עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום זה המפרט שבנו לי פה כבר רציתי לדעת אם אני צריך לשנות/לשפר משהו המחשב לא למחשקים, בעיקר לעריכת מוסיקה ועיצוב/בניית אתרים , icq msn ואינטרנט וכל זה. מעבדי אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5GD1 (915P)S775,PCI-E זכרונות 2X DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 128MB DVI,TV,PCI-E + HDTV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders Lite-on 1633 x16 Dual x2 מארזים 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD המחיר שיצא לי ב KSP הוא 4,300 ( רציתי לדעת אם ksp אמינים מבחינת חלקים / אחריות וכל הדברים האלה ? ) 2 שאל…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Arnold,

AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS תוכלו להציע מה אפשר לשפר בעתיד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by VailSide,

אהלן, טוב אז אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים מאוד... תקציב 6000 ש"ח, גג 6500 ש"ח. לא כולל מסך ושום ציוד הקפי. תודה רבה.

4. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by racheliZV,

הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, בתקציב של בסביבות 5000 ש"ח. הרכיבים הדרושים לי הם מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וספק כוח - ביתר אני משתמש מהמחשב הנוכחי. אני מתכוון לקנות דרך זיגזג ופניתי אליהם בבקשה להמליץ לי על 2 מפרטים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האופציות וכמובן כל הצעה לשינוי שתעלה בראשכם. אפשרות א': אפשרות ב': תודה רבה מראש!

7. Started by IPIP,

אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. http://m.store.hp.com/us/en/m20ProductDisplayView?storeId=10151&productId=881651&urlRequestType=Base&langId=&catalogId=10051#/choices/choice/L6E55AV.OperatingSystem

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by boaz_aha,

שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שעיקר פעולתו בקבצי פוטושופ של 300-400 MB, חשוב שיהיה שקט. בתודה ובברכה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם! ידידתי ביקשה ממני לעזור לה להרכיב מחשב בשבילה. ובשביל זה אני צריך אתכם ;D אז ככה התקציב הוא עד 6000 עם מסך LCD ועד 5000 עם CRT. כולל מדפסת פשוטה לא יותר מ500 שח ורמקולים לא יקרים(אבל גם לא ב40 שח). במחשב לא יבוצע אוברקלוק כלל. המחשב בעיקר בשביל אינטרנט וכנראה גם משחקים. תודה מראש רומן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by cb,

לפני כמה שנים טובות באתי פה להתייעצות לקנות מחשב..היה לי תקציב גבוהה (8000 שח)קניתי מחשב חזק שהחזיק עד היום בלי בעיה...היום הוא לא סוחב את המשחקים החדשים על הכי גבוהה..ואני בן אדם שלא אוהב להתפשר על איכות ומשחקים זה האהבה שלי...מגיל קטן. היום אני חירניק תפרן ויש לי 4500 שקל,אני לא מעודכן בכלל בעולם המחשבים והחלקים למרות שפעם הייתי חזק בזה...אבל עדיין אמרו לי שבסכום הזה אפשר להביא מחשב לא רע בכלל בשביל משחקים. יש לי הצעת מחיר עם מפרט,תגידו לי מה דעתכם.פתוח לגמרי להערות ולשינויים. (צירפתי קובץ וורד עם ההצעה) [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by spitzi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. 5500-5000 לא לנסות לחסוך פשוט לתת העדפה לרכיב חשוב יותר לרכיב חשוב פחות 2. שימושים עיקריים : משחקים עדכניים צפייה בHD שמיעת מוזיקה ואינטרנט, קיובייס לא כולל מסך, המסך הקיים SYNCMASTER T260HD רזולוציה טבעית 1920X1280 3.לא 4.לא 6. 7 7. לא מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב אבל אשמח שתשאר האופציה לעשות 8.ללא מערכת וללא הרכבה 9.אין חנות ספציפית 10.תמיכה בUSB3 , כרטיס מסך חזק (חשבתי על GTX460) 11.הוספת כרטיס סאונד 12.כן הערות : מבין שהרבה טוענים שCORE I7 הוא מיותר ומבזבז הרבה כסף אבל בכל זאת אבקש לכלול CORE I7 930 במפרט תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rsigall,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו x220 עם יציאת display port. חיברתי אותו לטלוויזיה עם מתאם מ-display port ל-hdmi ורואים וידאו בסדר גמור - אבל השמע לא עובר (שומעים בלפטופ). המתאם בסדר ב-100% (במחשב הזה, עם לינוקס, האודיו עובר בלי בעיה. בנוסף עבד היטב עם מחשב של dell שנתיים). ב-Device manager אני רואה Intel Display Audio. אבל, ב-Playback Devices מופיעים רק הרמקולים הפנימיים (Conexant Smart Audio HD), גם אם אני בוחר שיראה התקנים מנותקים/מבוטלים. ניסיתי דרך ממשק Smart Audio HD של לנובו - אבל אני לא רואה שם שום התייחסות ל-hdmi. ניסיתי עם ה-Communications Utility של לנובו - אבל לא עזר והוא רק החזיר אותי לממשק של Smart Audio ושל Windows. ניסיתי לעדכן דייברים של הכרטיס מסך של אינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 4K-6K, כאשר אצטרך לקנות מחשב + 2 מסכי 24' (עדיפות לרזולוצייה גבוהה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים (הגדרות גבוהות אך לא הגבוהות ביותר, צפייה בסדרות וסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ושני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בקורא תקליטורים ובמקלדת 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בזמן הקנייה לא, אולי בעוד 3-4 שנים כ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yuvalg,

שלום לכולם, מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=CMS-B0W71ES&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2714&cPath=210 ההבדלים העיקרים: ללנובו דיסק של 500GB במהירות 7,200 RPM לעומת 320GB במהירות 5,400 RPM ב-HP, לשניהם סוללת 6 תאים אבל ללנובו 62WH לעומת 47WH ל-HP מה שאמור לתת זמן עבודה ארוך יותר (הם מצהירים על 8 שעות לעומת 6 ב-HP). מצד שני הלנובו מגיע בלי כונן אופטי אבל הוא קל ב-300 גרם. המחשב מיועד לתלמיד בבית ספר שצריך לסחוב אותו כל יום במסגרת פרויקט מחשוב של הכיתה. בהנחה שאני יכול לקבל את שני המחשבים באותו מחיר ובאותה אחריות איזה מחשב עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by most,

שלום, קיבלתי אימייל זה : http://www.laptop1.co.il/pl_product~TITAN-TL15D~2~0.htm נראה אטרקטיבי, מישהו מכיר את המותג הזה?? את נותן האחריות/שירות?? אם כן ארצה מכם חוו"ד עליו אני מבין שמערכת ההפעלה היא לינוקס כלשהו, האם ניתן להשיג דרייברים למחשב הזה במידה וארצה להפוך ל WIN??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zvikaz,

שלום. אשמח לחוות דעתכם מה השווי של מחשב Lenovo ThinkPad T61 החליפו כונן ל SSD 128GB זכרון פנימי 4GB מסך 15" מעבד Intel2.4GHz מותקן ווינדוס 8.1 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB 1555 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 730ש"ח זיכרון: Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2 667Mhz K2G667DC 470ש"ח כרטיס מסך:Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB 1600 ש"ח מארז: NZXT Apollo No PSU Black 397 ש"ח סה"כ 4752 ש"ח קצת חרגתי אבל לא נורא.... אני לא הכי סגור על הכרטיס מסך אשמח לחוות דעת והמלצות תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by נמשל,

הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט, ומסמכי אופיס. בלי משחקים, אולי קצת סרטים. המחיר הוא 1300 ש"ח. המחשב מומלץ? האם ממליצים לקנות עוד זכרון? זה אפשרי במחשב הזה? איך המחשב לעומת האסוס הזה? Asus Eee 1015P היתרון הוא אחריות לשנתיים כולל שנה אחת אחריות לנזקים, שברים/גניבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by masterb,

טוב, אז אחרי כל HELP שקבלתי כאן מצ"ב המפרט שבניתי + קיבלתי הצעת מחיר + 20% הנחה בקומבינה בהתחלה הגבלתי התקציב ל 3.5K אבל לא מתאים ה - 4000AMD קונה מחשב לכמה שנים. (ההתלבטות היחידה שלי היא האם לא יותר עדיף המרובע של אינטל) מה דעתכם חברים ? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zabal12,

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.