עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש עקב גסיסתו ההדרגתית של מחשבי הנאמן בן ה7 שנים... לצערי הרב, הן מבחינת זמן והן מבחינה כלכלית אין ביכולתי לעמוד במחשב יקר ומגניב ולכן אני מכוון למשהו יותר זול אך אמין... השימוש שלו יהיה בעיקר משחקים, לא חייב להיות המשחקים הכי חדשים ברזולוציה הכי גבוהה... גם אם אני אצטרך להריץ אותם ברזולוציה יותר נמוכה ואפילו הנמוכה ביותר, העיקר שהם ירוצו חלק ונחמד ולא יתקעו לי כל שניה ויגרמו לי לחשוב מחשבות בהן מעורבת צניחת המחשב מחלון חדרי... בכל אופן, המחשב צריך לשמש גם לשימוש יומיומי של גלישה באינטרנט והורדה שטויות... עכשיו, אין לי שום צורך בציוד היקפי, לא מסך לא עכבר לא רמקולים ולא כלום... כמו כן, הנפח של ההארד דיסק לא חייב להיות כזה גדול כי השניה קני…

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by oRBenDavid,

שלום חברים.. הרכבתי בעזרתכם מפרט מחשב ואני רוצה להיות בטוח שזה הכי טוב שאני יכול לקנות מבחינת חברה/עלות/יעילות .. וזה כולל את כל הרכיבים - כרטיס מסך זכרונות ספק צורב לוח אם והקירור למעבד.. אני בקרוב קונה LCD 32" אז צריך שהכרטיס מסך יתמוך .. ורציתי לשאול שאלה לגבי HTPC .. אם אפשר הסבר קצר על מה היתרונות שלו ואם אני יכול לשלב אותו במחשב הנ"ל .. הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1425 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ₪239 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ₪517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXE…

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by LazyCat,

הדגש הגדול במחשב הזה הוא מהירות עבודה (בעיקר עריכה גרפית 2D). התקציב הכולל הוא 10K אך המפרט כולל מסך Dell 2407 (כנראה יקנה בנפרד), מה שמשאיר אותי עם ~6.5K למחשב עצמו. מארז פשוט לחלוטין, חשוב רק שיהיה שקט ועם אוורור טוב. זיכרון 4GB (ירוצו עליו Vista/Xp 64bit ו- Linux). דיסק קשיח 0.5-1TB ללא ציוד נלווה. *אם יש איזשהו שינוי קריטי בזמן הקרוב, אני יכול לדחות את הקניה במקסימום 3 חודשים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  4. להלן הפרטים ע"פ חוקי הפורום: התקציב המקסימאלי - 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – כמה מאות מה שימושי המחשב - גלישה, הורדת תכני HD וצפיה בהם במסך מחשב, עבודה עם אופיס. אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט בסולם של 1 עד 10 אז שיהיה 3 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך לכלול מערכת הפעלה/אופיס עדיף הרכבת מחשב בחנות. גר בקריות (KSP למשל) האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 נראה לי חשוב. כמוכן, שיהיה אפשר לחבר 2 HD של SATA ואחד של IDE (מהמחשב הישן) האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? – שלילי תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  5. שלום לכם. המטרה שלי היא להרכיב מחשב שיוכל להריץ תוכנות שדורשות זכרון ומשאבים רבים ויעבוד בצורה המהירה ביותר. אני רוצה שתהיה לי אפשרות להריץ לדוגמא Visual Studio 2005 נוסף ל Photoshop תוכנות נוספות ואף תוכנות שיתוף בבת אחת כן שהם יעבדו בקצב מאוד מהיר. כעיקרון אני צריך מחשב "סוס". עכשיו התקציב שרשמתי פה הוא 3000 אבל אני מבקש שאם אתם רואים משהו שהוא פשוט מתבקש אל תהססו ותכתבו אותו גם במידה והתקציב יחרוג ויגיע ל 3600. עכשיו אני לא אידיוט, ואני בעיקר רוצה את חוות דעתם של המומחים פה. אני כמובן לא דורש מחשב עם הכל ב 3000 שקל. כרגע יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro אני לא ממש מעוניין להחליף אותו כי אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים ולכן אני אסתפק בו ולכן אני צריך לוחם אם שתומך ב A…

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  6. מה אתם אומרים? מעבד Pentium D820 2.8 Ghz S775 2x1M Cache לוח אם Gigabyte ?8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E? זכרון DDR400 512MB 400Mhz Corsair CL2.5 X2 כרטיס מסך Gigabyte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח WD 160GB SATAII 7200RPM 8MB צורב NEC 3550A DVD+RW x16 Dual Layer x8 וזהו. כל השאר החנות תוסיף לי כשהיא תרכיב את המחשב, אבל אלה הפרטים החשובים יותר. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7.5k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by GOVNER_T.S.Y,

היום LABOR DAY האמת אתמול אבל יש שם מבצעים : בקיצור מה אתם חושבים על LAPTOP הזה ביחס למחיר שלו ? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=WPSN3BKU04VE1KC4D3NVAFY?skuId=8918442&type=product&id=1213400747434 תשובות כגון "אחלה לך על זה" יתקבלו בברכה <--- כלוןמר כל עוד אתם מאמינים בכך g0vner_x3

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by d1zzy,

חבר שלי מחפש מפרט למחשב נייד שהוא עתיד לקנות בארה"ב בחודש הקרוב. תקציב של 700$. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) וקצת צפייה בסרטים. מסך מט רגיל (לא רחב) בין 13" ל14". משקל עד 2.5kg מעבד core 2 duo עם מהירות שעון של 1.8Ghz לפחות. זמן סוללה של לא פחות משלוש שעות. הארד דיסק של לא פחות מ100 ג'יגה. צורב דיוידי. לפחות שנה אחריות. [אם תוכלו גם לתת את דעתכם על דגם מסויים שהוא ראה: Toshiba Satellite U305-S2816 13.3" Laptop קישור: http://www.electronicscult.com/product_info.php?cPath=45&products_id=464] תודה..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. דרוש מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג וקצת גרפיקה קלה (illustrator, indesign) בתקציב של 5500 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג ל-6000 (אבל רק אם זה ישפר משמעותית את התועלת\עלות). ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה. כמו כן כולל מסך בגודל 24 שיתן עבודה טובה (ניגודיות,זמן תגובה,רזולוציה- אני לא כ"כ מתמצא אז אשאיר לכם את העניין). לא הולך לעבור OC. שיכלול כרטיס מסך R9 280X עם 3G זיכרון (מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שזהו הכרטיס הטוב ביותר בטווח המחירים שהגדרתי. אם לדעתכם עדיף כרטיס אחר אשמח לשמוע איזה ולמה). משחקים שאני הולך להריץ עליו לדוגמה: fallout new vegas, skyrim, farcry,batman arkham origins, assasin's creed black flag ברזולוציה גבוהה (לא מתכנן להגיע לאולטרה בכזה תקציב). תודה רבה רבה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני צריך שהתקציב ינוצל כראוי. בנתיים חשבתי על: E6300 XFX 7300GS 512MB לוח אם של ASUS שיתמוך בקונרו. 1 GB זיכרון . 160 GB דיסק קשיח חשבתי על מארז P180 וספק 480 W ... מה אם גוף קירור? האם אני יוכל להכניס את הכול לתקציב? אני צריך שתבנו לי מפרט טוב. מצפה לתגובתכם ולהמלצתכם..

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  13. היי, מבקש להרכיב מחשב לשימוש משרדי + סרטים ומוזיקה. התקציב הוא רף עליון, אין חובה לממש את כולו. אין צורך בציוד היקפי (יש הכל, כולל מסך 19"). איזור מגורים: ת"א. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על נושא האמינות. המחשב מיועד לעבודה וכבר נפלנו בעבר, אז חשוב לנו לא לקחת סיכונים סתם. * המארז יהיה על השולחן (אילוצי חתולים) לכן דרוש מארז לא גדול. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור, יום טוב.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום. מחפשת מחשב לעריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). אין צורך במסך מקלדת ועכבר. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). העבודה היא עם קבצי HD לרוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. הא…

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  15. שלום רב, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך קצת יותר אור על התמונה, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה חזק, בעבר הסתכלתי על מעבדי p8600, היום שכבר ה-i3 \ i5 בחוץ, השוק השתנה, אין צורך בכרטיס מסך (?) מעבדים חזקים וחסכוניים יותר מסדרת ה-P, הבנתי שמעבדי ה-i "נחים" כשהם לא בשימוש, מה שנותן חיי סוללה ארוכים יותר, כנ"ל כ.המסך המובנה בהם, זה נכון? בכללי, לבנאדם שמחפש מחשב חזק, לעבודה אינטרנטית אינטנסיבית מאוד (עבודה עם 2 דפדפנים וכ10-12 טאבים פתוחים במקביל) עם 3-4 תוכנות שרצות ברקע וגוזלות זיכרון יקר, מה עדיף? איזה מה-i? או אולי להשאר עם ה-P? בניגוד חשוב לי מאוד שהמחשב יחזיק לפחות 5-6 שעות עבודה עם מסך 15.4 או 15.6 (הייתי שמח אם מישהו גם היה מסביר על ההבדלים בין הגדלים הללו), ועדיין אני ל…

• 9 תגובות
    • 14.4k צפיות
  16. שלום, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בעיקר. המחשב גם יריץ סרטים פה ושם, אבל כנראה שלא יריץ ממש משחקים כבדים. הדרישות הן כאלה: מחשב+ מסך+מקלדת+עכבר, אבל לא משהו כמו מדפסת או רמקולים. אם פספסתי משהו, תרגישו חופשיים לשאול ולתקן. מסך LCD 17-19", כ. מסך שיוכל לסחוב את העניינים בקלות, אז שלא יהיה איזה כרטיס מיושן. מארז שקט ולא משהו בעיצוב צעקני. לא משמעותי AMD או אינטל. ועוד משהו - חשוב שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת, ע"מ שאוכל לקבל שירות במקום מסודר אחד. עדיף מאזור ר"ג או משהו קרוב. תודה רבה, נדב.

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  17. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory [ ¤ 337.48 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Video Cards : Asus Geforce 4 MX440-8X V9180SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 314.12 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 398.75 ] 1 מה אתם אומרים על מחשב זה? המחשב נועד ל WORD ו INTERNET ..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, בימים הקרובים אני טס לארה"ב. הבנתי שזאת הזדמנות טובה לייבא מחשב נייד, בהתחשב במחירים הזולים ובהיצע הרחב. אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים - הרבה גלישה, גם משחקים (GTA VI נראה מעניין), הורדות וכו'. אין לי העדפה לחברה מסוימת. חשוב שהמחשב יהיה בעל אחריות בינלאומית, סכום ההשקעה שחשבתי עליו הוא בסביבות ה4000 ש"ח (כ1000$), אבל אני די גמיש - אני לא מכיר את שוק הניידים מספיק ע"מ לקבוע גבול אדום. תודהעל המלצותיכם,

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  19. שלום. המחשב שלי, כבן הכמעט שלוש שנים מזדקן לו לאטו, ואני כבר מעוניין הרבה זמן לקנות מחשב חדש. המחיר אותו אני מסוגל להשקיע הוא עד 4500 ש"ח, כשזהו הגבול העליון שלי. אם קיימת אפשרות לחסוך (מה שכנראה לא סביר במחשבי גרפיקה), אני אשמח. רוב משאבי המחשב אמורים להיות מופנים כלפי גרפיקה, אך גם כנראה ירוצו ממנו מספר מכונות וירטואליות (לא באופן תדיר), ובגדול, כל הדיסק הקשיח הולך להיות מוצפן, ואני מניח שזהו גם שיקול ברמת הביצועים. התכנות העיקריות בהן אני הולך להשתמש הן: Adobe After Effects CS5 - שימוש יומיומי Adobe Photoshop CS5 - שימוש יומיומי Adobe Illustrator CS5 - שימוש יומיומי Maxon Cinema 4D - תדירות ממוצעת VMware Workstation - מדי פעם, לפי הצורך אולי- 3ds MAX בנוסף לעריכת הוידא…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by daido,

היי שלום חברים! מקווה שהגעתי לפורום הנכון חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה. הבעיה היא שאין חדות בתמונה. כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz הכרטיס מסך הוא של intel gma 945. כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה) והאם אין קשר בין ההרץ לחדות. תודה עדי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tsuriel,

שלום לכולם אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על מפרט החלקים של המחשב החדש שאני מעוניין לקנות מחר המחשב ישמש לתוכנות בעיקר וקצת למשחקים. 1 x מעבד AMD Athlon 64 2800+ 512Kb Cache Socket 754 Tray (A64280T) = ¤639.13 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤339.36 1 x מארז INNO21 MidiATX Studio Titanium FRONT USB 400W B-POWER VENT TUBE (STUDIO) = ¤231.90 1 x כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 9550 256 mb 128-BIT Bulk GV-R955256D (GV-R955256Db) = ¤446.83 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NS nForce3 250, Socket 754, LAN, DDR 400, Sata, Raid (GA-K8NS) = ¤446.83 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer (80PLA380) = ¤390.26 1 x Mic…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  22. אני מקווה שאני בוחר את הדברים הנכונים, לאור חוסר ההתמצאות שלי הכללי בטכנולוגיות השונות. המחשב מיועד לעבודות גרפיות בכמויות גדולות, של הוצאת עיתונים ומגזינים שבועיים + עבודות גרפיקה שוטפות וכו'. הנה מה שהצלחתי כרגע לעשות בKSP, ואשמח אם תגיבו מה כדאי לשפר או מה כדאי להחליף. מעבד Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 לוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 790 זכרונות DDR II 667 2GB corsair 1300 דיסק קשיח - 1 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 כרטיס מסך GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 כונן - 1 DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 כונן - 2 Lg 52x32x52 110 מארז ?Chieftec Mesh Silver / Silver / Black (No PSU 370 מקלד…

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by gilm,

אני מבקש מחשב עד כ 8000 ש"ח בשביל משחקים בלבד זה הדרישות שלי: -מסך לא צריך - יש לי כבר לי חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קר-בחדר שלי אין חלון וכרגע יש לי מחשב בלי חומרה כל כך גבוהה והוא מתחמם מאוד -ואמה לעשות אני קצת נכנס לפניקה מזה אז לדוגמה אני מעדיף כרטיס NVIDIA שמעתי שהם פחות מתחממים ATI לוח אם -חשוב לי שיהיה הלוח הכי טוב שאפשר -פה אני לא רוצה להפתשר על משהו זול כי בעיני שה החלק הכי חשוב מעבד-אני רוצה את המעבדים של אינטל החדשים -ה6600 נראה לי הכי טוב במחיר סביר זכרון - אני רוצה 2 גיגה שאני לא יצטרך להגדיל אחרי זה הרד דיסק-אני רוצה הרד דיסק sata2 מארז-תמיד הה לי מארז רכיל אז הפעם אני רוצה מארז מהחברות המוכרות כמו ANTEC לדוגמה ושיהיה שקוף ומקום למספיק מאווררים _כמו שאמרתי …

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by asmon,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪324 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪397 כרטיס מסך: Sparkle GT620 1GB GDDR3 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪249 סה"כ: ₪2160 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מ…

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by ik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב? תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDEs מכל מיני סוגים, כולל אמולטורים (בתכנות לאנדרואיד לדוגמה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הדבר היחיד שחסר הוא רמקולים, והדרישות מהם לא גבוהות. אין צורך במשהו קיצוני באיכותו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך (כרגע) בכרטיס גרפי נפרד. האלמנטים הגרפיים של המעבד יספיקו למה שאני צריך. כן הייתי רוצה לוח אם…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים