ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המחשב מיועד לאחותי, מחליף את המחשב הנייח שלה. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, וסדרות ביוטיוב בעיקר! ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? רצוי שיהיה בגדלים 14\15.6 * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת הכוללת numpad, אם יש מציאה בלי, ניתן לוותר. * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה בלי חשמל ולכן דרוש זמן ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו VGA אם יש, דרוש גם לפחות 2 כניסות USB2. * Bluetooth?אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB * כונן אופטי? אין צורך מיוחד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מעבד: intel icore 7 2600 3.4ghz לוח אם: asus p8h61 קירור למעבד: scythe katana 3 זיכרון:Gskill 2* 4 G 1333Mhz דיסק קשיח: hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 ספק כוח: chieftec 600W כרטיס מסך: GTX 680 GIGAGYTE windforce OC מארז: sharkoon vaia eco black. מותק על המחשב WIN 7 PRO 64 BIT מקורי עם סיריאל מקורי!!! כל המערכת נקנתה מKSP. והכל כמובן עם אחריות!!! ועם קבלות והכל מסודר!!! מי שרציני שידבר איתי אני ישלח לו תמונות של הכל!!!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום למקצוענים... אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה... כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ. היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד. העניין היותר מרכזי הוא המסך. המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך... תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר. לגבי גודל מסך, זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל. לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל.... ממש תודה רבה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow,minecraft,BF3 ועוד (הרבה) משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (נראה לי שזה זה,אם לא תקנו אותי).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בטוח למה התכוונתם. 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
רציתי בבקשה הערות שיפור למפרט אם צריך בכלל....התקציב הוא גג 6,000 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪96 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chimera + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪930 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪338 כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 WindForce X3 OC - בקניית מחשב חדש …
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שולח כאן תשובות לשאלות ושלושה מפרטים שאני מתלבט בינהם אחד מהם מהמפרטים המומלצים כאן הכי חשוב לקבל משוב על מפרט מספר 1 תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. הגיע הזמן לשלוח את המחשב הוותיק שלי לגמלאות אשמח לעזרתכם. אני ממש חלוד בכל הקשור לחומרה עכשווית. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher ,starcraft ,diablo ועוד משחקים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 2312HM …
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני יודע שהדיון הזה לא בדיוק עומד בנהלים של בקשה להמלצה לדגם מחשב נייד. הסיבה היא שאני פשוט כרגע לא מבקש המלצה לדגם מסוים. אני מבין יותר בנייחים מאשר בניידים, ואני הייתי רוצה לדעת סדר גודל של מחירים, לדעת כמה לחסוך בערך וכו'. ברור לי שזאת תהיה הערכה גסה, אבל זה יותר טוב מלא לדעת כלום... אז.. 1. סדר גודל מחירים של מחשב נייד ללימודים + גיימינג. מבחינת לימודים מדובר על מדעי המחשב. אני לא חושב שצריך מחשב "כבד", זה בסך הכל תכנות ברמה פשוטה. מבחינת גיימינג, יש לי נייח לדברים הכבדים, אבל אני כן רוצה שאני יוכל להשתמש בנייד ללאן-פארטיס.. שכרגע זה בעיקר משחקים כגון left 4 dead 2.. האם זה ריאלי שנייד יריץ את זה? לא חייב בהגדרות מטורפות.. העיקר שירוץ חלק.. 2. מחשב שני: סדר…
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים שיהיה שקט מבקש את חוות דעתכם על מפרט מפרט 1 ברשימה כאן (או המלצה על מפרט אחר) (אפשר גם מפרט 2 או 3 שהוא במקור מהמפרטים של HWZONE) מפרט 1 מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570 זכרון HS CORSA GEIL 8GB DDR3…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב בשביל בת הזוג, 2000 ש"ח, לא יותר... * מטרות המחשב - גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים ועבודה. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה ואפשרית למחיר הנ"ל, (1366x768?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - אם לגיטימי (אני מאמין שלא) לחפש מחשב בעל שני כוננים - כאשר אחד מהם SSD למ.הפעלה והשני לאחסון אז זה יהיה ממש נחמד, אם לא - כונן פשוט של 500-400 GB יספיק * כונן אופטי - רצוי, לא חובה * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - רק אם לא מוגזם לבקש , לא חובה. אשמח לקבל המלצות מנסיון אישי\מפרטים שנראים לכם משתלמים. תודה רבה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר טוב ביקש ממני לבנות עבורו מפרט עד 4K ללא מסך,נטו מארז ללא תוספות מסביב. קצת על הבחור : צלם ועורך גרפי משתמש בפוטושופ וב-LIGHTROOM גיימר. KSP Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray Scythe Katana 3 Gigabyte H77M-D3H s1155 Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Antec GX700 Original Rugged Case סה"כ: ₪4200 בניתי 2 מערכות נוספות מ-TMS אותו הדבר בעיקרון TMS I Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 95W ליבת נחושת - עד Intel Original LGA115…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים אני יכול לשדרג את המעבד i7 990 בלוח ex58ud4 או שיש פיתרונות אחרים
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים , והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף באופן זמני את הדיסק קשיח שעליו מותקנת כרגע WIN7 אולטימייט, ולהתקין בחדש 2 מחיצות אחד של וינדוס 7 ואחד של לינוקס. הדיסק הנוכחי בעייתי ואני שולח אותו לשחזור, השאלה היא האם אחרי שאני אתקין שני מערכות הפעלה על דיסק שיחליף אותו, האם כשאני אחזיר את הדיסק הקודם הביוס והמערכת תזהה אותו ותחזור למצב הנוכחי, או שאני אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב! הייתי מאוד רוצה לדעת מיהו היבואן הרשמי בישראל למחשבים ניידים של המותג סמסונג?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי מחשב היום עלה לי 5100 מחנות גולדטופ באיזור תעשייה ראשון הנה לפניכם המחשב שקניתי , מה אתם אומרים עליו? יוכל להריץ משחקי גיימינג כבדים ומודרנים? מארז ללא ספק כח Gigabyte LUXO X140 Tool Less design 2X12cm black ספק כח 3Rsystem G600XG ROCK Power 600Watt לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V LGA1155 Intel B75 Core i3/i5/i7 מעבד Intel Ivy Brigde Quad Core i5-3470 Turbo Boost2.0 3.6GHz 6MB 1333Mhz LGA1155 Tray מאורר Zalman CPU cooler CNPS5X Performa זכרון Kingston KVR16N11/4 4GB DDR3 1600Mhz Non-ECC DIMM i7 x2 יעני 8GB דיסק קשיח Western Digital IntellIpower WD10EZRX 1TB Sata3 Caviar Green כ.מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 With boost DP PCIE מסך LG E2442TC 23".6 1:5,000,000 5MS Led F…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש את המחשב http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 קיימת חנות אמינה שממנה אפשר לקנות אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים, והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה שנראית אטרקטיבית למחשב נייד. אני רוצה מחשב נייד שיחובר לטלוויזיה בסלון לשם צפייה בסרטים ממנו וגם תכנים מהרשת (YouTube, NetFlix וכו) חשוב מאד יציאת HDMI (שזה מה שחסר לי במחשב שיושב שם היום) ושיוכל להציג גם סרטים "כבדים" (באיכות טובה, של כמה עשרות גיגה) האם המפרט הבא יספיק לשם כך? המחיר, אגב, 1,600 ש"ח בשישה תשלומים. משתלם? מחשב נייד 11.6" LEDSAMSUNG 305U1A-A02IL• מעבד: ) AMD Dual Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB L2 Cache• זכרון ראשי: ) 2GB DDR3 System Memory at 1333MHz (2GB x 1• כרטיס גרפי: ) AMD Radeon™ Graphics(Int. Graphic• כונן קשיח: ) 320GB S-ATA II Hard Drive (5400RPM• מצלמה: 1.3 megapixel HD Webcam• משקל: 1.21Kg• מערכת הפעלה: ) Genuine Windows® 7…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, המסך של הלפטופ של Lenovo Thinkpad r500 התקלקל אתמול בדרך לצבא(לא נזהרתי עליו וחטף מכה). מה שקורה כשאני מדליק אותו הוא שיש צבעים ופסים, עיוותים כאלה ואחרים, חלקים מהצךמסך נראים כפול. מצאתי טכנאי בשם גאמפ מערכות(אשמי לחווד עליו) שאמר שכנראה הביוס של המסך נדפק. בקשותיי הן: א. אשמח להסבר מפורט יותר כמה שאתם מבינים על הבעיה. ב. המלצה לחנות טובה, אמינה וזולה שתוכל לתקן(אני חייל) ג. האם מישהו שמע על החנות גאמפ מערכות ויודע אם הם טובים, ברשת אין חוודים עליהם. ד. כמה תיקון אמור לעלות? תמונות: http://img849.imageshack.us/img849/8076/yujj.jpg http://imageshack.us/photo/photo/515/c0sj.jpg/ http://img515.imageshack.us/img515/1739/c0sj.jpg תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב נתחיל בשאלון : * מטרות המחשב? לימודים + עבודה (הרבה סרטים , משחקים קלים/ישנים) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבין בשביל לומר, מה שיכנס במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מישהו יוכל להסביר מה זה אמצעי קלט? * משקל רצוי?לא משנה לי , קילו לפה קילו לשם לא יהרגו אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר (במסגרת התקציב הדל כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיס זיכרון * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה *…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, זו הצעה שקיבלתי מטכנאי מחשבים. השימוש הוא ביתי - אינטרנט, מסמכים וכו'. האם יש צורך במעבד I3 או שאפשר להשאר עם המעבד הזה? (הבדל של 250 שקלים) האם המחיר עוד ירד בהרבה אם אקח הארדיסק של 500 GB? (אין לי צורך גם בגודל הזה..) האם זו הצעה שווה? הרכיבים טובים? צריך להחליף?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-