עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אנשים, נראה שהספק של המחשב הנוכחי נשרף מה שמהווה תירוץ למחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, גג 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2, SW:Old republic -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך NEC 20WGX2 שרץ על 1680…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by Moshe Alvoer,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Abyss3,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, כמובן שאני לא אומר להתפשר לגמרי ולהציע לי במקום מארז אקווריום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה מולטי-טאסקינג של דברים שונים, וגיימינג קל מאוד (אני לא משחק בכלל במחשב, אבל אולי ארצה איזה משחק קל פה ושם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע שום דבר מיוחד, אבל בעתיד סביר מאוד להניח שיצוץ משהו, אני לא מדבר על עריכה גראפית שתדרוש מחשב על, אבל בהחלט אפשרי איזור התכנות וכל היוצא בזאת. -אילו משחקים …

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  4. Started by matizami,

אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד. אני לא מבין גדול בזה ואת העיקר עושים חברי. אולי אוכל להעזר בכם ולא לשגע להם את השכל בבורות שלי. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22200&cf=zap אם המחשב לא משהו או שיש מחשב טוב יותר לצורכי אז: * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, ודברים שיגרתיים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? נמוך... אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל *מחיר- עד 3000 כמו כן האם יהיה שווה לי לקנות את המחשב בחול? או שזה לא קריטי וזה סתם יעשה בעיות.

6. אהלן, אז כפי שכתוב בכותרת ההתלבטות בין שני המחשבים הנ"ל.. השימושים במחשב הם כללים מאוד והכוונה שיחזיקו תקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט בשניהם כמעט תואם, למעט הכונן הSSD שמגיע עם ה S56CA, לפי הבנתי.. מבלי להתחשב במחיר, איזה מהנ"ל לדעתכם ממולץ יותר? תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות, אינטרנט, משחקים לילדים עד גיל 8-9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD סטנדרטי (19) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Ziv Friedman,

שרת מארז פיצה 1U בן שנתיים בערך מעבד: קיים אחד מרובע ליבות Intel Xeon E5540 ויש מקום פנוי למעבד נוסף אחסון: זוג דיסקים 300 ג'יגה במהירות 15000 (המקוריים) וזוג דיסקים 1 טרה במהירות 7200 חדשים חצי שנה בשימוש זכרון: 32 ג'יגה ספק כח נשלף מקורי של דל ומקום לספק נוסף

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  9. [TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: center]Quantity.[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: right]Total[/TD] [/TR] [TR=class: productListing-even] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data][TABLE] [TR] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data]Intel Core I5-4670K Processor Box [/TD] [TD=class: productListing-data] [/TD] [TD=class: productListing-data] [/…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by amir112,

שלום , אני מעונים לרכוש את המפרט הבא : ספק כח מודולארי Seasonic 750W Gold X-Series X-750 Retail קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GeForce GTX570 GV-N570OC-13I OC 1280MB GDDR5\אני מעביר אותו מהמחשב הישן , הוא בן חודשיים. Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel 1600mhz CL9-9-9-24 צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata כונן Samsung 840 Pro Series 2.5'' 256GB SSD SATA III מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 מאורר למארז - Antec …

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי כולם ותודה מראש על העזרה! אני לא מבין בכלל במחשבים ואני מחפש מחשב שיהיה חזק ורצוי גם שקט במינימום כסף. משחקים לדוגמא שאני רוצה שהוא יריץ(לא חייב במקסימום פרפורמנס אבל שיריץ חלק): CoD BO, The Elder Scrolls V: Skyrim, MMORPG למיניהם(לא הכבדים ביותר, משהו בסגנון Runes of Magic) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, גיימינג, ושימוש ביתי (סרטים וכו')א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase SX 3 שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by omfglol,

אני קונה לאח שלי החייל מחשב שיהיה לו בצבא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (WoW וכו'. שיריץ אותם אחלה), אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מבריק או מאט. חברים שלי המליצו לי על 17" כגודל מסך, אבל אני פתוח להצעות * רזולוציית המסך? FHD עדיף כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כלום * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מבין כל כך ביציאות אבל שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה או מסך מחשב.. כל היציאות הסטנדרטיות אפשר לומר..? * Bluetooth? אם זה תוספת משמעותית במחיר אז לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר... 1TB יהיה סבבה אבל אם זה יותר מידי אפשר להוריד. לגבי הסוג של הכונן הקשיח אין לי מושג.…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  13. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 כונני SSD: כונן Silicon Power V70 2.5 Inch 240GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake New Soprano Mid Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 7110 שקל עמוד מוצר קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו שמה על האתר הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?ProductID=210635&aff=Ret הוא מוכר את המחשב בהכי זול במצאתי וגם נותן 5 שנים אחריות .. מישהו ממליץ עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מפרט הראשון הוא מחשב עם ספק כוח מפלצתי, זכרונות סופר מהירים, ואפשרות OC רצינית. מפרט שני דומה, אבל זכרונות איטיים יותר, ספק כוח פחות חזק (אם ארצה בעתיד TITAN וכאלו אולי בעייתי?!), ופחות אפשרויות ל OC וכאלו קיצר תגידו דעתכם יש כ 1000 שקל הבדל בין המפרטים. השאלה האם שווה וכאלו ולגבי הספק כוח - מה הכי בטוח מבחינת future proof?! האם 660W יספיק? או שצריך 860W או שאפילו עדיף עוד 100 שקל ולקבל 1000W פלטיניום סופר איכותי וחזק שיחזיק כל מערך SLI ו OC וכאלו בלי בעיה? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 לוחות אם למעב…

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  16. שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בתל אביב. ברצוני לקנות מחשב נייח שישמש אותי ללימודים, למדיה סנטר ותחביבים ( עריכה גרפית, הלחנה וקומפוזיציה). - התקציב הוא 5k כולל כל הציוד ההיקפי. - אין טעם לנסות לחסוך, אלא אם כן אין טעם להשקיע סכום כזה למטרות המחשב. - השקט חשוב: 6 ומעלה. - דרושה מערכת הפעלה, אשמח להמלצות בנושא. - אין צורך ב oc. - מאוד חשוב לי אופק שדרוג, באופן כללי אני אוהב לשפר נקודתית את המחשב לפי הצרכים שמתגלים עם הזמן. חשבתי על המחשב הבא, מה דעתכם? http://www.pcdeal.co.il/product/308/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%A1%D7%A3-I5-3570K

17. Started by signed.incognito,

ברשותי מחשב LENOVO 3000 N100 בן כ5 שנים ואשמח לשמוע כמה אפשר לקבל עליו?

18. אני קונה מחשב היום/מחר בסביבות ה4000 ש"ח רצוי שיהיה כרטיס מסך הכי חזק שאני אוכל להשיג הסכום הזה תודה לעוזרים * מטרות המחשב? משחקים קלים עד קשים, צפיה בסרטים, ועבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא חשוב * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם…

• 15 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by khailsh,

שלום, חיפשתי מחשב לחמי, השימוש הוא גלישה באינטרנט וצפיה בסרטונים שם וקצת אופיס, צריך יציאת VGA כי למסך שלו אין כניסת HDMI, אני מחליף עבורו מחשב בן 6 עם 1GB, והחלטנו לחדש במקום לשדרג בשביל לא להסתכן בעייפות חומר. מצאתי את המחשב הזה בKSP, ואני אהיה באילת עוד מעט כך שאוכל לרכוש בלי מע"מ סביב ה700 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15880 האם יספיק לצרכים או שיחווה איטיות מסויימת יש יותר יקר שני אלה: http://ksp.co.il/?uin=15887 http://ksp.co.il/?uin=15931 איזה מומלץ. אני מעדיף מKSP כי אהיה באילת וזה יחסוך לי מע"מ.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי לפיתוח תוכנה. דרישות עיקריות זה מעבד חזק והרבה זכרון מהיר תקציב כרגע: 2500-3000 מיועד בעיקר לעבודה עם Visual Studio וכן להרצה במקביל של מכונה וירטואלית אחת או שתיים אין צורך ב: מערכת הפעלה, מקלדת\עכבר, כונן סידי, כרטיס רשת, מסך לא מתוכנן אובקלוקינג, לא מיועד לגיימינג דרגת רעש\שקט: 5 (עדיף שקט לא קריטי) זכרון: 16 ג"ב מעבד: עדיפות ל-i7 אפשרי גם i5 כרטיס מסך נפרד: אין צורך דיסק קשיח: מהיר אבל לא צריך להיות גדול (לא SSD בגלל בעיות תקציב ואמינות) לוח-אם: בעיקר אמין ספק-כח: אמין לאורך זמן ועמיד עד כמה שניתן לאבק נוספים: כמה שיותר יציאות USB תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. שלום לכולם, אחלה פורום כל הכבוד לכם! התקציב שלי הינו כאמור עד 2000 ש"ח מקסימום אבל אשמח למפרטים זולים יותר. עריכת וידאו ברזולוציה גבוה (HD ומעלה). מסך שיחובר הינו 20 אינץ. חוץ ממסך זקוק לציוד היקפי רגיל (לא איכותי מידי) כולל מערכת שמע (רמקולים). שקט לא חשוב (נגיד 3) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אין לי מושג מה זה אוברלוק. חנות באיזור המרכז זה מעולה. מחפש משהו שלא אצטרך לשדרג בשנתים שלושה הקרובות (כלומר שיענה על הדרישות בעתיד הקרוב). תודה מראש (+ התחייבות להכרת תודה אינסופית בהמשך) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהשלמת מפרט עבור מחשב לשימושים ביתיים בעיקר (צריכת מדיה\אופיס\web וכו') וכן עבור תכנות\הנדסה (קומפילציה\ide/matlab/vmware/ida) וכו' (אבל לא לגיימינג). המחשב מיועד לבית\לימודים ולא לעבודה, אך ייתכן ובעתיד ישמש לעבודה. הבקשה היא עבור מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. הרכיבים שחשבתי עליהם הם: 1. מעבד intel core i7 כלשהו (או מתחרה שקול) 2. 8-16 GIga Ram 3. כונן ssd 4. כונן קשיח של terabyte 1-2 5. כונן dvd/cd rw אין צורך במע"ה או תוכנות. אין צורך בכרטיס גראפי (במידה והכרטיס ה-on-board סוחב 1080p וכו'). רזולוציית המסך היא 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי. אני אשמח שהמחשב יהיה שקט עד כמה שניתן (לא קריטי, אבל אני די שונא רעש, בין אחת לעשר - 8) לא מתוכנן overclo…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה יום יומית ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, assassin's creed 3, dishonored וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. היי יש לי לוח אם Gigabyte X58a-ud3r בעמוד המפרט של הלוח באתר החברה לא מצויינת תמיכה בזיכרון במהירות 1600, אבל כן מצויינת תמיכה במהירות 1333. יחד עם זאת מצויינת תמיכה במהירות 2200. איך זה הגיוני? אני רוצה לקנות את הזיכרון Crucial Ballistix Sport 4GB Single DDR3 1600 .. שעובד במהירות 1600. הוא יעבוד ב-1600 עם הלוח אם שברשותי?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by tomadar,

שלום רב, בעבודה שלי החליטו לפנק אותי ולרכוש עבורי מחשב נייד לצורכי עבודה. אני אמורה להגיש להם שלוש הצעות שמתוכן הם יבחרו איזה מחשב לרכוש עבורי. אינני מבינה דבר במחשבים ולכן זקוקה לעזרתכם. המחשב ישמש לצרכים משרדיים בלבד (גלישה ואופיס), אך מכיוון שאני נמצאת הרבה בנסיעות עליו להיות גם קל עם סוללה חזקה וכמובן אמין מאד. גודל מסך בסביבות ה- 12 אינץ'. אין לי צרכים נוספים כמו מסך מגע או יציאות מיוחדות. אשמח לכל הצעה וטיפ. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים