ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה חשוב לגרפיקה.. אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט לגיימר בינוני ומעלה שחולה על משחקים אבל לא ייסחט עד הסוף כולל צורב דיוידי אין צורך בציוד היקפי... חברים יש חובה בבקשה לבנות את המפרט מKSP זה החובה היחידה תודה רבה !!!!
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב מעבד אינטל. מיועד לאופיס\אינטרנט\תכנות מערכות אינטרנט 4000 כולל מסך LCD תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וHD עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס כרגע ובעתיד עוד (אני רוצה כרטיס מסך חזק ושיהיה חזק לאורך זמן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהחנות "חצי-חינם" http://www.fre.co.il השאלה היא אם מישהו פה קנה כבר מהחנות הזאת ויכול להגיד אם הם אמינים? הביקורות בZAP משום מה נראות מפוברקות..
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה.. יש לי כבר מעבד Q9450 וספק כח Enermax Modu82+ 525W. יש לי גם 3 מאווררים Nexus D12SL 120mm Real Silent Case Fan שקניתי מחו"ל לשימוש במארז ולקירור המעבד. יש לי תקציב של בין 4500-4800 לשאר החלקים, שזה תקציב ענק בהתחשב שיש לי כבר מעבד וספק כח ביד. השימושים שלי הם משחקים, פוטושופ, הקלטה של שידורי טלויזיה, ושאר השימושים הכלליים. חשוב(!!!) המחשב צריך להיות חרישי, משמע שקט מאוד, עד כדי כך שאני לא אשמע אותו בלילה, או בכלל. הוא יימצא בחדר בו אשן. אני גם לא רוצה שאורות יבקעו מהמארז מאותה הסיבה. זהו.. הצעות למפרטים שלכם? אין לי חנות מועדפת, אפשרי לערבב חנויות אם יש הפרשי מחירים משמעותיים. אני רוצה לקנות את המחשב כבר, שווה להמתין ליציאת כרטיסי המסך החדשים של AT…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: היי, הורדת…
-
- 62 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה! שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי.. אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה אני חודש הבא מתכננן לקנות נייד ירדתי מהג'יגבייט כי חשוב לי מאוד איכות החומרים של ה W566N שהיא לא משתווה לניידים מהחברות החזקות בשוק (אולי אני אמתין לסדרה החדשה של ג'יגבייט לא סגור....)בקצרה אני מדבר בטושיבה על הדגם עם הכרטיס HD2600 אבל מה שמעניין אותי זה איכות החומרים ,אחריות וכמובן כמה שפחות תקלות חומרה כדי שלא נזדקק אפילו להשתמש באחריות לעומת סדרת הPAVILION של HP .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב מסטארט פיסי עם המפרט הבא: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 410 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 285 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 649 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair SPEC-ALPHA Black - Silver + FSP HYPER 500W 85 Plus קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 מחיר סופי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: INTEL P-4 LGA939 3.5GHZ 550 800MHZ 1MB זכרון: x2 GEIL 51MB DDR 400MHZ Value דיסק קשיח: MAXTOR 200GB 7200RPM SATA 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE 6800GT ULTRA 256MB DDR 256 BIT TV/DVI VIVO PCI-Express כרטיס קול: CREATIVE LIVE 24-BIT 7.1 BULK כונן: MSI x16 / x48 צורב: NEC ND-3540A Dual Layer DVD+R/W/DL x16 BLACK כונן דיסקטים: 1.44 מארז + ספק: Supertalent X-Blade Gaming Case 450W Black ברצוני לדעת מה דעתכם על המפרט וגם הייתי רוצה הצעות ללוח אם!!! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 1350 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 1075 ENERMAX LIBERTY 400W 500 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 LITEON DVDRW 1633S RETAIL 290 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 Sunbeam Transformer BLACK 320 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 710 סה"כ: ¤ 6385 החריגה של ה385 שקל היא בסדר אבל לא לחרוג יותר -אני לא יודע אם רצוי את ה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650 או את הCONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO כי אני יודע שיש משחקים היום שדורשים 512 זכרון בשביל הגדרות ULTRA או HIGE אבל הליבה של הX1900XT יותר מתקדמת יש אפשרות גם לכ.מסך אחר במסגרת התקציב אבל עדיין לא הוצי…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2600 712 KINGSTON DDR ATI Radeon 9800SE 128 DDR All-in-wonder ( tv + video card biult in ) Western Digital 120GB 8mb Catch MAG 21" flat Gigabyte AMD mother board + 6 channel audio onboard + fire wire etcetcetc ........ ALTECH - LANSING 4.1 Speakers Vantec System air cooling Enermax 600W power supply 5700 שקל ... :-*
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן:) אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה עם תוכנות שבנוסף יתחבר ל- 2 מסכים חיצוניים. אני מעוניין שהלפטופ יהיה חזק ואני לא מתכוון לשחק בו משחקי מחשב. השימוש שלי הוא הרבה תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק ומשתמשות בהרבה RAM. חלק מהדרישות שלדעתי יהיו מקובלות לצרכים שלי הן ssd 256 gb minimum ו - ram 16gb מינימום. זמן סוללה וכובד הלפטופ הם טיפה פחות פקטור אבל כמובן שעדיין עדיף לפטופ קל עם סוללה חזקה . אני מעוניין שהמסך יהיה 17' אבל אם תהיה המלצה שתהיה מושלמת וה"פאק" היחיד בה הוא גודל מסך 15' אני אוכל להתפשר (אבל עדיין מעדיף 17 כמובן). לגבי המעבד אני לא סגור על איזה אני אמור ללכת ומעוניין פה לקבל את עצתכם - האם i7 הכרחי או i5 אמור לספק את צרכיי? …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה המפרט הרעיון הוא שאני קונה כרגע במקום באיזה 20 אלף או משהו, בטווח של כ8-10 כאשר הרוב מושקע בדברים כמו כונן קשיח מהיר, מארז טוב ושקט, ציוד היקפי איכותי וכו'. המעבד ולוח האם וזכרונות קצת פחות (רציתי לקחת DDR3, 9650 או 9770 בתור מעבד, וכו') כי התכנון להחליף נניח עוד שנה או קצת יותר אותם גם ככה במשהו הרבה יותר טוב וחזק שיהיה אז בשוק כמו הנהלם או מעבדי 32 נאנו. זה המפרט, אשמח לחוות דעת לפני הקניה, ואם אתם רואים מקומות שאפשר לשפר או לשנות (לדוגמא לוח אם אחר או משהו כזה) מתוכנן OC קל ונועד לGAMING (מסך 24 ומעלה) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 cooling: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink Silverstone 120mm Case Fan FM121 Arctic-Cooling MX-2 Thermal Compound Motherboard:…
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עכשיו אחרי שאחי קנה מחשב אני גם רוצה... לא צריך ציוד היקפי אבל חייב שיהיה בו גם כונן די וי די וגם צורב די וי די וכונן פלופי הרכבה- לא חייב אבל אם נכנס לתקציב אז עדיף...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי 4K א) לא לחסוך בכסף ב) ניתן לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים BF 3 COH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בלי OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם עדיף לקנות ב IVORY או KSP 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard A-Data 512 MB DDR Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA radeon x600 pro nec 3540 צורב dvd מארז אני לא סגור אז תעזרו לי בזה בקשה
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שהמוכר באופיס דיפו לא ממש ידע לענות לי עליהן, ואני אשמח אם מישהו שיש לו מחשב כזה, או סתם יודע, יעזור לי קצת: 1. האם מערכת ההפעלה שמגיעה עם המחשב היא בגרסאת 64 ביט? האמת היא שאני סקפטי, כי אחרת היו מציינים את זה, אבל בכל זאת. והאם אפשר ללחוץ על לנובו לקבל מחשב כזה עם מ"ה של 64 ביט? נראה לי קצת מיותר לקנות מחשב עם מעבד 64 ביט ולשלוח לו 3.2 מיליארד הוראות בשניה בהן חצי מהביטים לא משמשים לכלום... 2. שמתי לב שכתוב בפירוש באתר על מערכת ההפעלה "ממשק עברית" בעוד שהמוכר באופיס דיפו בפירוש אמר לי "hebrew enabled". זה בפירוש לא אותו הדבר. עם מה מגיע המחשב הזה? האם אפשר לקבל ממשק באנגלית במאה אחוז? או שאני אפתח אותו, ואקבל כפתור "התחל" (ואני יודע שבויסטה לא כתוב שם כל…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לוח אם : GA-7N400 Pro2 (Rev 2.0 750 ש"ח --------------------------------------------------------------- Athlon XP 2800+ (FSB 333, 512k, Barton) Box - 3 800 ש"ח *צלע קירור + מאורר 150 ש"ח (שלמעבד לא יהיה חם);-) ---------------------------------------------------------- זכרונות (מגה רם): 256MB Supertalent CL2 2 מאותו סוג ----------------------------------------------- הרדיסק 120 גיגה, במהירות של-7200 R.P.M , עם 8M.B S-ATA 150ATA מתוצרת:WESTERN DIGITAL 600 ש"ח ------------------------------------------------- כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 50 ש"ח ----------------------------------------------------- כונן DVD ASUS x16 (box 250 ש"ח -----------------------------------------…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-