עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך, בסביבות ה1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית ספר לילדה בת 12. מאמץ מקסימלי על המחשב יהיה לפתוח כמה טאבים בדפדפן וכמה חלונות Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד מאוד, סתם. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by j,

שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shaks,

אני מעוניין למכור כרטיס SAPPHIRE RADEON 5770 1GB כמה זה מחיר לגיטימי לבקש עליו (הכרטיס במצב טוב, לא בוצע עליו OC בכלל)?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Assaf Romm,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש לאשתי שתיקח לעבודה (בתור דוקטורנטית). השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס ותוכנות סטטיסטיות, ובטח שלא משחקים וכאלה דברים. התקציב הוא גמיש, אפשר עד 7000 ש"ח אם יש צורך. העיקר שהמחשב יחזיק 3 שנים לפחות ברמה טובה, יוכל לטפל בהרבה חלונות של כרום שפתוחים בו זמנית + וורד + תוכנה סטטיסטית (לא משהו רציני, לא ביג דאטה או משהו מפלצתי אחר), רמקולים טובים (משמש הרבה כטלוויזיה), ושיהיה קל מאד לנשיאה (לא יותר מ-1.5 ק"ג, עדיף 1.3 ומטה). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות סטטיסטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מדי, זה המחשב שהיא עושה עליו את כל העבודה. אני מניח ש-''13 זה בסדר גמור, או משהו דומה לזה. * רזולוציית …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום! הודעה ראשונה שלי ;D אני מעוניין לקנות נייד חדש לצרכי לימודים (מדעי המחשב באוניברסיטה ומה שנובע מכך תוכנות מסויימות שאני אמור להתשמש בהם) ולצורך סרטים (SVIDEO חובה!) ואינטרנט, לא מתכוון לשחק בו , באזור ה5-6 אלף ואני שובר ת'ראש כבר שבועיים... יש לי כמה מפרטים ששמתי את עיניי בהם: LG F1-224DE [מחיר:5000] http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3480 במחיר של 5 (לא המחיר של האתר המצורף) נראית לי ההצעה העדיפה Lenovo N100 [מחיר: 5500] http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=865&language=he&ref=2 HP DV5225EA 1.6GHz [מחיר:5000] http://www.ctm.co.il/product.asp?id=587 LG M1-3DUOE Duo 1.83GHz [מחיר:6000] http://www.yardenpc.co.i…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RazKaziRo,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1323 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-UD3 AMD 990FX + SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: GIGABYTE SUMO 4112 Tower Case Aluminium 3x 120mm BLUE LED FAN BLACK WINDOW 2.5 HDD ENCLOSURE - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪415 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪211 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן חברה. אני קונה מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 לא כולל מסך. המטרה העיקרית היא משחקים כבדים והרבה! אני רוצה מפרט עצבני שיאכל משחקים חדשים בלי להתאמץ דגשים חשובים: לוח אם רק של אסוס. מארז שקט. אם אפשר שהלוח כבר יתמוך SATA 6.0 GB ו USB3 ( אני יודע שעדין אין שימוש של זה בארץ אבל יהיה בעתיד) לא צריך מסך יש לי כבר ברוזלוציה 1920x1080 כרטיס מסך שיתמוך DX11 הרדיסק: כמובן הדגם 103sj של סמסונג. כולל סט מקלדת עכבר של לוג'טיק וכרטיס טלויזיה: Hauppauge PVR-150 MCE מפרט מחנות skypc כי שם אני מתכוון לקנות. זהו לבנתיים תודה רבה...!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא אתנגד להריץ אותו …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Brown_g,

מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הי, מעוניינת במחשב ביתי לצורך יישומי אופיס, אינטרנט (גלישה והורדת תכנים), שמיעת מוזיקה (בשאיפה בקרוב לפתח את הכיוון הזה קצת יותר, לחבר את המחשב למגבר ולשדרג גם את הרמקולים), צפייה בסרטי HD (מעוניינת לחבר מחשב לטלויזיה, רצוי עם HDMI), צפייה חובבנית בתמונות. כמו כן מתחברת הרבה מהמחשב בבית למחשב במשרד עם vpn לצורך עבודה. בדרך כלל פותחת המון יישומים במקביל אם זה משנה. לא משמש למשחקים (בטח לא כבדים) מהקצת שקראתי ראיתי שאתם חובבים די גדולים של AMD אבל איכשהו ננעלתי על מעבד i5 760 ורציתי שהמפרט יהיה סביב זה. אם אני ממש ממש לא בכיוון אני מוכנה לשקול שוב אבל כאמור די ננעלתי על i5. חשבתי על זכרון של 4 ג'יגה, כונן 500 ג'יגה, צורב במהירות 24 (אלא אם כן דעתכם היא שזה ממש לא קריטי). …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Liad344,

שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by YEAL23,

שלום חברים מקוה שאני בפורום המתאים לשאלה זו. קניתי לפטופ של דל המגיע עם מערכת הפעלה של לינוקס (למה מגיע עם המערכת הזו? בדר'כ לפטופים מגיעים ללא מערכת הפעלה או עם ווינדוס?) בכל מקרה, רציתי לדעת איך אפשר למחוק ולהתקין ווינדוס עליו? האם לפרמט אותו כפי שעושים בפירמוט רגיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן אהלן. מתחיל בקרוב ללמוד אגריכלות ואני צריך לקנות נייד עם קצת כוח לרינדורים (לא יותר מדי כבדים אני מאמין) וקצת פוטושופ וכאלה... המסך לא חשוב לי כי הוא יהיה מחובר למסך נייח. התקציב הוא של סטודנט (2500-2800) אז מבין שלושת אלו שמופיעים ב"יד2": http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=1&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=2600&Info=I7 ASUS AJ42J: Intel Core i7-740QM (1.73 GHz, 6MB L3 Cache, up to 2.93 GHz) - RAM : 4 GB DDR3 - ATI Radeon HD 5730M 2G LENOVO Y470: (לא יודע כמה RAM עדיין) Core i7-2720QM GeForce® 550M DELL: Intel Core I7-3520M 2.9GHz HD Graphics 4000 4GB DDR3 מה לבחור ולמה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים, לאחרונה התחלתי לעשות סטרימינג ונראה שהמאמץ קצת כבד על הכרטיס/מעבד. אני חושב על האפשרות לרכוש מחשב שיוריד את העומס של השידור מהמחשב העיקרי, מה העקרונות מאחורי מחשב ייעודי לסטרימינג? מה דרישות המינימום לסטרימינג של גיימינג, אם בכלל יש הבדל בין זה למשהו אחר? איזה מחשב (בהרכבה או שלא) אתם ממליצים? אודה לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים, פעם ראשונה שאני לא מבקש מחשב למשחקים בחיי. Can't believe i'm doing this ועכשיו לעניינינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל ס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RedEyeRaven,

קניתי היום את הכרטיס מסך SAPPHIRE R9 390 אך חלק אמרו לי שהספק כוח שלי לא יספיק וחלק אמרו שכן~ ואני לא כל כך מבין בנושא, בדקתי באינטרנט ואומרים ש 500-550 מספיק אבל עדיף מעל 600 וחלק אומרים שחייב 600+ הספק כוח שיש לי כרגע הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P הוא יספיק לי? ואם לא, האם דחוף להחליף אותו לפני שאני מחבר תכרטיס החדש או שאפשר להסתדר עם הספק כוח הישן (ובמידה וצריך להחליף אז על איזה ספק אתם ממליצים?)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shaolin,

אני ממש נואש פירמטתי את המחשב עבור אחי התקנתי מערכת הפעלה win xp proffesional באנגלית ושרציתי לסדר את החיבור לאינטרנט ראיתי שהמערכת הפעלה לא מזהה בעצמה את הכרטיס רשת בנוסף אחי הגאון עבר דירה ואין לו מושג איפה הדיסקים של הדרייברים. דרך אגב ב device manager מה שמופיע תחת net adapters זה net adapter 1394 אבל הבנתי שזה רק firmware או משהו בסגנון ככה שאין לי מושג מה השם\הסוג של הכרטיס רשת עצמו ואם זה משנה משהו המחשב הנייד מיועד להתחברות רגילה ולא כחלק מקבוצת מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yosko,

הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המחשב מיועד למוזיקה, ותכני hd מחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל באמת משמעותי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ושימושים יום יומיים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 אין צורך במסך חדש,צריך כרטיס מסך שיכול לתמוך ברזולוציות גבוהות יותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (? כמצופה ממחשב חדש להגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by maphisto3243,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by maormaor,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד דרך ebay אני רוצה לקנות מחשב חזק עד 5 אלף שקל. שיתאים למשחקים חדשים דוגמא של כמה מחשבים שראיתי אני מחפש משהו בסגנון שלהם רק דרך ebay. יצרנים רק של Dell ו HP Dell http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-8GB-1TB-1080P-WEBCAM-BACKLIT-BT-W8-/181521660121?pt=Laptops_Nov05&hash=item2a4388b8d9 http://www.ebay.com/itm/DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-16GB-1TB-HYBRID-1080P-TOUCH-GT750M-WCAM-W8-1-/151378388197?pt=Laptops_Nov05&hash=item233edae4e5 Hp http://www.ebay.com/itm/NEW-HP-ENVY-15t-Touch-Intel-Quad-i7-4710MQ-16GB-RAM-1TB-FullHD-1080p-DVDRW-15-6-/321557952340?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ade58f754…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים