עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים אני חדש פה והייתי מעונין לקבל עזרה בהרכבת "מכונת משחקים" בתקציב סביר של כ5000 שקל ללא מסך. אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס מסך הנוכחי שלי (gforce 4 ti 4200) אני לא מעונין להחליף אותו בשלב זה. מחשב מהיר שיפעיל בלי קפיצות משחקים כבדים וכמובן שישמור לי FPS קבוע ובלי נפילות. תודה רבה לכל העוזרים ;D הדגש הגדול הוא על מעבד/לוחM/זיכרון שיהיו חזקים כי פשוט שלי ממש על הפנים כל השאר הם שוליים כיוון שיש לי כ.מסך שעדיין טוב וכן עכבר מקלדת מיותרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by -casper-,

אני לא יודע אם זה קשור לפה .. לא ידעתי איפה לשים וזה קצת גובל בנושא אז שמתי פה (מקס' תעבירו) האם מישהו יודע (וגם אם אתם לא יודעים בודאות מנסיון או דעה אישית) האם המחירים של כל רכיבי החומרה (=מעבד כרטיס מסך וכ'ו וכ'ו) יעלו לאחר יצאת הויסטה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים (ללא מסך) בתקציב של עד 5500 ש"ח. יש לי שתי שאלות: 1. כרטיס מסך: האם עדיין מומלץ ה-GeForce 8800 GT 512M או שכדאי ללכת על אחד מהכרטיסים החדשים של ATI? הבנתי שיש להם אופציה שמאפשרת בעתיד לחבר עוד כרטיסי מסך שיעבדו במקביל, זה יכול לתת פוטנציאל שדרוג (האם זה גם דורש לוח אם מיוחד?) 2. ספקים: האם מישהו מוכן להמליץ לי על ספק אמין. שמעתי ש-KSP ו-IVORY אמנם מאוד זולים אבל לא מומלצים. האם אכן זו היא הדעה הרווחת? אם כן מה הסיבה לכך? תודה מראש, eCentaur

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Golan Sabag,

היי... כרגע נמצא באילת ואני מחפש מחשב נייד שיתאים ללימודים בחודש הבא. הלימודים יכללו תיכנות. המחיר בערך בין 2500-3000.. שאיפה שהמעבד יהיה דור 10 לא חשוב לי מסך טאץ'. יהיה קל לנשיאה. שיגיע עם ווינדוס. ומסך 15.6. היה לי בעבר lenovo ideapad.. לא היה לי כל כך נוח.. כרגע עם dell inspirion בן 4 שנים.. אהבתי את הדגם. הסתכלתי על זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31682&site-search=1 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Firefix,

הציעו לי על המפרט הזה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=545de5301539c מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, נחשב יחובר לטלויזיה ו\או מסך חיצוני כאשר אני בבית, חשוב שקט * גודל ה, ומחשב לא חם, גם שהוא פועל שעות רבות, אני מתכוון להפעיל אותו מסביב לשעון גם בלילה להורדות *מסך 13.3 * משקל רצוי פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה יותר ארוך, 8 שעות עם WIFI ובהירות לא מינימלית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל מעדיף חי טרה ,מעדיף גם במהירות של 7200 סל"ד * צורב DVD? לא , בשביל לחסוך משקל, אין לי כלל שימוש בכונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, יהיה נחמד אם יהיה אחריות לשנה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח צחי

בקשת מפרט מחשב גיימינג לסלון. 1. מארז קטן 2. כ.מסך gtx1060 3. זיכרון 16G 4. מעבד i7 5. דיסק ssd 250G. 6. דיסק 2TB אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז קטן יחסית עם ספק של לפחות 550W המקום שיש לי למארז הוא גובהה 20 ס"מ רוחב 26 ס"מ עומק 40 ס"מ חשוב שיהיה שקט,

9. Started by spartan932,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב גיימינג ל3-4 שנים הבאות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, ניתן לחרוג עד 500 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי חברים אשמח לקבל המלצה על מחשב לצרכים משרדיים מתקדמים. אין שום צורך בגיימינג או קולנוע בייתי אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד (מאוד) ושיוכל לעמוד בהרבה משימות בו זמנית כמו לדוגמא תוכנת פוטושופ + הרבה לשוניות בשני דפדפנים שונים + אקסל + וורד + סקייפ + PDF EDITOR וכו'. ראיתי את ההמלצה למפרט מחשב 113643 מחשב ביתי ומשרדי מתקדם – Core i5 שמופיע באתר אבל אני מנסה להבין אם הוא באמת יספיק או שכדי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל משהו אפילו טוב יותר לצרכים שציינתי. כפי שהסברתי, מה שבעיקר חשוב לי זו המהירות ושיעבוד חלק לגמרי. תקציב רצוי 2800-3800 ש"ח לא כולל מסך ומערכת הפעלה. תודה רבה לכל העוזרים

11. שלום. אני רוצה לחבר את המחשב נייד לטלוזיה עם hdmi ואת המערכת קולנוע בכבל אוקס לחיבור אוזניות שבמחשב. אבל כשאני עושה את זה שומעים סאונד מהטלווזיה באיזה דרך צריך לחבר את זה? יש לי ווינדוס 8.1 אם זה משנה

12. CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron !!! - 420 NIS Cooler : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz - 40 NIS Motherboard : Gigabyte GA-7VKML VIA KM266 Motherboard (MicroATX, AC97' Sound, VGA, ATA133) - 396 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2100 Samsung / Hynix Original Memory - 249 NIS Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD - 499 NIS Video Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard - 710 NIS Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - 56 NIS CD/DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 - 154 NIS Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - 41 NIS Mouse : Genius EasyMouse+ Serial/PS2 Retail Mouse - 26 NIS Speakers :…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by XDude,

שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם... x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה או XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה. בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Globalization,

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1228 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 423 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL18 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2Z3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 444 מארזים: COUGAR TURRET RGB כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 מאווררים למארזים: Cougar VORTEX RGB FCB 120mm Cooling Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 58 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 607 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0T…

15. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY3,AC3,NFS,GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מחשב כרגע שיכול להריץ 720P אבל על מסך 17"(אבל אם אני רוצה לדלג ולעבור לחלק אחר בווידאו לוקח קצת זמן) ... מעבד P4 - 3.0Ghz זכרון 1GB כ.מסך Geforce 6600 אני רוצה לשדרג את המחשב בעלות מינימאלית! המחשב אמור להיות מדיה סנטר בסלון... להריץ HD על טלוויזיה 42" FHD (כנראה לרוב 720P בגלל שזה יותר משתלם מבחינת הגודל וזמן ההורדה). וזהו בעקרון. כנראה מדיה סנטר של ווינדוז 7, יציב ומהיר. עוד 2 שאלות: 1. איך אני מחבר את המחשב כי לא ראיתי כ.מסך עם יציאות HDMI אלא רק עם DVI ומתאם HDMI. 2.במדיה סנטר כשאני מריץ קובץ HD אני יכול להוסיף גם תרגום או שאני אצטרך להשתמש בתוכנה חיצונית כמו BSPLAYER? תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב של HP עובד תקין אין בעיות יש לו שתי סטייקים של זיכרון 2GB+2GB והוא תומך עד 8GB 4GB+4GB אפשר לשדרג אותו ל 16GB 8GB+8GB זהים לקיים זה יעבוד לא יעשה בעיות כי אני יכול לקבל את זה בחצי מחיר שווה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MIKI23,

אחרי שחיכיתי הרבה זמן , סוף סוף קניתי מחשב היום המחשב למשחקים בעיקר וקצת עריכה המפרט : Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz 929ש"ח קירור לקחתי ZEROtherm Nirvana NV120 Premium 250 ש"ח לוח ASUS P5Q Deluxe 920 ש"ח זכרון G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 405 ש"ח כ.מסך Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe 1360 ש"ח מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case 370 ש"ח Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS 339 ש"ח צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 159 ש"ח יש לי ספק כח של HEC 550W WIN מחיר סופי במזומן יצא לי 4500 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט ? האם יש משהו לשפר הבאסה שמחשב יהיה מוכן רק סוף ש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by HUNTI,

CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1251.56 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 Ultra 2 SIS 655 Motherboard [ ¤ 1095.66 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 909.01] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Video Card [ ¤ 1465.01 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 154.36 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 459.44 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included) [ ¤ 539.64 ] …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by topgun,

שלום [glow=red,2,300](1)[/glow] אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא - מבחינת רכיבים (אם כדאי להוריד/לשנות/להוסיף) ומבחינת מחיר: (AMD 64BIT 3000 (S 754 GIGABYTE K8NS ADATA 512MB DDR 400 HITACHI 80GB 7200, SATA GF MX4000 128MB LG 52x32x52 "FLOPPY 1.44 מארז + ספק מקלדת+רמקולים+עכבר (שפורפרת DAEWOO 17" flat monitor (SAMSUNG ------- סה"כ: 2875 ש"ח (כולל הרכבה, אחריות, בלי OS) [glow=red,2,300](2)[/glow] בנוסף, יש לי את אפשרויות השדרוג הבאות: * 40 ש"ח - GF5200FX (מחליף כרטיס קיים) * 180 ש"ח - NEC 3520A (מחליף כונן קיים) * 720 ש"ח - Viewpoint VP175DI (מחליף מסך קיים) איזה מהן כדאי לנצל? הערות: * לגבי המסך הדק - הוא פחות משמעותי ויותר בקטע של "שווה או לא" - רוב הסיכויים שאני ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by HellBoY,

שוב שלום, בקשר למפרט הקודם שהביאו לי פה אמרתי שאני יחכה לאנפורס 4 קראתי על הפיצרים שיש בו והגעתי למסכנה שאני לא יצטרך אותו ולא יעשה בו כל שימוש. אז החלטטתי היא לקנות מחשב עד 8000 שקל בלי מסך עם מארז וספק מקלדת עכבר צורב די וי די וכובן די וי די חובה! שישרת אותי למטרת משחקים. בפעם הקודמת אמרו לי לקחת s939 אבל האם באמת שווה לקחת אותה שאני בטוח שבשנתים הקרובות אני לא ישדרג את מחשב זה? אשמח אם תעזרו לי שוב.. בתודה אופק

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 אלפים. להשתדל לא לחרוג בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי יומיומי עבודה משרדית, מיילים, סרטים מידי פעם, אינטרנט, מידי פעם ישוחקו משחקים סטייל באטלפילד וכו לא חייב באיכות גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי הארדיסק 2 טרה די חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בסלון אז שיהיה רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.