עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב 1000-1100$ מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד ,מסך FHD 1080*1920, IPS * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 750 (7200) האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- …

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by Midas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה מאות שקלים, לא יותר מ3.7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם …

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by debilz,

intel cpu core i7-4770k intel motherboard dz87klt intel ssd series 520 240gb scythe mugen 3 rev b fractal design define r4 fsp raider 650w crucial 4gb ddr3 1600mhz 1.5v cl11 *2 gigabyte geforce gtx760 windforce x3 2gb dell u2412m ultrasharp led ips 1920 x 1200 מחשב חדש, האם הייתם משנים משהו מהמפרט הקיים (הדבר הכי מסובך שיעשה יהיה להריץ משחקים) ? כמה OC אפשר להגיע איתו ? האם הזכרונות בסדר לעשיית OC ? עד כמה הוא יהיה שקט עם המארז וקירור הנ"ל (תחת OC ומשחקים / גלישה אינטנסיבית) ?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. האם יצאות USB 3 לא תלויות בלוח אם? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה אכן שווה את החריגה אזי ניתן לחרוג עד 5.5K בלבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה - תכנות, הרבה מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לVMware, eclipse, כל מיני תוכנות לreverse engineering ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג סטנדרטי(COD וכו'), אין לי זמן לצערי להשקיע את זמני במשחקים כמו בעבר, אך אשמח אם המשחקים החדשים ירוצו ללא קרטועים. אני מעריך שכרטיס MID או MID-HI…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yossi49,

שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? -3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 minecraft, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צו…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם יש מקום לחסוך אז אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4, COD:Ghosts, Far Cry 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה של אשתי, לא אני ולא היא מתמצאים בנושא ולכן נשמח לכל עזרה. אשתי מלאה את השאלון: תקציב עד 3500 עם חריגות קלות מאוד. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ומעט מאוד צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - חשוב שלא יהיה מסך קטן, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - קל, 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - USB3, HDMI * Bluetooth - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - רצוי 1 TB, עדיף חלק SSD אם אפשר אבל לא חובה. * כונן אופטי - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי * האם בתק…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. Started by Samnet,

השימוש הוא בבית אז חשוב יותר האמינות בעיקר לאנטרנט וורד לא שום דבר מעבר האמת. התקציב סביב ה3000. אני די נעול עלdell משדר לי איכות. ksp.co.il/?uin=193880

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. Started by matan@g,

מבקש המלצה למפרט מחשב גיימינג וכל המסביב. ברשותי כבר 4770K ו-SSD 240GB. המחשב ירוץ ב-OC למעבד, אולי גם לכרטיס מסך. דרישות בסיס - צ'יפסט Z87 עם באנדל נורמלי, ספק שתומך במעבד החדש (מתח נמוך במצב שינה), 8 גיגה זיכרון, כרטיס מסך עם קירור שהוא לא סטוק ומארז שקט. אני מתלבט לגבי קירור - מצד אחד הנוקטואה D14 גדול וטוב (וזול), מצד שני יהיה צפוף במארז ואולי עדיף קירור מים H100i? התקציב הוא סביב ה-4000-5000 ללא ציוד היקפי, תקציב של עד 1500 נוספים למסך 23-24 מומלץ.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by berner,

שלום חברים אני מחפש עיסקת בנדל לרכש ללבניית מחשב האם יש כאן אנשים שיכולים להמליץ ממתין לתגובות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sred,

אשמח להמלצות על נייד לצרכים בסיסיים הכוללים: שיומוש בסיסי באופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סקייפ. מסך מעל "13. עד 2000 ש"ח עם עדיפות ליותר משנה אחריות.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by D.Apsentel,

הומלץ לי על Toshiba Satellite C850-197 ואני רוצה לדעת האם הוא באמת טוב ללימודים, חוץ מזה אני לא צריך מחשב חזק אחרת אני יותר אשחק מאשר אלמד, אני גר בירושלים ומבחינת חנויות לאחרונה החנויות היחידות שנשארו אצלנו הן הפרטיות באג ואיבורי וKSP ואני צריך חנות עם פריסה ארצית ומה לעשות איבורי וKSP תמיד עשו לי בעיות במוצרים שקניתי, אז אני מתכוון לקנות בבאג שיש להם מחיר ממוצע למחשב הזה מבחינה ארצית

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהמעבד קצת חלש ביחס לכרטיס מסך. האם זה נכון או סתם שטויות? זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]T #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪936[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] E41759-002[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד בסלון ואחד בחדר. המחשב בסלון עובד 24/7 מבוסס על פנטיום 4 ומשמש כ- HTPC להורדות ולצפייה בסרטים בלבד. המחשב בחדר שפעם היה חזק ושימש למשחקים, משמש היום בעיקר לגלישה. המפרט שלו הוא mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650. ram: 4GB 667GHZ. display card: ATI 4850. screen: 19 inch 1280*1024. אני מעוניין לשחק אבל לא ממש בא לי להוציא כרגע 4-5 אלף ש"ח רק בשביל קרייסיס 3. השאלות שלי נוגעות בעיקר לצריכת חשמל. האם משתלם כלכלית להחליף את מערכת הפנטיום 4 למערכת HASWELL (לוח,מעבד,זיכרון) ולחסוך בצריכת החשמל לאורך השנים ? האם ישנם מעבדי HASWELL זולים בכלל ? אפשרות שנייה, לקחת את המפרט של המחשב החזק יותר ולהעביר אותו ל- HTPC על מנת לצפות בסרטים. צריכת החשמל במקר…

17. Started by Ikarus,

היי, הרבה זמן אני עוקב אחרי האתר ואחרי הפורומים השונים, וכעת אבקש עצה לפני שדרוג המחשב לאמי, קצת רקע: 1. מה התקציב המקסימאלי - 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - צפיה בסרטים בצפייה ישירה דרך הדפדפן, עבודה משרדית קלה - בעיקר וורד ואקסל, סקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - דיסק קשיח, מארז, מאווררים, ספק כוח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל 7. האם האם יש צ…

18. הדרישות של המשחק: http://www.playerattack.com/file/191...Rods-v0.38.67/ המחשב שלי : ntel Pentium E5200 @ 2.50GHz Wolfdale 45nm Technolog 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18) Intel Corporation DG41RQ (J2E1) Generic Non-PnP Monitor (1600x1200@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6450 (Gigabyte) תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by ramkaro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by yogevzak,

האם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D

21. Started by orgal42,

(תודה ליוצר האתר על האתר)דיון זה נפתח כדי לאפשר לאנשים להשתמש באותה הקלות שבה השתמשו במחשב הנייח שלהם עם ה וינדוס הכי פשוט ולכן גם טוב בעולם XP במחשב הנייד שלהם עם ווינדוס 8 שהוא כולו אפליקציות, מוגבל וקשה לעבודה מכל מחשב אחר. (על ידי הצגת 2 בעיות שאני מאמינה שיש להן פתרון)בשלב זה נתייחס לפתירת שתי הבעיות הבאות:1. אחרי שהפעלתי את JavaScript במחשב הנייד שלי בווינדוס 8 באקפלורר, עשיתי אפילו ריסטרט למחשב כדי לרענן, עדיין אני מקבלת את ההודעה:כדי להשתמש ב- Gmail בתצוגה רגילה, יש להפעיל JavaScript. עם זאת, נראה כי JavaScript מושבת או שאינו נתמך על-ידי הדפדפן שלך. כדי להשתמש בתצוגה רגילה, הפעל JavaScript על-ידי שינוי האפשרויות בדפדפן ולאחר מכן נסה שוב. כאילו שלא הפעלתי את JavaSc…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); צפייה בסרטים באיכות HD; תכנות ב-Visual Studio (הכי חשוב) * גודל המסך? 15 אינץ' לפחות * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בכלל לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא (המחשב ישמש אותי כמו מחשב נייח) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל בנפח 500 ג'יגה ומעלה, אבל גם פחות מזה אפשרי * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל דרושה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by iLoveElectrO,

AMD הרבה יותר זולים וזה בהחלט שיקול... 1. מעבד AMD סדרת FX 6 ליבות סדרה אחרונה. 2. לוח אם תואם FX עם קירור חלקים טוב. 3. 16 ג'יגה RAM 4.כרטיס מסך הכי טוב של sapphire 5. מארז טוב עם מקום למאווררים גדולים מאחורה ובצד. 6. ספק כוח 500W/450W עם יציאת מתח לכרטיס מסך. 7. יחידת קירור מים. דיסק קשיח של 500GB (אני לא צריך יותר)... השאלה היא, כמה יעלה מפרט כזה, והאם הוא מתאים לגיימינג כבד (יריץ את BF3 ואת Crysis 3 על הגדרות ULTRA)?? התקציב שלי עומד על כ5,000 ש''ח. ----------------------------------------- מילאתי את השאלון בכדי לא לעבור על חוקי הפורום. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה נית…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by smarkk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. (אפשר גם הצעות בקצת פחות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, וירטואליזציה (לא משהו רציני, אבל שיוכל להחזיק VM או שניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cods, BF4, Flight simulator... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" רחב, 1920 X 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by AloNs01,

מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, התעסקות חובבנית במאיה, פה ושם משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? כל המרבה הרי זה משובח P: * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? צריך בסופו לסחוב ללימודים, אז יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, יהיה נחמד אם כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל עוד מעל 500 G זה סבבה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים