, אך ניתן להרחיבה לשנתיים נוספות בעלות של 700 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בתכני hd אורך סרטון מקסימלי 10 דקות. בעיקר premier pro רוצה להתחיל גם after aeffects וחושב גם על דה וינצ'י ריזולוב 16. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים. צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מענייני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה.. אז לא נראה לי שמתוכנן 7. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אך ניתן להוסיף 500 שקלים במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כרגע רק LoL אך עם אופציה למשחקים אחרים), תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי מארז CoolerMaster CM690 III ואני מעוניין להשתמש בו, במידה ויש סיבה להחליף למארז אחר אשמח לקבל הצעה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת את דעתכם על המפרט הבא: מעבד - intel pentium 4 505 2.66 Ghz 533 Mhz 1M 775 st לוח אם - intel vanguard 915GLVGL 800 Mhz זכרון ראשי - 256MB DDR 400Mhz דיסק קשיח - SAMSUNG 40GB 7200RPM כרטיס מסך - intel GMA900 Graphics subsystem o/b כרטיס קול - intel High Definition 6 Channel Audio o/b כונן תקליטורים - samsung 52X כונן דיסקטים - 3.5" 1.44 MB כרטיס רשת - intel 10\100 o/b מקלדת מיקרוסופט מולטימדיה עכבר אופטי רמקולים 180W + SUB אחריות שנה סה"כ - 2590 ש"ח אני בדרך כלל פשוט משחק וגולש (יש גם רשת ביתית) תגידו בבקשה מה אתם חושבים, תהיו אכזריים אם צריך למה אין לי מושג בעניין, ואם אפשר גם המלצות... תודה רבה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש בד מיקרופייבר בשביל לחסות את המקלדת של הנייד בזמן שאני סוגר את המסך איפה אפשר לקנות בד כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב נייד של דל לפני כמה ימים. באתר של דל, כשאני לוחץ על הורדה של דרייבר מסוים (לדוגמא של הצ'יפסט) הוא נותן לי 2 אפשרויות (available formats) במשקלים שונים לגמרי כשאני לוחץ על מידע נוסף על הדרייבר, רשום: 1. File Format:Hard-Drive 2. File Format:Update Package for Microsoft® Windows® מה ההבדל ובמה אני צריך לבחור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-