ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במיפרט למחשב למשחקים, כמו CRYSIS, CALL OF DUTY, FIFA מעדיף מעבד של אינטל, בלי מסך.... מיסגרת מקסימלית היא 3000 ש"ח תודה...
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
דרוש מפרט גיימינג למשחקים כמו COD בלאק אופס, AC 2? (לא יודע בדיוק, המפרט לחבר שלי שמחכה לAssasins cred האחרון שיצא, נראה לי הוא אמר שהוא מתכוון למולטי. ושיוכל גם להריץ משחקים כמו CRYSIS WARHEAD על הגדרות נמוכות יחסית, או שאם אפשר על הגדרות גבוהות, בשמחה! (אבל תראו, הילד הזה ממש מכור למייפל, זה משחק היחיד שהוא יכול להריץ, אז עשו לי טובה ותעזרו לי להקים אותו מהדבר הזה) 1. התקציב המקסימלי הוא 2.5K ועדיף לנצל את כל התקציב, אך להשתדל לא לחרוג ממנו 2. גיימינג, מפורט יותר ב"intro" (למעלה) א) משחקים. כמו COD CRYSIS ASSASINS CRED מפורט למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: נוו... גם זה למעלה. * 19" גודל מסך, הרוזולוציה אינה ידועה לי, אני ישאל אותו מחר, זה מסך דיי …
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש של ת'ארדים בפורום החלטתי לפתוח נושא כי לא מצאתי אחד שמתאים לי בדיוק.. אני מחפש נייד לשימוש בטכניון, שאני אקנה לו מצלמה כלשהי ויקליט את השיעורים (אם זה אפשרי מבחינה חוקית). בנוסף אני אשתמש בו לכתיבה, ולעבודה במשך מספר שעות, ולכן אני מעדיף ציפוי מט, וכמובן חיי סוללה שאני מקווה שיספיקו לי ליום לימודים (אני לא יודע אם יש שקעי חשמל בכיתות..). גודל מסך טוב נראה לי 13-15" ואין לי העדפה ספציפית.. הארד דיסק אני מעדיף כמה שיותר גדול (לצילום השיעורים ושמירת הקבצים או לפחות מלק מהם), ומעבד כזה שיוכל לסחוב הקלטה בזמן אמת ברזולוציה נורמלית ואולי כמה סרטי HD וקצת משחקים. תקציב: 3000+-, אם זה ממש חשוב אז 3500, עדיף לכיוון ה-3K.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ראיתי כמה מפרטים שנכנסים בתקציב עם מעבדים כמו Q8300 או I3 או X4 630. איזה מעבד הכי מומלץ? כמה זה קריטי זכרון DDR3 לעומת DDR2? האם כדאי לשדרג את המארז הפושט ו/או את הספק ?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים ברשת, נראה לי שאני הולך להביא את המחשב הזה ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה מעבד עדיף, I5 או I7? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי (150$) כל כך אבל אני לא בקיא כל כך בשביל לדעת באיזה מהם לבחור (המחשב בעיקרון יהיה לצורכי לימודים, אינטרנט, סרטים ומשחקים). 2.כנראה שאני מביא את המחשב מארה"ב (יש מקומות אחרים חוץ מהאתר של DELL וEBAY?), כמה מע"מ אני אצטרך לשלם? המוכר אומר לי שהקונים הקודמים שקנו ממנו שילמו 30% ובאתר של המכס ראיתי שזה 16%. על איזה מחיר אני משלם? מה שהמכס מחליט או מה שהמוכר רושם? 3.אם אני משלם על האחריות של ה3 שנים, הוא יהיה קביל בארץ? אני לא אצטרך לעשות העברת אחריות או משהו כזה? 4. מה הוא מחיר טוב למחשב הזה? SYSTEM COLOR Alienware M11x, Soft touch Steal…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, תעזרו לי בבקה לבחור נייד בערך עד 6500 עם הדברים הבאים: מסך מט (anti glare) בגודל 13" או 14" . מעבד i5/i3 כ. מסך לא מובנה nvidia/ati זיכרון DDR3 3GB/4GB יציאות חשובות: HDMI EXPRESSPORT דיסק קשיח 320/500 עם עדיפות ל7200RPM (לא חייב). לא חייב DVDRW, גם ככה לא משתמשים בזה היום. חשבתי על DELL E6410 יש בו הכל חוץ מEXPRESSPORT ו HDMI מה יש לכם להציע?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפחות בכל מה שקשור למבנה החיצוני לא רואה הבדל תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה וחצי רכשתי לפטופ של Hp בקנדה, דגם Dv3-1073cl שאינו נמכר בארץ. בכמה שבועות האחרונים התחילו להתפתח שברים וסדקים (סדק מקדימה, המסגרת של המסך מתחילה להתפרק, שבר ממש מאחורה, בין הקצה של המחשב ומתקרב לאט לאט לכיוון אחת הרגליים של המסך, יש שם ממש חור). יצרתי קשר עם Cpm (המעבדה שמטפלת במחשבי Hp בארץ) שלא רצו לתת לי הערכת מחיר בטלפון, אבל עבור בדיקה בלבד הם רצו 100 שקל. בעיקרון אין לי בעיה לשלוח אותו ולשלם 100 שקל כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, הבעיה ששבוע-שניים בלי הלפטופ בשבילי (ואף יותר מזה במידה ואתקן, סביר להניח שיצטרכו להביא חלקים במיוחד מחו"ל, דבר שלוקח קצת זמן) זה מאוד בעייתי (סטודנט, די תלוי בלפטופ הזה והאלטרנטיבה היא נטבוק שחלש מידי לרוב התוכנות שאני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נייד ASUS A42F הנייד בא עם WIN7 אבל הוא כבר מתקין המון המון תוכנות ואני רוצה התקנה נקייה בלי כל זה. כל מה שהצלחתי לעשות זה RECOVERY ואז הוא עדיין מתקין את כל התוכנות והדרייברים. ניסיתי ללחוץ על כל מקשי ה-F אבל לא מצאתי אפשרות להתקנה שזה לא RECOVERY. האם יכול להיות שפשוט אי אפשר ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב בסביבות ה 3000-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שצריך יותר אתם מוזמנים להגיד). המחשב ישמש בעיקר ל SC2 אבל אני מניח שבעתיד גם לגרסאות החדשות של המשחק וגם למשחקים אחרים (אם כי לא הרבה מהם). תודה. נוסף בעריכה: יש מסך (אני לא יודע את הנתונים שלו הוא יחסית ישן וקטן 19 או 17 אינצ' מלפני שלוש - חמש שנים). המחשב אני אשמח אם ישרוד וישמש אותי בשנים הקרובות וידרוש שידרוגים מינמאלים. עדיף שקט יחסית מקווה שזה מספיק תודה
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתבלט בין 2 המחשבים- שתיהם מאוד דומים גם מבחינת העלות וגם מבחינת המחיר. איזה מהמחשבים עדיף לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות X61 בקונפיגורציה החלשה שלו עם תחנת עגינה וסוללה דפוקה ב1400. עם אחריות לעוד 3 חודשים אני עכשיו מסתכל קצת ביד2 ואני רואה מחשבים חזקים יחסית במחירים של 2000 [XPS או E310 של LG] השימושים שלי מאוד מגוונים...עריכות בפוטושופ, סוני ווגאס לעריכת סרטים, משחקים קצת ובקיצור קצת מהכל. אני יודע שאני לא יקבל את כל מה שאני רוצה ממחשב נייד יד שנייה ב2000...אני יכול להשלים חלק עם המחשב הנייח. השאלה שלי זה אם שווה להחליף מחשב נייד עסקי חלש במחשב נייד יותר חזק אבל לא עסקי? עקרונית גם מפריע לי שהמסך של הX61 ברזולוציה מאוד נמוכה, ואני יכול להשיג מחשבים 13" בטיפונת יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט הנוכחי שלי: מעבד: E6600 לוח: Asus P5B-VM SE זכרונות: Mushkin 4GB 800MHZ כרטיס מסך: GeForce GTX 285 ספק: 500V zalman כרגע עם המפרט הזה משחקים מקרטעים לי - הFALLOUT החדש לא זז גם בהגדרות נמוכות BC2 גם מקרטע בהגדרות בינוניות אני משחק על 1680X1050 מסך 20'' יש לי כרטיס מסך חזק אבל הוא לא מנוצל אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב אם צריך תודה.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל כמובן עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? [שימוש משרדי, כולל עריכת תמונות פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). [עובד מהבית כך שהוא בשימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : לא משחק * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 או 19 לא בטוח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 3.5K ללא חריגות. לעבודה משרדית, תכנות, תכני HD. ללא ציוד היקפי. שיפורים?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט להנדסה בשנה רביעית. עד היום הסתדרתי בלי מחשב נייד. לאחרונה התעניינתי ברכישה של אחד. לא בגלל צורך - בסך הכל המחשב הנייח שלי מספק אותי בהחלט. אבל אי אפשר להתעלם מהנוחות שיש בנייד. לפעמים זה פשוט נוח. לכן - התעניינתי ברכישה של נייד זול. הסתכלתי קצת ב EBAY, ושמתי לב שמוכרים ניידים משומשים דיי בזול (200, 300 דולר) מסידרות עסקיות של DELL ו LENOVO. עיניי נחו על ה DELL D610, שאפשר להשיג ב 200 דולר (850 שח) או ה D620 שאפשר להשיג ב 300 דולר (כ 1275 שח). שניהם יתדרשו שידרוג של הכונן הקשיח, ויתכן שחלקם גם שידרוג של הזיכרון. ה D620 מגיע עם מעבד טוב יחסית (T7200) אך ה D610 עם אחד חלש יותר (Pentium M 1.73Ghz). כמו כן, ה D620 הוא בתצורה עדכנית יותר (מסך רחב) ואיל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט HTPC שישמש למדיה סנטר וגם קצת למשחקים קלים. אני אשמח להצעות/עצות. תודה לכולם! AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪476 http://ww…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. (האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש באפשרותי לרכוש Lenovo Thinkpad X200 בכ3400שח עם אחריות לעוד כשנתיים וחצי. מבחינת איכות חומרים הוא שווה משו? מבחינת חומרה : מעבד P8400 2GB GDDR3 320GB HD מסך 12.1" WiFi Draft n
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך קצת יותר אור על התמונה, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה חזק, בעבר הסתכלתי על מעבדי p8600, היום שכבר ה-i3 \ i5 בחוץ, השוק השתנה, אין צורך בכרטיס מסך (?) מעבדים חזקים וחסכוניים יותר מסדרת ה-P, הבנתי שמעבדי ה-i "נחים" כשהם לא בשימוש, מה שנותן חיי סוללה ארוכים יותר, כנ"ל כ.המסך המובנה בהם, זה נכון? בכללי, לבנאדם שמחפש מחשב חזק, לעבודה אינטרנטית אינטנסיבית מאוד (עבודה עם 2 דפדפנים וכ10-12 טאבים פתוחים במקביל) עם 3-4 תוכנות שרצות ברקע וגוזלות זיכרון יקר, מה עדיף? איזה מה-i? או אולי להשאר עם ה-P? בניגוד חשוב לי מאוד שהמחשב יחזיק לפחות 5-6 שעות עבודה עם מסך 15.4 או 15.6 (הייתי שמח אם מישהו גם היה מסביר על ההבדלים בין הגדלים הללו), ועדיין אני ל…
-
- 9 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
intel core 2 quad q-8300 gigabyte g41 ddr2 pci-x ddr2 4GB 800 mhz צורב DVDRW DL X22 ללא כונן קשיח GeForce 9800 GT 1024MB PCI-x ספק 500W מארז מקצועי SAMA 2400 ₪ שאלות.. איך המחיר .. האם מתאים לגיימינג (ניד פור ספיד וכו') ללא OC שקט לא כזה חשוב אני כבר למדת להתעלם מהרעש בשינה ומה אפשר לשפר או לגעת במפרט בלי לעבור את התקציב ..
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אלהן חברים. כנראה שהמחשב הנוכחי שלי מת (אחרי שהחלפתי קירור וספק הוא עדיי ממשיך לעשות ריסטים רנדומליים). אם כך אני כנראה צריך לרכוש אחד חדש. מכיוון שיש לי את רוב החלקים אני צריך רק את הדברים הבאים: 1. מעבד, עידפות מאוד גדולה לאינטל וסוקט 775 כי כבר יש לי קירור של AC ALPINE 7 PRO (אשמח גם אם תגידו לי שהקירור הזה לא מספיק אם הוא לא מספיק, ואז אין צורך להתמקד רק על סוקט 775). 2. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וכמובן שתיהיה יכולת לשדרג כרטיס מסך (יציאות PCI-E או מה שיש היום) 3. זכרון. עקב התקציב אני צריך מינימום גיגה, אבל אני לא אתקמצן על 100ש"ח בשביל להשיג 2 גיגה 4. מארז כמה שיותר זול (עם לפחות מאוור אחד, ויציאות USB קדמיות). עכשיו לגבי ההארד-דיסקים: יש יל 2 אחד של HITACHI ואחד של…
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-