עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבריה המחשב עבור אחי לניהול אתר מכירות אינטרנט ההתלבטות היא בין שני המחשבים שבכותרת: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984083 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984432 מטרות המחשב? ניהול אתר אינטרנט , אך גם לשעות הפנאי "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? 15.6" כרטיס מסך ?איכותי * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל רצוי? לא חשוב * זמן סוללה ? לא חשוב חיבורים HDMI 1.4a /חיבור USB 3.0 /חיבור USB 2.0 /חיבור RJ45 /קורא כרטיסים * Bluetooth? כן * כונן קשיח ?גדול תודה מראש * צורב? כן * מערכת הפעלה?אפשר ללא יש לי * תקצ…

2. Started by australia,

hi please advice for the following system will be used for games, internet INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1700 sh LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2115 sh OCZ CL5 1066MHz HPC Edition 2048MB DDR2 1545 sh ASUS P5N32-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 680I SLI HD AUDIO + FX/DTS 1190 sh Asus DVDRW-1814BLT 240 sh ASUS DVD-E616A3T 130 sh MICROLAB X-23 BLACK 5.1 670 sh ANTEC 900 GAMING NO PS 846 sh BFG 650W SILENT PSU 650 sh ZALMAN CNPS9700 LED 310 sh Seagate - ST3320620AS ( 2 in RAID 0 ) 480 * 2 = 960 sh ============= 10,400 sh

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by frizi23,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3, משחקים של התקופה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר, שימו לב שהרזולוציה שלי נמוכה יחסית, כך שזה יקל על הב…

4. המחשב הוא מחשב יחיד בעסק קטן ועליו מתבצעת עבודת ניהול המלאי והחשבונות של העסק. הוא מיועד להחליף מחשב קיים ישן מאוד שמתחיל לעשות בעיות. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין עליו משחקים. יש עליו בעיקר אופיס וחשבשבת. המחשב צריך לאפשר MIRRORING ולכן המפרט חייב לכלול שני דיסקים קשיחים, וכמו כן רצוי מאוד שניתן יהיה לשדרג ל- RAID5, כלומר שניתן יהיה להוסיף דיסק קשיח אחד נוסף לפחות. נפח הדיסקים - מינימלי. כרגע המחשב עובד על פחות מ- 50 GB ורחוק מלהיות מלא, ולא צפוי שזה ישתנה בזמן הקרוב. אין צורך לבצע חישובים של עלות ל- GB וכדומה: אני מעדיף לשלם יותר על כל GB ולרכוש דיסק יותר קטן כדי להקטין את ההוצאות בשורה התחתונה. מערכת ההפעלה לא כלולה במפרט - כבר יש. בשלב ראשון תותקן מערכת XP sp1/2/3 אב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ פה ושם, משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - 8.3 PostgreSQL ברמה די כבדה בשיתוף עם Poker Tracker 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקולים פשוטים וצורב. ישנו כבר מסך E2350T של LG 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8/10 6. האם מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by avshalom81,

המחשב יעבוד על תוכנות revit ו autocad ויבצע רינדורים. יש לי כמה דרישות שיכללו בתוך המפרט: מערכת הפעלה windows 7 64bit מסך dell 2209 "22

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Assaf Romm,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש לאשתי שתיקח לעבודה (בתור דוקטורנטית). השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס ותוכנות סטטיסטיות, ובטח שלא משחקים וכאלה דברים. התקציב הוא גמיש, אפשר עד 7000 ש"ח אם יש צורך. העיקר שהמחשב יחזיק 3 שנים לפחות ברמה טובה, יוכל לטפל בהרבה חלונות של כרום שפתוחים בו זמנית + וורד + תוכנה סטטיסטית (לא משהו רציני, לא ביג דאטה או משהו מפלצתי אחר), רמקולים טובים (משמש הרבה כטלוויזיה), ושיהיה קל מאד לנשיאה (לא יותר מ-1.5 ק"ג, עדיף 1.3 ומטה). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות סטטיסטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מדי, זה המחשב שהיא עושה עליו את כל העבודה. אני מניח ש-''13 זה בסדר גמור, או משהו דומה לזה. * רזולוציית …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש מחשב קל באופן יחסי (מתחת ל-2 ק"ג) לצרכי אוניברסיטה ועוד (פוטושופ, עריכת וידאו/אודיו, צפייה בסרטים). אני אוהב את מסכי ה-13.3". ראיתי את ה-vostro v130 בחנות, אבל הבהירות של המסך שלו די נמוכה. מה גם שאני חושב שאני מחפש מחשב חזק/מהיר יותר (התקציב שלי גדול יותר). אני רושם HP או DELL בכותרת מכיוון שיש לי אפשרות לקבל מחירים זולים יותר משמעותית. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nikoner,

יש לי סרבר של HP עם הדיסק המקורי של ההתקנה וכל החלקים המקוריים כולל זיכרון RAM מקורי של HP. מערכת הקירור היא המקורית אבל היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהמערכות המובנות של אינטל (הוא של HP) 6 יציאות SATA תואם WIN SEREVER 2012 model: proliant ml110 g6 ram: 8gb, original hp cpu: xeon x3430 hdd: 500gb 7200rpm, seagate dvd Power Supply: 300w real, delta

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by VailSide,

אהלן, טוב אז אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים מאוד... תקציב 6000 ש"ח, גג 6500 ש"ח. לא כולל מסך ושום ציוד הקפי. תודה רבה.

11. Started by Liad344,

שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכל קהילת פורום HWZONE אני מאוד מקווה שיעזרו לי קודם כל זה ממש חשוב לי אז אני קונה מחשב ממש בקרוב עניין של כמה ימים אז קיבלתי תמיפרט באייבורי מחשב שעולה 1190 ורק שידרגתי אותו מבחינת מארז וספק כ.מ אני לא צריך כי אני לא משחק משחקים רק פיפא שמובנה יעשה לי תעבודה יש לי עכשיו FX52O0 והוא גם יריץ לי פיפא09 אני יודע את זה אז המובנה שיהיה לי עם הלוח אני בטוח שיריץ ליפיפא אז אני מבקש שתגידו לי איך המיפרט הזה ותגידו לי מה לקחת מכל החברות נגיד איזה לוח לקחת משני האופציות איזה דיסק קשיח ואיזה צורב תודה מראש ועל מארז אני לא ממש סגור תגידו לי מה לקחת בקשה הנה המיפרט מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16M…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ניסיתי בעבר לבקש אך התעלמו לחלוטין, אני ממש לפני קנייה דודה שלי מגיעה בעוד חודש וחצי לארץ, מעוניין במחשב שייספק לי משחקייה ניידת, אני לא איזה גיימר מטורף בעיקר פיפא ו NBA, שיחקתי גם קצת COD4, יש לי היום במחשב הביתי 8600GT והחלפתי מ 6600GT רק כי הלך לי לוח אם אפילו הוא הספיק לי... אני רוצה משהו שיעלה לי את המשחקים לא איכפת לי אפילו מעבדי AMD... אשמח לקבל חוות דעת למחשב שישמש בעיקר לגלישה ומידי פעם משחקים... (לא איזה 8400 עלוב...) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gaby1992,

צריך מפרט למשחקים כבדים ב7000 שקל ללא כל ציוד היקפי יש לי כבר מסך 24" אני כבר די סגור Q9550 והGTX295 בבקשה לא לחזוב על זה מההיבט הכלכלי אני חסכתי את ה7K האלה במיוחד בשביל זה תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nomagr,

בעיקר ל...אינטרנט, יוטיוב (הילדות...), RPC (עבודה...) יריץ WIN7 (מה לעשות)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד 13 אינץ עדיפות למשקל קל בשביל סטדונית שיריץ בקלות תוכנות אופיס וגלישה חשוב מאד סוללה שתחזיק 6 שעות לפחות ( אם קיים דבר כזה ואם נכנס במשחק התקציב אם לא נא לציין מה התקציב הדרוש) התקציב 3500 שקל תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה... ברצוני לדעת כמה המחשב שלי שווה , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. וכמה כל החבילה שווה .... המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Gamer1351,

core 2 duo e7400 2.8 gigabyte ga-ep43-ds3l 9800gt 512mb 2 ג'יגה ראם הארד דיסק 500 GB תודה : )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shaolin,

אני ממש נואש פירמטתי את המחשב עבור אחי התקנתי מערכת הפעלה win xp proffesional באנגלית ושרציתי לסדר את החיבור לאינטרנט ראיתי שהמערכת הפעלה לא מזהה בעצמה את הכרטיס רשת בנוסף אחי הגאון עבר דירה ואין לו מושג איפה הדיסקים של הדרייברים. דרך אגב ב device manager מה שמופיע תחת net adapters זה net adapter 1394 אבל הבנתי שזה רק firmware או משהו בסגנון ככה שאין לי מושג מה השם\הסוג של הכרטיס רשת עצמו ואם זה משנה משהו המחשב הנייד מיועד להתחברות רגילה ולא כחלק מקבוצת מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by L_L,

שלום לכולם! עיקר השימוש במחשב ייעשה לצפייה בתכני HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כ 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תכני HD ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb ram רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by jara14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיהיה פתוח לכל האפשרויות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360X768 גודל מסך: 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by edabool,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, קצת משחקים פשוטים לילדים קטנים, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב DVD יש את שאר הציוד ההיקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך רק את המחשב עצמו, יש מסך רמקולים מקלדת ועכבר. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלק…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by THX,

אני מעוניין לשדרג מפנטיום 3 לפנטיום 4 חלק מהדברים במחשב הישן אני מעוניין להעביר למחשב החדש כמו כרטיס מסך שיש לי geforce fx5200 128 mb כרטיס קול של creative sb live צורב SCSI כונן סידירום 50X אני לא כל כך חזק במפרטי מחשב וצריך את עזרתכם והמלצתכם לגבי הפריטים הבאים איזה דגמים מאיזה חברות עליי לבקש בחנות? מה שאני בעצם צריך זה מעבד פנטיום 4 hd לוח אם של ASUS עם כרטיס רשת מובנה+FIRWIRE הארד דיסק גדול (לפחות 80GB) זיכרון 512 לגבי קולר למעבד האם מגיע ביחד עם הלוח אם? מקלדת+עכבר אלחוטים משהו טוב ואמין עם בטריות נטענות כונן צורב DVD וכמובן מארז איכותי לא יקר מידי העיקר שיהיו לו מספיק כניסות USB ומספיק מאווררים התקציב שלי הוא 4500-5000 תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה לבנות מחשב סביב ה GTX 1080 TI 11GB תקציב 10 אלף ולקנות את המסך - Asus LED ROG SWIFT PG258Q 24.5" תקציב 3 אלף * סה"כ התקציב - 13 אלף - מעדיף לא לעבור את הסכום. המטרות בעיקר : לשחק משחקי יריות מגוף ראשון - 60% וגם משחקי הרפתקאות ואסטרטגיה גוף שלישי עם רזולוציות גבוהות 40% לגבי פרמטר השקט\רעש - לא משנה בכלל OC - מתכוון לבצע לאט ובזהירות (קל) אני רוצה לקנות את המחשב בהקדם האפשרי. (חשבתי בסכומים האלה לקנות באילת) * יש לי כמה שאלות : 1)האם התקציב במקום? (הגזמתי? או אולי אני יצטרך להשקיע יותר?) 2)האם לא שווה כבר להשקיע במערך SLI - ולקנות שתי כרטיסים יותר זולים? (למרות שאני לא מתכוון להשקיע יותר מ10) 3) שווה להשקיע על המסך מחשב הזה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים