ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) חריגה: 500 2. מה שימושי המחשב? עבודה "משרדית" (סטודנט/אינטרנט), מעט פוטושופ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז וספק (hec300). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. אם יש כדאיות מובהקת ניתן גם להביא חלקים מסוימים מארה"ב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD, נראה לי שעדיף לא פחות מ-100GB, זיכרון 8GB. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשקול לקנות מחשב שיהיה יעודי ליצירת מוזיקה, לצורך הענין המחשב שלי מסתדר כרגע עם התוכנה (CUBASE), הבעיה שלוקח לה הרבה זמן לעלות בגלל שיש לה הרבה פלאגינים, ולפעמים היא גם קורסת בעקבות זה שהיא צורכת הרבה זכרון, וכמו שאמרתי אני שוקל לקנות מחשב שיהיה מיועד ליצירת מוזיקה חברים שלי שמתעסקים עם התוכנה ועם הפלאגינים האלה המליצו לי עד I5, ועל זה שמערכת ההפעלה שלי תהיה 32 ביט יש לי לא מעט שאלות/חוסר ידע ואני מאוד אשמח לתשובות כמה שיותר מפורטות 01. מעבד: כפי שניתן לראות בקישור הזה יש מגוון של מעבדי I5, וטווח המחירים 890-1210, במה בדיוק מתבטא ההבדלים בינהם, האם באמת יש הבדל מורגש בין המעבדים, ואיזה מעבד הייתם ממליצים לקנות? 02. מחשב מוזיקה + אקסבוקס או מחשב חזק שיוכל לה…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בוקר טוב, רציתי שמישהו יגיד את חוות הדעת שלו על מחשב נייד שקניתי ב2000 ש"ח הנה הפירוט: os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין. (סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים) אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות. אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם. המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני). שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים. אפשר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אשמח למפרט של מחשב נייד לתוכנות גרפיות כמו פוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש אינדיזיין וכו. אשמח למפרט של מחשב איכותי.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים החלטתי לקנות מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב בגלל שאני כמעט נעול על המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים 1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4,cod ghosts, assassin's creed 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM LED DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, מדי פעם סרטים או משחקים קלים (לא צריך יותר מכרטיס מסך intel 4000, אבל אם נכנס במסגרת התקציב אין לי התנגדות) * גודל המסך?14", לא משנה אם מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף אסוס, סמסונג, טושיבה. אפשר…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים וקלים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- צבע שחור או לבן
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, פעם אם רצית מחשב עם מקלדת מעולה קנית לנובו (T60, T400, T430) מה עושים היום? עם תקציב לא גבוה (עד 3500 ש"ח נניח, עדיף פחות). שימושים: לעבודה משרדית (בעיקר עריכת מסמכי טקסט) צריך להתאים לנשיאה יומיומית (13 או 14 אינצ', או 15 אינצ' במשקל נמוך במיוחד) - אינטרנט ואופיס, ללא משחקים. מקסימום איזה סרט ב-HD. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב כבר כמעט שנתיים וחצי והסוללה בזמן האחרון היא במצב נורא בוקשי מספיקה לי לחצי שעה שפעם היא הייתה מושכת כמעט 5 שעות יכול להיות שהיא נשחקה עם השנים וכנראה אני צריך חדשה איפה אני יכול לקנות סוללה מתאימה בארץ ואולי עדיף להזמין אחד מebay ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, לא משתמש בפילטרים. הכי חשוב מבחינתי זה להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום אשמח לקבל הצעות למפרט למחשב שיריץ את התוכנות הבאות: solidwork,matlab,mastercam ,edrawings, ועוד כמה תוכנות בסגנון .השימוש הוא ביתי ללמידה אני הולך בכיוון ה2000 ש"ח +- אני צריך שהתוכנות יעבדו כמו שצריך מבלי שהמחשב יתקע הנה קישור לדרישות של SOLIDWORKS http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html תודה מראש לעונים .
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש אריזה מקורית, דיסק. אפילו קבלה מאייבורי מ 3/08/2009 כמובן אין שום אחריות. קישור לכ.מסךhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=192&psn=&lid=1&leg=0 כמו כן כמה עולה סטיק של 4GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לשימושים ביתיים פשוטים -אינטרנט ואופיס אבל שגם תהיה לו את האפשרות להתחבר למסך פלזמה לצפייה בסרטים וסדרות H.D - 1080P בפורמט MKV. מעוניין שהמחשב יהיה מספיק חזק ושהסרטים לא יקרטעו ואם אפשר עדיפות למסך לא מבריק (לא אוהב את ההשתקפויות) תקציב : 3000 ש"ח לערך גודל מסך: 15.6 עדיפות למט משקל: לא חשוב אחריות: 3 שנים H.D : יספיק לי 500GB אם אפשר 1 TERA רזולציית מסך: 1366*768 יציאת HDMI תודה,ערן .
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש המלצות למחשב לאדריכלית, עיקר העבודה היא בתכנות AutoDesk למיניהן, בעיקר AutoCad ו Revit, כמו כן sketchup\photoshop\BIM ובעתיד עוד תכנות בסגנון הזה... צריך מחשב בלבד - בלי ציוד היקפי כלשהו כרגע אנחנו עומדים על המפרט הבא (אני רק לא כל כך יודע על מה לשים את הדגש, כרטיס מסך או מעבד) : i7-4470 GA-Z87-D3H 1TB Seagate 7200RPM 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ 650GTX 2GB Seasonic 600W ECO (לא בדיוק יודע מה הECO אומר מלבד המשמעות הטריויאלית..) מארז של Zalman כונן אופטי LG (לא קריטי..) בעקרון האופציה השנייה היא לוותר קצת על המעבד (i5-4670) וללכת על כרטיס מסך חזק יותר (660GTX), אני בעקרון גיימר אז אני יודע מה מתאים לסגנון הזה של שימוש, אבל אני לא כל כך יודע מה צר…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD , ומחשק אחד בלבד NBA2K14 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחק אחד בלבד NBA2K14 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה,מישהו מהעבודה של אמא שלי הציע לה את המחשב שלו LG R405-A.C226E לא מצאתי יותר מידי מידע עליו באינטרנט. המחשב כרגע אצלי אלו הנתונים שראיתי במחשב עצמו: מעבד INTEL T3200@ 2.00GHZ זכרון 2G(אופציה להוספה) HD 250GB מסך 14 אינץ' וזהו בעיקר...חיצונית הוא ממש שמור,נראה כמו חדש. החומרה קצת ישנה הייתי אומר,אבל המחשב עובד טוב. הוא רוצה עליו 800 ש"ח שווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק ממכם כנראה זוכרים את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/529448-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%94%D7%91%D7%90? לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב (נסיעות, טיולים וכו'), ובזמן שעבר חשבתי לשים עוד קצת כסף ולשדרג את המעבד למעבד חזק יותר.... המפרט עצמו מצויין, כרטיס מסך מספיק חזק, 8 ג'יגה ראם, ודיסק קשיח SSD (הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc) אשמח להמלצות למעבד ספציפי (של 3.8Ghz נשמע מספיק חזק), כי אין לי שמץ של ידע בנושא, וכמובן האם צריך קירור יותר טוב למעבד הנ''ל, או שהקירור במפרט מספיק... עדיף מעבד של i5..
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר תיכנות, טיפה עריכה גרפית ווידיאו חובבנית, סרטים, מוזיקה ועבודות לבית ספר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ, eclipse, visual studio, עורכי טקסט למיניהם וגם כל מיני תוכנות לתיכנות צד שרת שגם לזה אני אגיע בסופו של דבר... - תדיר אילוסטרייטור, סוני וגאס, אפטר אפקטס, בלנדר - מזדמן. רוב הזמן הן סתם ינוחו על שולחן העבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי אין לו משתמש פה והוא רוצה לקנות מחשב לגיימינג כרגע אין לו מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 וכל המשחקים החדשים חוץ מקריסיס הזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לו מושג 3…
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-