עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by yogevzak,

אפשרות גם להוריד צורב ואולי ארדיסקים כי יש לי 2 במחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,טלויזיה בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין מסך כרגע,מחובר כרגע לLCD42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני גבוהה. …

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד איכותי לסטודנטית לעיצוב לקראת סוף לימודיה (שנה אחרונה לתואר) המחשב אמור להריץ תוכנות כמו autocad, sketchup+vray, 3dmax, photoshop, arcplus עם רינדורים דיי כבדים.. מנסיון כרגע יש לנו בבית מחשב נייח עם מעבד I5 וכרטיס מסך של AMD , ו8 ג'יגה של זיכרון פנימי (הדגמים המדויקים לא ידועים לי כרגע) , המחשב בן שנה וחצי בגדול, הרינדורים וכלל התוכנות עובדות מאוד לאט לרוב * גודל המסך? 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור לי שזה דרישה מוגזמת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות * Bluetooth? לא קריטי אבל יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים יחסית כבדים כמו GTA V, התקציב שלי הוא בסביבות 3700 שקל ואני קונה מKSP. אני לא צריך ציוד היקפי. גודל המסך שלי הוא 22 אינץ. לא רצוי שהמחשב ירעיש יותר מדי. אין צורך במערכת הפעלה. הכנתי שני מפרטים מKSP, מה אתם חושבים עליהם?איזה יותר טוב? אי אפשר לשלוח את הטופס מKSP, אני שולח קישור אחר. מפרט מבוסס אינטל: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13031278&p=121595212#post121595212 מפרט מבוסס AMD: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13018266&p=121435626#post121435626 יש לשים לב שבשני המקרים יש שני RAM

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by גלוס,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה יומיומית על מספר תוכנות גרפיקה של אדובי : אילוסטרייטור פוטושופ ועוד. תלת מימד: סוליד וורקס, ריינו להתחשב בעובדה שהן יעבדו בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by orel1276,

יש לי פה טופס שמילאתי במקום אחר אז אני יפרסם אותו כדאי שתדעו פחות או יותר את הצרכים והכל: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף KSP מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה:בחודש הקרוב בוא נאמר תקציב:3500-4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:לא יד ראשונה\שניה:ראשונה כמובן זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת:שתהיה חברה מומלצת וטובה לא HP נגיד הבנתי הם לא משהו מערכת הפעלה מועדפת:7-8 גודל כונן קשיח מועדף:500-1TB משקל הנייד המועדף:לא רלוונטי כל כך גודל הצג:15 מינימום זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לבן שחור כסוף אפשרויות נוספות במחשב:מה שבא ברוך הבא מה מטרת שימוש המחשב?: ( עריכה(אבל בקטנה כאילו adobe p…

• 49 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. Started by Netanel124,

מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by yossi49,

שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? -3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 minecraft, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צו…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. הצרכים מהמחשב הינם הרצת תוכנות ניגון (Tracktor) ויצירת מוזיקה - cubase, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות). בהתחלה שקלתי להגדיל את התקציב וללכת על מקבוק פרו\אייר אבל החלטתי לרדת מההרפתקה. כרגע מצאתי מחשב refurbished של דל (XPS13) ב-1100$ כשהדבר היחידי שמדאיג אותי הוא תוקף האחריות (נותרו 8 חודשים). http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-ULTRABOOK-L322X-i7-3537U-8GB-256GB-SSD-BACKLIT-1080P-BLUETOOTH-WIN-8-/330959369074?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0eb73372 מדובר במחשב עם כונן SSD 256GB 8GB RAM ומעבד לא רע בכלל (לא מהסדרה החדשה ביותר של אינטל, תקנו אותי אם אני טועה?) לפי מה שקראתי הוא יספק 6-7 שעות עבודה עם הסוללה. יש לכם המלצות נוספות? מה דעתכם על הבחירה הנוכחית? …

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by חיימון,

שלום רב, אני צריך מחשב לאשתי היא גרפיקאית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

12. Started by Ezana,

שלום, בעקבות כך שאני נמצא רוב הזמן בצבא רציתי להראות לכם מפרט יד שנייה שאני מתכנן לקנות. מצטער שהפרטים לוקים בחסר אבל זה המידע שיש לי כרגע. בכל מקרה : מעבד i5 750 2.6ghz כרטיס מסך ati hd4890 זיכרונות 4 ג'יגה 1333mhz לא זוכר שם חברה קשיח 320gb לוח אם של גיגהבייט ספק 650w לא של חברה גנרית כל זה במחיר של 1300 ש"ח כרגע המערכת שלי מזעזעת: E2200 2.2ghz 2gb זיכרון ddr2 Geforce gt610 ולוח ישן של אינטל.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by ranranran,

תקציב מקסימלי 1500K שימוש: משחקים-צפייה בסרטים/סדרות ועבודה משרדית גודל המסך 37 אינץ', משחק וצופה בעיקר בHD אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המערכת לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה כלשהי חומרה: מעבד E8400 לוח אם Asus P5Q זכרון מהיר 2X2GB GEIL DDR2 כרטיס מסך radeon 4850 HD 512MB דיסק קשיח WD500GB AAKS 16MB ספק כח Seasonic S12IIbronze 520W אז המחשב נרכש לפני 4-5 ואני מעוניין לשדרג, אז איך אני יכול לשדרג וכמה יעלה לי או שעדיף להשקיע במחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by igori,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Shocko,

אהלן, אני רוצה לקנות מחדש חדש בקרוב, אבל אני מתלבט לגבי PC או MAC מבחינת מערכת הפעלה, אני מעדיף חד משמעית את הווינדווס. השאלה העיקרית שלי היא מבחינת ביצועים, עם PC אני יכול להביא מפרט הרבה יותר חזק במחיר של MAC. אז למה לקנות MAC? יהיה הבדל מבחינת ביצועים אם אני יקנה MAC ויתקין עליו ווינדווס? או שהMAC הוא פשוט מערכת הפעלה ועיצוב. מה שחשוב לי הוא רק הביצועים. כמו כן, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לתוכנות גרפיקה ואינטרנט. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by igori,

אני מתכנן לקנות מחשב. לגבי מחירים והמלצות מאיפה אין לי צורך כלכך. מה שכן , התלבטתי הרבה בין HASWELL ל 2011. המחירים יוצאים זהים פחות או יותר. בHASWELL חשבתי לקחת Z87 GD65 של MSI . לבסוף זה מה שאני לוקח כנראה - אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט והמלצות שדרוג למנהן : מארז Z11 PLUS USB3 ZALMAN שחור ספק כח A.PFC 80+ GS600 600W CORSAIR לוח S2011 SABERTOOTH X79 ASUS מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 מאוורר למעבד CONTAC 39 THERMALTAKE זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 2133MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX760 OC 2GB-5 GIGABYTE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 64MB C.B WD דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 …

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 (לא קריטי קצת יותר או פחות) לאינטרנט ולאופיס בלבד. האינטרנט פועל רק על WIFI והראוטר לא צמוד למחשב ככה שחשוב לי שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה. יש הבדל בקליטת WIFI בין דגמים שונים? המחשב מיועד לבית ככה שמשקל וזמן סוללה זה לא קריטי. ראיתי בזאפ שיש הרבה דגמים (בעיקר של לנובו) בטווח מחירים של 1350-1600. השאלה שלי היא איך אני בוחר מהם? מה התכונות שצריכות להיות הכי חשובות לי? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע באינטרנט (למשל בפתיחת טאבים מרובים) או בעבודה בוורד. אני לא יודע אם זה אפשרי בטווח מחירים הזה אבל אשמח אם המחשב יבוא כבר עם ווינדוס ואופיס. אם לא אז לא אסון. כונן דיסקים-עדיף אבל לא חובה. אשמח לעצות לגבי התכונות במחשבים (למשל זיכרון פנימי וכו')…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. יש לי כרגע את הסמסונג הזה : http://www.bestbuy.com/site/Samsung---23.6%22-Touch-Screen-All-In-One-Computer---6GB-Memory---1TB-Hard-Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103 ואני רוצה להחליף עם הסוני בשביל עוד $250 http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+L+Series+24%26%2334%3B+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+8GB+Memory+-+2TB+Hard+Drive/9070057.p?id=1218984794861&skuId=9070057 שווה לא? ה HD שלו מהיר יותר מ 5200 ל 7200 + עוד 2GB זכרון נוספים + 1TB נוספיםץ

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. פורום HWZONE שלום רב, זה זמן רב שאני מתלבט לכתוב כאן, האמת כבר 7 שנים בערך.. פעם אחרונה שקניתי מחשב והתעמקתי בכל הדקויות הייתה בסוף 2008 כשקניתי את המערכת הנוכחית, שהייתה חזקה בזמנו. המחשב הקיים: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3600 MHz (9 x 400) OC Gigabyte GA-EP43-DS3L X4 DDR2-800mhz mushkin 2GB RAM AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) GDDR5 Drive #1 - WDC WD5000AAKS-00H2B0 (465 GB) Drive #2 - WDC WD5000AAKX-001CA0 (465 GB) Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit CoolerMaster 690 BASIC II אני אוסיף שאני מעוניין להשתמש בכמה שיותר דברים שאפשר מהמחשב הישן (כ.מסך, RAM, דיסקים קשיחים) הבעיה העיקרית היא המעבד שכרגע תוקע אותי, הכרטיס מסך אופציונלי להישאר, אלא אם …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by user-69225,

שלום, יש ברשותי כרטיס גרפי HD 7970 DUAL X. בנוסף יש לי זכרונות של 8GB, DDR3 בתדר 1333. אשמח לשדרוג שאר המחשב (לוח אם, מעבד, קירור, ספק ומארז) בסביבות ה3K (כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול). המטרות של המחשב הן לגיימינג כבד, חשוב לי שהמשחקים יהיו בהגדרות גרפיות הכי גבוהות ברזולוציה 1920X1200 על כ60 FPS בצורה יציבה. כמו כן חשובים לי הדגשים הבאים: ---> מארז ולוח אם עם USB3. ---> קירור שקט. ---> אם זה חכם, בעתיד הרחוק אעדיף לקנות עוד HD 7970 ולהשתמש בשניהם במקום לקנות כרטיס גרפי חדש. (בהנחה שזה יכול לצאת יותר זול ויתן אחלה ביצועים).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yogevzak,

שלום לכולם,יש לי מחשב גיימינג שכבר עבר זמנו(בן 7 עוד מעט) וחוץ ממסך הכול עדיין עובד אבל עושה בעיות מידי פעם. אחרי גיבוי של המחשב החלטתי שאני רוכש מחשב חדש. אז אשמח לעזרתכם לגבי קניית מחשב. התקציב כמובן כמה שפחות אבל מקסימום ואני לא רוצה להגיע לזה זה מחיר של 2500ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה באינטרנט בסרטים וסדרות,הוא גם יהיה מחובר לטלויזיה בעיקר ולא למסך. אז ככה שלגבי מסך אפשר להוריד מהתקציב.רצוי שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים חדשים.אם שכחתי משהו אני אשמח שתגידו לי. תודה על העזרה,

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. מחפש מפרט מחשב לעיבוד תמונות תקציב 4000 שח לא מסך תקציב 4000 ש"ח ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג בתקציב לצורך מערכת הפעלה בלבד המחשב ישמש לעיבוד תמונות בתוכנת לייטרום ופוטושופ המסך שברשותי הוא DELL 24 אינטש חדש אין צורך בציוד היקפי רצוי עם כרטיס גרפי איכותי וכונן SSD רצוי עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 יתכן שישודרג בעתיד רצוי בחיבור ההתקנים החדישים כולל USB3 ןחיבור HDMI

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. Started by Shaool Levy,

הי, אני צריך דעה על מפרט מחשב (השאלון מתחת והמפרט מתחתיו) ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1) בדרישות לכרטיס מסך של התוכנות הומלץ על NVIDIA GeForce GTX 690 ובמפרט יש לי 760, זה יותר טוב או לא קשור? (ואם לא קשור אז אשמח להמלצה על כרטיס מסך שכן מתאים) 2) הייתי שמח להמלצה למוניטור נוסף במחיר סביר שיתאים לשלי (אני חושב ששלי זה NVIDIA GeForce 9500 GS שמגיע לרזולוציה מרבית של 1280X1024) תודה מראש השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -עדיף לחסוף ל6,000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה אכן שווה את החריגה אזי ניתן לחרוג עד 5.5K בלבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה - תכנות, הרבה מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לVMware, eclipse, כל מיני תוכנות לreverse engineering ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג סטנדרטי(COD וכו'), אין לי זמן לצערי להשקיע את זמני במשחקים כמו בעבר, אך אשמח אם המשחקים החדשים ירוצו ללא קרטועים. אני מעריך שכרטיס MID או MID-HI…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים