עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין במחשב נייד שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

המפרט הוא למטרת OC, משחקים כבדים ושימוש ביתי. אין צורך בהארד דיסק (יש לי SDD וHDD) ובציוד היקפי. מה דעתכם? מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - BOX ₪1189 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z87-HD3 ₪639 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 4GBX4 - 16GB DDR3 1600 - לרוכשי מחשב חדש! ₪594 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX770 2GB GDDR5 - RETAIL ₪2017 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK w/ WINDOW ₪618 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III REVB - זמין במלאי ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5806 מפרט זה הורכב באתר: www.IQP…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי GTX 560 TI ומעבד I5 2320. אני מעוניין למכור ולהביא חדשים, כמה בערך אני יכול למכור? אין לי בעיה גם כל אחד בנפרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, אני עומד לשדרג את המחשב ואני מעוניין למכור את החלקים הישנים האלה (אם מישהו מעוניין לקנות משהו מהרשימה, בשמחה): מעבד core 2 duo e6750 http://ark.intel.com/products/30784/ לוח אם GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2629#ov זכרונות OCZ DDR2 2x2GB - CL5, עם פלטת קירור http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-vista-performance-platinum-edition.html מאוורר Thermaltake Big Typhoon http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835106061 כל החומרה עובדת פרפקט תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by lidorkalfa,

אהלן, ככה, קניתי את הלפטופ הזה (קישור), יותר נכון הזמנתי ואני אמור להגיע לסניף לקחת אותו ביום חמישי הקרוב.. Specifications: Key Specifications 3rd generation Intel® Core™ i7-3630QM processor Genuine Windows® 8 64 bit [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 70%, align: right][TABLE=width: 672] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: right]"15.6 1366x768 LED Display [/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB graphics[/TD] [/TR] [/TABLE] 8GB DDR3-12800, 1600Mhz 1TB HDD Integrated Bluetooth® & high-speed 802.11b/g/n Wi-Fi USB2.0, USB3.0 connectors & 6in1 card reader Integrated Blu-Ray drive Integrated 1.0M (720p HD) webcam Dolby® Ho…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by subidubi,

היי! יש לי מחשב נייד ASUS K53E שקניתי לפני כמה שנים עם מעבד I3 2310M 2.10GHZ ו 2 גיגה זיכרון אני משתמש בו בעיקר לגלישה לאינטרנט מוזיקה וסרטים(אני לא מפעיל בו משחקים) הבעיה היא לפעמים המחשב מקרטע שאני מפעיל קצת יותר משני טאבים בFIREFOX והאייטנוס פועל בקרע(יש לי ספרייה גדולה כמעט 40 גיגה בו) ושלא נדבר שחס וחלילה פועל סרטון יוטיוב או OFFICE אז המחשב בכלל מת. השאלה שלי האם כדי להגדיל את הזכרון במחשב והאם יהיה שיפור משמעותית ועובודה יותר חקלה?.. ואם כן איזה סוג זיכרון אני צריך? דרך אגב אני מריץ ווינדוס 8 64 ביט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. שלום לכולכם, עזרתכם,ברצוני לרכוש מחשב מסוג all in one של חברת acer עם מסך מגע מחירו 4000. המחשב ישמש אותי לצורכי גלישה,מוסיקה וידאו וכתיבת עבודות - לא למשחקים - אולם חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד מהיר (כי אני פשוט לא סובל איטיות ומעדיף לא לקנות אם המחשב לא עובד מהר מאוד בריבוי משימות) המעבד קיבל בבנצ'מרק ציון של 3826 - האם זהו ציון טוב ? האם המעבד טוב ומהיר ויפעיל את מערכת מהר מאוד תחת עומסים לאורך שנים ? במידה ולא האם יש מחשב אחר עליו אתם ממליצים (כמובן גם all in one עם מסך מגע ועד 4500 שקלים) ? Processor Manufacturer Intel Processor Type Core i5 Processor Model i5-3210M Processor Core Dual-core (2 Core) Processor Speed 2.50 GHz Memory Standard Memory 6 GB Maximum Memory 8 …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eyalil,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה באינטרנט ומשחקים, בתקציב עד 2700 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. שאלון - * מטרות המחשב? עבודה באינטרנט, תכנות, משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינצ', לא משנה אם מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עדיף שהמחשב יהיה קל (במידת האפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ל…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. היי, אני מחפש מחשב נייד להורים של חברה שלי (בני 50). המחשב בעיקר יהיה בבית כחלופה למחשב הנייח (הם לא מתכננים להוציא אותו מהבית, אבל כן רוצים שהוא יהיה נייד בתוך הבית), וכמובן שיחזיק לאורך כמה שנים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס), גלישה באינטרנט, מוסיקה וקצת סרטים. * גודל המסך? 15.4 לפחות. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, 500 ג'יגה מספיק. * כונן אופטי? כן, אבל לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כ…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Tal Gonen Halter,

אשמח אם תענו לי איזה כרטיס מסך יתן לי להריץ BF4 על ULTRA

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר אני חייל זה גם כך מעבר לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחקים עריכה גרפית ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe master collcton תדיר, Visual Studio 2012 מידי פעםן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis,bf3,call of duty... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Ari1,

אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך עושים את זה? באתר של לנבו כתוב ללחוץF11 כשהמחשב עולה ואז מופיע אופציה לשחזור , לי מופיע רק את המערכת הפעלה ובדיקת זכרון . לא קיבלתי עם המחשב דיסק DVD או כל דיסק...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Swed,

שבת שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  16. שלום. ברשותי יש את הכרטיס מסך ATI READON 6950 2GB אני רק רוצה להרכיב על הכרטיס מסך הזה מחשב אז אין צורך בכרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימלי? 17000שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 17000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר אפקט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אפטר ופרמייר לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך ל…

• 42 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. אני מנסה למצוא פתרון זול לבניית מחשב קומפקטי עד כמה שניתן למסעדה ( אשמח להצעות למחשבים מוכנים ) , במידה וארכיב את המחשב שיהיה תואם מערכות הפעלה אחרות מלבד WIN (צריך שכל התוכנות יהיו חוקיות !). שוב , המטרה העיקרית היא ניגון מוזיקה . תקציב 800+-ש"ח. כרגע ברשותי כונן חיצוני בגודל 1TB שדרכו אני מתכוון לנגן את קבצי המוזיקה . חשבתי על משהו כמו ה NUC סלרון ( http://ksp.co.il/?uin=19046) אך הוא מגיע בלי דיסק קשיח וזכרון שכבר ייקרו את המחשב מעבר לתקציב אשמח להצעות ורעיונות. נ.ב. לא מצאתי פורום כרטיסי קול או מוזיקה אז מקווה שפרסמתי במקום המתאים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by Swed,

קיבלתי הצעת מחיר על המחשב דל 3010 שכולל i5 core 4 ג׳יגה זכרון 500 ג׳יגה ארד דיסק כרטיס מסך וקול מובנים ואחריות ל3 שנים של דל .. הסכום שקיבלתי זה 2500 שקל רציתי לדעת אם המחיר הזה שווה ביחס לתמורה של המחשב או שאפשר להרכיב בסכום הזה מחשב יותר טוב כמו כן יש לציין שהמחשב מיועד לילדה בגיל העשרה שאין צורך במשחקים כאלה ואחרים תודה ושבת שלום ..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by taltola,

איזה מפרט הכי שווה משלושת המפרטים הבאים? איזה יכול להריץ משחקים כבדים בצורה הכי טובה? ואם גם אפשר לדעת כמה בערך כל מפרט שווה, גם יהיה טוב. תודה :-) 1)מעבד -Intel i7 920 לוח אם -Asus P6T זכרון Patriot 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס גרפי- Sapphire ATI Radeon HD4890 אחסון -Western Digital 500GB SATA II מאוורר -SpinQ CPU Cylinder ספק כוח- Enermax Modu 82+ מארז -Thermaltake Armor Plus מפרט 2) מעבד :I7 920*49 2.66@4.3 לוח אם : gigabyte X58A UD7 ספק כוח : THERMALTAKE 750W זיכרונות: OCZ gold 1333 12GB כרטיס מסך : 460GTX SLI 2GB מארז :590 COOLER MASTER +5 FAn קירור : noctua Dh-14 הרדיסק :SAMSONG 1T 7200RPM 32 MB F3 מסך: DELL 24 LED FHD רמקולים : Z5500 מפרט 3 מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מס…

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  22. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים 1080p * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 או יותר LED * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין לי מושג , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש רב תכליתי בתקציב 2500 ש''ח, ניתן לחרוג עד 200 ש''ח אם ההבדל בחומרה הוא משמעותי וכדאי . * מטרות המחשב? אינטרנט - פתיחת לשוניות מרובות במקביל בדפדפן האינטרנט , שימוש קליל בתוכנה Google Earth (חובבן) , ומידי פעם לשחק במשחק Counter-Strike: Global Offensive , אבל שוב עם צריך לבחור בין כרטיס מסך טוב יותר, לבין מעבד וזכרון טובים יותר , אז לחלוטין אני מעדיף שהתקציב ילך יותר על המעבד והזכרון, כי כרטיס מסך אפשר לשדרג בעתיד , מעבד זה יותר מורכב. * גודל המסך : כמובן הגודל הסטנדרט 15.6 אינץ' , ומסך מבריק . * רזולוציית המסך? ממש לא משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by insane95,

אהלן חברים, כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות, מציג פסים צבעוניים על המסך ואז קורס. אני צריך מפרט עד 3500 (בלי לחרוג, אולי ב-50-60 לא יותר..). המפרט צריך לכלול כרטיס מסך, מעבד, לוח אם וזיכרון. מחר בבוקר אלך לקנות את המפרט מ-ksp.co.il ככה זה די דחוף. חשוב שהפריטים צריכים להיות במלאי של סניף באר שבע. דגש על מפרט חזק למשחקים. תודה רבה לעוזרים! עריכה: חשבתי ללכת על הסדרה החדשה של המעבדים, האם זה מומלץ בתקציב הזה? ksp.co.il/?uin=19211

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  25. היי אני רוצה לקנות נייד חדש(עדיפות לDELL) ורוצה לחבר אליו שני מסכים. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים והרבה תוכנות בו-זמנית.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים