עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם כאמור אני מחפש כונן בלבד עד 2500 ש"ח יש אופציה למעט חריגה אם ההבדל הוא רציני. כמה דגשים: הכי חשוב לי מחשב אמין ואיכותי לאורך זמן שיהיה מהיר ולא יתקע כאשר מספר תוכנות פתוחות, העבודה העיקרית היא באינטרנט!! בגלל זה לא צריך להשתגע בכרטיס מסך משהו נחמד שיהיה ניתן לראות בו סרטים בסבבה, חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה. אני לא הולך להעמיס על המחשב כך שדיסק קשיח בנפח של 120 ג'יגה יספיק עדיף שיהיה 7200 RPM דגש עיקרי שהמפרט יכלול הכל כולל קירור ספק ומה שצריך שהפריטים יהיהו של חברות מוכרות ואמינות עם אחריות לכמה שיותר זמן תודה מראש... צחור[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 17:33:07 מעבד:INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤597 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤5…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. אהלן, אני צריך המלצה למפרט בייתי, שיריץ איסיקיו,אימיול,אינטרנט ואת הדברים הבסיסיים. צריך מסך, לא משנה הגדול, העיקר שיתאים לגודל. בנוסף מקלדת ועכבר. יהיה יתרון אם יכנס כרטיס מסך, אבל לא חובה. התקציב - 2600 ש"ח ואפשר לחרוג טיפה(200 גג.) בתודה מראש חברים בניתי משהו - מה אתם אומרים? מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H ¤433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38512 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-…

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. שלום, אני עובד הרבה עם תוכנות אופיס ודומות להן, עריכה גרפית יחסית פשוטה (Gimp ו Inkscape) ושומע הרבה מוזיקה. בנוסף אני מעוניין להתקין שתי מערכות הפעלה, XP ואובונטו. הסתכלתי על המפרט המומלץ לעריכה גרפית ב-3K וחשבתי להוסיף כרטיס קול טוב שיעשה עבודה טובה עם מוזיקה ואולי לקחת שני דיסקים קשיחים של 320GB בשביל להכיל את כל המוזיקה (יש הרבה מאוד). המחשב יעבוד עם מסך 22" רחב של סמסונג (SyncMaster 226bw) מה דעתכם? וכמובן המלצות על כרטיס קול... תודה. זה המפרט המומלץ באתר לעריכה ב3K: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 115 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 450 זיכרון פנימי 2X…

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  4. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל של המסך 22 אינצ' והוא HDR * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין במחשב לבית, הוא ישמש בעיקר לגלישה באתרי אינטרנט (לא מעבר). חשוב שיהיה צורב (CD לא הכרח), מדפסת ומסך. אני מודע לזה שהכל יהיה בסיסי, ועדיין אני מקווה שאני אקבל מכם הצעה יותר טובה מהחנויות והרשתות (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש רון 8)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nombre,

דרוש מפרט למחשב טוב. מרבית העבודה שלי נעשית במקביל, הרבה מסמכים פתוחים שעשויים להיות כבדים, תוכנות אנליזה מסויימות ותמונות לעריכה, ולכן צריך משהו שיחזיק. אנא המלצותיכם מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/-10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה קלה, משרד, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, ZEN LE, GRAPHPAD, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בין 2800 ל3000 ש"ח גג. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות המחשב הן ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט, טיפל'ה משחקים, וסרטי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות בסביבת ר"ג אפילו אפשר להגיע עד לרשל"צ אם צריך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב ב…

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by ASSAFsa,

אני צריך מפרט שישמש לגלישה באינטרנט לראות סרטים לצריבה של דברים אולי קצת משחקים פשוטים וגם לחבר אותו לממיר דרך כרטיס TV. כמה דגשים: 1.העדפה למעבד של אינטל 2.לא מתוכנן OC לכן אני רוצה מעבד טוב ללא OC. 3. כרטיס מסך חשבתי להתשתמש בכרטיס שנמצא על לוח האם... מה דעתכם? 4.במפרט חסר כרטיס TV אם תוכלו להוסיף במפרט של כרטיס TV טוב (יש מצב לחרוג קצת מהתקציב). בניתי מפרט שהוא מפרט שפורסם במומלצים באתר ושיניתי אותו קצת: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B 640 לוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 324 זיכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 538 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS 390 צורב 200 LG GSA-H30L כרטיס מסך ON BOARD מארז 421 Compuca…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימלי? 4000 + 1000~ למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (בינוני - כבד) ותכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? זאת החלטה שלכם * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוני-כבד, חדשים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by Roi Aloosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Itzik.J,

שלום, אני מתכנן לשים HTPC שישב לי בסלון ודרכו אוכל לראות את כל הסרטים והסדרות שלי, בנוסף הייתי רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה למשחקים כמו סוג של קונסולה, בתקווה שזה אפשרי בתקציב הזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4 אפשר להישתגע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וHTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה ישתמש XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.titanfall, bf4, codG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dror12345,

חשבתי על זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23715 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤558 כמות:1 http://www.sk…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אשמח להמלצה על מפרט לHTPC. ההתלבטות העיקרית היא בין AMD לINTEL. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, תכני HD, אולי 3D בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינצ', FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by Matankzr23,

שלום לכולם. מחשבתי לקנות לסלון מחשב HTPC. זה יחסוך את הכאב ראש של לצרוב סרטים ל DVD כל הזמן ותהיה לי גישה לכל המחשב בלי שום בעיה. אז הפרטים הם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K מקסימום. אם אפשר בפחות בלי להוריד מהביצועים אז מעולה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני FHD. בעיקר צפיה בסרטי HD, תמונות, קצת אינטרנט מוזיקה. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? כונן DVD(צורב נחוץ ל HTPC?), ושאלה לגבי כרטיס טלויזיה. למה צריך אותו? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) ? לא צריך כונן דיסקטים... חח 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9-10 בכל זאת זה…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Roman286,

המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by pig_750,

שלום לכם יש לי חבר שצריך מחשב בעיקר לצורך משחקים ו ICQ , הוא כרגע קצת מרושש והתקציב למחשב הוא רק 3.5K. אני מאוד מאוד לא מעודכן בקשר למה שקורה עכשיו בשוק החומרה והמשחקים, ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by noamw,

הי, אני זקוק להמלצה למפרט למחשב ב 4,500 כולל מסך (לא LCD אבל מסך 17 באיכות מעולה), המחשב מיועד לעבודה משרדית, עבודה שוטפת עם קבצי וידאו (צפייה בעיקר) ואינו משמש כלל למשחקים. תודה!

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by vipnisim,

¤1,990.00 ¤1,990.00 עדכן BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION ¤885.00 ¤885.00 עדכן GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 ¤1,150.00 ¤1,150.00 עדכן G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ¤1,050.00 ¤1,050.00 עדכן Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box סה"כ 5075 ש"ח יש הצעה או המלצה לשיפור המפרט במחיר הזה ?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by dor88,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה. המחשב ישמש בעיקר לצרכי משחקים, הורדות, צפייה בסדרות/סרטים וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר למסך 17 אינץ' ולטלוויזיה LCD 32 אינץ', ולכן חשוב מאוד שהמחשב יוכל לשדר לטלוויזיה שידורי HD בלי בעיות. (בבעיות אני מתכוון ללאגים ותמונות מקוטעות כמו שקורה לי במחשב הישן הנוכחי). אלה הדרישות העיקריות שלי מהמחשב, בשילוב עם מה שרשמתי למעלה: 1. מעבד- 2 ליבות. המשיכה הטבעית שלי היא יותר לאינטל, ומשום מה, AMD נתפס אצלי כנחות יותר. 2. זיכרון- 2 ג'יגה. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר ושיפעיל גם את ויסטה בלי בעיות. 3. דיסק קשיח- 250 ג'יגה. אין צורך ביותר. 4. כרטיס מסך- תומך HD וחזק. המשיכה הטבעית שלי פה היא ל .NVIDIA 5. צורב- צורב DVD אמין ו…

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  20. אני אשמח להמלצה למפרט ב-2000 ש"ח ( לא כולל מסך ולוח אם.. ). יש לי מעבד conroe 6400 , המחשב צריך להפעיל משחקים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  21. שלום רב לחברי הפורום, אני מעונין בהמלצה למפרט מחשב עבור קרוב משפחה מחיפה שצריך מחשב פשוט יחסית לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט,אופיס וזהו בערך. חשוב מחשב אמין עם רכיבים באיכות טובה שיחזיק מעמד כמה שנים. אין צורך בציוד היקפי. ניתן לנצל את מלוא התקציב, חריגה עד 200 ש"ח. אין שום כוונה לבצע אוברקלוק, וגם רמת השקט לא חשובה במיוחד (המחשב נמצא בחדר נפרד בבית שלא ישנים בו). אין צורך במ"ה, יש צורך בהרכבה בחנות. העדפה היא לרכישה של המחשב באזור חיפה, שמעתי על נעה מחשבים שהם חנות מצוינת, אבל אם יש מקום אחר אמין אז בכיף. אין חשיבות לאופק שדרוג, שיעשה את העבודה שלו כמה שנים ואז יוחלף במחשב חדש. תודה מראש, עמי.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by CliCK,

ערב טוב, עקב מותו הפתאומי של מחשבי היקר אשר שרת אותי נאמנות ב5 השנים האחרונות (אי שם בארכיון נמצאות ההמלצות שלכם למפרט שלו), נאלץ אני לבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשבי החדש. התקציב הוא ככל הנראה 3000 שקל. אך ורק למחשב עצמו לא כולל ציוד היקפי. השימוש בו בעיקר אינטרנט אבל אני ארצה מדי פעם לשחק בו מבלי להתבאס שהוא מקרטע תודה מראש! עריכה: ד"א אני אשמח אם הממלצות יגיעו מהר, התכנון הוא לקנות את המחשב מחר, המחשב נשרף לי חודש לפני הגשת פרויקט 5 יח' תכנות, אין לי זמן לבזבז.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by deyan,

אהלן, אני קונה מחשב חדש לשימושים כלליים וגם קצת משחקים. התקציב שלי הוא בסביבות 4500 כולל מסך וציוד היקפי. הינה משהו שבניתי בעצמי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤618 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤524 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1255 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤781 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤352 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤383 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤457 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 2000 ¤199 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4644 המפרט הו…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by ralman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, fallout 4 ומשחקים שייצאו כדוגמת Battlefront 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

25. תקציב= 5K, ניתן לנצל את כולו, וניתן לחרוג במקסימום 500 מהתקציב. המחשב נועד לצפייה ב-HD (אפילו בלו-ריי), הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות), וגיימינג. תוכנות עיקריות: VMware לדוגמא (מחשבים וירטואליים). משחקים עיקריים: אפילו Star Craft 2. יש לי 2 מסכים ושניהם 22 אינץ' רחבים 16:10. הכרטיס מסך שלי יחסית חדש: ATI Radeon HD5770, אבל אני לא יודע כמה טוב הוא חח... המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות (כמו שאמרתי, הרצת HD ואפילו Blu-Ray. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הזכרתי את הכרטיס מסך... לא יודע אם צריך/כדאי לקנות חדש יותר. בנוסף יש לי גם צורב, וגם 2 כוננים קשיחים, אז אין צורך בהם. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט לא כל-כך חשוב (אפילו 1). האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 7 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים