עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NaorBiton,

אחים שלי ראיתי את הנייד הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220667 אבל הוא לא מופיע באתר של אסוס יש למישהו מידע עליו ולמה הוא לא מופיע באתר?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by iveco,

מצאתי מחשב ישן עם מעבד I5 750 ולוח של אינטל P55 , שידרגתי אותו שמתי לו ספק כח HEC הוספתי לו זיכרון 10 גיגה 2GBX3 + 4GBX1 כרטיס מסך HD5770 * זיכרון DDR3 המעבד שווה משהו היום ? אני יודע שהוא מקביל ל I3 3220 1155 והכרטיס מסך מקביל ל NVIDIA 450GTS GTS450 VS HD5770 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-GTS-450-vs-AMD-HD-5770/m7762vsm7752 I5 750 1156 VS I3 3220 1155 https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-750-vs-Intel-Core-i3-3220/2773vsm272 I5 750 1156 VS G5400 1151 https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-750-vs-Intel-Pentium-Gold-G5400/2773vsm484278 ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by atari3,

שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים! התחלתי להסתכל לאחרונה על מחשבים בפורום, וביד 2. אני חושב לקנות מחשב יד שניה בגלל שהערך שמקבלים לכסף הוא יותר טוב. מצד שני יש את נושא האחריות שלרוב לא קיימת (אלא אם המחשב חדש יחסית) האם יש חסרונות נוספים לקניית מחשב יד שניה? כמו כן, אני צריך מסך. חשבתי על 23-24 IPS. הסתכלתי על מחירי יד שניה אבל בשביל ההפרש נראה לי שעדיף את הACER שראיתי נמכר בסביבות 700 ועונה על הדרישות, מה שמשאיר ~1800-2000 למחשב. מצורף השאלון ע"מ להסביר את הכיוון שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה מאתיים, יותר אם יש סיבה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אלרן1987,

שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ראיתי פה הודעה של משתמש שביקש מפרט לחבר למשחקים כבדים ב4000 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373532.0 אני מעוניין בפחות או יותר אותו דבר אך אני מעוניין גם במסך LCD 19 אינץ'. המחשב הנ"ל אמור לשרת אותי לכמה שנים הקרובות אחרי שהרבה זמן גררתי על פנטיום 3 866 מגההרץ(וסחטתי מהאחים שלי את המחשב בשביל משחקים) הרכיבים אמורים להיות אופטימלים למפרט הנוכחי, כי איני מתכוון לשדרג אותו ב3-5 שנים הקרובות(כפי שהבנתם ההשקעה שלי במחשב היא די ממוקדת חח) מבחינת תוכנות גרפיות הכוונה לפוטושופ סיאס 4, קורל, פריהנד פלאש וכו'. אחת הסיבות שאני קונה את המחשב זה FALLOUT 3 החדש, שאני מעוניין לשחק בו על המחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי חלקה שאפשר. מבחינת המחיר אני לא לחוץ על ה4000 ומוכן לה…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by djz,

שלום רב! לאחר חיפוש בהמלצות שלכם במפרטים אחרים בניתי מפרט שאני מעוניין עליו חוות דעת ואולי שיפורים אם צריך שימושים ביתיים ומשחקים מסך DELL 2412 לא צריך דיסק קשיח רגיל משתמש באחד קיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪890 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 קירור למארז: DS 120 - Deep Silence 120mm כמות: 3 - מחיר: ₪69 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyp…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Orrk,

היי, אני זקוק להמלצה לרכישת מחשב נייד לסטודנט להנדסה. חיפשתי ובדקתי ומגוון הדגמים העצום הצליח לבלבל אותי. אשמח לקבל המלצות בליווי הסברים קלים (אם יש לממליץ סבלנות וזמן )* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס וגלישה בעיקר) + שימוש (לא כבד ככל הנראה) ב Solidworks * גודל המסך? 13.3/14 (האם צריכה להיות לי העדפה למאט או למבריק?) * רזולוציית המסך? לא משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל מה שמעל 100 ג'יגה יספיק. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים! (לא עונים לי כבר יומיים באודיו וקולנוע ביתי...)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין (אם אפשר מארז עם פח עבה) מה התקציב המקסימאלי? 4000 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום אשמח לקבל ממכם מפרט בסיסי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט). אין צורך בהרצת משחקים. חובה שייתמוך ב4 מסכים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, הדרישות הן כאלה: 1. אפשרות לחבר עד 4 מסכים במקביל. כרגע יש שני מסכים, שניהם מחוברים ולשניהם יש חיבור DVI+VGA. 2. תקציב של עד 2000 שקלים עם סטיה של 200 לכל היותר. 3. אין צורך בכונן אופטי. 4. לא חשוב מאיזה חנות, חשוב שיהיה מאיזור ראשון לציון והסביבה. 5. המחשב מיועד למסחר בבורסה. 6. אין צורך בציוד הקיפי. 7. חשיבות השקט במחשב: 5 8. לא מתוכנן OC. 9. אין צורך במערכת הפעלה. 10. אין צורך בהרכבת המחשב בחנות אלא אם כן זה ללא תוספת תשלום. 11. לא צפוי שידרוג כבד בעתיד. 12. חשוב המחשב יחזיק מעמד ב-4 שנים הקרובות מעמד מבחינת ביצועים. הנה מה שהרכבתי עד כה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪545 קירור למעבד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mayhem1211,

* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד חודשיים ואני רוצה לקנות שם נייד כנראה של סוני. במקרה שמתי לב שבאתר של סוני התפרסמו השבוע 3 סדרות חדשות לניידים שמבוססות על הפלטפורמה החדשה של אינטל, שיווקם יחל בחודש הבא: סדרה Z: מסכי 13.1" קלילים (1.5 קילו +-) וחזקים. סדרה SR: מסכי 13.3" בסיסיים וזולים יותר (1.8 קילו) סדרה FW: מסכי 16.4" למשחקים עם פרופיל קטן יותר מה 17". אני מתעניין בסדרת ה SR וראיתי שכרטיסי המסך בסדרה הם או מובנים מדגם 4700MHD או יעודיים מדגם ATI Mobility Radeon HD 3470 . רציתי לדעת האם ההבדל ביניהם לבין הפלטפורמה הקודמת (X3100 ו 8400GS) משמעותי ואיפה הוא בא ליידי ביטוי (משחקים, 3D...)? לינק לאתר: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?la…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by wArezm0n,

צריך מפרט ב7,000 למשחקים שיהיה עם צורב DVD,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ומסך LCD 17 אינץ' שהמפרט יפעיל משחקים כבדים כל השאר לא ממש חשוב אני סומך עליך שתשימו את הטוב ביותר.. לא הרכבתי מפרט לבד מכוון שהיה לי הטלבטות על איזו פלטפורמה לבנות את המערכת.. מקווה שתעזרו ל, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yovel Aloni,

היי , אני מתחילה תואר בהנדסת תוכנה. מחפשת מחשב עם מסך מגע שישמש בין היתר כמחברת, תקציב בערך של 3500 עם מערכת הפעלה. מצאתי את הדגם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29771 Lenovo IdeaPad C340-15 81N5003DIV i7-8565U אשמח לדעתכם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER ASPIRE 3004 WLMI יש לו 512MB של זיכרון מסוג DDR 333MHZ PC2700 כמו שהבנתי הוא עם 200 פינים השאלה שלי היא, איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות שיתאים למחשב הזה? ראיתי את זה אבל זה DDR2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5876 הוא יעבוד לי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אשמח לקבל הערכה של מחיר עבור המחשב שלהלן: מחשב נייד תוצרת DELL מסדרת Latitude העסקית דגם E6420 מסך 14" תקין ללא שריטות מעבד INTEL i5 2540M 2.6Ghz זיכרון 16GB 2x8GB DDR3 תוצרת Transcend כרטיס מסך NVIDIA NVS 4200M דיסק קשיח (מערכת) - Corsair Force 3 SSD 128GB דיסק קשיח (מידע) - Toshiba 640GB SATA כרטיס רשת Gigabit, רשת אלחוטית B/G/N סוללה 9 תאים תקינה לחלוטין. נותרה אחריות לשנה וחצי מבית DELL (טכנאי עד בית הלקוח). תוספות: תחנת עגינה (תוצרת DELL) מודם סלולרי (מאפשר גלישה ע"ג הרשת הסלולרית בדומה לטאבלטים). כונן אופטי (לא מותקן במחשב, ניתן להתקינו במקום אחד הדיסקים הקשיחים). קורא טביעת אצבע (מובנה במחשב). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. היי אני עומד לרכוש מחשב ויש כמה פריטים לא סגורים. אני יודע שאני מאד רוצה את הפריטים הנ"ל: 1. המעבד הוא Q6600 Step G0 2. מארז של Antec Sonata 3 3.כריס מסך 8800 GTS 4.קירור מעבד 5. זכרונות 2GB 6. לוח אם מסדרת P35 עדיפות לאסוס 7. אפשרות חיבור עתידי לפלמה ברזולוציה HD לשם משחקים אין צורך בדיסק קשיח מקלדת או עכבר אני לא איש OC (אולי בעתיד הבין משהו) חשוב לי מאד שקט שקט שקט מהמחשב. * אגב, יש אפשרות לחרוג מהתקציב תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה... ברצוני לדעת כמה המחשב שלי שווה , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. וכמה כל החבילה שווה .... המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BEN903,

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by אמיר בושרי,

אז ככה: לאחר הרבה מפרטים,חוות דעת, ועזרה מכם חברי הפורום {תודה רבה} יש ברשותי 2 אופציות סופיות בהחלט. לא אכנס לנתוניי המפרטים כי אין טעם. 1. מפרט גיימינג חזק מאוד {עלות 11.000 ש"ח} 2. מפרט מעולה לעיבוד תמונות ווידיאו {עלות 6000 ש"ח} וקנייה של xbox one x לא גיימר מושבע, פשוט חשבתי שאולי עדיפה האופציה השנייה מטעמי נוחות {אפשר לנייד את הקונסולה לכל מקום בבית} אשמח לדעת מה דעתכם. ** יש ברשותי מסך מחשב 4k איכותי ומהיר כך שגם את האקס בוקס מקסימום אוכל לחבר אליו שארצה.

25. Started by Roneng,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. מה שהכי חשוב לי במחשב זה זמן עבודת סוללה מקסימלי. וגם רצוי שיהיה קל משקל. מהירות המחשב לא כלכך חשובה, השימושים העיקריים למחשב הם אינטרנט ואופיס (ואולי קצת סרטים). קראתי בחדשות על המעבדים החדשים של VIA ו Transmeta, מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים