עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kobibo,

המלצה עד למחיר הנ"ל לא כולל ציוד היקפי לא כולל מסך. חייב לכלול 1GB זיכרון ( דואל ) דיסק של 120GB . כרטיס מסך יכול להיות On Board .

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  2. שלום לכם. קיבלתי זיכוי על סה"כ 3700 ש"ח ברשת אייבורי. אני רוצה את המחשב הכי חזק שיש להם במחיר הנ"ל למשחקים ולעבודה מרובה. חשוב מאוד הזיכרון קשיח. WINDOWS 8 גם אפשרות. אצטרך את זה מהר, יש לי את הזיכוי רק למחר. בתודה אלמוג

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. Started by Gasl,

היי אני מחפש מחשב נייד עד 4200 שקל משהו שיתאים לעריכת סרטים (בעיקר סוני ווגאס) ולמשחקים קלים (כמו קאונטר סטרייק, מנג'ר, Skyrim לא באיכות גבוהה ועוד כאלה פשוטים) רצוי שהמשקל לא יעלה על 15.6 שיהיה מבחינת דיסק קשיח מעל 500 גיגה.. ובעיקרון זהו.. הכרטיס מסך חשוב כמובן והזכרון אז חיפשתי לעצמי ומצאתי כמה מחשבים.. רציתי המלצה שלכם אם המחשבים האלה מספיק טובים ואם לא אם יש לכם הצעות אחרות.. או דברים יותר טובים במחירים האלה... http://www.electrokubi.co.il/productPage.asp?id=31790 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19571 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5078 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1967 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=2273 http://ksp.co.…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. השימוש הוא כאמור פשוט למדי (אינטרנט, סרטים). כאשר אין חשיבות יתרה למשקל, והכיוון הוא 14". הדרישות המיוחדות הן: 3 שנים אחריות, הארדיסק 7200, ועדיפות ליציאת HDMI (אך לא חובה). יש לי הכרות טובה עם ה VOSTRO 1320. האם הוא אכן מוצלח ? ראיתי גם משיטוט פשוט שיש את ה ווסטרו 1014 שהוא די זול ונראה לי מתאים לצרכים. למישהוא יש משהוא רע להגיד עליו ? ושאלה אחרונה - איך ה SL300 ? הוא אומנם שנה אחריות, אבל מעניין אותי לדעת עם המדבקת THINKPAD שלו הוכיחה את עצמה במבחן הזמן... אשמל לכל תובנה שהיא

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. Started by boaz885,

שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפש את הניד שיתאים לי לכל צרכי... אני עוסק בתחום המחשבים למחיתי ואני כרגע מסיים תואר לכן המחשב צריך להיות בסטנדארט חצי עסקי(הבעיה בעסקיים שאין להם יציאת HDMI וזה חשוב לי) אחרי לבטים רבים הגדרתי מאפינים שחשובים לי: 1.מסך 14" 2.מצלמה 3.מעבד חזק P8400 ומעלה 4.זכרון 2 גיגה ומעלהעדיף DD3 אבל לא חייב 5.יציאות USB לפחות 3 6.קורא טביעות אצבע חשוב אבל לא חייב 7.יציאת HDMI 8.מסך טוב!!עדיפות למט 9.אחריות 3 שנים. 10.מערכת הפעלה XP 11.כרטיס מסך X4500HD ומעלה אני מטלבת בים שני מותגים כמובן DELL וLENOVO יש את SL400 עם מעבד P8400 http://www.qsys.co.il/pl_product~274389U~10~31.htm אני יודע שאומרים שהוא לא מספיק טוב ויש עליו ביקורת לפה ולפה ית…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by yustr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר להעביר את הזמן , משחקים כמו DIABLO3,GTA:4,COD:BO , וסרטים כמובן * גודל המסך? לא יותר מ15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה אבל עדיף לשאוף לזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה בינלאומית אבל חובה אחריות לפחות לשנה מהחברה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אב…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by doli48,

כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים, הרצת מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).vmware מערכת הפעלה GNU+LINUX , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dota 2, cs:go, ומשחקים עדכניי, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by CompNoob,

כרגע ההתלבטות היא בין: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11738&perur=2&t=1&c=441 לבין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אם יש המלצות נוספות אשמח .דברים חשובים:המחשב יהיה בעיקר נייח ומחובר לחשמל, אבל לעיטים יהיה גם נייד. המחשב ישמש בעיקר למשחקים /סרטים/עבודות וורד בסיסיות. אפשר לחרוג בתקציב מעט. *הידע שלי במחשבים מאוד בסיסי כך שלא אוכל לפרט לכם בדיוק מה אני צריך ומה לא מבחינת רכיבי חומרה

10. Started by Lupos,

היי, אני מחפש מחשב נייד שמטרתו בעיקר פיתוח תוכנות עם גרפיקה יחסית מתקדמת + צפייה בסרטי HD. אני בעיקר עובד עם Visual Studio 2010 ומפתח ב-WPF. גודל המסך הרצוי הוא 15.6 בעל רזולוציה מירבית ומשקל 2.5 ק"ג פלוס מינוס. יציאת HDMI הינה חובה ו-USB 3.0. זמן הסוללה פחות קריטי. כונן קשיח 500GB לפחות + צורב. מערכת הפעלה Win7. יש לי תקציב יחסית גבוה מכיוון שהדרישות באמת קצת בעייתיות. הסתכלתי על ה-Dell XPS 15Z אבל יש עליו הרבה תלונות. מה אתם חושבים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לצרכי אינטרנט ועבודה נוחה ושיהיה נוח עד כמה שאפשר לניוד. שמעתי על DELL vostro 1310/1320 רציתי לדעת מה ההבדלים והאם זה משמעותי ואם אני בוחר משניהם מה כדאי? אם אפשר לחשוב גם על הE5400/5500 איז\ה מבין כל הארבעת המחשבים לעיל הכי כדאי ביחס של תמורה\כסף ? כמו כן, מה אתם אומרים לגבי ה DELL studio 1537? אני יודע שהוא יותר בעייתי לניוד, אבל איך הוא מבחינת אמינות-בניה ותכונות כמו מסך וחוזק "עבודה" כי הוא זול משמעותי מהאחרים? הסיבה שאני נע בטווח כזה של מחירים\סוג מחשבים מכיוון שהמחשב לא מיועד לאבי שאינו מבין כ"כ ולא סגור על מידת החשיבות של ניידות וביצועים. תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by shablull,

בצער רב ביגון רב המחשב שלי (כבר בן 4) הלך לעולמו (נשרף הלוח אם) אני מחפש מחשב או מפרט למחשב עד סכום של 4500 שקל (ללא מסך) יש כבר מסך LCD של HP בבית ( HP L1906) המחשב אמור להיות מחשב שמספיק חזק להריץ תוכנות גרפיקה חזקות (אוטוקד,פוטושופ וכדומה) , אבל גם צריך להחזיק משחקים ב FPS הגיוני , אשמח לקבל המלצות עידכון - קיבלתי הצעה : מעבד אינטל E6400 כ.מסך - 7800GT לגבי הלוח אם - לא לוח מוכר ולכן לא נרשם , HD - 250 GB SATA 2 WD זכרון - CROSS 2 GB 667Hz במחשב הישן היה לי מעבד של AMD שאני מאוד מרוצה ממנו , אבל אני יודע שהמעבד הנ"ל שהוצע לי הוא מעולה וקראתי ב TOMS שעשו לו OC והוא עובד טוב השאלה אם לחכות למעבדים החדשים של AMD (הבנתי שהם יוצאים בדצמבר) או לקנות מעבד INTEL

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד (אפשרות להתקין XP תהיה נחמדה), וחשובה מבחינתי רמת השירות בתקופת האחריות, לא אחריות בינלאומית וכו', אלא שאוכל למסור את המחשב לחברה, ולקבלו בחזרה מתוקן, עם מינימום כאב ראש. כמובן שגם תקופת אחריות משחקת תפקיד. שימוש סטודנט ממוצע: עבודה משרדית, סרטים (לא משחקים), matlab בסיסי. מסך בין "15 ל- "17. לרוב לעבודה נייחת ליד שקע חשמלי, כך שצריכת חשמל, התחממות וכו' לא משמעותיים. התלבטות עיקרית בין שלושה דגמים, של gigabyte, dell, ו- hp. GIGABYTE W566U Intel® Core 2 Duo 2.0GHz 2GB : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8652 DELL INSPIRON 1525 2.0GHZ (BLACK) T7250 15.4'' 160GB 2GB : http://zap.co.il/model.asp?model_id=686940 HP Pavilion dv9750…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום לכולם, מטרות המחשב? עריכה של תמונות בעיקר. התקציב קצת צפוף אבל אני מעוניין במסך איכותי עד כמה שניתן היות והמטרה שלו זה לערוך תמונות (פוטושופ/לייטרום). ושיצליח "לסחוב" את התוכנות האלו. המון תודה מראש! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך IPS. גודל פחות קריטי. * רזולוציית המסך? IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין הגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר נפח. אין צורך בSSD * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, הקלטה וניטור של 4 מצלמות אבטחה באמצעות כרטיס DVR שמתחבר ב PCI - הכרטיס קיים: Geovision GV-600 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תוכנה בממשק דוס לניהול חשבונות - שימוש כבד. גלישה - כבד, אופיס -כבד, תוכנה לניטור והקלטת מצלמות אבטחה - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כונן גיבוי ללא ספק מתח חיצוני 2.5 אינץ', נפח מינימלי: 320GB 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עדיפות נמוכה מאוד לכרטיס מסך -…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by Avivo,

אהלן חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב וצריכה לקנות מחשב נייד. אלו התנאים (לפי סדר חשיבות): 1. פוטושופ - שיריץ פוטושופ מהר 2. מחיר - עד 4K ש"ח 3. מסך - לפחות 14'' (צריך בכל זאת לעבוד על זה בגרפיקה...) 4. ניידות- לא יותר מ2.5 קילו. 5. עדיף שיהיה צבעוני\וורוד\פרחים משהו.... (ממש לא חובה, אבל היא בכל זאת בחורה שלומדת עיצוב...) נשמח לכל הצעה למפרט שמתאים לדעתכם... תודה מראש אביב

17. Started by alphandor,

אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד חדש. אחרי המון שנים עם מחשבים נייחים כאלה ואחרים החלטתי לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב- פיתוח תוכנה, הרצת DB, הרצת מכונות וירטואליות. * גודל המסך- 15.6, עדיפות למט, לא חובה. (חשוב לציין מדובר בהמון שעות עבודה מול המחשב). * רזולוציית המסך - FULL HD אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי NumPad לא חובה. * משקל רצוי - לא עולה על 3 עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי ארוך, עוד לא קראתי מספיק על זמן סוללה, לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - USB3, HDMI, אופציונלי Thunderbolt. * Bluetooth- כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 500GB, אופציה לSSD קטן בנוסף. * כונן אופטי - כן. * האם דרושה תמי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, מעוניין בהמלצה למחשב אשר יעמוד בדרישות הבאות: 1.צפייה ב HD בטלויזיה חיצונית (יציאה + תמיכה מהכרטיס) 2. משחקים , לא מדובר במחשב ייעודי לגיימרים אבל יהיה נחמד למחשב שיעמוד בדרישות למשחקים החדשים 3.חיבור eSATA , עדיף לשמור על אופציה זאת זמינה (אם מייקר מדי אז ניתן לוותר). 4. "15.4 לפחות. 5.כמובן כל הדרישות הרגילות : זכרון סביר ( מינ' 320GB ) , סוללה נורמלית , 4GB RAM , ווינדוס 7 . 6.נעים לעין ונוח לשימוש. מדובר בתקציב של 6500 ש"ח כאשר אני לא קטנוני , ניתן לחרוג (בגבולות הסביר). תודה מראש לצוות התומך...

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by Itamarben,

* מטרות המחשב? הקלדת שיעורים, קצת אינטרנט, לימוד דרכו דרך WORD וכוליי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש מבין בזה, העיקר שיראו טוב. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מתכנן לסחוב אותו איתי ממקום למקום, אז שלא יהיה ממש כבד, אבל זה לא פאקטור רציני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, לא שיגמר אחרי שעה ושלא יחזיק ימים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא יודע בשביל מה צריך בלוטוס במחשב, אשמח להסבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין לי מושג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחשב קולנוע ביתי לסלון בערך 3.5K (הארדיסק גדול ככל שניתן ואם אפשר SANDY BRIDGE) שיהיה אסתטי ויעיל לצורך הזה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eamitay1,

שלום, מבקש המלצה למחשב קל וטוב לילדה עם מוגבלות פיזית 13.3 אינצ' ,משתמשת יחסית פשוטה אך רוצה מחשב טוב, היא רואה הרבה סרטים ותכני וידאו. אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני רוצה להזמין באמאזון למקום בו אהיה בארה"ב. התקציב הוא 600-750 דולר, מאוד מעניין אותי ה SSD אך מה שראיתי הם קטנים והגדולים לא בתקציב הייתי רוצה אם יש איזשהוא שילוב עם SSD קטן למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הדברים תודה רבה ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eamitay1,
    • 0 תגובות
    • 414 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. שלום רב, אני רוצה לבקש ממכם להרכיב מחשב עבור ההורים שלי (כולל כל הציוד ההקפי). הדדרישות הן מינימליות כי זה שני אנשים שבחיים לא נגעו אפילו במחשב. הם רוצים נטו להכיר את האינטרנט ואולי לראות סדרות וסרטים ולשמוע מוזיקה בקיצור שימוש בסיסי ביותר. הדרישה היחידה היא שהמערכת תריץ חלונות 7. ועוד דבר אחד, תמליצו לי על חנות טובה באזור חיפה שאפשר לקנות בה את המחשב. תודה

• 10 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.