עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by uber101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לחסוך, אבל עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שהמחשב יסחוב סביבות פיתוח כמו ECLIPSE בצורה טובה (הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בזה). אם אפשר במסגרת התקציב, אז גם להריץ משחקים בני 4-5 (GTA IV נניח), אפילו על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): eclipse ועוד כל מיני עורכי קוד בצורה כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC וNAS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי איזה מקלדת HTPC, או שאפילו אפשר להשתמש באיזה אפליקציה לגלאקסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני יפרט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 עדיף כמה שיותר שקט…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by ornegev,

שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה של ריבים עצמיים על איזה מחשב לרכוש החלטתי לשתף ולשמוע עוד הצעות. כיום אני עם מחשב HP G62 ישן כבד ולא מה שאני רוצה ליום יום. הנני סטודנט למדעי המחשב אז בעיקרון המחשב בשימוש של כתיבת קוד והרצת סרטונים, אינטרנט. מטרות המחשב? בעיקר לכתיבת תוכנה,עבודות(אופיס) אינטרנט סרטים סרטונים. * גודל המסך? 14 במינימום ובמקסימום(אלה אם יש 15.6 במשקל פחות מ2 ק"ג) *האם חשוב מסך מבריק או מאט? על זה באמת לא חשבתי אשמח לשמוע את דעתכם.. (בעיקרון אני הרבה שעות מול המסך) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה עדיפות לאיכות FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני מעדיף מקלדת עם numpad אך …

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  4. אני צריך מפרט חלקי לגיימינג וOC בינוני, אין לי צורך בציוד הקפי או משהו כזה. כמו כן יש לי כבר כרטיס מסך 7850HD, ספק כוח חזק, ודיסק קשיח, לכן אני צריך רק מעבד, לוח,זיכרונות, ומארז (אולי גם איזה קירור חמוד) התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל,אפשר לחרוג ב300-400 שקל אם זה שווה את זה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 400 שקל מעבר ל2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קריסיס 3 , BF3-4 בקיצור כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by alanir,

אני מעוניין להרכיב מחשב חדש. אני לא מבין כלום בזה ומסתמך על המפרטים המומלצים שקיימים באתר. השאלה - מי ירכיב את המחשב? האם יש חנות אמינה באזור הרצליה/רעננה/רמת השרון שניתן לפנות אליה עם המפרט ולסמוך על זה שלא יעבדו עלי? האם רשתתות כחמו אייבורי אמינות לצורך כך? אשמח להמלצות. תודה, עמית

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. ברצוני לקנות מחשב נייח למטרת משחקים כבדים. יש לי תקציב של 3,000 ש"ח פלוס מינוס. אין לי צורך לקנות מסך. מה עדיף, לקנות מחשב חדש או לחפש יד 2 ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. Started by efee123,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ran B,

היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dNk,

* מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים, סקייפ, קצת פוטושופ, ומחשקים. * גודל המסך? 14 + * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מידי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6~3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה לא בא מובנה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל כמובן שתיהיה חברה איכותית עם שם תודה!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by arei1,

מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בתוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Free Hand. שימוש לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): הארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב:1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בכלל ולא !!!! יד ראשונה\שניה: לא משנה זמן אחריות רצוי: עדיף שנה חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף:לא משנה משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל גודל הצג: 14-15.6 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: לא מה מטרת שימוש המחשב? office ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  13. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by avishai220,

היי רציתי לדעת אם המחשב הזה מספיק טוב לגיימינג ואם אני יוכל להריץ על אולטרא משחקים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 620W S12II-620 Retail 1 מארזים: מארז Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case No PSU 1 מסכים: מס…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by oza87,

אהלן חברים! שבוע הבא כנראה סוף סוף אני מתחדש במחשב חדש ורציתי שתתנו לי חוות דעת על המפרט הזה שתפרתי אותו באמת לפי הצרכים שלי והם: בעיקר משחקים(Battlefield4/3 וכו') ברמה של 1080P , אוברקלוק של עד 4.3 ,ו Crossfire/SLI בעתיד.....המפרט: חלקים שאני רוכש שבוע הבא: מעבד: Intel Core i5-4670K Haswell Box מחיר: 1210 ש"ח מאוורר למעבד: Noctua NH-U12P SE2 מחיר :235 ש"ח לוח אם: Asus Z87 A מחיר: 785 ש"ח זכרונות: Corsair 8GB DDR3 1600MHz Vengeance LP 2X4 מחיר: 375 ש"ח מארז: corsair C70/zalman Z5 plus כרגע לא הוחלט או C70 יד שניה או זלמן חדש מחיר: 300 לזלמן חדש 400 למשומש חלקים שברשותי כבר: כרטיס מסך:Sapphire 7870XT with boost ספק כוח: seasonic M12II 620W כונן קשיח: WD Caviar blue 720…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by GMTK,

המטען נקרע איך אני פותח תקופסא בלי לשבור אותה? כאילו השנאי מתח איך אני פותח אני רוצה לעשות תהלחמה כאילו הכל בפנים מסומן בצבעים רק מה שנישאר זה לפתוח את זה. אשמח לעזרה בנושא הזה אם משהוא כבר פתח ויודע איך לעשות את זה בלי לרסק אותו עם פטיש 5 קילו(:.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. מksp Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4, C2 Stepping) 1,090 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 565 Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 365 כרטיס מסך EVGA GTX660 Ti FTW 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1,490 scythe mugen 3 rev b / 4 150 / 210 SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-650RT) OEM 390 Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 130 Thermaltake Chaser A41 case 499 = 6,389 בעקרון אני רוצה לקבל כמה שיותר תמורה למחיר , מה אתם ממליצים לשנות או לשפר? או מה החוות דעת שלכם על הרכיבים שם? כדאי להחליף משהו? תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by spider272,

מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקים כמו COD & LoL באופן חלק. איו לי כרגע הגבלה לתקציב אך השאיפה למחיר נמוך ככל האפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  20. ) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * ה…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. שלום לכם, מצאתי באתר אנגלי את המחשב הבא: Graphite LG155 - 15.6in 1920 x 1080 screen non touch, NVIDIA Optimus, 2MP camera, USB 3.0, 300Mb/s Wireless & Bluetooth Intel Core i7 4700MQ, 2.4GHz, quad-core + HT, 6MB cache, 3.4GHz + TB 16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 1600MHz 2GB NVIDIA GeForce GTX-765M - DirectX 11 GPU Integrated Creative Sound Blaster Cinema - Microphone & Headphone Jack 256GB Crucial m4 Slim msata, Read 300MB/s, Write 260MB/s, 50,000 IOPS 2X 750GB Western Digital Scorpio Black, 7200rpm total 1500GB Panasonic UJ-890A, Super Multi DVD Writer Intel Centrino Advanced-N 6235, 300Mbps & Bluetooth 8 Cell Lithium Ion Battery - 76.96WH 2 year complete gl…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. תקציב : 4000 ש"ח מסך : בין 14 ל 15.6 דברים שחשובים לי יותר זה איכות בנייה מעבד I5 קל - עד 2 קילו מסך איכותי! אין העדפה לשום חברה גם לא מחייב ווינדוס או צורב פנימי. לצורכים ביתיים (מן הסתם אני היה איתו 4 שנים במעונות ) , אולי אפילו משחקים קלים מאוד . שמתי לב לנייד הזה : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12027 מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  23. היי מה הולך, אני מחפש לקנות מחשב נייד - לעבודה (חברת הייטק בתחום הBI) וללימודים (מדעי המחשב). יש לכם המלצה על מחשב טוב למטרות האלו? מחשב שיידע להריץ סקריפטים כמו שצריך, שליפות... דברים מורכבים. תקציב 2000-4000 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by liortaib,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 4 וחצי אלף לפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות רגילות כמו office, יוטורנט וכאלה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  25. - גודל מסך סטנדרטי (15.4") - עדיפות למחשב קל - עדיפות ליותר מ4 גיגה זיכרון אשמח אם תתנו לי כמה דגמים מומלצים, ולא רק אחד. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,matlab * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב, כמובן, עדיף מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, עדיף 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי …

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים