עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mati88,

* מטרות המחשב: לימודים * גודל המסך: 13 פלוס * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * משקל רצוי: שיהיה קל ,בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלום לכולם וחג שמח בעיקרון אני צריך מחשב ללימודים ,לומד מערכות מידע ..לא צריך מחשב חזק ביססתי את הבחירות האלה ע"פ מעבד i5 ,משקל ותקציב ..חוץ מזה ,הידע שלי לא משהו ולכן רציתי עוד חוות דעת ... http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%... http://ksp.co.il/?uin=23787 http://ksp.co.il/?uin=25466 https://www.ivory.co.il/…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KorteZ-,

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E LG H62NK SATA BLACK Cooler Master 690 Corsair VX Series 450W PSU G.Skill DDR2 2048 MB (1024MBx2) 800 Mhz CL5 Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 5165 ש"ח המפרט טוב? התקציב שלי 5000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by BLUE01,

היי חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מחשב ניייד מבוסס SSD. הקשיח איטי להחריד ( אלא מה....) ולכן אני מעוניין להחליפו. ה-SSD מבוסס חיבור בשם ZIF ( מאין כבל לבן ושטוח) ומשיטוט ולמידה מהרשת הבנתי שיש שתי אופציות שדרוג/החלפה: 1) כרטיס CF עם תושבת מתאם אליה מתחבר כבל הZIF. 2) דיסק קשיח בעל חיבור PATA שכבל הZIF מתחבר ישירות אליו. אלו דיסקים בגודל 1.8' והם נמצאים בעיקר בIPOD-ים ( לא טאצ'). שאלתי: היכן ניתן לרכוש את הפריטים הללו? לא מצאתי ברשת אף מקום שמוכר דיסקים קשיחים לIPOD אלא רק את המכשיר עצמו. גם לא מצאתי מקום שמוכר את הכרטיס CF עם המתאם. אני מעדיף לשדרג לדיסק הקשיח 1.8 אבל בכל מקרה, למישהו יש מושג היכן ניתן לרכושאת את הפריטים הללו? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by The_Matrix,

Hey... אני רוצה לשדרג את המחשב, זה אומר - מעבד, לוח אם, מארז והרד-דיסק. בעיקרון אני מתעסק בתוכנות גרפיקה שצורכות הרבה מהמעבד והזיכרון הפנימי.. אבל אני משדרג גם בשביל משחקים... :AR15: הנה משהו מ-KSP.co.il : Athlon XP 2200+ copper fan A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 30GB 7200/133 ATX MIDI 400W usb Total price 2200 ¤ מה אתם אומרים? זה יכול להחזיק מספיק זמן?? אם לא אז מה אתם מציעים? נ.ב: מספיק לי 30GB ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למפרט HTPC שיהיה שקט מאוד ויגיע עם כרטיס רשת אלחוטי, עד 4,000 ש"ח, כולל מקלדת ועכבר. חשבתי בינתיים על הדבר הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪342 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ₪765 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ₪41 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ₪75 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-640…

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by מר מקלדת,

מתכוון לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא: שימושים: אינטרנט, פיתוח, צפייה בסרטים כולל HD, קצת משחקים לא מתכנן אוברקלוק דרישות: *מעבד i5 מרובע ליבות, קירור בנפרד *זכרון 4GB DDR3 לפחות *דיסק קשיח 1TB לפחות *לוח אם טוב כנראה הולך על גיגהבייט - עם כ. רשת מובנה 1Gb וכ. קול מובנה HD *כ.מסך Mid-End של Nvida שיוכל להפעיל משחקים (לא גיימר) כמו פיפא10 ב-Full HD ועם תמיכה טובה בעיבוד סרטי HD. *מסך איכותי ברזולוציה טבעית FullHD בגודל 20" עד 22" (כנראה יסתפק ב-TN בגלל מגבלות תקציב) - כנראה הולך על סמסונג *שיהיה שקט עד כמה שניתן במגבלות התקציב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skyp…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Eliran_BmF,

שלום לכולם! אני צריך מפרט טוב ב6000...כולל הכל עכבר מקלדת מסך...שיריץ משחקים חדשים והכל... את ההכי טוב שאפשר בסכום זה!

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  8. חשוב לי שבמחשב יהיה מעבד טוב, זיכרון 2000 וכרטיס מסך טוב. וגם לא אכפת לי אם זה יהיה מעבד של amd או אינטל, מה אתם מציעים לי? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1550 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?MW2;Crysis;Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Nemesis,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,000 ש"ח, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של צילומים בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. מסך מדגם Dell U2412M 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 7 Home Premium, כולל התקנה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by toppy,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד חדש, המחשב צריך להיות בעל:צורב DVD עם כמה שיותר פורמטים, רשת אלחוטית, בלוטות' (עדיף, לא חובה), דיסק 80GB. שימושים: אינטרנט, ניידות, יישומי OFFICE - מסמכים ארוכים, והצגת סרטים.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by Tall-Guy,

שלום חברים :-) אני מחפש מחשב לדודה שלי שמתחילה ללמוד. את עולם ה Desktop אני מכיר, את עולם הלפטופ בכלל לא. חיפשתי איזה שירשור על כמה מחשבים אמינים שכולם הולכים איתם ולא מצאתי כאלה. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט ומדי פעם Office. היא לא לומדת שום דבר שקשור לעיצוב, ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק לדעתי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" אינץ. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף TouchPad שעובד כמו שצריך. הכי קרוב שאפשר למה שמגיע עם מחשבי Mac. * משקל רצוי? בינוני. הוא לא יהיה עליה כל היום, אבל כן יסתובב פה ושם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בסכום של 3000 ש"ח +- שיהיה טוב וחזק ככל שאפשר למחשב יתלווה מסך 22" או 24" עדיין בבדיקה חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב ומעבד חזק שישרוד לשנים הקרובות את רוב החידושים תודה,

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. הראשון : 1 : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤597 לוח אם: ASUS P5QL ¤486 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1133 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST3250410AS ¤233 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤181 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤358 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ¤380 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3678 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il 2 :…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Drunklight,

אני כנראה אגיע לתקציב אך גמיש אם יהיה צורך. יש לי מסך רחב 24" 1920x1024 (או משהוא באזור, לא זוכר בדיוק) כרגע אני בערך ב5500 אם המפרט הבא: מארז: Antec Gameing 200 ספק: Thermaltake litepower 700W מעבד: Inter i7 920 2.66ghz לוח אם: GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 1500gb westren digital זכרונות: 3x2048mb DDR3 kingston כונן dvd optiarc SATA DVD ( לא ממש משנה) כרטיס מסך: HD5850 -- כרגע יחיד, בעתיד אולי ארחיב ל2 אם אצטרך כרטיס קול: כרגע מתכנן להשתמש ב Onboard, אך לא פוסל אפשרות לאחד יעודי אני משתמש במחשב לכל סוגי המשחקים, אני לא מחפש אפשרות להריץ הכול על המקסימום, אך יותר בקשר לאורך חיים למחשב, הוספת זכרונות\כרטיס מסך בעתיד כדי לתמוך בדרישות עתידיות. כנראה אקנה דרך ivory... כל עצה לשיפו…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. אהלן, רכשתי מחשב דל ווסטרו 5470 חדש לפני כמה שבועות. עד לפני כמה ימים הוא עבד מושלם. פתאום, באמצע צפייה בווידאו, המחשב נתקע לשנייה וחצי בליווי של רעש נוראי מהרמקולים ואז הסרטון ממשיך להתנגן כרגיל. ככה זה קורה כל כמה דקות הדבר קורה גם בניגון של מוזיקה בלבד(ללא ווידאו) ובנוסף, גם כשאני מזיז את העכבר או עובד על האופיס, אני רואה שהמחשב כאילו נתקע לשנייה ואז ממשיך. דיברתי עם התמיכה הטכנית של דל, בהתחלה התחלנו את כל הטיפול רגיל של התקנת דרייברים ועדכונים של ווינדוס(דבר שכבר עשיתי אבל הם התעקשו שאני אעשה בשנית). כשזה לא עזר התקשרתי שוב, ואז ענה לי בחור שטען שמדובר בתקלה בתוכנה של המחשב וזו תקלה ידועה במחשב הזה. הוא אמר לי שאני צריך ללכת לריקוברי בווינדוס 8.1 שיש לי, ושם לבח…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. עדיפות עם החלקים האלו: - מעבד 930 INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 - 4GB RAM מינימום ( אני יתקין WINDOWS 7 64 ) - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB אבל ניתן לכם לבחור - קירור למעבד - זכרון של OCZ 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! רשום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים חדשים וכבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULL HD 1920 - אבל זה ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר ממש שלא ישמעו אותו מוכן לשלם בשביל זה כסף... ואני רוצה אותו אמין בימיוחד. וכמו שכתבתי למעלה שיהיה שקט בשביל שאני יוכל להשאיר אותו דולק יומים ואפילו שבועות למטרת פתיחת שרט MU ואתר בשבילו. ומשחקים כבדים אחרים. לא כולל ציוד הקפי. רק מחשב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום חברים, רציתי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב PC שבן דודי קונה (יש לציין כי הוא נקנה ללא מסך) מס' דגשים למפרט: -מחשב שמיועד למשחקים ברמה כבדה -כ.מסך ללא עדיפות (מה שתמליצו אתם אך שיהיה מקורר טוב ואם ישנה אפשרות לקירור שהוא אינו סטוק אשמח) -מעבד ולוח אם תואם אינטל -מקום הקנייה:איזור המרכז -כרגע כ.מסך יחובר למסך 24" אך בעוד שבוע-שבועיים ישודך למסך 32" FULL HD שאמור לשמש כמסך המרכזי -קירור המערכת-שיהיה קירור מעבד איכותי ושלוח האם יהיה בעל קירור פאסיבי איכותי תקציב: 6000-6600 עם סטייה קטנה בדגש על ביצועים אודה להתייחסות,אחלה שבוע שיהיה ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. שלום לכולם. לפני מספר חודשים נעזרתי בפורום זה לבניית מפרט למחשב חדש ממנו אני מרוצה. התרשמתי לטובה מהמקצועיות והנכונות לעזור ולכן אני כאן שוב.. בקרוב אני מתכוון להחליף את הTV שלי בLED, והתחלתי להשתעשע ברעיון גם להוסיף למערכת שלי (רסיבר 5.1) HTPC. התקציב, במידה ואני אחליט לשדרג\לקנות HTPC, הוא גמיש כל עוד יחס העלות/תועלת משתלם (אני מוכן להשקיע בעבור ביצועים טובים, אבל לא רואה טעם בהפרש גדול במחיר עבור הפרש קטן בביצועים..). המחשב ישמש בעיקר עבור מוזיקה וסרטים (HD), אינטרנט ומעט יישומי אופיס. המחשב הישן שלי (בן כ-6 שנים) עדיין עובד, ושאלתי היא האם יש טעם להתבסס עליו או שמא עדיף להשקיע ברכיבים חדשים? החלקים הרלבנטיים במחשב הישן: מעבד - E6750 2.66 GHz לוח אם - Intel DP35DP זי…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות מחשב + מסך עד 3.6K (כשבכללן אני משאיר 300 ש"ח לקניית עכבר ומקלדת איכותיים) שיתאים לעבודה רגילה ברשת + להרצת משחקים בצורה סבירה + לראות סרטים בטלוויזיה ולהקליט תוכניות. חשבתי בהתחלה על המפרט להלן - אבל הוא יוצא יקר מדיי (ב-600 ש"ח, כי אני רוצה לקנות מקלדת רצינית). מישהו יכול להמליץ על מה לוותר ובמה לחסוך (או על חנות טובה וזולה יותר?). תודה! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤600 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 מסך: LG LCD 19" L1942PQ 2ms DVI PIVOT ¤957 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600 SMART 1GB DDR2 - RETAIL ¤481 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by hardgore1,

מה נחשב לטוב ועמיד לאורך זמן? ממה להתרחק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מבקש המלצות על מפרט חזק למשחקים עד הסכום הנ"ל ללא מסך וציוד הקפי

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  24. קבלתי הצעה לקניית מחשב של AMD לוח אם GIGABYTE GK8NSLI-B nforce4 מעבד AMD Athlon 3200 939 Tray VENICE STEP E6 זיכרון GEIL 1GB 512*2 הרד דיסק western digital 160GB 16 BUFFER DVD LG-GSA-H10A מארז הכי פשוט... שתי אפרויות לכרטיס מסך: אפשרות אחת:ATI x800GT 1600XT gigabyte 256DDR3 מחיר:4293 ש"ח אפרשות שנייה:ATI x1300 256MB sappire מחיר:3743 ש"ח האם כדי לשדרג את הכרטיס x1300 ל512MB (מה השוני אם קיים בכלל)

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  25. המחשב ישמש בעיקר לחיבור אלחוטי(או קווי. צריך את שניהם. גם כרטיס חוטי וגם אלחוטי) ולכתיבה וקריאת אימיילים. כמובן גם לגלישה רגילה באינטרנט. הוא לא צריך להיות מכונת משחקים. עכשיו העניין של עריכת הוידאו: אמא שלי עובדת על תוכנת פרמייר 6(כן, זו הישנה משנת 2001 לערך). היא עובדת על מחשב נייח. המחשב הזה(הנייח) בעל שני גיגה זכרון ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. לוח האם הוא GIGABYTE 965P-DS3 כרטיס המסך(הנפרד) הוא Sapphire RADEON HD 2400 PRO. פרמייר 6 רץ על זה יפה באופן כללי. אני מניח(אני צודק?) שכל מחשב חדש במחיר הזה(3500), יוכל להריץ את פרמייר 6 ללא בעיה. מצד שני, הייתי רוצה שהוא יוכל גם להריץ תוכנות כמו פרמייר פרו 4-5, או אולי אדיוס 6, ללא בעיה. במחשב הנייח ניסיתי את אדיו…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.