עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CollisionE,

אני צריך המלצה למחשב בסכום של עד 2000 ש"ח אם זה קריטי אז חריגה של 500 ש"ח לא יותר מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם אופיס ואינטרנט * גודל המסך? הגודל הכי קטן של נייד שיכול להכיל צורב * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שתיהיה סוללה שמחזיקה הרבה זמן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה בסיסית למקרן * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צריך שיהיה כונן+ צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל אני צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by zedisdead,

יש לי היום מחשב בן 4 שנים שהמארז שלו הוא : מארז כולל ספק Antec Sonata Plus 550W אני מאוד מרוצה מהמארז כי שקט חשוב לי האם מומלץ להרכיב מחשב חדש על המארז והספק הישנים? העיקרון הדרישה היחידה שלי מהמחשב שכרטיס המסך יתמוך בחיבור שני מסכים - אחד של המחשב ושני טלויזיה לצפיה בסרטים באיכות כמה שיותר טובה. אבל רצוי כרטיס מסך שקט. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. חובה הארדיסק 160GB. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by DAN_S,

שלום אני מחפש כבר המון זמן מחשב ובאמת שיש מבחר כלכך גדול שאיבדתי את עצמי כבר. השימושים שלי במחשב הם אינטרנט(פייסבוק,יוטיוב),הורדות(טורנט)סרטים ומשחקים לאקסבוקס,וצריבה של שירים משחקים וכו'.. באמת שהשימוש הוא מינימלי לא משהו מיוחד. ממש תודה על העזרה ההצעות יכולות להיות גם הרבה פחות מסכום המקסימום שאני מסוגל להשקיע. שוב תודה רבה לכולם.

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by AVIx,

ערב טוב, ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס אינטל המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Antec 550W TruePower 2.0 TP2-550EPS12V ASUS P5ND2-SLI-Deluxe Intel Pentium D 840 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 Box Thermalright XP-90C Thermalright LGA775 RM Vantec Stealth 92mm 2GB (2x1GB) OCZ Gold Edition DDR2 PC2-4200 Dual Channel GigaByte GeForce 7800GTX 256MB PCI-e Maxtor DiamondMax 10 (6B300S0) 7200 NCQ 300GB Pioneer 110D x16 BLACK CREATIVE X-Fi Platinum Logitech Z-5500 Logitech G7 Laser Cordless Mouse Logitech CORDLESS desktop LX700 ViewSonic VX922 19" APC S…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by GMeg,

המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  7. שלום חבר'ה. עברו הימים שהיתי מתעסק כל היום בחומרה ומה שחדש ואני כבר לא מבין בזה,היתי רוצה המלצה למחשב טוב עד 2600 שקלים(רק הכונן,בלי מסך). חשוב לי מעבד של אינטל,לוח אם לא רע,זיכרון פנימי של לפחות 4 ג'יגה וכרטיס מסך טוב. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by yoramtu28,

אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by KF,

שלום,פתחתי דיון חדש כי הקודם היה מבולגן מידיי ואני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני זקוק להמלצה למחשב נייד : החלטתי לקנות זיכרון וSSD בנפרד,להלן הפריטים: https://www.tms.co.il/product/14407 http://ksp.co.il/?uin=15885 עכשיו כל מה שאני צריך זה מחשב עם הנתונים הבאים: מסך מט 13.3 (קל משקל) I5 4GB זיכרון 500/320GB במהירות 5400. ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי. HDMI חובה. כמובן שחשוב שתהיה תאימות בין המחשב לבין החלקים הנ"ל שאני אקנה בנפרד (SSD והרחבת זיכרון). יש מחשב מומלץ מהרשימה הזו ? https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p67=60&p61=24&p60=83&p62=27

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002^ Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black NZXT Source 210 + Cougar RS-450 את המפרט הזה קיבלתי ב3200 שח. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ואולי להציע משהו שנראה לו יותר טוב. תודה מראש.[/

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by dudik5,

שלום, רוב השימוש יהיה לאינטרנט, אני משחק מעט במשחקים כ call of duty אבל על הגדרות ממוצעות. יש לי מסך של dell 23 יש לי שני הארד דיסקים sata2 חצי טרה וטרה. יש לי צורב ויש עכבר ומקלדת אשמח להמלצותיכם על שאר הרכיבים. עד 3500 אלף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shlomi8,

אני רוצה להעיף את המחשב הנייח שלי (מפרט בצד) בכמה שאני יצליח למכור... להוסיף כסף ולהביא מחשב נייד לשימושים כליים כמו: איסיקיו, סרטים, מוזיקה (הרבה!), ואינטרנט... חשוב לי רק שיהיה כרטיס רשת אלחוטי... אשמח לקבל המצלות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  14. Started by kobibo,

כולל מסך LCD קצת למשחקים

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by kobibo,

המלצה עד למחיר הנ"ל לא כולל ציוד היקפי לא כולל מסך. חייב לכלול 1GB זיכרון ( דואל ) דיסק של 120GB . כרטיס מסך יכול להיות On Board .

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. שלום לכם. קיבלתי זיכוי על סה"כ 3700 ש"ח ברשת אייבורי. אני רוצה את המחשב הכי חזק שיש להם במחיר הנ"ל למשחקים ולעבודה מרובה. חשוב מאוד הזיכרון קשיח. WINDOWS 8 גם אפשרות. אצטרך את זה מהר, יש לי את הזיכוי רק למחר. בתודה אלמוג

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. Started by Gasl,

היי אני מחפש מחשב נייד עד 4200 שקל משהו שיתאים לעריכת סרטים (בעיקר סוני ווגאס) ולמשחקים קלים (כמו קאונטר סטרייק, מנג'ר, Skyrim לא באיכות גבוהה ועוד כאלה פשוטים) רצוי שהמשקל לא יעלה על 15.6 שיהיה מבחינת דיסק קשיח מעל 500 גיגה.. ובעיקרון זהו.. הכרטיס מסך חשוב כמובן והזכרון אז חיפשתי לעצמי ומצאתי כמה מחשבים.. רציתי המלצה שלכם אם המחשבים האלה מספיק טובים ואם לא אם יש לכם הצעות אחרות.. או דברים יותר טובים במחירים האלה... http://www.electrokubi.co.il/productPage.asp?id=31790 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19571 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5078 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1967 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=2273 http://ksp.co.…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. השימוש הוא כאמור פשוט למדי (אינטרנט, סרטים). כאשר אין חשיבות יתרה למשקל, והכיוון הוא 14". הדרישות המיוחדות הן: 3 שנים אחריות, הארדיסק 7200, ועדיפות ליציאת HDMI (אך לא חובה). יש לי הכרות טובה עם ה VOSTRO 1320. האם הוא אכן מוצלח ? ראיתי גם משיטוט פשוט שיש את ה ווסטרו 1014 שהוא די זול ונראה לי מתאים לצרכים. למישהוא יש משהוא רע להגיד עליו ? ושאלה אחרונה - איך ה SL300 ? הוא אומנם שנה אחריות, אבל מעניין אותי לדעת עם המדבקת THINKPAD שלו הוכיחה את עצמה במבחן הזמן... אשמל לכל תובנה שהיא

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. Started by boaz885,

שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפש את הניד שיתאים לי לכל צרכי... אני עוסק בתחום המחשבים למחיתי ואני כרגע מסיים תואר לכן המחשב צריך להיות בסטנדארט חצי עסקי(הבעיה בעסקיים שאין להם יציאת HDMI וזה חשוב לי) אחרי לבטים רבים הגדרתי מאפינים שחשובים לי: 1.מסך 14" 2.מצלמה 3.מעבד חזק P8400 ומעלה 4.זכרון 2 גיגה ומעלהעדיף DD3 אבל לא חייב 5.יציאות USB לפחות 3 6.קורא טביעות אצבע חשוב אבל לא חייב 7.יציאת HDMI 8.מסך טוב!!עדיפות למט 9.אחריות 3 שנים. 10.מערכת הפעלה XP 11.כרטיס מסך X4500HD ומעלה אני מטלבת בים שני מותגים כמובן DELL וLENOVO יש את SL400 עם מעבד P8400 http://www.qsys.co.il/pl_product~274389U~10~31.htm אני יודע שאומרים שהוא לא מספיק טוב ויש עליו ביקורת לפה ולפה ית…

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by yustr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר להעביר את הזמן , משחקים כמו DIABLO3,GTA:4,COD:BO , וסרטים כמובן * גודל המסך? לא יותר מ15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה אבל עדיף לשאוף לזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה בינלאומית אבל חובה אחריות לפחות לשנה מהחברה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אב…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by doli48,

כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים, הרצת מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).vmware מערכת הפעלה GNU+LINUX , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dota 2, cs:go, ומשחקים עדכניי, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by CompNoob,

כרגע ההתלבטות היא בין: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11738&perur=2&t=1&c=441 לבין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אם יש המלצות נוספות אשמח .דברים חשובים:המחשב יהיה בעיקר נייח ומחובר לחשמל, אבל לעיטים יהיה גם נייד. המחשב ישמש בעיקר למשחקים /סרטים/עבודות וורד בסיסיות. אפשר לחרוג בתקציב מעט. *הידע שלי במחשבים מאוד בסיסי כך שלא אוכל לפרט לכם בדיוק מה אני צריך ומה לא מבחינת רכיבי חומרה

24. Started by Lupos,

היי, אני מחפש מחשב נייד שמטרתו בעיקר פיתוח תוכנות עם גרפיקה יחסית מתקדמת + צפייה בסרטי HD. אני בעיקר עובד עם Visual Studio 2010 ומפתח ב-WPF. גודל המסך הרצוי הוא 15.6 בעל רזולוציה מירבית ומשקל 2.5 ק"ג פלוס מינוס. יציאת HDMI הינה חובה ו-USB 3.0. זמן הסוללה פחות קריטי. כונן קשיח 500GB לפחות + צורב. מערכת הפעלה Win7. יש לי תקציב יחסית גבוה מכיוון שהדרישות באמת קצת בעייתיות. הסתכלתי על ה-Dell XPS 15Z אבל יש עליו הרבה תלונות. מה אתם חושבים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לצרכי אינטרנט ועבודה נוחה ושיהיה נוח עד כמה שאפשר לניוד. שמעתי על DELL vostro 1310/1320 רציתי לדעת מה ההבדלים והאם זה משמעותי ואם אני בוחר משניהם מה כדאי? אם אפשר לחשוב גם על הE5400/5500 איז\ה מבין כל הארבעת המחשבים לעיל הכי כדאי ביחס של תמורה\כסף ? כמו כן, מה אתם אומרים לגבי ה DELL studio 1537? אני יודע שהוא יותר בעייתי לניוד, אבל איך הוא מבחינת אמינות-בניה ותכונות כמו מסך וחוזק "עבודה" כי הוא זול משמעותי מהאחרים? הסיבה שאני נע בטווח כזה של מחירים\סוג מחשבים מכיוון שהמחשב לא מיועד לאבי שאינו מבין כ"כ ולא סגור על מידת החשיבות של ניידות וביצועים. תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים