עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YARONGT,

שלום חברים אני רוצה לבנות מחשב באיזור ה9 או 10 אלף שקל אז ככה המחשב מיועד לצרכי הפקת מוזיקה ברמה גבוהה מאד למחשב צריך להיות מקסימום ביצועים ושקט לא צריך שום כרטיס מסך שישפר גרפיקה ההתמקדות היא רק בכמה שיותר ביצועים ושקט אוקי אז אני צריך את עזרתם פה אני לא כל כך מבין בחומרה החדשה שיצאה צריך רק מחשב בלי ציוד חיצוני כלשהו כמו מסך מקלדת וכו... אוקי תודה על העזרה שלכם! אני מחכה

2. היי, מתלבט אם כדאי להשקיע במחשב מחנות עם אחריות או ללכת על מחשב מבוסס Q6600 ישן, משומש וזול. נניח שהעלות היא מחצית, האם ההפרש בביצועים בלבד מצדיק את הפער? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ועוד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? היעד הוא מינימליזם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה > 2D 3D לפרינט ורינדור בתוכנות cs6 photoshop>בינוני-כבד illustrator>בינוני indesign>בינוני autocad>כבד revit>כבד rhino>קל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. שלום רב. אני יודע שבפלפטופים "רגילים" יש כונן SSD מגודל סטנדרטי (9.5 מילימטר, נכון). לעומת זאת, ישנם לפטופים שבהם הכונן אף דק יותר (7 מילימטר). אז איך יודעים? איך אדע אם הנייד שלי (שהינו דק, אבל איננו אולטראבוק) דורש 9.5 או 7? תודה!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by BullHorn,

AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK COOLERMASTER ELITE 335 ANTEC EARTHWATTS 380W ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO ARCTIC COOLING 120mm SAMSUNG F1 1TB SATA2 נקנה לפני שנתיים בסביבות ה 2500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\עיבוד הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, BattleField 3 ודומיהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

7. ניתן למחוק.

8. Started by DUDEnamE,

* מטרות המחשב? צורך משרדי וצפיית סרטי HD 1080 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15 אינ'ץ לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה כלכך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה אפשר לחבר שני מסכים * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג ש…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by BullHorn,

שלום לכולם, אני כרגע בחו"ל וקניתי את כל הרכיבים פרט למארז. הקנייה כוללת 770 GTX (אורך 280מ"מ) ומאוורר COOLERMASTER HYPER 212 (גובה 159מ"מ). המחשב יכיל בתוכו 2-4 כוננים קשיחים ו SSD אחד. כרגע שמתי עין על ה Thermaltake Chaser A41, המחיר סביר והאפשרויות מספקות. למרות שנים של נסיון, מעולם לא הרכבתי לוח אם או מעבד ולא התעסקתי בסידור הכבלים במארז - המארז הזה אמור להקל על המלאכה? העדפה לקנייה בחנות באזור אשקלון/אשדוד.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  10. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1218994543165*mp1306016801*mp1306021133&unProductString=mp1306017501*1218814319656*1218810614735*mp1305960679*1218814311162*mp1304659994*1218861570920*1218814076666*1218814318328*mp1306017198*1218994548111*mp1305960723&catId=&usc=abcat0500000 בעיקרון הפעולות העיקריות שלי הם הרצה של מערכות וירוטאליות במקביל משחקים ועבודה יויומית לכן כמה דברים חשוב לי שיהיה: core i7 בשאיפה לגרסא 4 16GB RAM כרטיס מסך מהסדרה הבינונית כונן SSD(חשוב שיהיה,אך אם לא חשוב שבעתיד יהיה תושבת בעתיד אליו) אבא שלי נמצא כרגע בארה"ב ורציתי לדעת אם יש עוד …

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by elyaz,

שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אשמח לחוות-דעת, הערות וכד'.. תודה! http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-n3521-2375m-3yr.htm http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3299

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by asi1989,

מתחיל ללמוד באוקטובר ניהול מערכות מידע. המחשב אמור להיות למטרת לימודים, סרטים ושימושים כלליים. לפי מה שאני מבין מחברים שכבר לומדים, אין טעם לקחת את המחשב למכללה. מחשב נייד אני צריך לקנות בכל מקרה ועל כן אני מתלבט בגודל שאבחר, אני מתלבט בין 14 אינץ' ל15. על 13 אינץ' אין מה לדבר כי זה ממש קטן בשבילי. מניסיון שלכם, האם יש סיבה לקחת את המחשב למכללה? איזה גודל אתם ממליצים לי לקחת?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. שלום חברים קניתי מחשב נייד לנובו G580 עם מעבד I5 הוא מגיע עם DOS התקני וינדוס 7, אחרי שהוא לא לעלות פעם ראשונה למסך הבית, הוא עושה הפעלה מחדש, ואחרי זה כשהוא בא לעלות שוב הוא מגיע למסך של הטעינה ועושה הפעלה מחדש בלופ בלי הפסקה... מה יכולה להיות הבעיה? בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by taltola,

שלום לכולם, כמה המפרט הזה שווה? (ללא מסך או כל ציוד היקפי, רק המארז) מארז antec p183 מעבד i5 760 זיכרון 4ג'יגה G.Skill סדרת Ripjaws עם צלעות קירור 1600MHz כ. מסך g-force 9600gt לוח אם asus p7 ספק כח SeaSonic-620W Modular 80+ Bronze

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. המחשב הולך להחליף מחשב D2C מיושן שכבר לא עובד הכי טוב בלשון המעטה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100-200 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סרטים ובעיקר autocad map 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. אם יכנס בתקציב, אז רמקולים באיזור עד ה-100-150 ש"ח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז, אבל כן צריך ספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, כמובן עדיף שקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by eliorcc,

אני רוצה מחשב שיהיה טוב גם בביצועים כאילו שיריץ הכל חלק ועובד מהר וגם לגיימינג כמו planetside 2 bf3 באיכות הכי גבוהה. מי מבין השניים האלה עונה יותר טוב על הדרישות שלי? ובבקשה לא להמליץ לי על מפרטי מחשב אחרים כי אני לא משנה כלום.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by drornohi,

שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע ולעבוד נורא נורא לאט. (LG R590) פעם אחרונה שזה קרה היתה לפני שנה בערך והלך לי הכונןו הקשיח. הילתה לי אחריות אז לא עלה לי התיקון. לדעתי, האחריות היתה צריכה להתחדש לי ברגע החלפת הכונן, אך לא ראיתי שום אזכור לכך. מישהו יודע אם אני צודק? בכל מקרה, למקרה שארצה להזמין כונן מebay, מישהו יודע מה לרשום בחיפוש? איך אני יודע שהכונן מתאים למחשב שלי? צירפתי תמונה של הכונן שקיים אצלי עכשיו. ------------------------- עוד דבר, האם אני חייב שיהיו לו אותם נתונים (כלומר 5400RPM ו 500GB) או שאני יכול להתפרע?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן אנשים, נראה שהספק של המחשב הנוכחי נשרף מה שמהווה תירוץ למחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, גג 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2, SW:Old republic -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך NEC 20WGX2 שרץ על 1680…

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by Moshe Alvoer,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Abyss3,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, כמובן שאני לא אומר להתפשר לגמרי ולהציע לי במקום מארז אקווריום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה מולטי-טאסקינג של דברים שונים, וגיימינג קל מאוד (אני לא משחק בכלל במחשב, אבל אולי ארצה איזה משחק קל פה ושם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע שום דבר מיוחד, אבל בעתיד סביר מאוד להניח שיצוץ משהו, אני לא מדבר על עריכה גראפית שתדרוש מחשב על, אבל בהחלט אפשרי איזור התכנות וכל היוצא בזאת. -אילו משחקים …

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by matizami,

אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד. אני לא מבין גדול בזה ואת העיקר עושים חברי. אולי אוכל להעזר בכם ולא לשגע להם את השכל בבורות שלי. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22200&cf=zap אם המחשב לא משהו או שיש מחשב טוב יותר לצורכי אז: * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, ודברים שיגרתיים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? נמוך... אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל *מחיר- עד 3000 כמו כן האם יהיה שווה לי לקנות את המחשב בחול? או שזה לא קריטי וזה סתם יעשה בעיות.

24. אהלן, אז כפי שכתוב בכותרת ההתלבטות בין שני המחשבים הנ"ל.. השימושים במחשב הם כללים מאוד והכוונה שיחזיקו תקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט בשניהם כמעט תואם, למעט הכונן הSSD שמגיע עם ה S56CA, לפי הבנתי.. מבלי להתחשב במחיר, איזה מהנ"ל לדעתכם ממולץ יותר? תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות, אינטרנט, משחקים לילדים עד גיל 8-9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD סטנדרטי (19) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.