עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Weihenstephan,

שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. * מטרות המחשב? אינטרנט - פתיחת לשוניות מרובות במקביל בדפדפן האינטרנט , ואופיס * גודל המסך : מה שיותר זול 15.6 כנראה. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי: לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - ממוצע מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?רק לא Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? יעד הרכישה וההספקה ? ישראל

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  3. Started by lidorkalfa,

אהלן, ככה, קניתי את הלפטופ הזה (קישור), יותר נכון הזמנתי ואני אמור להגיע לסניף לקחת אותו ביום חמישי הקרוב.. Specifications: Key Specifications 3rd generation Intel® Core™ i7-3630QM processor Genuine Windows® 8 64 bit [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 70%, align: right][TABLE=width: 672] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: right]"15.6 1366x768 LED Display [/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB graphics[/TD] [/TR] [/TABLE] 8GB DDR3-12800, 1600Mhz 1TB HDD Integrated Bluetooth® & high-speed 802.11b/g/n Wi-Fi USB2.0, USB3.0 connectors & 6in1 card reader Integrated Blu-Ray drive Integrated 1.0M (720p HD) webcam Dolby® Ho…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by fleaboy,

שלום אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר להקלטות (יש לי כרטיס קול חיצוני roland UA-25EX) בגלל שהוא מיועד לעבודה עם הקלטות ועיבודים כבדים חשובים לי כמה דברים שקשורים לנוחות ולמהירות שלו: א. מעבד טוב - I7 או לפחות I5 מהגרסאות המתקדמות ב. לפחות 4 Gb RAM, עדיף 8 אם התקציב מאפשר ג. דיסק קשיח מהיר. אם אפשר SSD אז מעולה אבל אני לא יודע אם התקציב יאפשר את זה... ד. שיהיה מסך שנוח לעבוד איתו (לפחות 14 אינצ', עדיף 15.6 או יותר) ה. שתהיה מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין) ו. שתהיה גישה לWIFI ז. שיהיה כונן אופטי (עדיף צורב DVD) לגבי מערכת הפעלה... אני יכול להשיג בעצמי, לא קריטי לי איזה מחשב מתאים לי בתקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין בעיה עם כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור) וגם עריכת וידאו (AVID, בעתיד עוד תוכנה) ושימוש ביתי של אינטרנט וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי (עם אפשרות לשדרוג ל-2 מסכים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכול מהתחלה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? קריטי, 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? גם וגם, WIN7 64BIT 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

המפרט הוא למטרת OC, משחקים כבדים ושימוש ביתי. אין צורך בהארד דיסק (יש לי SDD וHDD) ובציוד היקפי. מה דעתכם? מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - BOX ₪1189 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z87-HD3 ₪639 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 4GBX4 - 16GB DDR3 1600 - לרוכשי מחשב חדש! ₪594 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX770 2GB GDDR5 - RETAIL ₪2017 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK w/ WINDOW ₪618 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III REVB - זמין במלאי ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5806 מפרט זה הורכב באתר: www.IQP…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  7. אני מעוניין במחשב נייח שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. אני מעוניין במחשב נייד שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. היי, אני עומד לשדרג את המחשב ואני מעוניין למכור את החלקים הישנים האלה (אם מישהו מעוניין לקנות משהו מהרשימה, בשמחה): מעבד core 2 duo e6750 http://ark.intel.com/products/30784/ לוח אם GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2629#ov זכרונות OCZ DDR2 2x2GB - CL5, עם פלטת קירור http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-vista-performance-platinum-edition.html מאוורר Thermaltake Big Typhoon http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835106061 כל החומרה עובדת פרפקט תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by subidubi,

היי! יש לי מחשב נייד ASUS K53E שקניתי לפני כמה שנים עם מעבד I3 2310M 2.10GHZ ו 2 גיגה זיכרון אני משתמש בו בעיקר לגלישה לאינטרנט מוזיקה וסרטים(אני לא מפעיל בו משחקים) הבעיה היא לפעמים המחשב מקרטע שאני מפעיל קצת יותר משני טאבים בFIREFOX והאייטנוס פועל בקרע(יש לי ספרייה גדולה כמעט 40 גיגה בו) ושלא נדבר שחס וחלילה פועל סרטון יוטיוב או OFFICE אז המחשב בכלל מת. השאלה שלי האם כדי להגדיל את הזכרון במחשב והאם יהיה שיפור משמעותית ועובודה יותר חקלה?.. ואם כן איזה סוג זיכרון אני צריך? דרך אגב אני מריץ ווינדוס 8 64 ביט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שלום. ברשותי יש את הכרטיס מסך ATI READON 6950 2GB אני רק רוצה להרכיב על הכרטיס מסך הזה מחשב אז אין צורך בכרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד עבור מישהי שעיקר השימוש שלה במחשב הוא עבודות ב Office וגלישה באינטרנט. עכשיו אם אני כבר קונה מחשב חשבתי להשתמש בו גם כמדיה סנטר כי יש לי מקרן ו RECIEVER בסלון והיה טוב אם היה שם מחשב שיכול להריץ סרטי HD. אני יודע שעדיף מחשב שולחני קטן אבל חשבתי לתפוס כבר שני ציפורים במכה . הצעות? התקציב נע בין 1000-2000 ש"ח כרגע. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  15. היי אני רוצה לקנות נייד חדש(עדיפות לDELL) ורוצה לחבר אליו שני מסכים. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים והרבה תוכנות בו-זמנית.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by taltola,

איזה מפרט הכי שווה משלושת המפרטים הבאים? איזה יכול להריץ משחקים כבדים בצורה הכי טובה? ואם גם אפשר לדעת כמה בערך כל מפרט שווה, גם יהיה טוב. תודה :-) 1)מעבד -Intel i7 920 לוח אם -Asus P6T זכרון Patriot 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס גרפי- Sapphire ATI Radeon HD4890 אחסון -Western Digital 500GB SATA II מאוורר -SpinQ CPU Cylinder ספק כוח- Enermax Modu 82+ מארז -Thermaltake Armor Plus מפרט 2) מעבד :I7 920*49 2.66@4.3 לוח אם : gigabyte X58A UD7 ספק כוח : THERMALTAKE 750W זיכרונות: OCZ gold 1333 12GB כרטיס מסך : 460GTX SLI 2GB מארז :590 COOLER MASTER +5 FAn קירור : noctua Dh-14 הרדיסק :SAMSONG 1T 7200RPM 32 MB F3 מסך: DELL 24 LED FHD רמקולים : Z5500 מפרט 3 מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מס…

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר אני חייל זה גם כך מעבר לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחקים עריכה גרפית ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe master collcton תדיר, Visual Studio 2012 מידי פעםן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis,bf3,call of duty... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. Started by eyalil,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה באינטרנט ומשחקים, בתקציב עד 2700 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. שאלון - * מטרות המחשב? עבודה באינטרנט, תכנות, משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינצ', לא משנה אם מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עדיף שהמחשב יהיה קל (במידת האפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ל…

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  19. Started by Tal Gonen Halter,

אשמח אם תענו לי איזה כרטיס מסך יתן לי להריץ BF4 על ULTRA

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  20. Started by djmetro,

היי לכולם, אני מעוניין ליקנות אייפד, שהצרכים של האייפד הם: 1) יומן פגישות מעולה\ 2) מצלמה אחורית מעולה 3) אינטרנט פנימי מה אתם ממליצים? תודה

21. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by Swed,

קיבלתי הצעת מחיר על המחשב דל 3010 שכולל i5 core 4 ג׳יגה זכרון 500 ג׳יגה ארד דיסק כרטיס מסך וקול מובנים ואחריות ל3 שנים של דל .. הסכום שקיבלתי זה 2500 שקל רציתי לדעת אם המחיר הזה שווה ביחס לתמורה של המחשב או שאפשר להרכיב בסכום הזה מחשב יותר טוב כמו כן יש לציין שהמחשב מיועד לילדה בגיל העשרה שאין צורך במשחקים כאלה ואחרים תודה ושבת שלום ..

23. אני מנסה למצוא פתרון זול לבניית מחשב קומפקטי עד כמה שניתן למסעדה ( אשמח להצעות למחשבים מוכנים ) , במידה וארכיב את המחשב שיהיה תואם מערכות הפעלה אחרות מלבד WIN (צריך שכל התוכנות יהיו חוקיות !). שוב , המטרה העיקרית היא ניגון מוזיקה . תקציב 800+-ש"ח. כרגע ברשותי כונן חיצוני בגודל 1TB שדרכו אני מתכוון לנגן את קבצי המוזיקה . חשבתי על משהו כמו ה NUC סלרון ( http://ksp.co.il/?uin=19046) אך הוא מגיע בלי דיסק קשיח וזכרון שכבר ייקרו את המחשב מעבר לתקציב אשמח להצעות ורעיונות. נ.ב. לא מצאתי פורום כרטיסי קול או מוזיקה אז מקווה שפרסמתי במקום המתאים

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: COD BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 32 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  25. שלום אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים עם תקציב בסביבות ה 7 -8 אלף (ללא ציוד הקפי) כאשר הוא אמור לשרוד עוד כמה שנים עם מקסימום הוספה של כרטיס מסך נוסף בעתיד. לגבי סוג משחקים למשל SKYRIM COD Crysis3 וכו בגרפיקה מלאה (הגדרות מקסימליות/גבוהות). הרזולוציה של המסך כרגע היא 1920X1080 לגבי הרעש לא כזה קריטי אבל גם לא יותר מידי רועש נניח 6/10. יתכן בעתיד יהיה גם OC קל-בינוני (בעתיד הרחוק אני מקווה ) אין צורך לכלול שום תוכנה ואין העדפה לחנות מה שכן שתיהיה אפשרות למשלוח לאזור אשקלון/באר שבע. (במידה והחנות לא שם) לגבי השדרוג אני מתלבט עקרונית אני מעדיף שהדבר היחיד בעתיד יהיה הוספת כרטיס ב SLI מקסימום כיום שהתושבות של המעבדים משתנים כל חצי שנה לדעתי זה לא ישרוד שדרוג מעבד ו…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים