עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, יש לי vostro 3500, לצערי הרב נשפכו מים רבים על הלפטופ שלי מה שגרם למזלי רק לפגם בחלק ניכר מהכפתורים ולא אובדן המחשב כולו. אני רוצה להחליף מקלדת. מצאתי 2 מקלדות שתואמות 3500 ולא הבנתי מה ההבדל ומי מהן אני צריך לקנות, אשמח לעזרה : http://laptopexpert.co.il/1845-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-vostro-3300-3400-3500-3700-keyboard-nsk-dj301-05mfj6-0vd3vh-nsk-dj30h.html#/%D7%A9%D7%A4%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%A9%D7%A4%D7%94_%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%AA http://laptopexpert.co.il/2850--dell-vostro-3400-3500-3700-keyboard-0dkgtk-dkgtk-nsk-djf1d.html מישהו יודע לומר מה ההבדל …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Orrk,

היי, אני זקוק להמלצה לרכישת מחשב נייד לסטודנט להנדסה. חיפשתי ובדקתי ומגוון הדגמים העצום הצליח לבלבל אותי. אשמח לקבל המלצות בליווי הסברים קלים (אם יש לממליץ סבלנות וזמן )* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס וגלישה בעיקר) + שימוש (לא כבד ככל הנראה) ב Solidworks * גודל המסך? 13.3/14 (האם צריכה להיות לי העדפה למאט או למבריק?) * רזולוציית המסך? לא משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל מה שמעל 100 ג'יגה יספיק. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם, אני מעוניין להעביר את מחיצת הריקוברי (וגם מחיצת TOOLS) לכונן קשיח חדש. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KingRyu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכני HD, עבודה משרדית....משחקים (לא כ"כ אולי COD אבל לא יותר מזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כבד, תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ,לייטרום, מאיה, אילוסטייטור, אפטר אפקט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג - אם כי אולי COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):23" ואולי 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eladaz,

אפשר לחרוג קצת מהתקציב. ·מטרות- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'.. ·מסך: 15.6 לא רלוונטי מבריק או מאט ·רזולוציה- לא רלוונטי ·משקל- 2.2 בערך. ·זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. ·יציאות מיוחדות- HDMI, VGA ·בלוטוס- לא רלוונטי ·גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לא משנה סוג ·לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה מיוחדת ·לא נדרשת אחריות בינלאומית ·אין צורך ברישיון מערכת הפעלה ·העדפה ל- HP אבל לא חובה. ·לא מסך מגע, עדיפות לצבע שחור. חובה: אחריות 3 שנים. עדיפות: מעבד i5. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הגדול באחד קטן וקומפקטי אבל עדיין שיענה על הדרישות שלי : אינטרנט, אופיס, סרטים FHD. הרכבתי את המפרט הבא , אשמח לשמוע דעתכם. מיני מארז עם ספק כח Antec ISK-110 VESA Mini-ITX Desktop case מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray לוח אם Asus P8H61-I R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III קירור למעבד Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 סה"כ העלות היא בסביבות 2200 ש"ח כאשר אין לי בעיה להגיע ל 2500-3000 האם משהו חסר במפרט / האם כדאי להחליף פריט מסויים ? תודה על העזרה [h=1][/h]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עדכון:2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח עדכון:50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,עבודה משרדית ואולי מעט מאוד סרטים (לא HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ido_,

שלום, איזה ספק כח נדרש עבור מערכת כזו? [TABLE=width: 400, align: right] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Western Digital Red WD10EFRX 1TB Sata III‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III‎[/…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש שיישמש אותי בעיקר לחיבור בHDMI לטלוויזיה לראות סרטים וללימודים, אני סטודנט למדעי המחשב ואני מחפש מחשב שיהיה חזק מבחינת ביצועים (אני לא יודע איזה תוכנות אני אתקין עליו בעתיד) ויחזיק לי תקופה. מבחינת המפרט הטכני שחשוב: * גודל מסך - כרגע יש לי 13.3 ואני מבסוט מהגודל שלו, אז מסך בגודל של 13-15 אינץ בערך עם עדיפות לכיוון ה13 * משקל פחות חשוב *זמן סוללה גם לא קריטי כי המחשב מחובר לחשמל רוב הזמן * חובה יציאת HDMI ולפחות שתי יציאות USB 2.0 ואם אפשר אז גם USB 3.0 *כונן קשיח לפחות 500 גיגה עדיפות לטרה, ועדיפות לשילוב בין SSD לHDD *זכרון של לפחות 8 גיגה עם עדיפות ל16 ומעלה * אחריות סטנדרטית *אין חשיבות למערכת ההפעלה, אלא אם זה כלול במחיר, יש לי ווינדוו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי, הסתכלתי על המפרט הזה: http://www.memoryexpress.com/Products/MX43707 והוא נראה לי דיי מתאים (כל הצרכים המשרדיים + עבודות בינוניות של עריכת וידאו ותלת מימד) רק שהמליצו לי ללכת על מעבד יותר טוב (ה-Intel® Core™ i7 3632QM לדוגמא) ואפילו להרחיב ל-16GB זיכרון. מה אתם אומרים? יש דגם טיפה יותר מתקדם שיכול לענות לי על הדרישות? (אין הגבלת תקציב אבל אני כן מחפש משהו באיזור של המחשב הנ"ל ולא מעבר) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by YanR,

צריך את עזרתכם, אני רוצה להוסיף SSD לדגם הזה הבנתי שאפשר להחליף פשוט את ההארד דיסק בSSD, אבל אני רוצה שההארד דיסק ישאר בשביל האחסון אז מה האופציות שאתם יכולים להציע? הבנתי גם שיש SSD mSata שיש לו מקום מיוחד במחשב, השאלה היא האם יש מקום לmSata בדגם הזה? ומה ההבדלי הביצועים בין SSD רגיל לSSD mSata? המלצות על דגמים ספציפיים של 128G (תמורה/מחיר) וחנויות לקנות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Donniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ומשחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לחברי הפורום, שלום. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי עם דגש על שימוש משרדי. המחשב הזה יעמוד רוב הזמן על שולחן העבודה שלי בבית ולכן אני צריכה שתהיה לו תחנת עגינה שאוכל לחבר אליה את כל הציוד ההיקפי שיש לי עכשיו (המחשב הנייד שאני מחפשת אמור להחליף מחשב שולחני ולכן דרך תחנת העגינה אני אצטרך לחבר מסך (רצוי גם שתהיה אפשרות לחבר מסך שני בעתיד), מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, מדפסת, דיסק קשיח חיצוני, ושיישארו עוד יציאות USB זמינות, ומקווה שלא שכחתי כלום). מה עוד חשוב לי? נראה לי שאניצריכה שכן יהיה לו כונן אופטי. נוסף לכך אני חושבת שעדיף שיהיה לו דיסק SSD ואז אצטרך כנראה גם דיסק קשיח חיצוני לחבר אליו לכל מיני אחסונים, כך שה-SSD הפנימי יהיה בעיקר למערכת ההפעלה. מעבר לזה …

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by YARONGT,

שבוע טוב לכם אני מעוניין שתיבנו לי מחשב ב1000 שקל ללא מארז וללא צורב וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד FL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shay82,

אני צריך עזרה וקודם כל תודה לכל מי שעוזר במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי הכולל צפיה בסרטים אינטרנט הורדות ולשחק פיפא החדש עליו אני צריך במסגרת התקציב לקנות מסך באזור ה21 אינטץ' תודה!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by SPONER,

שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי. אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את הבעיה. לפני 3 חודשים בערך המחשב נייד שלי שבק חיים,לקחתי אותו לפני שבוע למעבדת מחשבים,חזרו אליי היום ואמרו לי שכנראה נשפכה עליו שתייה,לא באמת זכור לי משהו כזה,יכול להיות שאחיינית שלי שפכה משהו ואני הייתי בבסיס ככה שאף אחד לא יכול לאמת את זה. הממחשב עצמו נדלק,עובר את שלב הפוסט,ונתקע מייד אחרי שהווינדוס טוען את עצמו. ניסיתי עם דיסקים קשיחים אחרים גם אני מקבל את אותה תוצאה. ניסיתי כמה מערכות הפעלה,אותו דבר. הטכנאי שמה דיבר איתי על קרוזיה,ככל הנראה הלך שמה משהו. הוא הציע לי לשלוח אותו לניקוי יבש משהו כזה אני לא ממש זוכר,דעתכם בנושא? מדובר על נייד בן 4 שנים בערך שהיה לא רע בכלל,מה דעתכם על הפתרון שהוא מציע? שילמתי לו כבר 100 שקל על בדיקה,ו…

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אני צלם ואני מחפש מחשב בסביבות 15 אינץ, שיהיה קל ( זה הכי חשוב) ודק ושיהיה חזק ומהיר. אני לא מחפש מק. עבודה עם תוכנות כגון לייטרום, פוטושופ, אילוסטרייטור. ושיהיה לו מסך חד. האם יש מחשבים ניידים שיש להם 16 ג׳יגה זיכרון? יש לי i5 ו 16 ג׳יגה בנייד שלי והוא טס ( יש לו גם ssd ויופי של כרטיס מסך דברים שלא בהכרח אני צריך בנייד) התקציב בסביבות 5-6k

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by Mark22,

שלום רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם על המחשב הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19824 Samsung np530u4e יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל ב3000 ש"ח,עגול,כולל אחריות ל3 שנים ההתלבטות היחידה שזה מעבד U החסכוני 1.8 ולא הM מצד שני חשוב לי החיי סוללה של המחשב,והקלות. המחשב מיועד לעבודה גרפית,פוטושופ ולייטרום. אך ברוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני מה דעתכם? יש מחשב יותר טוב במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tamirp96,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המקסימום שניתן להוציא מהתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

22. Started by orenazrad,

שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייח עם מארז שוכב לסלון לשימוש ביתי , כאשר המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה לביצוע הורדות למחשב וצפייה. מה התקציב המקסימאלי- עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך- מעדיף לחסוך. מה שימושי המחשב –בעיקר להורדות ושימוש ביתית בסיסי ללא שימוש במשחקים או תוכנות מיוחדות. רצוי שהמחשב יהיה שקט עד כמה שניתן. ללא מערכת הפעלה ואופיס. ברצוני שבמחשב היה חיבור ל- HDMI , בעל 2 כוננים קשיחים עבור כונן C שיהיה SSD (128GB)וכונן D בעל קיבולת של 1T. עדיף זיכרון של 6G ומעלה (אשמח לדעת מה הבדל בעלות בין 4 ל-6 GB) במידה וניתן לשדרג את החומרה במחשב בעתיד אז עדיף תודה רבה אורן

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by piston,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, PES14,NBA2K14, משחקים חדשים בכללי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה לא רע בכלל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך - אשקיע עוד. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (עיבוד תמונה בעיקר, ללא וידאו). שימוש מאוד כבד ב-Photoshop, Adobe Lightroom ותוכנות עריכה נוספות לעיבוד תמונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אני שוקל לקנות גם מסך מתאים לעיבוד תמונה (IPS, אך זה כבר נושא נפרד). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכלל ב-CD-ROM. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רמה בינונית (5) תספיק לי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא נראה לי שיהיה לי צורך בזה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב - כן. מער…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  25. שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים