ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן ביקשתי כאן המלצה כלפי מחשב נטבוק (מיני נייד) שיריץ HD ומשחקים מסויימים. לאחרונה קראתי שיוצא הION 2 שיכול לעמוד בפעולות האלה בקלות יחסית, והבנתי שהוכרזו 2 דגמים של נטבוקים המשתמשים בטכנולוגיה הזאת: Acer Aspire One 532G Eee PC 1201PN וברצוני לקנות אחד מהדגמים בארה"ב בקרוב. לשאלתי, האם הדגמים האלה מומלצים והאם התחילו למכור אותם? הדרישות שלי הן: עבודה משרדית, HD, משחקים לא הכי כבדים וכו'.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי לא ממזמן דיון בקשה למפרט (קישור בסוף ההודעה), אבל בסופו של דבר לא עשיתי הזמנה (מסיבות כאלו ואחרות), ומאז החלטתי שאני לא רוצה XP mode, ולכן אני לא צריך Win7 Pro, אלא מספיק לי Win7 Home. בניתי מפרט חדש בהתאם, מה דעתכם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪877 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3414K כרטיס גרפי Sapphire ATI Ra…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה דיברתי עם טכנאי שאני מכיר והוא בכלל המליץ לי על הדברים הבאים: חוץ מזה במפרט שבנו לי ב RSM כבר אין את הזיכרות ששמו לי איזה זיכרונות יביאו את אותה פעילות באותו מחיר פחות או יותר? בRSM עם קונים 500WAT אז מקבלים את ה 600WAT בלי תוספת תשלום. (אני לא בטוח שהטכנאי שלי ידע את זה) ואיך המפרט הזה בכללי? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 LanCool PC-K60WB…
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני וחבר שלי מחפשים המלצה למפרט מחשב בשימוש : משחקים (לא גיימר כבד), סרטי HD, גלישה, הורדות וכדומה.. כמובן כ.מסך תומך HD. מארז גדול, מאוורר ושקט. הוא מתלבט בין מעבד i3 למעבד core 2 due. אני לצערי כבר פחות מבין בטכנולוגיות החדשות של המעבדים. אני יודע שסדרת I חדשה יותר, אך מה יהיה עדיף במפרט כזה? לדעתי, זיכרון 4GB חובה, כונן-קשיח 500/1000GB מה שנכנס בתקציב. אשמח מאוד להצעתכם בנושא. תודה מראש, רן ואור.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=320&t=1 זה נודע לי כי אני עובד במקום מתחרה. המחירים הכי זולים שיש, ללא ספק. אין פה שום מטרת פרסום. חשבתי שזה יעניין אנשים שמעוניינים בנייד חדש. גם אני לא ממש יודע מה תוקף המבצע, אם תוכלו לעדכן זה יהיה מעולה לטובת המשתמשים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בדקתי רכישת מחשב נייח חדש גיליתי שתי תובנות חדשות: לא כדאי להתקין Windows 7, בתצורה של 64 ביט אלא 32 ביט מאחר ורוב התוכנות הנפוצות ב- 32 ביט לא יעבדו על 64 ביט. ומכאן 32 ביט תומך עד 3 ג"ב זכרון ולא יכול לתמוך ב- 4 ג"ב זכרון ומכאן אם אני רוצה ddr3 בקצב 1333 אני יכול לרכוש 3 של 1 ג"ב ואז לוח האם צריך להיות עם 4 תושבות זכרון. המאוורר המקורי של המעבדים AMD לא מומלץ (רועש) כדאי לקנות בנפרד. האם כל זה נכון?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי... רכשתי לפטופ מחברת SAGER בארה"ב. אני מעוניין למכור אותו עכשיו. העם זה המקום לרשום את המפרט שלו ולבקש עזרה בתמחור, או שיש מקום יעודי לכך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, הכנתי לי מפרט בשביל עבודה עם מכונות וירטואליות (לצורך לימודים/בדיקות בבית) אני מצפה לעבוד עם 7-8 מכונות וירטואליות שיהיה חזק ולא תיהיה בעיה עם עומס דעתכם אם יש לכם הצעות שונות אשמח לדעת לגבי כמות של 4 סטיקים של זכרון אני התבלבלתי זה אמור להיות 3
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין לי תוכנה ספציפית שאני צריך בשבילה ביצועים מיוחדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מתכוון לקנות מסך חדש 24' LG2486 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט, שימושיים משרדיים+ (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בקטנה ואולי משחקים ממש קלים). תקציב עד 2K, שזה ממש הגג של הגג ועדיף בפחות. בבקשה מפרטים רק מסקיי.פי.סי, שם אני ארכוש את המחשב (ניסיון טוב איתם, רכשתי שם כבר מס' מחשבים בעבר). משנה לאיזה מסך המחשב יחובר? אין צורך בציוד היקפי (מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר).. לא מתוכנן OC, אין דרישה לשקט באופן מיוחד.. ("רגיל".. אבל לא טרקטור..) אממ זהו נראה לי.. תודה רבה (:
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול גיימינג,עריכת אודיו,אופיס ואינטרנט,וטיפה עריכת וידאו וטיפה פוטושוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.רשמתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכול * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש …
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צריך המלצה לTABLET בתקציב של עד 6K. מחשב לשימוש בOFFICE בעיקר עם אקסל וONE NOTE. איך האחריות בארץ למחשב שקניתי בחו"ל? עדיפות למסך מאט ובטרייה 9 תאים. אני חושב על המחשב הזה: HP EliteBook 2740p Tablet PC [br]פורסם בתאריך: 20-04-2010, 17:00:47 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-3955549-4145567-4145569-4172717.htmlיש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 21-04-2010, 11:50:03
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.8Ghz. כרטיס מסך: GainWard 9400GT 512MB DDR3 לוח אם: MSI RC410M זיכרונות: Ceon 667Mhz 2GB ספק כוח: EZcool 350W (אני יודע שהוא ג'נרי אז תמליצו על משהו זול וטוב שיהיה לי גם תקציב לכרטיס מסך) מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל שמשחק כמו GTA IV, ARMA 2 יעבוד לי על הגדרות כמו MEDIUM בלי ANI ALAISING עם מסך 22 אינץ' ורזולוציה 1360X768
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד המתאים למשחקים כגון GTA ועוד אך עיקר השימוש יהיה לאינטרנט מעדיף לא לעבור את ה1000$ ומסך אזור ה17 אינץ מה אתם חושבים קנייה מארה"ב תקציב כ1000$ יד ראשונה מערכת הפעלה 7,8(64 BIT) גם ללא מערכת הפעלה מתקבל גם XP כונן קשיח לפחות 500GB משקל אין חשיבות זמן סוללה כ4 שעות אך גמיש כי רב הזמן יהיה בבית גודל הצג עדיפות לאזור ה17 אינץ למרות שגם 15.6 יתקבל מטרת המחשב שימוש במשחקים כגון GTA ועוד וגם אינטרנט סרטים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב שיש לאחותי והיא מרוצה ממנו SAM-NP-RC510-S07 אך אין אותו במלאי קיבלתי מ"נייד נייד" המלצה לקנות דגם מתקדם יותר לטענתם http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13105 Samsung 300V5A-A05IL 6GB סמסונג אני לא מוצא עליו חוות דעת באינטרנט. האם יש המלצה לחיוב\שלילה. * תקציב - 3000 אפשר חריגה קטנה למעלה ~250 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , תכנות JAVA, SCRATCH, JAVASCRIPT, HTML, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? מט 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? אין, תמיד עדיף יותר קל אבל לא קריטריון מכריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * הא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אלא אם לדעתכם יש סיבה מוצדקת לחסוך במשהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, ועריכת שמע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה עם Sony Vegas/After Effects בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו משחקים בסגנון MMO, FPS, וכו' רזולוציית מסך 1920x1080 (גודל 21.5 אינטש) מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא חובה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-