עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, רגע לפני שאני מזמין אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הפרט שהרכבתי, Q6600 G05 Asus P5K-E/WIFI-AP 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX x2 WD 320GB WD3200AAKS WD 500GB WD5000AAKS Antec SONATA-II 450W BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 מחיר כולל: 6000 ש"ח לזה מצטרפים Big Typhoon וצורב LG שכבר רכשתי. מה דעתכם? יש צורך לשנות משהו? רציתי גם לדעת אם יש טעם לדעתכם לחכות שיצאו המעבדים החדשים, זה ייתן שיפור משמעותי? תודה מראש לכל העונים....

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sh_evy,

היי , מחשב מיועד למשחקים בעיקר - סימולטורים למינהם תקציב 3500 כולל מסך . מפרט שקיבלתי בחנות (למעשה חבר שרוכש) מארז MIDITOWER 500W לוח אם - intel topsfield P43 ddr2 ATX מעבד - intel c2q 8200 זכרון - 2gb 800 ddr2 דיסקשיח - wd 500GB 16MB SATA2 כ.מסך - GAINWARD 9500GT DDR2 1G HD צורב - LG DVD-RW SATAx20 מקלדת + עכבר USB רמקולים - SBS-A35 2.0 מסך - Horizon 4:3 DVI SPK 19 אני לא מומחה אבל המפרט לא נראה לי ואשמח לשמוע הצעות למשהו משופר במסגרת התקציב תודה .

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אנשים, לצערי נפטר לי המחשב לאחרונה ואני צריך מחשב חדש. אני צריך מחשב למטרות משחקים, Matlab ו-SolidWorks. לא מתוכנן OC. בנוסף, אני צריך גם מסך חדש. אני מתלבט בין מסך עם פנל e-ips לבין אחד עם TN. האם לשימושים שלי אני ירגיש בכלל בהבדלים? שקט די חשוב לי... 8 מתוך 10. אני מעדיף לקנות את המחשב מ-TMS (אלא אם כן יש לכם תובנות שאני לא יודע)... והתקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר למתוח עד 5500 אם זה משתלם). תודה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המחשב הוא בעיקרון לאחותי ככה שהיא לא תשחק במשחקים רציינים כמו CRYSIS ודברים כאלה אלה יותר דברים בסיגנון כמו SIMS עכשיו כמה נקודות חשובות: *המחשב לא יעבור OC * לא יהיו תוכנות כבדות אלא דברים יותר בנאליים כמו ICQ MESSENGER EMULE.... *סביר להניח שגם אני ישחק בו מדי פעם אז שיוכל לסחוב משחקים כמו CS PES NFS... *הקאצ' הוא שאני חייב את המפרט מהחנות הזאת : www.logicpc.co.il מסיבות שלי. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by wildog,

* מטרות המחשב? תכנות (c++, python), תוכנות כבדות (יחסית) כמו matlab, מוזיקה, קצת סרטים, אינרטרנט. ואם אפשר, אז gaming ממש קל מאוד. (פיפא, starcraft2) * מחיר? 4000 עד 5000 ש"ח. * גודל וציפוי המסך? אני צריך לתכנת במחשב הזה, אז אני צריך מסך של "15-"17. (אתם חושבים שזה טוב? או שאני צריך מסך גדול יותר?) (מסך שיהייה נוח לעבוד רצוף הרבה שעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן שלא יזיק אם הוא יהייה קל, אך זו עדיפות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן של שלוש/ארבע שעות יענה לצורך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך. * כונן קשיח? אני מעדיף…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שיותר בגדול יש לי יום לימודים ארוך מ8-20 אבל אני חושב שזה לא סביר זמן כזה, אני יתפשר בנושא הזה כדאי לעמוד בתקציב ואחבר אותו לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI ,לפחות 3 יציאות USB2/3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה הכי זולה, נלקח בחשבון MSI או ACER

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אין לי כח לפרט יותר מדי, את השימושים והצרכים תנסו להבין לפי הכותרת והמפרט שהרכבתי (+לא מעניין אותי שקט, יופי או שבירת שיאים, חשוב שיהיה יציב ויאריך ימים. חנות מאזור המרכז). אז זה המפרט, תגידו לי את דעתכם בבקשה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 205 205 1 מארז ללא ספק Raidmax APEX APEX 406 406 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 556 556 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 1,705 1,705 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 Q660-V1 1,420 1,420 1 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 32130 343 343 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 F2-6400CL5D-2GBNQ 79 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מצטער על הדיון האחרון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512985.10 ואני מצטער ששאלתי עוד פעם פשוט בסוף אני צריך מחשב יותר זול ואני לא מבין הכי גדול במחשבים לכן שאלתי מחדש על מפרטים יותר זולים אז סליחה ובבקשה תבנו לי מפרט סופי אם יש כמה אנשים עם עוד כמה דעות לעוד מפרטים אקבל בשמחה ( עדיף דעות למפרט יותר זול ) אני רוצה את הדברים שרשמתי בפעם הקודמת רק עם שני כוננים קשיחים של 500 GB של מה שהציעו לי ( אחד לגיבוי ) לא אחד של 1000 או אחד של 500 ועוד אחד של 1000 . ומערכת הפעלה פרימיום עברית 64 סיביות כרטיס מסך 6870 או 560 אבל כמה שיותר זול בבקשה . לוח אם עם לפחות 4 חיבורים של USB וחיבור אחד של USB 3 וחיבור אחד של HDMI חיבור אודיו ושאר החיבורים שצריכים למחשב רגי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gal51,

מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TheKiLLEr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק טוב ..תלוי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) נחמד אם יהיה HDMI * בלוטות? כן, ווירלס אינטרנט * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320+ * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממ לא, העיקר חברה טובה ואמינה בסה"כ אני רוצה מחשב טוב לעבודות שציינתי למעלה, שלא ייתקע, יריץ טוב..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Rockout,

המחשב שלי יחסית ישן, וכשקניתי אותו לא ייעדתי את המפרט לגיימינג. זה המפרט בגדול: מעבד: Intel i5-2500K 3.3GHZ זיכרון: 8GB כרטיס קול: AMD Radeon HD 5800 לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 (אם צריך עוד פרטים אשמח לספק) יש לציין שהמחשב לא מראה סימני האטה ומריץ חלק תוכנות דורשות (משתמש בו הרבה לעריכת מוזיקה ווידאו) אבל עם משחקים חדשים הוא לא מצליח להתמודד בכלל. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בשדרוג של כרטיס המסך בלבד, או שצריך לשדרג עוד רכיבים? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, מתכנן לקנות מחשב שיהיה מיועד לגרפיקה (פוטושופ, לייטרום), קצת תלת מימד (3dsmax) וקצת וידאו (after effect). כמו כן ישמש ליישומי אופיס, צפייה בסרטים ומקור ראשי להזרמת סרטים לסטרימר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו קלה (after effects), תלת מימד קל (3dsmax), עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הזרמת סרטים לסטרימר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר, לי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חברי הפורום שלום אבקש את עזרתכם בהרכבת מערכת מחשב שלמה (כולל מסך, מקלדת ועכבר) הכי בסיסית והכי זולה שניתן, אך כמובן תוך שימוש ברכיבים איכותיים (לדוגמא - ספק ומארז לא ג'נריים וכד'). הטופס הסטנדרטי של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, גם 2000 ש"ח זה יותר מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בסיסי ביותר (אופיס, אינטרנט). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג... לא מיועד למשחקים. 3. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה10K כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי זה תוכנת DPP שזה התוכנה המקבילה של קנון לליטרום לעריכת תמונות מקבצי CR3 - מעבר לזה מעט לייטרום ופוטושופ. מעט פרמייר ובכללי ניהול תיקיות העבודה והארכיון. הDPP עובדת כמעט ורק על מעבד וראם. לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המסך יהיה כל הנראה DELL U2722D שעולה כ2000 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) במפרט…

16. היי, מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 4 אלף. לא למשחקים בכלל, לתוכנות יומיומיות (אופיס וכו') וכן סרטים מידי פעם, לכן הדגש על זכרונות ומעבד טובים. מאמין שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו מעל ומעבר בשביל הדרישות האלו אז לא מאפשר חריגה מ4 אלף. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אבל לא ק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yehudaeitam,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Roneng,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. מה שהכי חשוב לי במחשב זה זמן עבודת סוללה מקסימלי. וגם רצוי שיהיה קל משקל. מהירות המחשב לא כלכך חשובה, השימושים העיקריים למחשב הם אינטרנט ואופיס (ואולי קצת סרטים). קראתי בחדשות על המעבדים החדשים של VIA ו Transmeta, מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by scarymovie,

שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב ומתעתד לקנות מחשב נייד של לנובו מדגם Yoga 3 14". המפרט מופיע כאן: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-3-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-black/9598141.p?id=1219704992674&skuId=9598141 1. האם אני צריך שנאי יקר כלשהו למטען של הלפטופ בגלל ההבדל של המתח בארה"ב למול ישראל? או שמתאם שקע הכי פשוט יעשה את עבודה? 2. באתר של Bestbuy אני רואה שהאחריות היא לשנה, לרוב אני רואה שממליצים לאנשים על 3 שנים אחריות, עד כמה הדבר קריטי? כמו כן, שמתי לב שברוב האתרים האחריות של השנתיים הנוספות מעבר לשנה הראשונה לא ניתנות ע"י היבואן הרשמי אלא ע"י מעבדה פרטית. כך לדוגמא, אם אני מביא מחשב נייד מחו"ל אני מניח שאו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש מחשב לבן שלי, בן 11 ומשחק GTA ופורטנייט. אני מעדיף שיהיה לו מסך גדול 17.3" אך לא חובה המחשב חייב להיות עם חיבור רשת ולכן נשארתי עם המחשבים האלה: https://www.amazon.com/dp/B072MTXBLM/ref=psdc_13896615011_t2_B074VLX5XV https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316593 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAHJM7X04498 אשמח לחוות דעתכם או למוצר אחר טוב שאתם מכירים. טווח מחירים - בסביבות 1000$ לא יותר מ1200$ אחסון מינימלי חצי טרה יכול להיות Refurbished אך לא open box בסינון שעשיתי הגעתי לזה: https://www.newegg.com/PCs-Laptops/EventSaleStore/ID-44?N=10016773…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by maphisto3243,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בוקר טוב לכל חברי הפורום היקרים, בעקבות עזרה נפלאה שקיבלתי כאן בעבר, זקוק לעזרתכם האדיבה שום. דרוש מחשב בתקציב כנ"ל, לשימושים עם יישומי עיבוד תמונות (פוטושופ, LIGHTROOM וכו') יכולה להיות חריגה קלה, אך לא יותר מ-400 ש"ח. לי יש ASUS שאני מאוד מרוצה ממנו אך לא שולל מותגים אחרים. תודה רבה!!! מה התקציב המקסימאלי? 3000 עם גמישות של עוד 200-300 במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם פוטושופ, LIGHTROOM ושימושים משרדיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by adu,

או קי אני חדש וקראתי את החוקים. עכשיו אני צריך מפרט קטן לאחותי. בניתי אחד ורציתי שתגיבו מה דעתכם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 422.63 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 99.69 ] 1 Speakers…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש, אשמח ליעוצכם, אני מצרף מפרט שבניתי, כאשר חסרים בו מארז ספק כוח וקירור למאוור, כי אני לא מבין בזה בכלל. חסר גם כ. מסך שכרגע אני לא מעוניין לרכוש. עריכה: חשבתי על המארזים הבאים: [h=1]מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 912 Combat windowed Mid Tower ATX מארז ללא ספק Antec GX300 Window Black[/h] ומאוורר אולי ? [h=1]מאורר למעבד Zalman LED CNPS7X[/h] חשוב לי שהמעבד והלוח אם יהיו מאוד איכותיים, על מנת שהמחשב יהיה חזק למשל זמן. תודה רבה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

25. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב לבית שעיקרו הוא שימוש משרדי -> אינטרנט, OFFICE, ואפליקציות נוספות לעבודה (SPSS, וכו"ו), אין כוונה להשתמש בו כמחשב משחקים אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל לתת תמיכה ממוצעת למשחקים. אחרי חיפושים מצאתי את המפרט הזה אשר (אני חושב) יכול לתת מענה לכל מה שפרטתי קודם- המחיר עבור המפרטים הוא בין 2300 -2200 אשמח לקבל הערות אם המפרט אכן עונה על הצרכים או שבחרתי לא נכון מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Warranty 3 years Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים