עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם . יש לי מחשב נייד של LG R405 S ומאז שהתקנתי את ה7 אני רואה מטושטש לא ברור ותמונות אני רואה ממש גרוע. שמתי לב שבמנהל התקנים המסך שלי מוגדר GERNIC PNP MONITOR . הוא לא מצא לו דרייבר . עכשיו באתר של LG לא מצאתי דרייבר למסך שלי... מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by palin,

מחפש לקנות מחשב נייח חדש שיהיה טוב גם לעוד מספר שנים, שיריץ משחקים חדשים בלי להיתקע וכו', בסביבות ה3000 ש"ח +- מפרט שהוצא לי באתר אחר: מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray ₪532 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L ₪489 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V ₪510 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select ₪199 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ₪229 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI ₪918 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה ₪75 סך הכל: ₪3217 מה אתם אומרים? יש אפשרויות לשינוי? ה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב מחשב לעבודה, אני אשתמש בעיקר בתוכנות עיצוב תלת מימד, תכנות ותוכנות שצריכות חישובים מורכבים. אני חושב לקנות כרטיס מסך quadro מעבד i5. תקציב 4000-5000 שקל אם אפשר פחות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום המקצועי והמדהים הזה, אני זקוק למחשב חדש לצורך עבודה בגרפיקה די כבדה - Photoshop ובניית אתרים(לא עריכת וידאו ורינדורים) לצורך פרנסה. ב'מפרטים מומלצים' אין קטגוריית גרפיקה ובחיפוש בפורום על "גרפיקה' מופיעות תוצאות מ 2003/4 בלבד... אז ככה: - התקציב שלי די מוגבל - 3500 ש"ח בערך (עדיף פחות אם אפשר) הבנתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מעבד I5 עם לוח P55 תואם, ו-4ג"ב DDR3 - (ראיתי איפשהו שאדובי התאימה את Photoshop לעבודה עם מעבדי INTEL) - אפשר להסתפק בכונן קשיח קטן או לוותר עליו כיון שיש לי בבית מיותר 750GB 32mb 7200rpm SamsungHD753LJ - לא מבין בOC, לא משתמש בגיימינג בכלל. - 5 במפלס השקט. - עוד פרט: האיזור שלנו מלא אבק, אז התחשבו נא בסוג המארז התואם לז…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אודה לעזרתכם בבניית מחשב המיועד להרצת משחקי ספורט באיכות סבירה, ומספר רב של חלונות במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 כולל מערכת הפעלה, (או עד 4500 לא כולל מערכת הפעלה), אין צורך לנסות לחסוך אם יש שינוי משמעותי שמצריך חריגה קלה, אבל לא בזבז סתם. 5250 זה המקסימום ואני מקווה ש5000 יספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות שימושי המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט אם הרצת מספר רב של חלונות פתוחים (לא אוהב לסגור חלונות), התוכנות עצמן לא כבדות במיוחד אבל אם מתחשק לי אני פותח מספר תוכנות במקביל. המחשב בנוסף צריך להיות מסוגל להריץ את כל משחקי הספורט של 2015, GTA V באופן סביר על מסך בגודל של עד 22 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות מרובות + הפעלת מדיה כבדה (1080P - 3D) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מחשב מחובר לטלויזיה 55" LG ומשדר ברזולוציית 1920X1080 עם כרטיס מסך קיים RADEON HD6950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מדובר בשידרוג המחשב ולכן בסעיף 12 מצורף פירוט הציוד הקיים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

7. Started by orninyo,

לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מטרות : וירטואליזציה . מסתפק ביכולות הגרפיות של המעבד . ללא OC . שקט לא קריטי בשבילי . מעבד כעיקרון כבר יש לי . I5 2500 אני מרכיב לבד . ללא מערכת הפעלה . אין בעיה של תקציב אבל אני לא רואה לנכון להשקיע יותר מדי . ללא : מסך , דיסק קשיח , צורב ,ציוד הקפי . skypc.co.il ₪ 484 ₪ 484 1 לוח אם Intel BLKDH67CL Cold Lake BLKDH67CL ₪ 210 ₪ 210 1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT F3-10600CL9S-4GBNT ₪ 166 ₪ 166 1 מארז ללא ספק HEC 66RC CI-66RC-NPS ₪ 62 ₪ 62 1 קרור למעבד Zalman CC92HS 3104MM ₪ 198 ₪ 198 1 ספק כח HEC Raptor 400W RAPTOR-R400 5 פריטים 1,120 ₪ סכום כולל מע``מ פירוט : הלוח הכי זול מבחינתי . עלות מול תועלת . http://www.intel.com/products/d…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Menuval,

שלום לכולם, מעוניין ליבא את הדגם MB134LL/A (המקבוק פרו החדש) מארה"ב, מחירו שם הוא 2500$, לארץ הוא עוד לא הגיע. דוד שלי חוזר מחו"ל וחשבתי לשלוח לו כסף כדי שיביא אותו איתו, מה הכדאיות של הדבר? כמה זמן וכמה זה יעלה "לעברת" את המחשב? יתרונות חסרונות ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/macbook_pro (המחשב שבאמצע) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by blizzard20,

שלום אני לא ממלא את הטופס כי זה שדרוג חלקי ואני די גמיש במחיר. זה המפרט שלי כיום: מעבד: i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W SSD: סמסונג 120GB ועוד קשיח של טרה. המפרט הזה מלפני כמעט 4 שנים, היה לי גם כרטיס מסך 7870XT והשתדרגתי לפני כשבוע ב GTX 1070. אני רוצה לשדרג גם את שאר המחשב, מה שחשבתי עליו זה להשאיר את המארז והספק כוח, ולהשתדרג בדברים הבאים: מעבד I7700K קירור למעבד Noctua NH-D15 לוח אם Gigabyte GA-Z170 HD3 זיכרון: CORSAIR DDR4 16GB 3000 CL15 VENGENCE SSD: סמסונג Evo850 בעלות של 3392 ב TMS. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג ול…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרט, סרטים, מוזיקה, משחקים, המרת פורמטים של סרטים/מוזיקה, עבודה עם תוכנות סאונד כבדות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. קיובייס והתקני וי-אס-טי, total video converter 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן: מסך רצוי 22" מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורבים או כונני דיסקים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yariv1,

אני צריך מפרט למשחקים ב-3800 ש"ח ולא יותר ! מחשב מלא עם מסך ציוד היקפי וצורב רגיל אני יודע שהתקציב קטן אבל אין מה לעשות (זה או מחשב כזה או כלום) תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by chaim_f,

שלום יש לי חבר שאשתו גרפיקאית. לפני חצי שנה + הם קנו את המחשב הבא ב - 3500 ש"ח. דיברתי איתם ואמרו לי שמאד מרוצים מהמחשב והוא עובד מהר מאד. אילו חלקים בכל זאת כדאי לי לשדרג? (בטח חלק מהדברים כבר יצאו מהשוק) לוח אם P55-CD53 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GH 8MB CORE I5 QUAD I750 מאוורר למעבד SHURIKEN REV B SCSK-1100 SCYTHE זכרון CEON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 9500GT 1G P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז EA003 IN WIN שחור כסוף ספק כח STEALTH XSTREAM 500SXS 500W OCZ

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yehudaeitam,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by PipOd,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 2200 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ותו לא. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט קצת אופיס וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maorizyo,

החלטתי להחליף להתחדש עם מחשב נייד חדש ולהשקיע כבר עד הסוף... ראיתי מלא מחשבים סביב המחיר הזה וכרגע יש שתי דגמים שאני מתלבט בינהם: dell n5010 go - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a450m.htm או מחשב של סמסונג: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSNPR590JS05IL המפרט של סמסונג יותר מפתה אבל אני מפחד מהעובדה שהם חדשים בשוק יחסית לחברות הוותיקות. אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל לסגור לי את הקצוות ויעזור לי להגיע להחלטה איזה מחשב יותר טוב/מומלץ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Godlike4ever,

שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

18. אני צריך המלצות על מפרט למשחקים ב3800, שלו אני אוסיף לא במסגרת התקציב 8800GT. המחשב מיועד למשחקים ולסרטי HD. תודה! עריכה: בתנאי שזה אפשרי מבלי להתפשר יותר מדי על החלקים, שיהיה גם שקט.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מקסימום ביצועים - מינימום מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, לימודים (לקראת תואר במדעי-המחשב) VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, CSGO, COD, Battlefield חדשים (מגוון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי חבר צריך מחשב חזק ככול האפשר במארז קטן ככול האפשר מן ULTRA GAMING HTPC עם אפשרות לC@ ללא מסך ושאר ציוד היקיפי,למעט מקלדת ועכבר אלחוטי,ורמקולים טובים. התקציב ההתחלתי היה 3,500ש"ח ועלה ל4,000ש"ח אך אני רוצה לתת לו מחשב טוב ב3,500ש"ח אני שם לו את הכרטיס ASUS 8800GS TOP 384MB הוא אוברקלוקר פנומנלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ככה שנשארו 3,000ש"ח לבזבז אשמח אם החנות תהיה בראשון לציון בתודה מראש G.A

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by X-It,

תבנו לי בבקשה מפרט ב3500 ש"ח גג.. וסיפרו לי שאתם מבינים בכל זה אז תבנו לי בבקשה.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. סליחה על הפוסט הקודם פשוט לא שמתי לב :-\ קודם כל אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש של סטודנטים וגם להריץ משחקים בינוניים אבל חשוב שיהיה אמין ולא סתם חומרה זולה שיתחיל להתקלקל אחרי שנה...יחסית למחיר בחרתי במפרט מוכן של KSP בעיקר רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה,חברה לא כל כך מוכרת אבל בגלל שרציתי LCD לא יקר מאוד בחרתי בזה ואמרו לי שזה מסך טוב(לא הכי טוב אבל בסדר) מה אתם אומרים זה שווה את המחיר??איך הביצועים שלו נחותים או שאפשר להגיד בינוני??והאם זה שווה את המחיר שלו?? מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yoni111,

מתי יגיעו המחשבים עם כרטיסי המסך 970M/980M? ומה יהיה המחירים בארץ מישהו יודע?שווה לחכות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by thecool111,

חיפשתי פה בפורום..וקצת באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת.. מה ההבדלים בין core 2 due ל dual core ?? הבנתי שבמתקדם יותר שתי הליבות פועלות בו זמנית ולא רק כשאר ליבה אחת מגיעה ל100 אחוז אז השנייה מתחילה לפעול דבר המוסיף לביצועים כ 10- 15 אחוזים אבל הבנתי שלעומת זאת אורך הסוללה במעבדים המתקדמים יותר מתקצר בכ 10 דקות .. איך אני יכול להשוות נגיד בין מעבד של מחשב נייד עם core due עם מהירות שעון גבוהה לעומת core 2 due עם מהירות שעות נמוכה מבחינת הביצועים לא מדובר על השוואה מבחינת משחקים אלא נגדיר את זה כעבודה משרדית כבדה .. אשמח לשמוע עוד דעות..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ranv9,

טוב חבר'ה שלום לכולם החלטתי סוף סוף לרכוש מחשב נייד לצורך ביתי המחשב נייד הראשון שלי לכן הרצתי חיפוש על כל מיני חברות וראיתי שכאן בפורום יש את הידע הטוב ביותר אז אני מקווה שתעזרו לי ככה התקציב שלי עד 2500 ש"ח +- ,בגדול המחשב מיועד לצורך של אינטרנט ,אופיס,הורדות,צפייה בסרטים צריך להיות בו קורא כרטיסים,יציאת hdmi וזהו סך הכל שיעבוד מהר ושתהייה חברה אמינה שלא יהיה איתה בעיות כל כך מהר כמו שציינתי אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים ההתלבטות היא בן 2 מפרטים של acer ו-hp אני מתכנן לרכוש דרך וואלה שופס כנראה ,כמובן עוד קריטריון חשוב זה שירות של האחריות וכדומה[ HP G62-b10EJ XF232EA Notebook רשום נוטבוק,חשבתי שנוטבוק זה מיני אבל אני רואה שלא.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים