עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Joe Blow,

הי, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי שישמש אותם בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס ושימוש באינטרנט, אך גם יאפשר להם לצפות בתכנים ב youtube ומידי פעם לשחק ב minecraft. ניידות ומשקל לא מאוד חשובים כי רוב השימוש יהיה בבית, אבל יכול להיות שמידי פעם הם יקחו אותו איתם. אני מחפש משהו שיחזיק לי איזה 3 שנים לפחות. חשוב לי שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ואחריות לכמה שיותר זמן. ראיתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31650. איך הוא? יש משהו יותר מומלץ לצרכים שלי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב, המדריך ליצירת מפרט מ 2006 והשאלה האחרונה שמצאתי היתה כנראה למחשב מיוחד. וגם ככה בטח השתנו דברים. כמה שאלות. 1. אני צריך מפרט למחשב שיאפשר עריכת וידאו , שאני כמתחיל מבין אותה כבסיסית לצרכים של המשפחה: להוריד סרט ממצלמת מיני DV , לחתוך קטעים, להדביק, לעדן את התפר בין הקטעים, להוסיף כותרות ואולי גם הקלטה בנפרד. משהו כדוגמת הדבר הזה: http://www.youtube.com/user/levydor#p/u/0/F4IaltVQ3JE רק שכאן יש קיטועים בהמרה כי המחשב ישן. חוץ מזה, רוב השימושים הם בסיסיים (משרד ואינטרנט). המשחק היחיד שיש זה סימולטור טיסה ישן. אולי כשהילדים יגדלו הם יצטרכו. 2. מה ההבדל בין ביצועים שצריך למשחקי מחשב לעומת עריכה כמו שאני צריך, ולמה צריכים ביצועים טובים יותר? 3. חוץ מהמפרט, מה סדר גודל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Aviv943,

היי, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בימים הקרובים. אתחיל עם השאלה אם כדאי בכלל לקנות כרגע או לחכות עוד חודש חודשיים בעקוב ההכרזות האחרונות בתחום. יש לי היום XPS 13 אבל הוא קצת קטן. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורוצה מחשב נורמלי לתכנות. חשבתי ללכת על XPS 15 ולגדול קצת במסך, הבעיה שאין ממש מבחר שלו באמזון UK או US ומשם אני מזמין. כדאי להשאר ולנסות להשיגו בכל זאת? אולי יש תחליף ראוי אחר? חשוב לי שיהיה דק וקל שאוכל לסחוב בין השיעורים. התקציב שלי הוא 2000 דולר. (אני יודע שיספיק מחשב גם בהרבה פחות, אבל חשוב לי שיהיה מהיר וחזק). *יש לציין שמבחינתי מחשב הוא לא רק מפרט אלא גם איכות חומרים וסוללה. חשבתי ללכת על זה, אבל ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

הכפתור הנ"ל יצא ממקומו ואין לי שמץ של מושג אם הוא באמת נשבר,אני לא רואה עליו סימני שבר כולשהו ניסיתי לדחוף אותו למקומו אך ללא הצלחה. האם ישנו מקום שיכול לסדר דבר שכזה? במידה וכן אשמח. דגם המחשב LENOVO 3000 N100 0768 B9G

5. Started by dorhalpern,

אין לי ממש הבנה במפרטים, אבל חבר בנה לי מפרט אבל אני לא יודע אם הוא טוב או אם כדאי לשנות משהו. אשמח לעזרה, טיפים וכו'. התקציב הוא עד 4000 ש"ח עם עדיפות לאיזור ה-3000. תודה מראש ושנה טובה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23307[/TD] [TD=class:…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by thedarkknight,

מעבד + לוח אם: 1299 ₪ Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte H270-HD3 DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 549 ₪ 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 2133Mhz CL13 כרטיס מסך: 2399 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 EX OC 8G מארז + ספק: 420 ₪ Antec GX330 Window (2x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) A-PFC סך הכל 4835 רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח שתומך בSLI או שאולי זה יהיה צוואר בקבוק מהמעבד וא"כ אז אני אצטרך לקחת I7 שזה תוספת של עוד 500 שקל מה גם שזה לא בטוח שזה יפתור את הבעיה מה גם שאם אני אקנה עוד 3 שניםכרטיס נוסף זה יעלה לי 800 שזה תוספת ל500 שכבר אני אצטרך לשלם היום זה יוצא 1300 בהתאמה לכרטיסים שיוצרו לפני 3 שנים כך ש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by סקיווקר,

מחשב ללימודים בעיקר, אין כרטיס מסך לא משולב כי לא דרוש למשחקים... לוח אם - MSI-800 661FM-L VGA 64M OB זיכרון DDR400MHZ 512 MAGA מעבד אינטל פנטיום 2.4 צורב MSI דיסק קשיח WD 80 מגה 8M BUFFER מסך 17 אינץ' SMAG 786PFS (וכמבן שאר הדברים , מקלדת, כונן דיסקטים , כרטיס רשת ... ... )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by מוטי ב.,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU‏ (תדר בסיס של ‎3.1 GHz‏, תדר פרץ של עד ‎3.7 GHz‏, מטמון של 1‎ MB‏) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5‎

9. שלום במהלך השבוע הבא אני יזמין מחשב חדש ואני צריך אישור מהמומחים שהמפרט שאני יזמין יהיה הכי טוב שאפשר המחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים כבדים אחרי שבמשך שבועיים עיינתי בפורומים ובאתרים שונים הגעתי להחלטה שזה המפרט שכדאי לי לקחת: מעבד INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y לוח ASUS COMMANDO P-4/P-D/Core 2 Duo P965 DUAL DDR2 2x1394+2xGIGA LAN 3Y זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 X2 כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/320M/A GF 8800GTS PCI-E 320Mb דיסק SAMSUNG 500GB SATA2 7200RPM 16Mb BUFFER 3Y X2 רמקולים LOGITECH Z-5500 5.1 THX SET 500W RMS 2Y זה המפרט והוא בערך 10500 ש''ח המארז אני לוקח מהמחשב הישן שהוא Thermaltake Xaser 3 הספק אני לוקח מהמחשב הישן שהוא Ther…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bsn23,

שוב שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere cs5.5 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by mrraz,

מי שיכול לחכות שבוע שבועיים רק ירוויח התמוטטות כללית במחירי הזכרונות והמעבדים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חברי הפורום שלום אבקש את עזרתכם בהרכבת מערכת מחשב שלמה (כולל מסך, מקלדת ועכבר) הכי בסיסית והכי זולה שניתן, אך כמובן תוך שימוש ברכיבים איכותיים (לדוגמא - ספק ומארז לא ג'נריים וכד'). הטופס הסטנדרטי של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, גם 2000 ש"ח זה יותר מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בסיסי ביותר (אופיס, אינטרנט). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג... לא מיועד למשחקים. 3. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונות וירטואליות (תחביב) ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV /V לכשיצא, Just cause וכו'. בכל מקרה, נשאר איתי GTX460 שמספק אותי עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by romansah9,

שלום לכולם. כמו שהבנתם יש לי XPS L702X. קניתי אותו לא מזמן ואני ממש מרוצה מנו. רציתי לבדוק עם יש אופציה לשפר את המחשב ע"י הוספת זכרון (RAM) וSSD? יש לי 8Gb DDR3 ו HDD של 500 Gb. לפני שקניתי אותו ראיתי שהיתה את האופציה לקנות אותו אם שתי כוננים קשיחים ואופציה לSSD. אבל בזמנו זה היה יקר(לא שעכשיו זה זול) עכשיו אחרי חפירות באתר הרשמי של DELL וקצת ברשת בכללי, אני פשוט לא מוצא עקבות בשום מקום לאפשרות לשדרג כוננים קשיחים. זה בכלל אפשרי או שבאופן מסתורי דחפו לי שם משהוא שמונע ממני לשדרג? כנ"ל לגבי הDDR אבל זה יותר לחבר שלי בעבודה (אותו דגם והכל זהה). הרי אמור להיות סלוט לעוד כונן ולDDR נוסף? (הוא אמור לתמוך עד 16GB). או שקנינו מחשבים שלא ניתנים לשידרוג למרות שיש להם חתיכת גודל, …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Gil 5587,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח גג! וגם זה מוגזם.. לחסוך כמה שאפשר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא משנה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית. איזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Moshiko Karouby,

מעוניין לקבל חוות דוות על המפרט הזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן חברה' אני רוצה לקנות מחשב חדש עם תקציב של כ-4000 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה שיוצא ב KSP משהו כמו 4085 ש"ח, אני אשמח אם תוכלו לומר לי אם אני בכיוון או way off: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12552 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Corsair Dominator Dual Channel CL8-8-8-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10164 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Bla…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by TheShoker,

אז ככה אני עבדתי כמה חודשים וחסכתי את רוב הכסף למחשב והגעתי לסכום של 9000 ;D ואני רוצה מפרט למחשב למשחקים כבדים כמו counter strike souce אני רוצה בעיקר להשקיע בכרטיס מסך של איזה 2500 -3000... קיצור אני רוצה מחשב שיגיע לביצועים מעולים לא רוצה ציוד היקפי כמו מסך וכו' יש הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המחשב הוא לעבודות לא למשחקים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by saarxee,

יש ברשותי את המחשב הנייד הזה במשך כ-3 שנים, עד לא מזמן חלה בעיה שכאשר אני מנתק את המטען המחשב כבה באופן מיידי, ולמעשה הסוללה שלו אינה נטענת, לא משנה במשך כמה זמן הוא מחובר למחשב.. ניתן לפתור זאת בצורה כלשהי או שנדרשת סוללה חדשה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gambit_elaad,

תנו תגובות לא מזמן קיבלתי אותו!!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים