עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xdye,

אז ככה אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר כמחשב משרדי (אופיס, אינטרנט וסרטונים כמו ביוטיוב) אבללל הוא אמור לשמש גם כשרת ברשת של 3 מחשבים(הוא+2). בתכלס הדברים שאני צריך זה לוח אם, מעבד(חשבתי על אינטל-דו ליבתי), מארז+ספק כח..

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by orila,

שלום לכולם אני אשמח לשמוע מכם המלצות לחנות באזור המרכז בה ניתן לרכוש מחשב נייח (כנראה לגיימניג) כאשר הדגש הוא על איכות השירות ואמינות (אין לי בעיה לשלם 100-300 שקלים יותר), אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בבקשה שלי אם כן אז סליחה שיהיה אחלה יום

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום למומחים, קיבלתי הצעה למפרט מחשב על בסיס פנטיום וריציתי לדעת מה אתם חושבים עליו (על הרכיבים שפירטתי). זה מעט דחוף, כל תשובה מהירה תתקבל בברכה. המפרט: פנטיום 4 3 ג'יגה. לוח אם ASUS GD2X כ. מסך Asus PCX6600 EN6600/TD PCI-e 256Mb 128Bit Video Card מסך של VIEWSONIC 17 אני פשוט רואה שההמלצות באתר בעיקר לכוון הAMD, ואין לי שום כיוון לגבי INTEL. תודה מעיין

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by blueeye,

היום הייתי ב FOXPC.. ואחרי מחשבות רבות הזמנתי את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1413 הוא מגיע עם קירור למעבד של ZERO THERM.. וגם הוספתי לו עוד מאוורר אחד.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1364 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by רז יחזקאל,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000-4500 בלי מסך אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני רוצה שהוא ישאר לי להרבה זמן ולכן אני צריך מחשב טוב שלא ייהרס אחרי חודשיים והאם אתם יכולים לעשות לי מפרט של מחשב שאני יוכל לקנות. תודה רז יחזקאל

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  6. טוב אז ככה אחי אחרי ששכנתי אותו החליט ללכת על ניד במקום ניח המטרות מאוד בסיסיות אופיס\אינטרנט \קצת סירטי HD אבל לא דברים כבדים מזה ולא 200 אלף דברים שרצים כל הזמן התקציב שלו לזה הוא 2500 שקל כולל הכל ראיתי בארץ כבר מחשבים שיספיקו לו בתקציב הזה אבל המחשבה לקנות כבר מארצות הברית בחברות שנותנות אחריות בין לאומית אז קודם כל איזה חברות מאפשרות את זה בארץ ? מה בעניין המכס\מיסים יש את זה במחשבים נידים ? (משלוח לא צריך כי מישהו עושה את זה בשבילו ) ובכללי מה מומלץ לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by October,

מחשב עד 5500 שח! המחשב יועד לעבודה גראפית 2d/ photoshop/ flash וכדומה וגם למשחקים מדי פעם intel core i5-750 box -----------מעבד gigabyte GA-p55m-UD2-----------לוח אם 1000 GB Samsung sepoint 32 mb --------------- ארדיסק G skill DDR3 4Gb 2x2048 2000 Mhz CL 9-9-9-27 ----------- זכרונות Twintech Geforce GTX 275 896mb XT OC edition ------------------ כרטיס מסך Coolmaster CM 690 -------------- מארז Chieftech A-135 650W ------------ ספק Scythe ninja ------------ מאורר למעבד כולל צורב

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by electrokid,

הי, מחפש נטבוק, לשימוש משרדי באוטובוס. שימוש עיקרי: שליטה מרחוק על המחשב המשרדי (ע"י Team Viewer). צריך שיהיה לו WiFi (גלישה דרך הנייד Galaxy SII). מחשב יציב וזורם לצרכי אופיס ואינטרנט (קצת מוזיקה ואולי סרט מדי פעם לא HD כבד..) חשוב מקלדת טובה, מקשים שמגיבים טוב פד עכבר, גלילה נורמליים. XP (או מע' אחרת מומלצת שלא תגזול סתם משאבים). האם ישנה חשיבות ל-RAM בדרישות אלו...? עד 500 ש"ח אשמח להמלצות/הצעות לדגמים מהשנים האחרונות שקיבלו דירוגים טובים, סוללות חזקות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי שתי הצעות אני ישמח אם תוכלו להגיד לי איזה עדיף http://tms.co.il/preview/spec/qflh8b3d או http://tms.co.il/preview/spec/f1c56dy3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים וסרטים זה המפרט, אשמח לשמוע תגובות והערות לשינויים. מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 Box לוח אם - GIGABYTE GA-945P-S3 זכרון - (DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI (X2 דיסק קשיח - Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך - LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB מארז מחשב כולל ספק - HEC 6A19B-400 400W אם צריך להוסיף משהו אני אשמח לשמוע על כך. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  11. אז אחרי הרבה דיונים ושאלות הנה המפרט שבניתי לעצמי. עיקר מטרותיו של המחשב הן עיבוד גרפי (2D). גם משחקים פה ושם בשביל ההנאה. המפרט הורכב מSkypc (בדיוק השבת הם החליטו להעלות מחירים.... אוו..ףףף.!!!): לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 - ¤790.00 ¤790.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1,251.00 ¤1,251.00 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - ¤1,506.00 ¤1,506.00 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤841.00 ¤841.00 ספק כח Enermax Liberty 400W - ¤465.00 ¤465.00 מארז GigaByte 3D AURORA ATX - ¤694.00 * צבע שחור ¤694.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤418.00 ¤418.00 סך הכל : ¤5,965.00 + גוף קירור למעבד של SCYTHE NINJA PLUS מחיר 245 ש"ח ב…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Psy,

כן, מחשב זקן מאוד אבל גם ההארדיסק שלו סיים את התיקון שלו.. אני מחפש הארדיסק חדש או משומש קצת שתואם לסדרה הזאת של hp pavilion dv1000 , איזה עוד הארדיסקים יכולים להתאים לדגם הזה? אשמח לקישורים , גם בארץ ויותר עדיף מחו''ל, שם בטח זול הרבה יותר.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by IGAmiel,

הי חברים, אני צריך כמו בכותרת מפרט מחשב לגרפיקאי בין 5 ל- 10 אלף ש"ח. לבחור יש SSD ויש לו גם הארדיסקים אז לא צריך אותם בפנים. יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב ששימושיו העיקריים הם גלישה באינטרנט קצת תכנות ולפעמים קצת תוכנות תלת מימד. כמו כן חשוב לי כרטיס מסך בסיסי טוב שתומך ב DIRX10 (נגיד על מנת לתמוך ברזולציה גבוהה למסכי LCD 22 למשל) גם בהרצה של תוכנות תלת מימדיות כגון WORLDWIND , וגם במידה וארצה להריץ טוב וינדוס ויסטה. שהסתכלתי קצת במפרטים, אין מפרט לשימוש "כללי", מפרטים לשימושים משרדיים הם בעלי כרטיס מובנה (לא מספיק חזק לי, נדמה לי גם שלחלקם אין יציאת DVI) אולי אני צריך להסתכל על מחשבי "משחקים" זולים כגון זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ ? 2. האם כדי להתשמש בשני דיסקים קשיים על מנת לשפר את מהירות המחשב, והאם יש לזה משמעות בגיבוי (לחבר שלי היו שלושה דיסקים קשים שניים מהם נדפקו בא…

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים משחקים קלים וסרטים בתקציב של עד 2300 ש"ח מכיוון שאיני מבין בזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב טוב אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני צריך מחשב חדש למשרד של אבא שלי... המחשב לא צריך להיות משהו מטורף... כולה מחשב לעבודה עם מסמכים, אינטרנט ותוכנות לניהול חשבונות ממש לא משהו מיוחד. אני לא צריך ציוד היקפי ומסך... כבר יש את אלה. אני ישמח אם תעזרו לי מהר אנשים (ותשתדלו לצמצם בעלויות) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. מספר הערות : *אני לא מהגיימרים הכבדים אבל מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים והכבדים ביותר ובצורה סבירה את המשחקים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות *בנוסף למשחקים ישמש המחשב גם לתוכנות גרפיקה) כגון פוטושופ (לא תוכנות תלת מימד תוכנות אופיס ולגלישה באינטרנט *המחשב לא ישמש כמעט לצפיה בסרטים *ציוד היקפי כולל מסך) 19 אינצ 'לא רחב (רמקולים מקלדת ועכבר *לא מתוכנן OC לא בשעת הקניה ולא בעתיד *מעדיף איכות על יופי ולכן בציוד כמו מסך או מארז לא להתייחס למראה החיצוני תודה מראש לכל המיעצים

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  18. לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  19. היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג במיוחד לפורטנייט ואני יעדיף שהוא יכלול את ה3070 ומעבד של ryzen

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עוזר לידידה שהתחילה ללמוד. =) היא מחפשת מחשב נייד, לא משנה של איזו חברה, למטרת לימודים (שימושים משרדיים אפשר לומר), גלישה, מולטימדיה, ועריכת תמונות עד 3000 ש"ח. הוא מעוניינת במסך 15.4 אם אפשר. אמרתי לה שככל הנראה יהיה קשה מאוד למצוא נייד עם 15.4 בטווח המחיר הנ"ל, והם גם כבדים ולא נוחים ללימודים - אבל זה חשוב לה, אז נראה מה המסקנות. צורב DVD הכרחי, Wi-Fi וBlueooth הכרחיים מבחינתה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by roeezamir,

אהלן חבר'ה, קיבלת לפטופ מקולקל. הבעיה היא, שכשמדלקים אותו, המסך נהיה לבן ובאמצע יש קו שמן לאורך בצבע אפור אחרי כמה זמן זה משתנה כשהלבן מאפיר קצת. שאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני, רואים תמונה אבל יש עליה מלא פסים מרצדים בצבע צהוב כזה. זה שהביא לי את הלפטופ, טוען שהוא לא נפל לו או משהו בסגנון ושזה קרה פתאום. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? (מה שאומר שצריך להחליף לוח אם) או המסך עצמו או יש מצב שניהם? ובמידה וכן כמה אמור לעלות תיקון (מדובר בASUS F3Series Duo T7300) תודה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימלי? סדר גודל של 2000, עד 2500 אם יש יתרון משמעותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית OFFICE ואניטרנט, + סרטים ודברים כאלה, לא HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב ולא צריך כונן קשיח 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3-4, לא צריך להיות סופר רועש, אבל אין ממש חשיבות לשקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000שח לא רוצה לחרוג אבל אפשרי ב500שח , אם יש צורך הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מעוניין במסך 3K 1440p 144/165 Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא משנה העיקר שיהיה שקט ומואר יפה ושנוכל לראות מהב…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. היי אנשים, אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX ASUS A8N-SLI PREMIUM 939 eVGA 7800GTX 256MB 256BIT PCI-E CREATIVE AUDIGY 2 ZS CORSAIR DUAL 1024MB 675MHZ DDRII TWINX PRO TWIN2X1024-5400C4 Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata II WD1600JS Samsung 730B SyncMaster LCD TFT Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Enermax Noiestaker EG495AX-VE , 485Watt , Smart Fan, PFC Logitech® Media Keyboard Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE Altec Lansing ATP3 ויש לי מספר שאלות: 1. האם הספק מתאים או שצריך משהו יותר חזק (אני מתכוון אם אני אחליט להוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך)? 2. האם צריך קירור נוסף? ו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.