ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה של אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כלל לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 , אולי ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעתיד יתחבר לשני מסכים , כרגע עם מס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב עבור חישובי אקסל כבדים ( לא למשחקים ) בסביבות 2500 ש"ח. כולל מקלדת+עכבר
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה עבור מחשב עבור ילד בן 8, לרוב משחק במיינקראפט, אבל לפעמים גם ב GTA5 רצוי שיחזיק כ-5 שנים. מצורף מחשב שאני חושב לקנות. המלצות או שינויים יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיתאים לדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט מידי פעם משחקים (GTA5). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע זה מיינקראפט, לפעמים GTA5, והילד גדל :-) -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שוב קונה מחשב למישהו. הפעם אח שלי. אם מישהו עוקב אחרי הפוסטים שלי, נראה כאלו לכל מי שיקר לי יש נייד חדש (ו את כולם tgolin בחרה ) אז זה המקרה - אחי אמנם סטודנט, אבל לפיסיקה ומדעי המחשב, ככה שהוא גם מתכנת ועובד עם matlab וכאלה, ככה שיהיה נחמד קצת כח חישוב. הוא רוצה 14'' מסך מט צורב חובה דיסק מהיר של 250G (דיסק של 5200 תמיד נראה לי כמו צואר בקבוק) אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות יהיה נחמד והמחשב יהיה על נתיב הבית שלו לאוניברסיטה אז משקל סביר נדרש. בקשר לתקציב - לו לא היה מושג מה מחיר סביר לעניין, ככה שאני הגדרתי את התקציב לפי מה שנראה לי הגיוני. אנכנו די פנאטים של איכות ככה שאפשר לברוח קצת עם התקציב בשביל משהו מתגמל. המחשב אמור לשרת אותו כמה שנים טובות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד עבור סטודנט להנדסת מכונות- עם צורך לתוכנות גרפיות כגון סוליד וורקס התלבטטתי בין לנובו T400 לבין דל D630 או E5400 התקציב הוא עד 6400 (רצוי פחות)... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ( אני חדש בפורום) אני רוצה המלצה למחשב שהתקציב המקסימלי- עד 2200 בלי תוספת של שקל מעל לתקציב. השימושים הצפויים: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים כגון: PES2011 & MOH יש לי מסך 23" של סמסונג (חדש) מתכוון להוסיף ציוד היקפי נוסף שלא קשור לתקציב (מקלדת, עכבר, רמקולים סופר פשוטים (יש קולנוע ביתי) ודיסק חיצוני) אין צורך בכונן דיסקטים המחשב יהיה בחדר שלי.... אז צריך הוא יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. אוברקלוק? לא יודע.... ואין צורך במערכת הפעלה חנות ספציפית? מכיר את KSP חשוב: הצעתי פה בסיס של מחשב (עם כרטיס מסך די חזק) אני מתכוון עוד שנתיים שלוש לשדרג ל i5/i7 בגלל זה לקחתי את הלוח של גיגה-בייט, כמו כן שמתי 2 גיגה זכרון( גם ישודרגו בעתיד) המטרה: מחשב לפי ההגבלות שרשומות מ…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור מחשב לצפייה ישירה\ אופיס ומוזיקה צפייה באיכות Full HD ללא מסך וללא ציוד הקפי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב פשוט וטוב , שהשימוש העיקרי בו יהיה לאינטרנט ולאופיס, עם האופציה לצפייה בסרטים (tvout) חשבתי ללכת על: אך אין לי תקציב ל case אינטל Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 440 1 440 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 945GCMX-S2 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E 340 1 340 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 512MB OCZ Value Series 135 2 270 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB 275 1 275 צורבים Asus Price Units Total DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 210 1 210 Total price 1535 המלצות ושינויים התקבלו בברכה. אצטרך המלצה למארז לא יקר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על מפרט הבא (בכוונתי לעשות גם קצת oc)-מה דעתכם? Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 350 לוחות אם למעבדי אינטל MSI G31M3-F s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 250 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 170 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 235 צורבים Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 115 מארזים Frontier Marvell Midi Tower Case Black ATX With 480W 1 130 מקלדות Lang. (Eng / Heb / Rus) Multimedia 30 מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל 1 100 סה"כ 1380
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסכום של עד 2000 ש"ח אם זה קריטי אז חריגה של 500 ש"ח לא יותר מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם אופיס ואינטרנט * גודל המסך? הגודל הכי קטן של נייד שיכול להכיל צורב * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שתיהיה סוללה שמחזיקה הרבה זמן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה בסיסית למקרן * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צריך שיהיה כונן+ צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל אני צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב בן 4 שנים שהמארז שלו הוא : מארז כולל ספק Antec Sonata Plus 550W אני מאוד מרוצה מהמארז כי שקט חשוב לי האם מומלץ להרכיב מחשב חדש על המארז והספק הישנים? העיקרון הדרישה היחידה שלי מהמחשב שכרטיס המסך יתמוך בחיבור שני מסכים - אחד של המחשב ושני טלויזיה לצפיה בסרטים באיכות כמה שיותר טובה. אבל רצוי כרטיס מסך שקט. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חובה הארדיסק 160GB. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר המון זמן מחשב ובאמת שיש מבחר כלכך גדול שאיבדתי את עצמי כבר. השימושים שלי במחשב הם אינטרנט(פייסבוק,יוטיוב),הורדות(טורנט)סרטים ומשחקים לאקסבוקס,וצריבה של שירים משחקים וכו'.. באמת שהשימוש הוא מינימלי לא משהו מיוחד. ממש תודה על העזרה ההצעות יכולות להיות גם הרבה פחות מסכום המקסימום שאני מסוגל להשקיע. שוב תודה רבה לכולם.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס אינטל המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Antec 550W TruePower 2.0 TP2-550EPS12V ASUS P5ND2-SLI-Deluxe Intel Pentium D 840 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 Box Thermalright XP-90C Thermalright LGA775 RM Vantec Stealth 92mm 2GB (2x1GB) OCZ Gold Edition DDR2 PC2-4200 Dual Channel GigaByte GeForce 7800GTX 256MB PCI-e Maxtor DiamondMax 10 (6B300S0) 7200 NCQ 300GB Pioneer 110D x16 BLACK CREATIVE X-Fi Platinum Logitech Z-5500 Logitech G7 Laser Cordless Mouse Logitech CORDLESS desktop LX700 ViewSonic VX922 19" APC S…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. עברו הימים שהיתי מתעסק כל היום בחומרה ומה שחדש ואני כבר לא מבין בזה,היתי רוצה המלצה למחשב טוב עד 2600 שקלים(רק הכונן,בלי מסך). חשוב לי מעבד של אינטל,לוח אם לא רע,זיכרון פנימי של לפחות 4 ג'יגה וכרטיס מסך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,פתחתי דיון חדש כי הקודם היה מבולגן מידיי ואני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני זקוק להמלצה למחשב נייד : החלטתי לקנות זיכרון וSSD בנפרד,להלן הפריטים: https://www.tms.co.il/product/14407 http://ksp.co.il/?uin=15885 עכשיו כל מה שאני צריך זה מחשב עם הנתונים הבאים: מסך מט 13.3 (קל משקל) I5 4GB זיכרון 500/320GB במהירות 5400. ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי. HDMI חובה. כמובן שחשוב שתהיה תאימות בין המחשב לבין החלקים הנ"ל שאני אקנה בנפרד (SSD והרחבת זיכרון). יש מחשב מומלץ מהרשימה הזו ? https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p67=60&p61=24&p60=83&p62=27
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002^ Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black NZXT Source 210 + Cougar RS-450 את המפרט הזה קיבלתי ב3200 שח. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ואולי להציע משהו שנראה לו יותר טוב. תודה מראש.[/
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, רוב השימוש יהיה לאינטרנט, אני משחק מעט במשחקים כ call of duty אבל על הגדרות ממוצעות. יש לי מסך של dell 23 יש לי שני הארד דיסקים sata2 חצי טרה וטרה. יש לי צורב ויש עכבר ומקלדת אשמח להמלצותיכם על שאר הרכיבים. עד 3500 אלף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעיף את המחשב הנייח שלי (מפרט בצד) בכמה שאני יצליח למכור... להוסיף כסף ולהביא מחשב נייד לשימושים כליים כמו: איסיקיו, סרטים, מוזיקה (הרבה!), ואינטרנט... חשוב לי רק שיהיה כרטיס רשת אלחוטי... אשמח לקבל המצלות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-