ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
קראתי קצת על הדגם הזה והתרשמתי שאפשר להריץ איתו סרטים גם ב-1080p הם רושמים שזה מתאפשר כאשר הקובץ נמצא על המחשב - האם הכוונה שהוא חייב להיות על ה- H.D של המחשב או שניתן לחבר דיסק חיצוני ב-USB? :s05: הכוונה כאמור היא להשתמש בו כמחשב שמחובר למסך 42FHD ב- HDMI. לחילופין, מישהו מכיר אופציה אחרת במחיר נמוך (~1400 ש"ח) שכזה+שקט+צריכת חשמל אפסית שכוללת גם אינטרנט מלא?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי ומשתלם להזמין מחר מחשב נייד במבצעי חגיגות 20 שנה לאמאזון? האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? האם ניתן לעשות חריטה בעברית, כך שהתאורה תהיה אפקטיבית?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אז... קיבצתי כמה שאלות והייתי שמח למענה כי אני באמת קצת אבוד. קודם כל, התקציב לקניית המחשב הוא עד 5,200 - אני חושב לנסות ולחסוך אם אפשר, אבל זה בגדול התקציב. המחשב מיועד לגיימינג ואני מעוניין לקנות בחודש וחצי הקרובים. חלקים עליהם אני לא מתכוון להתפשר: SSD, מסך 15.6, מעבד מסדרת ה-i7 וכרטיס מסך החל מ-GTX 1050ti. יש לי מכר שטס לארה"ב עוד שבועיים ויכול לבצע בשבילי את הקנייה - נכון לעכשיו אני מתלבט בין אחד ממחשבי ה-Alienware ל-XPS - הבעיה היא שהרחבת האחריות לבינלאומית קצת יקרה (מתחילה מ-100$) ויש דברים שאני לא רוצה לוותר עליהם ולכן להלן השאלות: 1. האם כדאי בכלל לקנות מחו"ל? 2. אם הוא פותח את המחשב בחו"ל ומתנייד כאילו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וציוד הקפי לשימוש ביתי -אינטרנט,קצת משחקים ולפעמים עיבוד סרטים מ-DV ל-DVD מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 635 2.8Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪542 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪459 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪199 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪171 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪352 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪2327 מתחרים בכל הצעה ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, סוף סוף שכנעתי את ההורים שמגיע לי מחשב חדש ובכללי אני יודע מה אני רוצה, אני רק רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני קונה. D: המחשב ישמש למשחקים ולתוכנות עריכה לא כבדות במיוחד. המינימום שאני רוצה, זה; והמקסימום שאני רוצה, זה; כפי שניתן לראות, אני מתלבט בין הספקי כוח, המעבדים והלוחות אם. בנוגע למעבדים, אני מאוד מאוד רוצה מעבד QUAD (אני חושב לרחוק). בנוגע לספקי כוח, אני מעריץ של SeaSonic אז אני חושב שאני אלך על הספק כוח שלהם. בנוגע ללוח אם, אני מניח שאני אלך על מה שהבאתי במפרט השני כי לצערי אני לא יכול לעלות במחיר יותר מדי, המקסימום שאני יכול להגיע אליו זה בערך 3200. X: עריכה: התקציב עלה ל-3,500.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AV8 (s939) sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingston CL3 דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך MSI 6800GT 256MB DVI,TV כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 1300 DVD±R ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 770 מחיר 5658 ¤ היום אני קונה אותו
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^ ושמעתי גם על כרטיס מסך חיצוני לניידים אפשר למצוא בזה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי גבריאל (62) ואני מתעסק כ-6 שנים בסימולטור טיסה (FSX). לצורך ולחוויית תפעול הסימולטור אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב. בפועל מחוברים כרגע רק 2. העניין בחיבור הוא לא (רק) עצם החיבור הפיסי והמחשובי, אלא "פריסת" המסך לשלושה ללא עיוות התמונה התלת מימדית.. אדגיש שעצם הסימולטור הוא 3D יש את החומרה.תוכנה https://www.amazon.com/Matrox-TripleHead2Go-Three-Monitor-Graphics-Expansion/dp/B000RMQZ96 יש עוד רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה, סטודנטית לעיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Rhino3d, autocad , illustrator , indesign, 3Dmax, revit , כולן בשימוש תדיר או יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך (פאנל ips או איכותי אחר, אני כבר לא מתמצא בעניין) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עדיין מחשב נייד איכותי, מסך 13-14 אינץ', מעבד סנטרינו P8400 ומעלה, כרטיס מסך נפרד יהווה בונוס, לא חובה. המחשב לצורכי עבודה, וורד, אינטרנט - אך גם צפיה בסרטים תתקבל בברכה. ראיתי דגם של LG- R410 שנראה קרוב במפרט - אך השאלה עד כמה טובה ההרכבה, כמו כן ראיתי טושיבה פרוטג'ה m800 -10z שנראה טוב על הנייר והפער העיקרי שלו הוא כרטיס מסך ג'נרי. האם מומלץ כמחשב? קיבלתי המלצה על לנובו, אני מניח שT400 יהיה המפרט המתאים, האם כדאי? היכן ניתן למצוא? אגב, רצוי גם שיהיה אפשרות להפעיל עכבר עם ה"track ball" באמצע המקלדת מטעמי נוחות. כמו כן מאוד חשוב לי היכן ניתן למצוא את המחשבים הנ"ל ע"מ לראותם בעיניים ולחוש אותם בחנות.. אני מקווה שאוכל לקבל המלצה לחנויות לדוגמא. אודה מא…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX מחיר: 1190 ש"ח. קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink מחיר: 315 ש"ח. זכרונות: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK מחיר 899 ש"ח. לוח אם: ASUS Striker II Formula NVIDIA nForce® 780i SLI chipset LGA 775 מחיר: 1575 ש"ח. דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS מחיר: 499 ש"ח. כרטיס מסך: INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E מחיר: 1630 ש"ח. מאוורר לקירור: Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מחיר: 51 ש"ח. סה"כ: 6,159 ש"ח. אני יודע שהלוח אם "לא משתלם", אבל אני רוצה בעתיד שתיהיה לי אפשרות לשדרג מבלי להחליף יותר מידי חלקים. מטרת השידרוג היא למשחקים כבדים ול-O…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Avid בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש - witcher 2, deus ex, cod. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' FHD (1920*1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב, בתקציב של 4,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משחקים, סרטים, וקצת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בLCD וצורב DVD ושיריץ משחקים מהר ויפה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב הזה המיועד בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים חשוב שיהיה שקט ומהיר. ללא OC . אנא הצעתכם לשיפור וייעול , אם יש מקום להוסיף יחידת קירור או רכיב אחר , אשמח להצעתכם. אין צורך במסך או ציוד קצה/נלווה (עכבר מקלדת וכדומה) [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז גיסתי מתחילה את לימודיה בקרוב, וביקשה ממני לעזור לה למצוא לפטופ משתלם. להלן הדרישות השונות. תודה מראש נ.ב היא מתחילה ללמוד פסיכולוגיה, כך שאין דרישות חריגות (solidworks וכו' למשל) מהמחשב וביצועיו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג, רק אם החריגה קריטית ומשתלמת מאד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, צפיה בנטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel - Core 2 Duo E6700 2670Mhz 4MCache LGA775 FSB1066Mhz 64Bit 2010 שח לוח אם: Asus - Striker Extreme nVIDIA nForce 680i SLI FSB1066Mhz DDR2 1768 שח כרטיס גרפי: Leadtek nVIDIA - GeForce 8800GTX 768MB 384bit PCIe DVI+HDTV+VGA/DSub 3190שח זכרון: Kingston - DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - X2 1245שח כל אחד הארד דיסק: Western Digital - WD5000KS 500GB 7200RPM SATA2 Buffer 16MB 748 שח מארז: Gigabyte - Aurora 3d GZ-FSCA1 618 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W ELT620AWT 875 שח קרור למעבד: Sunbeam - Tuniq Tower 120mm Fan 255 שח הרכבתי יחד עם חבר לעבודה שנינו לא מקצוענים מי יודע מה ככה שהצעות לשיפור\דברים מיותרים וכו' יתקבלו בשמחה עדיין לא יודע איזה כונן אופטי ומסך לקנות, אשמח לשמוע המלצו…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט ל-OC למעבד בשביל משחקים , לגבי המפרט עצמו אני צריך שיכיל מספר דברים חשובים בעיניי 1.שיהיה לו כרטיס מסך 8800GTS דבר שני: שהמארז יהיה טוב לכל הרכיבים שתכינו לי אבל שלא יהיה מושך עיניים (כי באים אצלי כמה פעמים אנשים ולא הייתי רוצה שידפקו לי עיניים או משהו בסגנון) 3.שהמפרט יתן OC הכי גבוה שאפשר לפי התקציב שנתתי ושכמובן יהיה לי יציב כי אני ירצה להשאיר אותו ככה -(-איך שהוא יצא ב-OC) , אפשר להתגמש קצת במחירים ועוד דבר שהוא מאוד מאוד חשוב שרק מי שיודע ובטוח במה שהוא יכתוב לי אז הוא יגיב לגבי המפרט ל-OC כי הייתי בכמה מקומות וכל אחד אומר שהמפרט הזה לא טוב וזה לא ממש ובמקום אחר אני שומע שזה אחלה ,ומה שקורה שאני לא יודע מה לעשות אם אני יקנה את המפרט בסוף וזה לא ילך טוב אז…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וזה מה שחשבתי עד עכשיו: אני משחק במשחקים הכי חדשים ורוצה מחשב חזק שיחזיק Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 1140 Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 865 Leadtek nVidia WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe 1250 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK 615 Samsung DVD-RW SH-S183L x18 SATA Lightscribe Retail 220 Enermax Liberty 400W Active PFC 485 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 235 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 391 סה"כ 5201 אני לא בטוח אם הספק יחזיק אבל נראה לי שכן זה המחיר מפנדה אבל אני מזמין משני חנויות אז זה יוצא פחות 300~ מהמחיר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לקנות לאשתי מחשב נייד אני כמו כל ישראלי ממוצע רוצה את הטוב ביותר בהכי פחות כסף הצרחים שלה דיי בסיסיים היא משחקת בסימס קצת אופיס וסרטים ולפעמים פוטושופ. תקציב טיפה מוגבל 2500+- כרגע עצרתי בחיפושים על הhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7165&CatCode=315 מחשב נייד "I5 MSI CR640 ויש לי לגביו כמה שאלות קודם איך נחשבת החברה הזאת בתחום הניידים ? לגבי הכרטיס מסך האם הכרטיס שבנייד הזה הוא בסדר ואם כן אז למה ניתן להשוות אותו ביחס לךכרטיס מסך של מחשב נייח? ומבחינת עלות מול תועלת המחשב משתלם ? אם לא אז אילו אלטרנתיבות ישנם בגבול המחיר שלו ? תודה דניאל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-