ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
עם כרטיס קול ואולי עוד כמה דברים ששכחתי יעלה במקצת אני מניח Intel Core i5 - 760 tray 936 CoolerMaster V8 CPU cooler 270 Gigabyte GA-H55UD3H 545 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold 480 Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 320 DVD-RW - SATA 115 coolermaster haf 932 590/490 Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 620 SEASONIC S12II 430W BRONZE 310 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm 160 המס' בצד ימין מסמל מחיר..מה דעתכם האם דרוש שיפור במשהו או לא..תקציב מקסימום זה בערך ב4400 ככה ששינויים דרסטיים לא יכולים להתבצע
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תודה מראש למומחה שיעזור לי לעזור לחבר המעויין לירכוש מחשב חדש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לפטופ לצורכי משחק. משחקים כמו COD ו SKYRIM. משחקים שיפעלו בצורה הכי טובה לטווח מחירים האלה. יש סיכוי להריץ את המשחקים על הגראפיקה הכי גבוהה בטווח הזה?? תודה מראש. אמיר
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב למחשב כולל מסך 19 למשחקים אבל בלי להגזים על כרטיס מסך. אני עובד בקיץ ויהיה לי 6000 ש"ח אז אני רוצה מחשב ב5500 מקסימום(כולל מסך) תודה :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה עם מפרט שהרכבתי באתר של KSP, ניתן להרחיב קצת את התקציב עד ל 2500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למוזיקה וגם לסרטי Full HD, הדרישות שלי הן: שיהיה שקט ברמה סבירה . אין לי צורך במשחקים. שתהיה יציאת HDMI לתמונה + סאונד לחיבור לרסיבר ו\או יציאת SPDIF * האם הכרטיס מסך המובנה מספק או שיש צורך להוסיף כרטיס \ להחליף לוח אם? השאלה הגדולה - האם הכרטיס TV שבחרתי מסוגל להקליט עצמאית מתחנות שונות (כמו יס מקס) או שהוא יכול להקליט רק מה שרואים באותו רגע בממיר? תודה, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בחור העובד בעיצוב ואדריכלות פנים התכנות העיקריות בהן הוא משתמש הן פוטושופ, סקאצ'אפ (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ונוספות אני לא מתעסק יותר מדי במחשבים ניידים או בקיא בהם, אבל באופן עקרוני רצוי שיהיה בו כונן SSD לצד כונן בנפח גדול יותר. כרטיס מסך ומעבד חזקים ככל הניתן כחלק מהתקציב וזיכרון ראם גדול ככל הניתן התקציב עומד על 3 אלף שקל עם אופציה ל-3 וחצי, אם יש אופציות ממש משתלמות בחריגות לא גדולות, אקבל בשמחה ואנפה כבר משם לפה. אני מודע לכך שמחשב נייד זה לא דבר משתלם לצד נייח אבל רכישת הנייד היא בעיקר בגלל מחסור במקום בדירה תודה רבה אגב בתמונה המצורפת זו הצעה שקיבלתי מבאג:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המחשב הזה? יש לי אותו קרוב לחצי שנה מעבד: intel p-4 3.0/800 לוח אם: intel rocklake זיכרון : 256 (X2) דיסק קשיח: maxtor 120 gb 8 mb כרטיס מסך: gigabyte ati 9600 xt צורב: LG DVD X8 כונן פלופי מארז:iv/bl 326-03 מסך : viewsonic e71fsb 17 flat זיכרון: 128/133/8 כונן: CD LG כרטיס רשת: st lab pci זהו...איך הוא?? אני רוצה להחליף מארז משהו שקוף בצד עם אורות?איפה לקנות?מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד עם מסך 14.1 כרגע יש לי את האפשרות לקנות dell vostro 1400, שהחלטתי עליו לאחר התייעצויות כאן (על פני ה- gigabyte וה- HP). מחירו 4150 (הכי זול בזאפ). השאלה שלי היא, אם כדאי להעלות את התקציב משמעותית בשביל ה- ThinkPad T61 (UZ26CIV) למשל, שמצאתי אותו גם בתור הזול ביותר בסדרת thinkpad בזאפ ועם מאפיינים דומים למדי (מסך, משקל, שנות אחריות ...) מה מצדיק את הפרש המחיר המשמעותי, מלבד השם - thinkpad ואולי ה- trackpoint ??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד לסטודנט לעיצוב. פוטושופ ו solidworks עד 3500~4500~ עוגנים: זיכרון 4GB. כונן קשיח 7200 RPM כרטיס מסך עצמאי מעבד I3 / I5 מסך 15.6 אני רוצה להשוות 3 דגמים. תודה,
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים ושלא יקרטע בצפייה בסרטונים בסטרימינג , אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב - מסך + מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פעם אחרי פעם אני נופל על מחשבים שלא נותנים לי את הביצועים שאני צריך תמיד יש איזה צוור בקבוק שתוקע את ביצועי המחשב האם קניית מחשב BRAND NAME היא כדאית או שזה לזרוק כסף מיותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא יודע מה חשוב לגרפיקה.. אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט לגיימר בינוני ומעלה שחולה על משחקים אבל לא ייסחט עד הסוף כולל צורב דיוידי אין צורך בציוד היקפי... חברים יש חובה בבקשה לבנות את המפרט מKSP זה החובה היחידה תודה רבה !!!!
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב מעבד אינטל. מיועד לאופיס\אינטרנט\תכנות מערכות אינטרנט 4000 כולל מסך LCD תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וHD עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס כרגע ובעתיד עוד (אני רוצה כרטיס מסך חזק ושיהיה חזק לאורך זמן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהחנות "חצי-חינם" http://www.fre.co.il השאלה היא אם מישהו פה קנה כבר מהחנות הזאת ויכול להגיד אם הם אמינים? הביקורות בZAP משום מה נראות מפוברקות..
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה.. יש לי כבר מעבד Q9450 וספק כח Enermax Modu82+ 525W. יש לי גם 3 מאווררים Nexus D12SL 120mm Real Silent Case Fan שקניתי מחו"ל לשימוש במארז ולקירור המעבד. יש לי תקציב של בין 4500-4800 לשאר החלקים, שזה תקציב ענק בהתחשב שיש לי כבר מעבד וספק כח ביד. השימושים שלי הם משחקים, פוטושופ, הקלטה של שידורי טלויזיה, ושאר השימושים הכלליים. חשוב(!!!) המחשב צריך להיות חרישי, משמע שקט מאוד, עד כדי כך שאני לא אשמע אותו בלילה, או בכלל. הוא יימצא בחדר בו אשן. אני גם לא רוצה שאורות יבקעו מהמארז מאותה הסיבה. זהו.. הצעות למפרטים שלכם? אין לי חנות מועדפת, אפשרי לערבב חנויות אם יש הפרשי מחירים משמעותיים. אני רוצה לקנות את המחשב כבר, שווה להמתין ליציאת כרטיסי המסך החדשים של AT…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: היי, הורדת…
-
- 62 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה! שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי.. אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה אני חודש הבא מתכננן לקנות נייד ירדתי מהג'יגבייט כי חשוב לי מאוד איכות החומרים של ה W566N שהיא לא משתווה לניידים מהחברות החזקות בשוק (אולי אני אמתין לסדרה החדשה של ג'יגבייט לא סגור....)בקצרה אני מדבר בטושיבה על הדגם עם הכרטיס HD2600 אבל מה שמעניין אותי זה איכות החומרים ,אחריות וכמובן כמה שפחות תקלות חומרה כדי שלא נזדקק אפילו להשתמש באחריות לעומת סדרת הPAVILION של HP .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב מסטארט פיסי עם המפרט הבא: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 410 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 285 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 649 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair SPEC-ALPHA Black - Silver + FSP HYPER 500W 85 Plus קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 מחיר סופי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: INTEL P-4 LGA939 3.5GHZ 550 800MHZ 1MB זכרון: x2 GEIL 51MB DDR 400MHZ Value דיסק קשיח: MAXTOR 200GB 7200RPM SATA 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE 6800GT ULTRA 256MB DDR 256 BIT TV/DVI VIVO PCI-Express כרטיס קול: CREATIVE LIVE 24-BIT 7.1 BULK כונן: MSI x16 / x48 צורב: NEC ND-3540A Dual Layer DVD+R/W/DL x16 BLACK כונן דיסקטים: 1.44 מארז + ספק: Supertalent X-Blade Gaming Case 450W Black ברצוני לדעת מה דעתכם על המפרט וגם הייתי רוצה הצעות ללוח אם!!! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-