עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אלה הרכיבים שחייבים להשאר במפרט כמו שהם: מעבד AMD XP 2600+ לוח M עם USB 2 שתומך בזכרון פנימי במהירות 400mhz או 333mhz + כרטיס רשת (הלוח רצוי של חברת ASUS) כרטיס קול חיצוני בסגנון CREATIVE SOUND BLASTER LIVE כרטיס מסך בסגנון - GEFORCE MX 440 מקלדת ועכבר אלחוטיים + מסך 17 של חברת LG ללא רמקולים. אשמח עם יתקבלו הצעות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ome,

היי, יש למישהו דברים רעים להגיד על Asus Zenbook Flip 14 UX461UA-E1030T? תודה, אורן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. צהרים טובים לכולם! יש לי פה מפרט אחד: http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= עם שידרוג ל: 8500GT ו2 ג'יגה ראם (שנים של 1GB) איך המפרט? הוא בשביל משחקים (לא כבדים מדי) אינטרנט פוטושופ וזהו כעיקרון. אנשים זה ממש דחוף, תוזה לכל מיש שעוזר!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם! אחד שאני מכיר, רוצה מפרט למחשב אשר מיועד למשחקים (ולכן הוא יהיה מבוסס AMD) בסכום של 4000 ש"ח - ללא שום ציוד היקפי, רק קופסא חמודה. (האיש גר בפתח תקווה ולכן יהיה עדיף ללכת על חנות באיזור...כמו KSP שיש להם סניף בפ"ת). תודה רבה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ומידה וניתן אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה HD, משחקים קלילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ZpoWer,

לוח אם: Mainboard: Gigabyte EP45-UD3L - Socket 775 צ'יפסט: Chipset: Intel P45 מעבד: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz - Yorkfield 45nm Technology זיכרון: Physical Memory: 2x2GB DDR2 @ 533MHz Mushkin XP Black Frostbyte Series כרטיס מסך: Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 512MB דיסק קשיח: Hard Disk: Western Digital WDC WD5000AAKS-00V1A0 - SATA מסך: Monitor Type: LG Electronics W2486 - 24 inches מארז: ‏Case: Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case מבקש הערכת מחיר למחשב שלי, בנוסף לקראת ההשקה של Crysis 3, אני מעוניין להריץ את המשחק באיכות הכי גבוהה שניתן ואשמח לקבל עזרה עם שדרוג המחשב או אם צריך בקניי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, לאח שלי יש מצלמת DV והוא ממיר סרטי וידיאו מAVI (שעה של סרט מהמצלמה זה 20 ג'יגה). חוץ מהמרה של סרטים גדולים מידי פעם ואולי קצת עריכה, אין לו דרישות גבוהות מהמחשב ולא מתכוון להריץ משחקים. אך ייתכן וירצה לנגן סרטי HD במחשב בעתיד. תקציב: סביבות 2000 ש"ח, אפשר גם מזומן. התקציב גמיש, זאת אומרת אם תראו שאפשר בזול יותר או ביקר יותר לקבל שינוי משמעותי לטובה מהמחשב אז נעשה זאת. לא זקוקים למסך ולא ציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ורמקולים. צורב DVD לא צריך כבר יש לנו. יש לנו העדפה למעבד של INTEL כי הבנו שהוא טוב יותר בתקופה זו, תמיד גם היה נחשב טוב יותר מAMD כמעבד לביצועי המרות קבצים. העדפה גם ליציאת FIRE WIRE למצלמת DV למרות שאפשר לחבר אותה גם בUSB. לא זקוקים למערכת הפעלה חוקית. זקו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מחשב כרגע שיכול להריץ 720P אבל על מסך 17"(אבל אם אני רוצה לדלג ולעבור לחלק אחר בווידאו לוקח קצת זמן) ... מעבד P4 - 3.0Ghz זכרון 1GB כ.מסך Geforce 6600 אני רוצה לשדרג את המחשב בעלות מינימאלית! המחשב אמור להיות מדיה סנטר בסלון... להריץ HD על טלוויזיה 42" FHD (כנראה לרוב 720P בגלל שזה יותר משתלם מבחינת הגודל וזמן ההורדה). וזהו בעקרון. כנראה מדיה סנטר של ווינדוז 7, יציב ומהיר. עוד 2 שאלות: 1. איך אני מחבר את המחשב כי לא ראיתי כ.מסך עם יציאות HDMI אלא רק עם DVI ומתאם HDMI. 2.במדיה סנטר כשאני מריץ קובץ HD אני יכול להוסיף גם תרגום או שאני אצטרך להשתמש בתוכנה חיצונית כמו BSPLAYER? תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אשמח לקבל מפרט למחשב שולחני שעובד משמרת עד שתיים ביממה שנותן תמורה טובה מאד לכסף (דהיינו רכיבים שהם דור עד שלושה אחורה ו\או "טובים מספיק") שעונה על הדרישות האלה: - שקט מאד לסביבה ביתית שקטה (ספק + מאוורר). כמה dB לספק נחשב שקט מספיק? - כמאה טאבים של FF פתוחים במקביל - מריץ Win7 כמ"ה ראשית + יובונטו תחת VM לגלישה יומיומית - ביצועים סבירים (לא יותר, זה לא מחשב של גרפיקאי או צלם !) של כלים גרפיים לעיבוד תמונה, ע"ע פוטושופ וגימפ. - מציג היטב וידאו HD כולל אפשרות ל 2K, 4K בעתיד. לא תבוצע עריכת או עיבוד וידאו. - מארז גדול ונוח לפתיחה וסגירה לצורך שאיבת אבק (ללא הרפתקה כל פעם כי המארז מתעוות - רצוי מכסים צדדים נפרדים) - דיון - האם כדאי להשקיע גם ב SSD לדיסק C (במחשבים שלי תמיד ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by topgun,

שלום [glow=red,2,300](1)[/glow] אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא - מבחינת רכיבים (אם כדאי להוריד/לשנות/להוסיף) ומבחינת מחיר: (AMD 64BIT 3000 (S 754 GIGABYTE K8NS ADATA 512MB DDR 400 HITACHI 80GB 7200, SATA GF MX4000 128MB LG 52x32x52 "FLOPPY 1.44 מארז + ספק מקלדת+רמקולים+עכבר (שפורפרת DAEWOO 17" flat monitor (SAMSUNG ------- סה"כ: 2875 ש"ח (כולל הרכבה, אחריות, בלי OS) [glow=red,2,300](2)[/glow] בנוסף, יש לי את אפשרויות השדרוג הבאות: * 40 ש"ח - GF5200FX (מחליף כרטיס קיים) * 180 ש"ח - NEC 3520A (מחליף כונן קיים) * 720 ש"ח - Viewpoint VP175DI (מחליף מסך קיים) איזה מהן כדאי לנצל? הערות: * לגבי המסך הדק - הוא פחות משמעותי ויותר בקטע של "שווה או לא" - רוב הסיכויים שאני ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המחשב הוא לאינטרנט, משחקים ומדי פעם עריכת וידאו. לא מתוכנן OC. חשבתי על : 1x Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box (1140 NIS) 1x GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE (635 NIS) 2x Mushkin 256MB PC2700 Basic Green (244 x 2 = 488 NIS) 1x Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting (333 NIS) 1x HEC 300 ART (177 NIS) Total : 2773 NIS מה דעתכם ? * אם אפשר תציעו לי זכרונות יותר משתלמים. * האם הספק מספיק חזק בשביל המחשב ? ד.א. אל תציעו לי AMD

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX מחיר: 1190 ש"ח. קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink מחיר: 315 ש"ח. זכרונות: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK מחיר 899 ש"ח. לוח אם: ASUS Striker II Formula NVIDIA nForce® 780i SLI chipset LGA 775 מחיר: 1575 ש"ח. דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS מחיר: 499 ש"ח. כרטיס מסך: INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E מחיר: 1630 ש"ח. מאוורר לקירור: Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מחיר: 51 ש"ח. סה"כ: 6,159 ש"ח. אני יודע שהלוח אם "לא משתלם", אבל אני רוצה בעתיד שתיהיה לי אפשרות לשדרג מבלי להחליף יותר מידי חלקים. מטרת השידרוג היא למשחקים כבדים ול-O…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני עכשיו עומד על סף קניית מחשב נייד.. והייתי רוצה לדעת איזה חברות נותנו שירות יותר טוב.. ולא לוקחות כסף על תיקונים בזמן שיש רכיב דפוק וככה מכסות את העליות של החלפת חלק.. 1) IBM/LENOVO 2) ACER ניופאן 3) HP

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן כולם, אני מנסה לבנות מחשב לבן דוד, אני לא הכי "בעניינים", אז אני פוחד לעשות טעויות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪418 קשיח למחשב שולחני: WD 2TB 3.5" Sata 3 Caviar Black כמות: 1 - מחיר: ₪832 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1740 כונן…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שטני מעוניין לקנות בימים הקרובים ואם הספק והמארז מתאימים לחומרה המפרט הורכב בחנות tms.co.il מק"ט מוצרים כמות מחיר C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 GB85MD2V Gigabyte B85M-D2V LGA1150 1 ₪333 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 R928XOC3GD GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB 1 ₪1594 D38G1600CRN Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪340 GH22NS70 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 1 ₪106 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה 1 ₪0 ST1000DM003 Seagate B…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by asi1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצה לנייד, התקציב הוא 3500+- השימוש העיקרי בנייד יהיה בתוכנות גרפיקה ועריכה (Adobe וחבריו..) אז אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות "כבדות" ללא קושי.. בנוסף, אני לוקח איתי את המחשב ללימודים, כך שאני אעדיף משקל נמוך (עד כמה שאפשר כמובן..) הכי חשוב!: אך ורק מחשבים המריצים ווינדוס (תודה על ההתחשבות..) דיסק קשיח - 500 GB יציאת HD - חובה כרטיס מסך חזק (רזולוציה גבוהה עקב עבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה..) זכרון - לפי שיקול דעת המומחים (בין 4-8 אני מאמין..) תודה רבה על העזרה! נאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט די סופי, אשמח לדעת אם יש איפה לחסוך. השימושים - ביתיים רגילים וגיימינג קל (הגדרות בינוניות ומטה ברזולוציית 1080*1920) הכי חשוב לי שיהיה מארז שנוח לנתק ולהעביר לסלון, מבלי לוותר על זה שיהיה מאוורר כמו שצריך. את הלוח אם בחרתי עקב תכונת USB DAC UP, שאמורה לתת מתח טוב יותר כשמחברים אודיו לUSB (אני מחבר רמקולים MM1) כרטיס מסך קניתי בנפרד --HD7950 הקניה של המחשב תתבצע מTMS. אז אשמח לדעת אם יש מה לתקן (בעיקר בשילוב מארז-ספק, אולי יש מארז קל יותר ועדיין מאוורר / ספק זול יותר אפשרי?) ושאלה נוספת - האם בעיית האיטיות לאורך זמן של כונן SSD קורית "בכל מקרה" או שנניח ואני מסיר משחקים ותוכנות, אז הוא חוזר להיות מהיר כמו בהתחלה? תודה לכולם. אשמח לתגובתכם, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by infrequent,

הי פורום, המחשב שלי כבר ישן מאוד ואני שוקל לקנות חדש - האם זה חכם בתקופה זו ? או שעדיף לסחוב עד ל-2022 עם הדור הבא של אינטל, DDR5 ? בנוסף, עקב התקופה אני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך ופשוט אקח את ה-GTX770 שלי למחשב החדש. (אקנה אחד חזק כשהמחירים יסתדרו ללא קשר לתקציב) הנה מפרט ראשוני שבניתי: [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16015.jpg[/img] [b][color=#0000BF]הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD[/color] [/b] מעבד AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=122934]מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 - Box[/url] 1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=107713]קירור למעבד Arctic Freezer A13 X CO[/url] 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: [url=https://ksp.co.il/?ui…

20. אהלן, זה הולך להיות קצת ארוך אז מקווה שתשרדו. יש לי לפטופ דל וסטרו 1310 שהתחילה לו בעיה בתאורת המסך. המסך היה כבה כשהייתי מזיז אותו כלפי חוץ והיה נדלק בחזרה כשהייתי מזיז אותו חזרה כלפי פנים (כיוון סגירת המסך) תוכלו לקרוא על הבעיה כאן בפירוט. (מסתבר שזה כנראה "מחלה" של הדגם הזה) הבעיה היתה שהכבל שמחבר בין הלוח למסך עצמו היה שחוק מעט - מה שגם הסביר מדוע המסך נכבה ונדלק כשהייתי מזיז את המסך. בכל אופן ובהתאם למה שהומלץ בלינק, קניתי מאייבי שני כבלים שמחברים בין הלוח למסך. (אחד קניתי ספייר) כשחיברתי את הכבל הראשון והדלקתי את הלפטופ המסך נדלק אבל התחיל לרצד במצב הזה למי שלא הבחין בסרטון שצירפתי, המסך נדלק והתצוגה עובדת (רואים את הלוגו של דל ואחר כך את הלוגו של הוינדאוס) אבל כאמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חבר'ה החלטתי להתקדם מהמחשב בן ה-7 (הגיע הזמן ^^^) בכל מקרה ראיתי מפרט אצל אייבורי מחשבים ורציתי לשמוע עליו חוות דעת נוספת המחשב הוא לשימוש ביתי- בעיקר למשחקים. אני לא נוטה להחליף מחשב כל יום כמו ששמתם לב אז הוא אמור להחזיק תקופה המפרט: המחיר שלו הוא 5,400 הייתי שמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: תשובות לשאלון בחוקי הפורום: 1. התקציב המקסימלי הוא 5K אם ניתן עדיף לחסוך ולא לחרוג כמה שפחות 2. שימוש המחשב הוא למשחקים כבדים GTA4 וצפייה בסרטי HD הרזולוציה של המסך שלי 1080 על 1920 ואני גם מחבר את המחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P המחשב מיועד לגרפיקות גבוהות 3. הקינה היא של הקופסה בלבד 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. 7. בסולם 1-10 5. לא מתוכנן למחשב זה אוברקלוק …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. צריך עזרה בבנית מחשב לצורך סרטים, ומשחקים עד 6000 ש"ח רצוי צורב די וי די (lg -gsa4120b dvdrw).

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by moni147,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 14,ומשחקים ישנים טיפה יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן... יש ברשותי מחשב בן כמעט 3 שנים,שאם לומר את האמת,עושה עבודה פשוט מעולה לצרכים שלי,אבל מאחר ואני רוצה להתחיל לשחק משחקים חדשים(רוב הזמן פשוט שיחקתי פיפ"א,nba) אז הגיע הזמן להתחדש. לפני שאני מתחיל עם הטופס- במידה ואני מביא את המחשב הישן לחנות(tms), האם יש אפשרות שהם יקנו אותו ממני במחיר יד שנייה?או לפחות חלקים ממנו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6600 אחרי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואכן החריגה תניב תוצאות אז אחלה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 כמו שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?משחקים חדשים על הגדרות גבוהות,סדרות וסרטים,אינטרנט, בהמשך לימודים אקדמאיים אם רלוונטי. א) במידה והמ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה מחשב שיוקדש למשחק UT3 . מפרט מחשב ב4000+ ניתן לחרוג בהחלט. מיועד למשחקים שיצאו כגון UT3 , CRYSIS ועוד... נא לא להביא חרא מפרטים! תודה רבה! כולל מסך שלא נכלל בתקציב... בערך מסך LCD טוב מאוד שלא יעלה הרבה ושיהיה שווה את זה. אני מעדיף שהמעבד יהיה 6.0 GHZ + . לשים דגש על הקירור , כרטיס מסך ומעבד INTEL!. מעבד אינטל חובה! ליבה כפולה! או שיש לכם רעיון יותר טוב .. אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב שיש בעולם לתקציב הזה! אז קיצר תסבירו לי על כל חלק וחלק למה שמתם אותו... תודה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.