עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב : משחקי BF4 (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) +עריכת/צפייה סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן : מסך + עכבר + ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Shayke007,

התקציב של המחשב הוא 10,000 שקלים אם המסך . רמקולים 2.1 שיהיו איכותיים ויתנו ביצועים טובים המטרות שלי מהמחשב הם משחקים בעיקר כ 80% ו20% האחרים לשירים. אני יקנה את המחשב מ TMS,ככה שאם אפשר לתת לי מפרט מוכן מהם + OC נ.ב אני מעוניין שיהיו מערכות קירור כמה שיותר שיהיו שקטים ושגם הספק יהיה שקט תודה....

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by z800,

שלום,במבצעי הבלאק פריידיי בבאג מפרסמים אסוס x455la שאני מתקשה למצוא ביקורות עליו. חשוב לי בעיקר לגלות את זמן העבודה, אני חושש כי הסוללה מגוכחת (2c/37whr). מתנצל לא מצליח להכניס לינק, מדובר במחשב בפינה השמאלית למטה. מנהלים שאלון דרך טאפטוק זו אכזריות, אני שואל לגבי מחשב ספציפי ומקווה שתחשבו. מבטיח למלא אחד אם אחפש מחשב אחר.

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. הרכבתי את המפרט הזה, אשמח לקבל חוות דעת עליו. דגשים שחשובים לי: 1. מעבד INTEL 2. לא מתוכנן OC 3. מחשב שמתוכנן למשחקים 4. אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו') מעבד: Core 2 Duo E4300, 800mhz, s775, 2m לוח אם ASUS: P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרון DDRII 800 1GB Kingston Value כרטיס מסך ASUS 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP דיסק קשיחWD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD+-RW GSA-H12L x18 Lightscribe Black מארזMidiTower ATX 323 500W MAX black and silver ספק כוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 500W (12cm FAN) (24PIN) ב 3835 שח שאלות: 1. מה דעתכם על המעבד? האם הוא בסדר? אפשר לשפר לדגם אחר? 2. מה דעתם על הלוח אם? יש המלצות למשהו אחר? 3. בזכרון, מה הכוונה V…

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  5. קראתי קצת על הדגם הזה והתרשמתי שאפשר להריץ איתו סרטים גם ב-1080p הם רושמים שזה מתאפשר כאשר הקובץ נמצא על המחשב - האם הכוונה שהוא חייב להיות על ה- H.D של המחשב או שניתן לחבר דיסק חיצוני ב-USB? :s05: הכוונה כאמור היא להשתמש בו כמחשב שמחובר למסך 42FHD ב- HDMI. לחילופין, מישהו מכיר אופציה אחרת במחיר נמוך (~1400 ש"ח) שכזה+שקט+צריכת חשמל אפסית שכוללת גם אינטרנט מלא?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי כולם מי שיכול לזרוק מילה, אשמח , כי בתחום הנישאים אני מעט חלש וכרגע מחפש נישא עם סנטרינו... בחיפושים ברשת מצאתי את הcompaq nx7000 ואת הx1000 הכוללים דגמים עם שלושת מעבדי הסנטרינו (1.4 , 1.5 , 1.6 ) , מעניין אותי דווקא הסנטרינו בגלל יכולות התקשורת החזקות וכמובן הסוללה שמספיקה לחמש וחצי שעות... העניין הוא שבארץ מצאתי רק את הnx7000 במחיר של 9400 ש"ח ובחנות שאני בכלל לא מכיר... האם מישהו מכיר דגמים מומלצים אחרים המכילים סנטרינו וניתן להשיגם בארץ ? ואם מישהו כאן קנה אחד כזה (שיתחדש ) ויספר לי בכמה ואיפה (אם זה מותר כאן ). תודה מראש למי שיכול לעזור יום טוב. זיו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OMRi1712,

אני מעוניין להחליף או לשדרג את המחשב שיש לי כרגע ואני צריך את עזרתכם חברים יש לי מחשב מזדקן והייתי רוצה שתייעצו לי בקשר לכמה חלקים שכבר קיימים אצלי יש לי הארד דיסק 2TB וSSD אחד ככה שהפינה הזו די סגורה קירור למעבד יש לי Scythe Katana 3 - אתם יודעים אם הוא מתאים ללוחות האם החדשים של היום? הוא נקנה לפני 4 שנים ~ המארז שיש לי הוא Elite 371 של CoolerMaster - האם יש צורך להחליף אותו או שהוא יתאים לי גם? והדבר האחרון שאני רוצה לשאול לגביו הוא ספק הכוח - 600W +Hec Win. הוא חזק מספיק? אם כל אלה מתאימים לי מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם עם תושבת מתאימה למעבד חדש, מעבד מן הסתם, כרטיס מסך וזכרונות. התקציב הוא 3 אלף ש"ח והוא ישמש בעיקר לגיימינג/ש…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ShaySolomon,

שלום, אני מעוניין במחשב הבא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6385&CatCode=1 עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי אילו חלקים כדאי להחליף/לשדרג. אני רוצה מחשב טוב, שיריץ משחקים כמו שצריך ושלא יתפרק לי אחרי שנה. תקציב: 3000 ₪ - אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום עריכה: . מה התקציב המקסימלי? 3000 ₪, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה (500 ₪ מקסימום). 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 על 900, 21 אינצ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים לא הכי כבדים. * לאילו הגדרות גר…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by arch12,

היי, אני אדריכלית שמשתמשת בעיקר בתוכנות - אוטוקד, רוויט, סקצ'אפ וי ריי, ועוד... קיבלתי הצעה למפרט למחשב בסכום של 5,000 ש"ח, אשמח לחוות דעתכם (מה מומלץ לשנות, או שאפשר להשאיר את המפרט כמו שהוא), אדגיש שאין לי צורך במסך/רמקולים/מלדת וכו': תאור מעבד INTEL I7 10700 מאוור מעבד ANTEC A40 PRO זיכרון 16 גיגה DDR4 KINGSTON 2666 לוחם אם GIGABYTE z490 ud דיסק קשיח 500 MZ-V7E500BW (970 EVO) M.2 מארז GX202 BLUE…

10. Started by zniibidl,

השימוש הוא להכל. סרטים משחקים ועבודה שוטפת. התקציב יכול להגיע עד 5500 ולא יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחשב שעכשיו אני מסתכל עליו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893535 הוא נמצא על טווח המחיר שאני מחפש ונראה טוב על הנייר. המחשב ישומש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים וסרטונים. גם כדאי שיוכל להתמודד עם עריכת מסמכים בסיסית. הוא מיועד לילדה מתבגרת אבל כנראה ישומש גם בידי שאר המשפחה. האם הנ"ל בחירה טובה? קצת מפחד מאסוס ומותג הזנבוק מכל מיני דברים שאני שומע עליהם בארץ... אם יש אלטרנטיבות מקבילות מחברות שונות אשמח לשמוע. אנחנו טסים בקרוב, לכן הקנייה צריכה להתבצע בקרוב ומחנות עם זמן אספקה נמוך.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by j,

שלום לכולם, פעם נוספת אני זקוק לסיועכם. צרכיי: מחשב לתוכנות פוטושופ, 3DMAX, אוטוקד. כמובן שאני גם רואה סרטים ושומע המון מוזיקה. הרבה פעמים אני עובד עם יותר מ2 תוכנות פתוחות במקביל.. ושמעתי שכדי לנצל היטב את תוכנות הגרפיקה אני צריך בסיס של 64 ביט.. נכון? (אני לא משחק, ואני לא עושה OC.) אז ככה התקציב הנ"ל, 8K, צריך גם לכלול מסך איכותי במיוחד וגדול (2408?), עכבר ומקלדת אלחוטיים טובים (היום אני משתמש בMX5000)... אשמע הצעות בכיף! תודה לכולם גיא המחשב חייב להיות סופר שקט.. (ומארז אלומיניום יתקבל בברכה)

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  13. כמו שכתבתי בכותרת מחשב נייד בסביבות ה3K לעבודה משרדית וקצת שטויות כלומר קצת סרטים,מוזיקה אבל בעיקר אינטרנט חובה חדש חובה WIFI (אני לא יודע אם יש היום מחשבים חדשים בלי...) וכמה שאפשר שהיה קל וסוללה חזקה.. אני יודע הרבה דרישות שברור לי שכנראה לא יהיה אפשר לענות על כולן... :-[ תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  14. המחשב יחובר למסך סמסונג T220P FHD והמערכת הפעלה תהייה WIN64bit וכמו שכתבתי למעלה לא צריך ציוד הקפי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  15. כמה אילוצים בנוסף: 1. צורך בקנייה מהאינטרנט(אני חייל נטחן וההורים שלי לא מבינים בזה כלום אז צריך ניצול זמן מקסימלי). 2. העדפה למעבד עם ארבע ליבות - נראה לי שזה יהיה יותר יעיל לעתיד(ואם אני טועה, תקנו אותי) אני משתמש במחשב לשלושה דברים: אופיס, אינטרנט ומנג'ר(שנראה לי נחשב משחק קל, לא?) יש לי רשיון חוקי של ווינדווס XP PRO אז רק אם צריך משהו אחר.....אם לא אפשר להוריד את המערכת הפעלה מהתקציב. זקוק להרכבה, שקט לא חשוב לי יותר מדי אני מחליף מחשב פעם בכמה שנים טובות, זאת הסיבה שנראה לי שמעבד עם ארבע ליבות יחזיק לי ליותר זמן, ולפי הרבה מחירים ראיתי שהתקציב הזה אמור להספיק לי. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by zonis,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לצרכים בסיסיים במחיר של עד 5,500 ש"ח, כאשר מתוכם עד 1,000 עבור מאיץ גרפי. תודה על העזרה, אין כמוכם, אני כותב את ההודעה הזאת במחשב שעזרתם לי להרכיב, ואני ממש ממש מרוצה יום טוב לכולם.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  17. טוב מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.8GHZ לוח: Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 זיכרונות: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK מארז + ספק: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU + 400W HEC דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS עד עכשיו אני מתחרט שקניתי את ה 965G ולא 965P לא מצליח לעבור ת2.1GHZ במעבד :\

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by ALAKEFAK,

אז ככה, מזל טוב לאח שלי על הגיעו לגיל מצוות. עכשיו צריך להרכיב לו מחשב חדש וטוב. חשוב שיהיה טוב למשחקים ואינטרנט וכל מה שהוא עושה. וגם, למרות שזה סותר את הצורך למשחקים, רצוי מסך LCD. כמו שנאמר התקציב הוא בין 4000 ל5000. הבנתי שמעבד כפול ליבה זה העתיד ואם מעוניינים לשדרג את המחשב בעתיד זו בהחלט הדרך.. אם כן זה גם חשוב.. ראיתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/17/ והוא מצא חן בעיני כמו כן המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/4/ אז אני צריך משהו באמצע ועם מסך LCD. ולא צריך רמקולים... בתודה מראש מוטי אגב, האם מעבד כפול ליבה באמת כזה משמעותי?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by matu89,

מפרט : GIGABYTE 965P -DS3 - לוח אם INTEL CORE DUE 2 E6420 2.13GHZ - מעבד כ.מסך - NVIDIA GEFORCE 8400GS 512 MB עם יציאת HDMI דיסק קשיח - SEAGATE 250GB זכרון : 3GB WESTERN DIGITAL כונן אופטי צורב DVDROM הוחלף לפני שנה וחצי יש עדיין אחריות לעוד חצי שנה .. תודה .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אני מחפש מחשב בסביבות ה 3000-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שצריך יותר אתם מוזמנים להגיד). המחשב ישמש בעיקר ל SC2 אבל אני מניח שבעתיד גם לגרסאות החדשות של המשחק וגם למשחקים אחרים (אם כי לא הרבה מהם). תודה. נוסף בעריכה: יש מסך (אני לא יודע את הנתונים שלו הוא יחסית ישן וקטן 19 או 17 אינצ' מלפני שלוש - חמש שנים). המחשב אני אשמח אם ישרוד וישמש אותי בשנים הקרובות וידרוש שידרוגים מינמאלים. עדיף שקט יחסית מקווה שזה מספיק תודה

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  22. יש לי אפשרות לקנות X61 בקונפיגורציה החלשה שלו עם תחנת עגינה וסוללה דפוקה ב1400. עם אחריות לעוד 3 חודשים אני עכשיו מסתכל קצת ביד2 ואני רואה מחשבים חזקים יחסית במחירים של 2000 [XPS או E310 של LG] השימושים שלי מאוד מגוונים...עריכות בפוטושופ, סוני ווגאס לעריכת סרטים, משחקים קצת ובקיצור קצת מהכל. אני יודע שאני לא יקבל את כל מה שאני רוצה ממחשב נייד יד שנייה ב2000...אני יכול להשלים חלק עם המחשב הנייח. השאלה שלי זה אם שווה להחליף מחשב נייד עסקי חלש במחשב נייד יותר חזק אבל לא עסקי? עקרונית גם מפריע לי שהמסך של הX61 ברזולוציה מאוד נמוכה, ואני יכול להשיג מחשבים 13" בטיפונת יותר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מפרט : מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1090 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 686 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-112DSV DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 205 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 419 קרור למעבד : SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER ¤ 218 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 851 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 417 הערות : יש לי כבר אצלי כרטיס מסך HD2900XT,מה דעתכם על המפרט?כדאי להחליף את המעבד לQ6600 ולהוריד במשהו אחר? כרגע לא מתוכנן אוברקלוק,אולי בהמשך.חשוב שהלוח יתמוך בDDR3 לעתיד ובמעבדי 45 NM. המפרט לא צריך לכלול מסך,ציוד היקפי ו…

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by most,

אני צריך שתציעו לי הצעות למפרט לעריכות וידאו ברמה קלה עד בינונית. התקציב הוא 2K עם חריגה של עד 300 שקל במקרה וזה באמת שווה את זה. לא צריך חלקים היקפיים או צורב.

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  25. מה אתם אומרים עליו? אני רוצה מחשב קצת למשחקים והדבר העיקרי שיפעל טוב כאשר אני עושה שתי פעולות ביחד, כאילו שלא יהיה איטי... הספק והמארז אני לוקח מהמחשב הישן....וגם את הכרטיס מסך 9600 xt... ה2400 שקל כוללים... Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 1070 asrock ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? 370 ?2x512MB TwinMOS? 310x2=620 ?200GB 7200RPM, 8MB? 425 מה אתם אומרים שווה הרכיבים שברשימה ב2400? אם יש תיקונים תגידו לי...

• 9 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים