ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
היי, הילד רוצה לחבר את האקסבוקס למסך מחשב בחדר, אשמח להמלצה על מסך מתאים בתקציב של סביבות 700-900 ש"ח תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחזיק בT61 בן חודש וחצי. עד עכשיו הכל עבד חלק. היום בזמן טעינת הווינדוס (Vista Business 32bit), לאחר הקשת הסיסמא של היוזר, הופיע לי מסך שחור. הסמן של העכבר היה על הצג, ואפשר היה להזיז אותו, אבל חוץ מזה כלום. לא נותר לי אלא לכבות אותו בצורה אלימה (החזקת מקש הכיבוי במשך כמה שניות). כשהדלקתי אותו מחדש היתה אותה בעיה, ושוב כיביתי אותו באותו אופן. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב, במקום להקיש סיסמא, השתמשתי ב-Fingerprint Logon, והווינדוס עלה. יש לציין שבפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב (אתמול בערב) לא התקנתי שום דבר חדש, וגם הwindows update לא התקין כלום.. יש למישהו פתרונות? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מחשב FULL TOWER מהתקופה שהייתי גיימר ואני רוצה משהו קומפקטי אך עם זאת חזק ושקט. אני מחפש מחשב לעריכה בפוטושופ של קבצי RAW גדולים עם שכבות רבות (עם תוכנות נוספות שפועלות ברקע כמו לייטרום ותוכנה דומה וכמובן דפדפנים פתוחים). הציעו לי את המפרט הבא: מארז Fractal Design Node 304 HTPC מעבד Intel® Core™ i5-8600 Coffee Lake Tray מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 לוח אם Asus ROG STRIX B360-I GAMING כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G GV-N1050WF2OC-2GD 2GB GDDR5 זכרון 16GB DDR4 2400MHZ מחיר להכל: 3758 ש"ח. ובנוסף רכיבים שאני מביא מהמחשב הקיים: SSD 850 EVO 250 GB WD BLUE HD 3TB ספק כ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט למשחקים כבדים , מתוכנן OC , מסך 19" לא דק , אני יודע שחלק יגיד שה4850 זה אוברקיל,אבל תכננתי 4870 אז זה בסדר לא צריך ציוד נלוה ולא מתוכנן קניית מסך חדש, ואם כן , זה לא יהיה מעל 22" GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1212 צורב PIONEER DVR-215DBK…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותך לעריכת וידאו ואנימציה (בתוכנות אדובי). אחרי הרבה התלבטויות והתייעצויות, בניתי מפרט מהאתר של KSP, דיברתי עם טכנאי מחשבים שהציע לי לרדת למעבד i5 כי ההבדלים זניחים, והגעתי למפרט הבא: אז זה המפרט שהורכב מהאתר של K.S.P מחשבים: מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9257 זכרונות: DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7193 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הביאו לי מפרט שאמור לשמש למשחקים בסביבות ה- 7 אלף ש"ח וביקשו שאני אבדוק לגבי שיפור והוזלה מאחר ולי אין מושג בחצי מהדברים פה אני אשמח להמלצות מה אפשר לעשות עם המפרט הזה, אם יש חלקים עדיפים, מחירים יותר זולים וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד בסביבות 2500 ש"ח (אם זה הכרחי אני יכול עד 2800 ש"ח אבל אני מעדיף שלא ) חשוב שיהיה יחסית קל וקטן (עדיפות למחשב אולטרא נייד ) שיהיה בעל רמקולים אייכותיים ואם אפשר גם עוצמתיים ;D אני לא מחפש מחשב חזק מדי , או משהו רק שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה , ומעט משחקים (לא כבדים כלל ) עדיף שיוכל להריץ ויסטה בצורה נורמלית עדיפות למחשב עם משטח מגע בעל מולטיטאצ' ובלוטוט' .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר ומקלדת אלחוטיים ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1. לא חשוב השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER ASPIRE 3004 WLMI יש לו 512MB של זיכרון מסוג DDR 333MHZ PC2700 כמו שהבנתי הוא עם 200 פינים השאלה שלי היא, איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות שיתאים למחשב הזה? ראיתי את זה אבל זה DDR2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5876 הוא יעבוד לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3400 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו Witcher 2, Witcher 3, tera online, Dark Souls 2, Devil May Cry, Crysis 3, ורוב המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצטער על הדיון האחרון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512985.10 ואני מצטער ששאלתי עוד פעם פשוט בסוף אני צריך מחשב יותר זול ואני לא מבין הכי גדול במחשבים לכן שאלתי מחדש על מפרטים יותר זולים אז סליחה ובבקשה תבנו לי מפרט סופי אם יש כמה אנשים עם עוד כמה דעות לעוד מפרטים אקבל בשמחה ( עדיף דעות למפרט יותר זול ) אני רוצה את הדברים שרשמתי בפעם הקודמת רק עם שני כוננים קשיחים של 500 GB של מה שהציעו לי ( אחד לגיבוי ) לא אחד של 1000 או אחד של 500 ועוד אחד של 1000 . ומערכת הפעלה פרימיום עברית 64 סיביות כרטיס מסך 6870 או 560 אבל כמה שיותר זול בבקשה . לוח אם עם לפחות 4 חיבורים של USB וחיבור אחד של USB 3 וחיבור אחד של HDMI חיבור אודיו ושאר החיבורים שצריכים למחשב רגי…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת קריטי, אפשר לחרוג לכיוון ה5000 בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד ושימוש לימודי, אם אפשרי שיהיה כרטיס שיתאים לגיימינג קל כמו minecraft וleague of legends זה יהיה מעולה. במידה ולא - לא נורא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vs,ps cs5,quartos,xilinx ודברים כבדים בסנגון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג ממש ק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי קורס MCSE ואני צריך מחשב לתרגל איתו בבית הדרישות הן Core i5 , הבנתי שההפרשי עלויות לא מצדיק i7 16 גיגה זיכרון. שיהיה שקט. אפיךו מאוד - 9 מתוך 10. SSD 120-128 , אם כבר אז כבר יש לי כונן 1TB נוסף למחשבים הוירטואלים... אין צורך בהארד דיסק נוסף אין צורך במערכת הפעלה.. לא משחק משחקים בכלל.. כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. הבנתי שיש לוחות אם שלא מאפשרים עובדה עם Hyper-v , זה נכון ללוחות אם ישנים בלבד? מבחינת תקציב הייתי רוצה אפילו להגיע לסביב ה3200, אם אין ברירה אז אפשרי עד 4000.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אך ככה, אני זקוק למחשב חדש. מה אני אעשה בו? ובכן, אני חובב צילום ולכן יורך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים יש לי xbox 360 בשביל לשחק אך אני מאמין שאני אשחק גם במחשב במשחקים חדשים. לא צריך משהו יותר מדי קיצוני אך בכל זאת אני אשמח לשחק גם במשחב הזה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אלו הדברים העקריים שאני עושה במחשב. אז על מה אתם ממליצים? רק כמה דברים שאני יודע שאני רוצה: 1. הארד דיסק של לפחות 320gb אך אני מעדיף 500gb. 2. צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קיים אצלי מחשב די חדש עם מעבד CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ,כרטיס מסך X1950XT 256MB, וזיכרון 1GB RAM. {במידה ותצטרכו עוד פרטים תודיעו לי}. לפי מה ששמתי לב כדאי לי לשדרג לפחות את המעבד למשהו חזק יותר כי רוב המשחקים ניראה לי דורשים עם המעבד הזה 2.5 ומעלה. רציתי לדעת איזה מעבדים של אינטל הולכים כיום ואיזה מהם מומלצים למשחקים החדישים שיוצאים כיום ויצאו בעתיד. כרטיס המסך יקר ולפי דעתי מצויין אז אין מה לגעת בו. רק לדעת כילצד אפשר לשפר את המעבד שהמחשב ירוץ לי מכול הבחינות,בנוסף לזה חשבתי על שידרוג גם לזיכרון RAM. לכול המבין ושיכול להמליץ ולעזור,אשמח לקבל עצות. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש מבוסס מעבד אינטל.עד 3אש"ח הצרכים שלי : המחשב הקים ,דרך אגב , הוא מחשב מלפני יותר מ 5 שנים.להבנתי אין צורך בכ.מסך נפרד, ואפשר להשתמש בזה שעל המעבד.חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. מצרף 2 מפרטים אפשריים , שההבדל העיקרי בינהם הוא לוח האם . שאלות: האם יש צורך בספק חזק יותר למערכת שכזאת? האם כ.מסף שע"ג מעבד יספיק?אנא דעתכם. .תקציב המקסימלי 3000, 2.השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט (רב לשוניות) הורדות סרטים וצפיה בהם אם ע"י המחשב ואם ע"י חיבורו לטלויזיה ב HD .ישומיי אופיס 2007,ותוכנות ייעודיות ללימודי הנדסה ( מאטלאב, ארנה ).אני עובד עם כמה ישומים ברקע. 3.במחשב ישולבו כוננים מהמחשב הישן - דיסק קשיח חיבור SATA2 שנרכש …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש דבר כזה שאפשר לשפר את אורך חיי הסוללה של מחשב נייד? אם יש עצות טובות ומוכחות אז אשמח לשמוע כי הסוללה שלי של המחשב נייד (6 CELL) מחזיקה בקושי שעה או שלקנות חדש עם 12 CELL?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מצב 2. מה שימושי המחשב ?משחקים קלים,כמו כן אני מתחיל ללמוד תיכנות,מתחיל בווב ואולי אתקדם לדברים יותר כבדים עדיין לא יודע,שנה הבאה גם מתחיל לימודים כניראה בהנדסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim/heroes of the storm/company of heroes 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, קבלתי 2 הצעות במפרטים שונים לבקשתי. האחד אובר קיל במודע, השני רזה יותר. אני טיפוס שתמיד אוהב שיהיה יותר מהדרוש ומוכן לשלם את האקסטרה עבור כך. השאלה האם הפער מצדיק את התוספת. המחשב חייב לכלול 2 דיסקים ברייד מירור, או בנוסף עליהם דיסק נוסף עבור מע' הפעלה. מפרט 1: מחיר 4100 ש"ח. מפרט 2: מחיר 2800 ש"ח. אשמח לכל תגובה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני משתעשע ברעיון של קניה של Alienware M11x ואני מחפש ללא הצלחה בנצים שלו כאשר הוא מחובר למסך חיצוני ועובד ברזולוציה גבוהה. המסך שיש לי הוא 2408WFP כך שאני מחפש בעיקר תוצאות עם רזולוציה דומה. לינקים יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שהרכבתי עד עכשיו זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,060.00 ¤ לוח אם ABIT IL9 Pro מחיר לפריט - 480.00 ¤ כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB מחיר לפריט - 776.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI מחיר לפריט - 249.00 ¤ מארז Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w מחיר לפריט - 363.00 ¤ מסך אני לא צריך, הארד דיסק יש לי של 80 (קניתי לפני שנה אז זה אפשרי להכניס אותו למחשב החדש או שלא כדאי ?) אז אולי אני אוסיף עוד אחד של 160 ואם כן של איזה חברה ? וראיתי גם שמישהו הוסיף מאוורר למעבד למה זה טוב והאם שווה לשים את זה? וכמובן תגידו לי אם לשפר משהו (כמו מ6300 ל6600 או את הכרטיס מסך מ7600 ל7950 וכאלה) תודה
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
4 שנים עוד מעט Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w מה אומרים שווה למכור בחלקים או שלם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel - Core 2 Duo E6700 2670Mhz 4MCache LGA775 FSB1066Mhz 64Bit 2010 שח לוח אם: Asus - Striker Extreme nVIDIA nForce 680i SLI FSB1066Mhz DDR2 1768 שח כרטיס גרפי: Leadtek nVIDIA - GeForce 8800GTX 768MB 384bit PCIe DVI+HDTV+VGA/DSub 3190שח זכרון: Kingston - DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - X2 1245שח כל אחד הארד דיסק: Western Digital - WD5000KS 500GB 7200RPM SATA2 Buffer 16MB 748 שח מארז: Gigabyte - Aurora 3d GZ-FSCA1 618 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W ELT620AWT 875 שח קרור למעבד: Sunbeam - Tuniq Tower 120mm Fan 255 שח הרכבתי יחד עם חבר לעבודה שנינו לא מקצוענים מי יודע מה ככה שהצעות לשיפור\דברים מיותרים וכו' יתקבלו בשמחה עדיין לא יודע איזה כונן אופטי ומסך לקנות, אשמח לשמוע המלצו…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב הקיים רכיבים טובים : כרטיס מסך + קול +רשת+ HARDISCK וכו' טובים וחדשים מחפש בעיקר לוח אם ומעבד חדשים (בטח שגם CASE חדש לפי הגודל) אבל אמרו לי כבר כמה אנשים שכדאי לי לקנות מחשב שלם חדש ולהחליף רכיבים לפי מה ששווה יותר (מהישנים שלי...) אשמח לקבל דעתכם / הצעות תודה ואחלה שבת עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-