עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by someoneelse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא חובה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטים (HTPC) והורדות (Torrents). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). uTorrent ווידאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD לטלויזיה 47". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ניגון סרטים באיכות גבוהה. 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by balsinger,

http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+White/8753218.p?id=1218890193332&skuId=8753218 המטרות שלי בעיקרון הן פוקר אונליין,סרטים וזמן סוללה ללימודים.. הייתם ממליצים על זה?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  3. מבקש המלצה לנייד I7 בתקציב בסביבות ה 4000 ש"ח נדרש שני סלוטים לזיכרון ותמיכה של 16GB הבנתי שיש מחשבים ניידים עם מסך מגע, נשמע מדליק ... לא חובה ... תודה רבה למי שיוכל לעזור.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  4. היי, יש בידי כרגע i7 4770K ו Intel 520 SSD 240 GB ואני צריך להשלים את שאר חלקי המחשב. אני מבין שהקירור שהתאים לתושבת 1155 מתאים גם ל 1150.( תקנו אותי אם אני טועה) 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000-3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב מיוחד לתכנות, עריכה גרפית, גיימינג,VM's והרבה מולטי טסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19 אבל מתעתד לקנות 23 1920/1080-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - יחסית גבוהות 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק מכני. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by Motix,

תקציב: 4,000 מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בHD, משחקים כבדים (אבל לא אשתמש בזה הרבה, כלומר, לא חייב, אלא אם כן התקציב מספיק). *מעבד: i7 Q מעל 2 ג'יגה הרץ * גודל המסך? 15.6 *רזולוציית המסך? עדיפות 1920 1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? ממוצע, אך אם בתקציב אז כמה שיותר קל, כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, יציאת HDMI, * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB או 750GB (מהירות 7200) * כונן אופטי? אם ממש בעייתי אז אסתפק בחיצוני *אחריות: עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, טושיבה, ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צב…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. אהלן אני מחפש לרכוש מחשב נייד חזק, שיריץ בעיקר cubase. התקציב שלי הוא 5000 שקל. יש לי כרטיס קול חיצוני איכותי שמתחבר ב-USB ועוד כמה יציאות. חשוב שהוא יהיה נח, יחסית קל (עד 2.2 קילו), מסך בגדלים של בין 13 ל-15. כל השאר - פחות חשוב (אלא אם כן תגידו ואז נחליט) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  7. שלום חברים יקרים, אודה מאד לעזרתכם על המלצה למפרט לעבודה בקיובייס ומשחקים. ישנו מארז קומפיוקייס 6A19 (לא זוכר בדיוק אם זה הדגם) הארדיסק SSD M4120GB עוד HDD320 הספק שמגיע עם המארז הוא HEC300 לא יודע אם הוא יספיק צורב DVD LG קיים כל הציוד ההיקפי קיים אם אפשר בבקשה לקבל הצעה אחת בלי כרטיס מסך במסגרת התקציב, שבעתיד אשדרג לכרטיס מסך חדש ולקבל הצעה אחת כולל כרטיס מסך במסגרת התקציב. אם אפשר שיהיה FIREWIRE על הלוח האם זה יהיה נוח מאד! תודה מראש גיא!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. היי, אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ אקסטרימי (שלא לצורכי משחקים) מארה"ב בגדול התקציב הוא עד 1200$ למחשב חזק! לא הצלחתי למצוא חברה שמאפשרת לי גמישות גבוהה ברכיבים :roll: בגדול אלה הדרישות: -עדיפות למחשב 14", מוכן להתפשר עד 17" -מעבד פחות מחשק משחק פה, גם מעבד i5 מספק אותי -זכרון ראם של 16GB לפחות -דיסק קשיח היברידי 750G ו-16G SSD לפחות -כרטיס מסך של לפחות 1G ושל חברה נורמלית (שלא יצוצו לי פה אינטל אקסטרים חח) אשמח אם לא תיכנסו איתי לדיוני "מה אתה צריך מחשב כזה חזק אם אתה לא משחק..." זה מיותר :> היה לי מאד קשה למצוא חברה גמישה במפרטים כך שאוכל להרכיב מה שבא לי... בינתיים מצאתי רק אייליאן-וור בכיוון אבל המחיר חורג חח: יש לי אפשרות להוזיל את המפרט ב-50$ אם א…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by shahar31,

אהלן, אני מנסה לבנות לחבר מפרט בשביל HTPC, אשמח אם תעזרו, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by olmert,

שלום. יש לי Lenovo G580 ומסיבה כלשהיא הוא הפסיק לקרוא את הדיסק און קי שלי (לא רק). פתחתי את הדרייבר מנג'ר וראיתי שיש בעיה בדרייבר של הUSB 3.0 וכאשר אני מנסה לעדכן אותו אני מקבל BSOD. למישהוא יש רעיון מה אני צריך לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Dell Inspiron Core i5-3210U ''17.3 מערכת הפעלה: Windows 8 צבע: כסוף גודל תצוגה: ''17.3 HD Widescreen, 200-nit (1366x768) 720p רזולוציית תצוגה: 1366X768 כרטיס גרפי: INTEL GRAPHICS 4000 HD מצלמת אינטרנט: Native HD 1.0 MP webcam with digital microphone שמע פנימי: Stereo Speakers with Waves MaxxAudio® 3 processing מעבד: 3rd generation Intel® Core™ i5-3210U processor חריצי זכרון: 2 זכרון פנימי: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB Serial ATA 5400RPM מאפייני הרחבה: USB 3.0 -3 USB/eSATA - 1 Video VGA - 1 HDMI - v1.4 RJ-45 - 1 AUDIO - 1 מיקרופון - 1 חריצי הרחבה - 3-in-1 Media Card Reader suppo…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. היי חבר'ה קודם כל אחלה אתר ותודה מראש על העזרה! אני רוצה לרכוש בשבועיים הקרובים מחשב לגיימינג. אין לי צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה כלשהי - כל זה כבר יש לי מקורי. אני רוצה שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו BATTLEFILED 3,CRYSIS 3 ושאר הירקות. שיוכל להריץ בצורה טובה משחקים עתידיים כמו ASSASINS CREED 4, WATCH DOGS, BATTLEIELD 4 ומשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות. אם יוכל להיות בנוי בצורה שיהיה אפשר לשדרג בעוד כמה שנים אז מצוין. יש לי מסך FULL HD דיי גדול ורמקולים מצוינים. אין לי העדפה לחנות כלשהי, רק שתהיה אמינה ושתהיה לי אחריות על המוצרים. אני צריך שהחנות תרכיב את המחשב - לי אין מושג בדברים האלה. אין לי שום ידע במחשבים. סה"כ רוצה להנות ולא לקרוע את הכיס. תודה רבה רבה רבה!

13. Started by erezb84,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: asus ux32vd http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17274&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מטרות - בעיקר לצורכי סטודנט: תוכנות אופיס, לא תוכנות כבדות נוספות, אינטרנט, מסמכים, סרטים וכו'. כרגע החסרון היחיד שאני רואה בו הוא שאין לו כונן SSD (יש לו 24GB לצורכי cache) מה דעתכם? כדאי? יש עוד חסרונות? או שממליצים ללכת עליו? (תקציב - 4000-5000 ש"ח) המון תודה!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. Started by Borgore,

*צונזר לצניעות*

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by siq,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה גרפית שימוש ב solidworks & matlab * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי (טובה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה NUMPAD * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאו…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה (movie maker) אופיס, אינטרנט ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה של המסך הוא 1366X768 אבל מדי פעם יתחבר למסך טלוויזיה FULL HD לצפייה בסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  17. שלום, במשרד יש לי מחשב עם הארד דיסק, מארז, ספק ומאווררים סבירים. לוח האם מיושן: תומך רק DDR2 ורק עד 4 ג"ב. יש לי 2 ג"ב ולך תמצא בימינו עוד סטיק בטכנולוגיה מיושנת. מעבד AMD Athlon 64 3500+. עם או בלי קשר לכך, המחשב לא כ"כ סוחב לטעמי: יותר מ-30 טאבים פתוחים בכרום לא כדאי, ובכל מיני אתרים רינדור העמוד תוקע את הכל לכמה שניות טובות. לפתוח מסמך וורד לוקח יותר זמן מכפי שהייתי רוצה, אם כי אולי זה קשור להארד-דיסק? שאלה: האם בא בחשבון להחליף רק לוח אם + מעבד + זכרון למשהו מודרני ומהיר מספיק לעבודה משרדית ללא שהיות? אם כך, למה כדאי להחליף? לסיכום, מצורף להודעה מפרט המחשב הנוכחי שלי כפי שמפיקה תוכנת CPU-Z. כן, אני יודע ש-XP זה ישן... תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום אני מחפש עכבר למחשב נייד שלי שיהיה קטן במחיר סביר שיעשה את העבודה ולא ימות מכל נפילה קלה על הרצפה (כרגע יש לי לוג'יטק שעשה את העבודה אך אחרי כמה נפילות הוא מתחיל לזייף כנראה) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by idanmal,

היי חברים.. חבר ביקש שארכיב לו מחשב לסרטים ואינטרנט השאלה אם HTPC או מארז רגיל. ממה שהבנתי HTPC יצא יותר יקר לא? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  20. אחרי 5 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש: מה התקציב המקסימאלי? 5500 עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח מה שימושי המחשב? משחקי מחשב, תכני HD אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Crysis 3, Battlefield 3/4, AC3 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS מה דעתכם לגבי המפרט הבא? כללתי בתוכו מעבד Haswell מהדור החדש. אני אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש לכם הצעות נוספות למפרטים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 וחצי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיינקראפט, פיפא, סימולציות טיסה ועוד משחקים של ילד בגיל הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מספיק הגדרות בינוניות בשלב זה, אפילו בין נמ…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by RonC,

תכננתי בחודש הבא לקנות ultrabook, ליתר דיוק את ה Dell XPS 13 Ultra Book XP-RD33-5966: i5, 128 GB SSD דק, איכותי ובמחיר ממש טוב בעיני.. רק מה, בדיוק עכשיו יצא דור חדש של מעבדי אינטל (Haswell ) עם הרבה מאוד הייפ והתלהבות. זה מאריך בצורה משמעותית את זמן הסוללה ומהללים את היכולות הגרפיות שלו.. אפילו ראיתי את ה DELL XPS 11 החדש שיצא עם המעבד ואני חייב להודות שזה נשמע מרשים מאוד.. עד כמה באמת כדי לחכות למעבד הזה? מתי הוא יגיע לארץ? ומה עלול להיות תג המחיר שלו? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by AvlK,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12" - 15" עדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 (אם תיכנס בתקציב רזו' גבוהה יותר אז אני לא אכעס). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? יחובר עכבר רגיל ככה שלא כזה משנה, לא חייב numpad , אני לא יודע אם זה סטנדרט בניידים אבל מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג (במקרה הזה lower is better ) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין לי ניסיון עם ניידים , ככה שאיו לי מושג כמה זמן בפועל הם עובדים אבל אני מניח שלפי הדרישות הוא לא יהיה זללן (ברור שעדיף ארוך ככל האפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה אח…

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by Hillit Wahlberg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפייה ב-HD, הורדות. לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (יישב עם הממיר ויחובר לטלוויזיה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת Gigabyte שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של Corsair. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עלי…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים