עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פתיחת מודלים בסוליד (לא עריכה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Guymz,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדרך כלל מעדיף דל.. אבל אשמח לשמוע אם סמסונג טובים, או כל דבר אחר שמחזיק זמן. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שלא יהיה עבה מידיי ושיהיה מעבד i5.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avieini,

שלום לכל המומחים ! אני קיבלתי מחשב מסויים ב3900 ש"ח אך התקיב שלי הוא 400 אני ישמח אם תגידו לי איך לשפרר אותו ב700 ש"ח שנותרו לי המחשב שהוצע לי הוא כזה: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX BOX לוח-אם: ASUS M2V-TVM זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 128MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T128D-RH RETAIL צורב: DVD : SONY DVDRW x16 DUAL LAYER - DWQ120AB2 - BLACK BULK מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE מסך: LG CRT 17" T710SH(LG Flatron F700B?) מקלדת+עכבר : Microsoft multimedia keybord + Microsoft basic optical mou…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חברי הפורום שלום אבקש את עזרתכם בהרכבת מערכת מחשב שלמה (כולל מסך, מקלדת ועכבר) הכי בסיסית והכי זולה שניתן, אך כמובן תוך שימוש ברכיבים איכותיים (לדוגמא - ספק ומארז לא ג'נריים וכד'). הטופס הסטנדרטי של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, גם 2000 ש"ח זה יותר מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בסיסי ביותר (אופיס, אינטרנט). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג... לא מיועד למשחקים. 3. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי?3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך במה שאפשר אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא-אם חייבים אז ~ 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, אינטרנט ואופיס ואולי בעתיד גם תוכנות עריכת וידאו קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכוון למשחקי FPS החדשים שיצאו כבר ולאלה שיצאו בקרוב GTA IV, Battlefield 4, COD Ghosts, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by highwar,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד חדש עד 4500 שח מצאתי 3 מחשבים שמתאימים למה שאני מחפש גודל המסך הרצוי הוא 15 משקל -לא משנה לי סולללה 5-7 שעות יציאות מיוחדות USB 3 וHD צורב כמובן העדפה לחברה אני לא סומך על DELL . שלושת המחשבים שראיתי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7870 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7757 האם כדאי לקנות מחשב נייד עם 8 GB זיכרון זה לא יותר מדי לנייד ? בנוסף: האם מישהו יודע מתי יתחילו למכור מחשבים ניידים עם IVY BRIDGE ? והם שווה לחכות או שהמחיר יהיה יקר מדי ? מבחינת חברות למי יש אמינות טובה יותר HP או ASUS ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זה המפרט (לא הכנסתי את הכרטיס מסך): קצת מידע: - המחשב הוא למשחקים כבדים - לא מתוכנן OC - לא חשוב לי היופי של המארז אלא הביצועים. - רעש לא מפריע לי - תקציב: 5.3K - אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ¤1516 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB X2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤387 http://skyp…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז אחרי שעות של בחירת חלק חלק הגעתי למה שתראו פה, האם יש אפשרות לצמצם הוצאות ? לשדרג רכיבים ? אני אוסיף את השאלות מהמפרט על כל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, 5000 נראה לי מספיק כסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, SWTOR ועוד כל מיני משחקים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ואולי גם למשחקים ישנים אבל זה לא רלוונטי כל כך... הנה מפרט שהרכבתי, תגידו לי איך הוא: מעבדי ‏AMD‏ Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940ש"ח לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470ש"ח זכרונות‏ DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 270ש"ח דיסקים קשיחים‏ WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465ש"ח מארזים‏ SPL 6102 Black & Silver 270ש"ח SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 2605 אם יש הצעות יותר טובות, עד 3000 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shlomishlomi,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים. צפייה בסרטים. * גודל המסך13.3-14.0 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיפות למאט * רזולוציית המסך? HD זה מספיק עם יש אפשרות ל FHD אפילו יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים באוניברסיטה ולעבודה אז חשוב שתיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?. רוצה לחבר את המחשב למסך חיצוני בבית * Bluetooth? נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מה שיכנס לתקציב אני הולך לשתמש בכונן חיצוני ככה שנפח במחשב יספיק בסביבות 250GB אם יש SSD ואם כונן רגיל אז מעדיף 500GB ומעלה. אפשרות להוסיף SSD גם נחמד …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by alonfink,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב אודיאו לאולפן ביתי . מה התקציב המקסימאלי? 6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה בתוכנות שונות. הרצת פלאגינים רבים בו זמנית וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש תדיר בתוכנות כמו Cubase, ושאר ירקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תקציב המקסימאלי? 5 אלף #האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך #במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשביל 500 שקל לא נלך לרבנות אבל לא יותר #שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים #במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו gta watch dogs וכו.. # האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך # עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 #האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה # האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך, בסביבות ה1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית ספר לילדה בת 12. מאמץ מקסימלי על המחשב יהיה לפתוח כמה טאבים בדפדפן וכמה חלונות Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד מאוד, סתם. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. התשלום לא מזומן. מחשב לגיימרים,משחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי(לא עכבר,לא מקלדת,לא מסך וכ'ו).. מארז פשוט לא צריך שום אורות שום חלונות וכ'ו.. לא צריך התקנה של ווינודס וכו'.. תודה מראש חבר'ה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DanielP,

אהלן ברצוני לדעת כמה המפרט הבא יכול להימכר. להלן המפרט: i7 2600k asus rampage iv extreme z noctua nhd14 gtx 580 antec 1200hcp 8gb ram 1600mhz cooler master haf -x OCZ vertex 120gb וWD 1TB כמה הייתם מוכנים אם בכלל שווה לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ATI RADEON 4870 משומש, קניתי אותו חדש והשתמשתי בו בערך 9-10 חודשים ואז החלפתי מחשב והמחשב הישן יושב בצד וצובר אבק בערך חצי שנה אז החלטתי למכור, בכל שאר הרכיבים השתמשתי למודינג ואין לי מה לעשות עם הכרטיס מסך, כמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אוקיי, פה זה עניין רציני ואני חיב את המפרט הכי חזק לאובר קלוק המאקסימלי שאני אוכל להגיע :AR15: אז ככה יש לי תקציב פתוח 3500 ש"ח ל---> לוח אם,מעבד,זכרונות פנימיים וקירור למעבד. המערכת תיהיה מבוססת AMD. למה אני שואל פה ובפורומי מפרטים לא? בגלל שפה מבינים יותר באובר קלוק, שמעו אני לא זקוק לסיכום מחירים וכאלה אני פשוט זקוק שתגידו לי את המערכת הכי הכי הכי הכי הכי טובה לאובר קלוק, לא זקוק אל תגידו לי מה כל מחיר של כל דבר פשוט תסכמו את זה ככה וזהו תודה. נ.ב זכרונות-->DDR400 אני כבר יודע רק להגיד מאיזו חברה,איזה CL לקחת,באיזה סטפינג,כמה סטיקים (זקוק ל 512MB כללי),1 או 2,האם לקחת DUAL DDR או לא?(אם זה לא ישפיע על OC אז לא) וכאלה. מעבד-->לא קשור לכל מעבד יש מתח ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …

19. שלום. אני מעוניין לבנות מערכת Mini PC בחדר אורחים, מחשב קטן שיעשה את העבודה הפשוטה של אינטרנט בעיקר ואולי טיפה סרטים. אני לא רוצה מארז גדדול ורועש אלא משהו קטן ומינימליסטי שיתאים לצרכים שלי. אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב שכזה מכיוון שאני לא יודע איזה לוח אם מתאים שם והאם יש צורך ברכיבים מיוחדים אחרים. התקציב הוא 1500 ש"ח במקסימום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה אני מחפש מפרט למחשב לא כולל את הדברים הבאים : צורב, סידי-רום, כונן דיסקטים, מארז, ספק-כוח. המחשב החדש שיהיה מבוסס AMD ושהלוח-אם יהיה מובנה עליו: כרטיס קול, כרטיס רשת (לא חייב), כרטיס מסך ומעבד גם כן. זכרון DDR - 256MB. והארדיסק חדש הכי קטן שיש 40GB נכון? של WD. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מחשב פשוט יחסית לצורכי אופיס, גלישה וכו' גודל המסך - שלא יהיה קטן מדי, נראה לי סביבות ה 14-15.6 זה מעולה משקל - לא משנה כל כך, עדיף שלא יהיה בלטה, אבל אין צורך במחשב קל במיוחד סוללה - רצוי זמן סוללה סביר + מסך - חשובה לי איכות המסך, לצפייה בסרטי HD וכו' מפרט - אין משהו חשוב באופן ספציפי, אין שימושים מיוחדים, בעיקר אופיס, מיילים, אינטרנט, סרטי HD ודברים בסיסיים למדי. דברים חשובים: 1. WIN 7 ולא WIN8 , אחרי נסיון רע ומר עם WIN8 ממש רוצה לחזור ל WIN7 2. שהמחשב יהיה עמיד יחסית, כלומר לא צריך משהו דק במיוחד וקליל ושביר, דווקא משהו קצת יותר עמיד וגדול גם אין חשיבות מיוחדת לעיצוב, יותר חשוב נוחות שימוש, עמידות ואיכות המסך. 3. לא HP התקציב הוא סביב ה 3 מקסימום. תודה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Donniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ומשחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H97-Pro4 -ASRock כונן SSD mx500 כרטיס מסך Radeon RX 580 8GB , ספק כוח Antec GX900 550W זכרונות Zeppelin4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 * 2 מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1400 עם אפשרות לחרוג עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p - בעיקר COD WARZONE ושאר משחקי הז'אנר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסי…

24. שלום חברים, לאחרונה התחלתי לעשות סטרימינג ונראה שהמאמץ קצת כבד על הכרטיס/מעבד. אני חושב על האפשרות לרכוש מחשב שיוריד את העומס של השידור מהמחשב העיקרי, מה העקרונות מאחורי מחשב ייעודי לסטרימינג? מה דרישות המינימום לסטרימינג של גיימינג, אם בכלל יש הבדל בין זה למשהו אחר? איזה מחשב (בהרכבה או שלא) אתם ממליצים? אודה לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קראתי קצת על הדגם הזה והתרשמתי שאפשר להריץ איתו סרטים גם ב-1080p הם רושמים שזה מתאפשר כאשר הקובץ נמצא על המחשב - האם הכוונה שהוא חייב להיות על ה- H.D של המחשב או שניתן לחבר דיסק חיצוני ב-USB? :s05: הכוונה כאמור היא להשתמש בו כמחשב שמחובר למסך 42FHD ב- HDMI. לחילופין, מישהו מכיר אופציה אחרת במחיר נמוך (~1400 ש"ח) שכזה+שקט+צריכת חשמל אפסית שכוללת גם אינטרנט מלא?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.