עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט. האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע. למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by matanuri,

שלום, מבקש חוות דעת על נייד Lenovo flex 2. מייועד לצרכי סטודנט: הרצת תוכנות יחסית כבדות וסרטים. [TABLE=class: standartFont, width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=align: right]Intel Core i7-4510U 2.0Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=align: right]8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=align: right]256GB SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD RW:[/TD] [TD=align: right]ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מסך:[/TD] [TD=align: right]15.6 LED-backlit, Multi-Touch[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCC…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב מחשב לעבודה, אני אשתמש בעיקר בתוכנות עיצוב תלת מימד, תכנות ותוכנות שצריכות חישובים מורכבים. אני חושב לקנות כרטיס מסך quadro מעבד i5. תקציב 4000-5000 שקל אם אפשר פחות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לוח אם- Gigabyte GA-8I915PDuo מעבד - INTEL P-4 3.0 800Mhz 775PIN PRESCOT זכרון - DDR 2 533 MICRON 512x2 כרטיס מסך - Pci Expres RADEON X600PRO 128 DDR דיסק קשיח - 160gb 7200 rpm 8 mb buffer sata צורב - DvD LG DUALx16 כונן -1.44 מקלדת ואכפר MICROSOFT אופטי מארז מפואר חייזר 2 יציאות USB מקדימה 6 מאחורה רמקולים 2+סאב של קריאטיב כרטיס קול O.B AC 97 6 C כרטיס רשת - Gigabyte LAN מסך - MAG 19 שטוח כסוף כונן - DVD LG x16 ?.. כמה לדעתכם צריך לעלות לי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ShOw-Time,

* גודל המסך----משהו סביר באמצע לא יודע האמת מה ההבדלים בין הדגמים, * משקל רצוי---כמה שיותר קל,אבל שלא יפגע באיכות המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?--רצוי כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות---לא ממש.... * בלוטות---רצוי,לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח----לא גדול במיוחד בסביבות ה120 * צורב DVD---לא חייב,אבל אם אפשר לדחוס.... * האם נדרשת אחריות בינלאומית----לא... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי--לא... שמתי לב לכמה דגמיי DELL דיי טובים של אינספיריון, מקבלים בהם ממש הרבה מבחינת חומרה ומחיר זול,ביחס לחברות אחרות, איך הסדרה הזאת ואיך המחשבים שלה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1)מה אתם אומרים על לוח gigabyte P35-ds3p 2)האם מישהו מכיר את חברת point of view ???ומה ידוע על החברה?? 3)ואיזה קורור הייתם ממליצים למעבד שהולך לעבור אובר קלוק מקסימלי לא קירור מים אלא קירור רגיל על 350/400 ש"ח חברה תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by taltul24,

אין לי הרבה דרישות כיוון שהמחשב ישמש לצורכי לימודים ואינטרנט- 1. מסך 14.1 2. זיכרון לפחות 1GB תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מסך 22, יש לי דיסק קשיח 320, ועוד טרה חיצוני. יש לי רמקולים מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב שיריץ לי מהר תוכנות, משחקים ודפדפני אינטרנט. תקציב עד 4 K. אני כבר 4 שנים עם 512 ראם ו P.4 לא יכול יותר. אשמח לתגובות תודה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shim,

מבקש עזרה בקבלת מפרט שישמש בשנתיים הקרובות מחשב משרדי ובעוד שנתיים ימסר לילדים ( גיל 10 ) לצורך משחקים ברצוני להכניס כבר היום את הרכיבים שידרשו לצורך השימוש העתידי האם ניתן להתקין כרטיס מסך חלש יחסית ומעבד חזק דוגמת I5, שאני מניח יענו על הצורך במשחקים העתידיים ? המחשב צריך להיות שקט תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה - כרגע עבודה משרדית מרובת טאבים וסריקת מסמכים, בעוד כשנתיים ימסר לילדים לצורך משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by C991Now,

המפרט למשחקים כבדים , מתוכנן OC , מסך 19" לא דק , אני יודע שחלק יגיד שה4850 זה אוברקיל,אבל תכננתי 4870 אז זה בסדר לא צריך ציוד נלוה ולא מתוכנן קניית מסך חדש, ואם כן , זה לא יהיה מעל 22" GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1212 צורב PIONEER DVR-215DBK…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. רציתי לשאול האים ווינדוס 8.1 תומך ברכיבים מודרנים כמו מעבדי I9 החדשים או SSD M.2 או שחייב ווינדוס 10 ?אשמח לדעת באיזה רכיבים הוא תומך או לא והאים יש פתרון למי שלא מעוניין בווינדוס 10. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by salty,

שיריץ משחקים בהגדרות סבירות (starcraft 2 לפחות בHIGH SETTINGS) חוץ מזה המחשב ישמש לעריכת מוסיקה (cubase guitar rig וכאלה) כל השאר לא כ''כ משנה לי, אני פשוט לא יודע מה לבחור מהמבחר הענק. רצוי שיהיה סניף ברעננה לחברה שממנה אני קונה (KSP IVORY) וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by d10,

שלום לכולם, ברצוני לקנות נייד 15.6 אינץ' שישמש אותי לצרכים כלליים (גלישה, סרטים וכו'). אני לא מתכוון להריץ עליו משהו כבד. מה שחשוב לי שיהיה לו זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך איכותי וקליטת WiFi טובה. כמובן שיהיה אמין לאורך זמן. קראתי מדריכים וסקירות שונות, עברתי על מפרטים שונים ועדיין לא יודע מה עדיף. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הי, מצורף שאלון אפיון למחשב לנער. השימוש יהיה בעיקר למשחקים אך מדובר בנער שעוסק הרבה בגרפיקה ולכן המחשב צריך לתמוך גם בעריכה גרפית נשמח ליעוץ אפיון מחשב.docx

17. Started by HFDO5,

שלום, אני מחפש מפרט שיחזיק משחקים כמו FARCRY2 (בעתיד הלא רחוק) ברמת גרפיקה גבוהה לא ל OC המפרט לא כולל ציוד הקפי לא מסך ולא מעבד (יש לי כבר Core 2 Quad Q9300) אני רוצה כרטיס מסך HD 4 GB זכרון דיסק 500GB העדפה ללוח GigaByte מארז מאוורר ספק שיחזיק את כל המפרט ואם יש עוד הצעות שייכנסו במחיר / מפרט ניתן לחרוג גג עד 4500 אם הפרשי הביצועים יהיו משמעותיים תודה תקציב: 4000 + לפי דרישה עם הסבר נורמאלי מטרות: משחקים, סרטים ללא ציוד הקפי ללא מעבד העדפה ללוח ראשי GIGABYTE זכרון 4 GB דיסק 500GB ללא הרכבה / מערכת הפעלה שקט חלקית ללא OC משחקים כגון FARCRY2 בעתיד ו CRYTSIS

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liortash,

היי, מבקש מפרט עבור בן משפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אבל לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מעל 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, לפעמים עריכה קלה(פוטושופ ו-vegas) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וסוני ווגאס - עריכה קלה מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, CS: source ובעקרון חדשים שיצאו בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…

19. Started by glowrix11,

היי, לרגל קניית מחשב חדש אני מעביר את המחשב הישן והדפוק שלי לאבי (לשימוש פשוט ויום יומי) לפני כשנה נשרף ספק הכוח המקורי שלו, מצאתי ספק אחר ישן וחיברתי אותו למחשב והוא פחות או יותר עבד. לרגל המעבר אני רוצה לקנות ספק חדש וזול כדי שהמחשב ירוץ טיפה יותר חלק (כרגע הספק לא תמיד מוצא את הכוחות להדליק את המחשב וצריך לחכות כמה דקות) הספק שהיה לי עד כה (גם המקורי והגם הישן) היו 500W ואני לא חושב שצריך יותר מזה כי הורדתי ממנו את כרטיס המסך ואת כרטיס הרשת שהיו במחשב המקורי שאלתי כזאת: האם כל החיבורים בכל ספק סטנדרטים? איזה ספק ממולץ באזור המאה שקלים?(ראיתי כאלה בזאפ) החיבורים שיש לי כיום לספק הם - 24 פינ 4פין (מרובע) 3*4פין (בשורה) 2פינ(קטנציק כזה) ואחד שהולך לדיסק הקשיח תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים, אני צריך לבנות מפרט עבור מחשב גיימינג לילד בר מצווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 6,000 אפשרות חריגה של 500 אולי טיפה יותר אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר בעיקר גיימינג, אולי בעתיד ירצה לעשות יוטיוב וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כלום, צריך להרכיב הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך שיהיה שקט במיוחד אך גם שלא יהיה רועש ולא נעים. ממוצע. 6. האם ישנה הגב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, התחדשתי בלפטופ הבא Fujitsu a544 http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks/lifebook-a544/ אני מעוניין להוציא את הכונן האופטי בלפטופ ולהחליפו בcaddy על-מנת לשים בו כונן קשיח במקום. לדוגמה, זה הcaddy http://www.ebay.com/itm/Add-High-Quality-2nd-SATA-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-Fujitsu-LifeBook-A544-/121367809960?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c4215cfa8 כעת, ניסיתי לראות ולחפש בגוגל ויוטיוב איזשהם מדריכים או קצה חוט איך מנתקים את הכונן האופטי אך ללא הצלחה רבה, כולם אינם מכסים את הלפטופ הנדון. על-פי כך שקיים בשבילו caddy אני מנחש שהדבר אפשרי אני מבקש את עזרתכם, למי שיש את הלפטופ או מכיר ויודע איך ניתן לנתק את הכונן אופטי ולהוציאו. תודה רבה לע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. *התקציב שלי עומד על 10K *ניתן יהיה לחרוג אם וכאשר זה ייתן שיפור משמעותי לביצועי המחשב (עד 1K) *המחשב מיועד למשחקים בעיקר. אני אוהב משחקים עם גרפיקה איכותית ומשחקי RPG כמו witcher 3,final fantasy,wow,eso. ועוד חשוב לי שגם משחקים עתידיים הוא יוכל להריץ בגרפיקה הטובה ביותר. כמו כן אני צופה המון בסרטים וסדרות וחשוב לי איכות צפייה גבוהה. אני גם צופה במשחקי ספורט בצפייה ישירה ברשת מפעם לפעם. *בתקופה הקרובה אני ירכוש מסך טלוויזיה ברזולוציה של 4K לא יודע עדיין כמה אינץ' אשמח להמלצה בנושא אם יש לכם (לא כלול בתקציב) *אין צורך בציוד הקפי. *השקט לא ממש חשוב לי, אבל כמובן אני לא רוצה שהמחשב יעשה רעש מוגזם *לפי המעט מאוד שידוע לי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The-Magician,

אהלן מחשב hp pavilion dv6 1330ej התקנתי עידכונים של ווינדוס, זה עשה לי את כל הפרוצדורה של העידכונים, וכשאני בא להדליק אותו מופיעה לי השגיאה 0x00000f4 במסך כחול וזה לא נותן להעלות את הווינדוס, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והופיע המסך של hard disk not exist f30 ואז הוא אומר [h=1]Boot Device Not FOund[/h] ניסתי להוציא את ההארד דיסק ולחבר מחדש, ולנתק את הסוללה של הביוס ולחבר מחדש זה מעלה אותי לווינדוס אבל אחרי כמה דקות בערך 5 דקות יש רעש כזה מההארד דיסק פקקק כזה כמו טאק כזה ואז שוב חוזרות השגיאות אם אני לוחץ F2 זה כאילו שזה לא מזהה את ההארד דיסק... מוזר..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by urieln1,

שלום, אני עורך סרטים חובב. משתמש לעריכת הסרטים ב VEGAS PRO 8, מתכנן לעבור ל9(בנוסף ליישומים אחרים כמו אופיס ואינטרנט), ואחרי העריכה לDVD עם DVD ARCHITEC. אשמח לקבל הצעה למפרט כאשר התקציב בסביבות 5000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.