עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב חזק בשביל עבודה גרפית. למחשב יוחברו ארבעה מסכים 22' או 24' כל אחד. לכן חשוב לי דגש על כרטיס מסך חזק. את המפרט אני אקנה מארה"ב (אם מישהו מכיר אתר טוב וזול שאפשר להזמין ממנו חלקים, מעולה! ) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  2. אני סטודנט להנדסה מכנית, עובד עם תוכנות בעיקרן - solidworks, autocad, visual studio מעבר לזה קצת סרטים, גלישה באינטרנט, ותמלילים (מסמכים באופיס). מעבר לכך אני עובד בזמני הפנוי גם קצת עם פוטושופ. ועכשיו לפי השאלון: * גודל המסך? הכי טוב לדעתי 13.3 אבל גם 14 יכול להיות אופציה * משקל רצוי? כמה שפחות - חובה פחות מ-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיך כמה שיותר ארוך - למרות שמעבר ל-3 וחצי שעות אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות ל-HDMI אבל לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? פחות רלוונטי - יש כונן חיצוני, עדיפות כונן SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by שי345,

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ 1 ABIT IB9 INTEL 965P 590 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 760 ¤ 2 (4GBDDR2( WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 Pioneer DVDR DVR-112D BLACK/WHITE 220 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 Black 430W 615 ¤ 1 LG L204WT 20'' LCD 5MS 1870 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מNOACOMP.CO.IL מה דעתכם על המפרט?

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by navit1,

שלום רב אני מנסה לפרמט מחשב של hp. יש עליו ויסטה ואני רוצה לשים עליו xp. הבעיה היא אחרי שאני מכניסה את הדיסק של המערכת הפעלה , הוא מעלה את הקבצים ואז הוא נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק של המחשב. למרות שאם אני יוצאת מההתקנה ונותנת למחשב לעלות רגיל , הוא עעולה בלי שום בעיה עם הויסטה. ניסיתי להתקין את ה- xp מתוך הדיסק אחרי שהמחשב עולה , זה גם לא נותן ליהוא נותן לי בעיה של חוסר תאימות. אמרו לבדוק combtibility ב- bios אבל אני לא מוצאת אופציה כזו . אמרו לי בפורום לעשות את הדברים הבאים :1.התקן דריבר SATA בהצלחה או לשנות הגדרות בביוס. לא מצאתי אופציה להגדיר sata ואין לי מושג מאיפה להוריד דרייבר ל- sata אשמח לכל עזרה נוית

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by yossiabdu,

היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…

6. קניתי לאחרונה מחשב חדש ולמרות שבהתחלה חשבתי על כונן 500GB בהמלצת הפורום החלפתי לכונן Samsung 1TB F3 HD103SJ מכיוון שהמחירים היו כמעט זהים. בבית גיליתי שיש הבדל מהותי בין כונני 500GB ו 1T וזה הרעש שהם מוציאים. בהתחלה לא הרגשתי הבדל משמעותי אבל כשמתחילים להעמיס על הכונן (למשל ביצוע disk check מחלון המאפיינים של הכונן ) עוצמת הרעש עולה. הנה לינק להשוואת רעשים Sound Level - during Database-Type I/O [dBA] http://www.tomshardware.com/charts/2009-3.5-desktop-hard-drive-charts/Sound-Level,1032.html מסתבר שתחת עומס כונני 500MB רועשים בסביבות 40-43db וכונני 1T בסביבות 47-49db אני יכול לומר מנסיון שאני כמעט לא שם לב לרעש של 41db אבל 48db ממש מציק לי באוזן. (יש לציין שעוצמת הקול היא…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by or0126,

אני עד שעה הולך לחבר של המשפוחה והוא יתן לי הצעה למפרט ב5000 שקל אבל לפני שאני הולך אני רוצה לדעת איזה רכיבים מומלצים לתקציב הזה אז בבקשה תבנו לי מפרט )ומהר אני עד מעט הולך( המחשב מיועד למשחקים ועבודה כלליתץץץץ אה כן אני הולך לעשות לו אובר קלוקינג בקטנהץץץ ד"א אני רוצה גיגה זכרון אני לא צריך יותר

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by almog4543,

אז ככה לחבר שלי אין לו משתמש פה והוא רוצה לקנות מחשב לגיימינג כרגע אין לו מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 וכל המשחקים החדשים חוץ מקריסיס הזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לו מושג 3…

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by BMItay,

שלום! בעזרת ה' אני קונה משחב השבוע,ובניתי לי מפרט מכמה חנויות שונות והגעתי לתוצאה הבאה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זיכרון KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח SAMSUNG HD160JJ 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2400PRO 256MB PCIe צורב SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata DVD מארז וספק כוח Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU כל זה יוצא 1642 ש"ח מה דעתכם? ושאלה ממש חשובה,לפי מה שקראתי באתר של GIGABYTE הלוח תומך ב45NM,אבל דרוש עדכון ביוס,איך אני אוכל לעדכן את הביוס אם לא יהיה לי מעבד 65NM בשביל לעדכן אותו? האם יש דרך אחרת לעדכן את הביוס? ממש ממש תודה! ;D

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רציתי עזרה לבחור בין מספר הצעות למפרטים. המחשב ישמש אישה מבוגרת בעיקר לצרכי אינטרנט ואופיס ואולי קצת משחקים פשוטים לנכדים. חשוב לי שהרכיבים יהיו אמינים כדי שלא תצטרך להתעסק בבעיות מחשב במידת האפשר. אני צריך מחשב+חלונות+מסך+מקלדת ועכבר ולפי מספר הצעות שקיבלתי 3500 צריכים להספיק (יש הבדלי מחירים קטנים בין המפרטים). מה הייתם בוחרים למטרה המתוארת והאם יש צורך לשנות משהוא? והמפרטים הם: --------------------------------------------------------------------------------------------- 1) מעבד: מבוסס INTEL Pentium 4 (331) Celeron D - 2.66 64 bit - 533Mhz FSB זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX כ. קול: משולב…

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  12. המפרט שהכנתי: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe 1,899 ש"ח Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 1,099 ש"ח ASUS M2N4-SLI NVIDIA® nForce4 SLI Socket AM2 626 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 820 ש"ח LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 210 ש"ח CoolerMaster Centurion 532 380Watt 499 ש"ח Creative SoundBlaster 5.1 130 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2.0 296 ש"ח סה"כ 5,628 ש"ח אם יש לכם משהו להוסיף לשנות בבקשה תכתבו לא שמתי דיסק קשיח כי יש לי בבית 250 המחשב משמש רק למשחקים בלבד וזהו משחקים !

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשרי אם שווה את הקפיצה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר וגם המחשב ישמש אותי לתכנות בנית משחקים ועבודה עם AI. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך טוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא חשוב אורות זה נחמד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…

14. Started by gforce,

לחבר שלי יש פנטיום 2 400MHZ והא רוצה לשדרג אותו הצעתי לו את השדרוג הבא אבל אני זקוק לתגובות הצעות ושיפורים מעבד amd athlon xp 1700 לוח אם abit nforce2 זכרון 256 ddr 333mhz כונן קשיח wd 80GB 7200 8 buffer מארז 250 שקל (לא יודע בדיוק) סה"כ 2300 הוא לא מיועד ל overclocking !!!! את שאר הדברים יש לו כונן דיסקטים צורב מסך מקלדת ועכבר ספק 300VAT (אני לא יודע אם מגיע עם המארז) תודה על כל תגובה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם... אני ב"ה קונה מחשב חדש בימים הקרובים. אני מבקש מחשב למשחקים כי הוא מתאים לכל הצרכים שלי שהם בעיקר אינטרנט וגרפיקה (חלשה, פוטושופ ברמת לוגואים קטנים) אבל גם למשחקים ברמה גבוהה מידי פעם. נכון לעכשיו השקעתי המון כסף בכל "המסביב" של המחשב שלי ואז לאט לאט ליבת המחשב שלי הפכה לחלשה ומעצבנת. כרגע יש לי (ואני לא מעוניין להחליף) ASUS CD X52 ASUS CDRW X52 ASUS DVD X16 ASUS DVDRW X16 SONY 1.44 Thermaltake Kandalf Black Thermaltake HardCano 13 Thermaltake PurePwoer 680W Thermaltake 120mm FAN X2 Thermaltake 90mm FAN X2 Thermaltake Perfect Light Cold Catode Blue MAG 796FD2 Microsoft Wireless Desktop Elite Microsoft InteliMouse Explorer 2.0 Microsoft Fingerpri…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  16. מראש אני יודע שמחיר כזה גבוה הוא במקצת קיצוני אבל אני בונה מחשב שיחזיק מספיק זמן בתמורה מלאה לחלקים ברמה כמעט הגבוהה ביותר אז לא צריך לפתח דיון על אם שווה או לא שווה לשלם סכום כזה למחשב בימינו. המפרט הנוכחי שעיצבתי הוא מעבד: i7 990 (המעבד לא קשור בתוך המפרט משום שאני מקבל אותו ישר מאינטל, אז הוא לא קשור במחיר ובדיון) לוח אם: Rampage III Extreme s1366 Core i7, Intel x58, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרון: 3x4GB G. Skill Ripjaw Edition Triple Channel כרטיס מסך: GTX580 UD 1536mb GDDR5 DX11 כפול שניים בשביל ה-SLI כונן קשיח: OCZ Vertex 60GB SSD Sata 2 / Caviar Black 2TB צורב DVD/Blu ray קירור : Noctua NH-D14 CPU Cooler מארז : HAF X Full Tower ATX Black-Case ספק כוח: Revolution 85+ 1250…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אנשים הייתי רוצה לדעת כמה המחשב שלי שווה אני רוצה למכור אותו אבל לא יודע כמה הוא באמת שווה כי זה מחשב דיי ישן אבל יש שם כ.זיכרון KINGSTON 512 MBDDR400 PC3200 משומש רק 5 חודשים אז כמה לדעתכם הוא שווה? הנה המפרט: Intel® Celeron® CPU 2.0 Ghz ECS P4S5MG/GL+ Kingston 512 MB DDR 400 Mhz PC 3200 SAMSUNG SV6003H 60 GB Gainward GeForce FX 5200 128MB TV/DVI AGP X4@X8 צורב 48X של SAMSUNG CD-ROM LG 52X מארז אם ספק של 380WT

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  18. היי חבר'ה להלן המפרט של הדגם - מחשב נייד מבית HP בעל מסך 15.6 אינטש, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן קשיח בנפח 1TB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce® GTX 1650 4GB וכולל מערכת הפעלה אין לי כל כך ידע במחשבים אז אם צריך עוד משהו תגידו. ואם לדעתכם הנתונים לא מספיקים , אשמח לאלטרנטיבות. התקציב הוא עד 5K. תודה רבה יובל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by noamb600,

הי, מאחר והתבטלה לי האפשרות לרכוש מאילת(קורונה) את המפרט שהמלצתם לי מ TMS בניתי מפרט מ startpc שדי דומה למפרט שהמלצתם. אשמח לדעתכם אם צריך שינויים. המפרט למטרת משחקים למסך 27 1440P 144HZ לא סגור על מהירות הזכרון (3200) האם יש טעם לשדרג ל 3600.? הקרור מעבד, לבחור אחר או שהוא בסדר? תודה מראש http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5fe6e91f1d9e3 מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 59 ₪ - * מבצע * - Antec A30 Silent 92mm Blue LED Fan לוח אם: 384 ₪ - * מבצע * - Gigabyte B460M DS3H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK …

• 9 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. היי, לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה בחיפוש ברשת אז אני פונה אליכם. יש עניין שקצת מבלבל אותי ומעקב אותי בקניית מחשב נייד חדש. אני מעוניין לקנות asus g751 אך אם אני קונה אותו עכשיו אני מקבל אותו עם windows 8 מובנה וברגע ש-windows 10 יוצא תהיה לי את האפשרות לשדרג ל-windows 10 בחינם לשנה הראשונה. עניין השנה הראשונה קצת מבלבל אותי, הרי בגלל שהמחשב מגיע עם windows 8 מובנה אני קונה את ה-windows כחלק ממחיר המחשב, ואם אני מבין נכון, בעוד כחצי שנה כשיצא windows 10 תהיה לי שנה של שימוש חינם ואז אני אצטרך לקנות גם אותו, מה שאומר שאם אני קונה את המחשב עכשיו אני צריך לשלם על windows פעמיים. פעם אחת כשאני קונה את המחשב ופעם שניה בעוד כשנה וחצי עבור windows 10. אם אני אחכה שיצא windows…

22. Started by Duckion,

שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום ההורים שלי החליטו שהם צריכים מחשב אז הסכמנו שאני מעביר להם את המחשב הנוכחי וקונה איתם בייחד מחשב שהיה לי אני ישתמש במחשב בעיקר למשחקים אינטרנט מזמן לא עקבתי אחרי כל ענייני החומרה במחשבים כי אני בצבא אז אני קצת חלוד ובגלל זה צריך עזרה של אנשים מבינים אחרי איזה שעתיים שחקרתי קצת מה הולך היום והסתכלתי במפרטים המומלצים באתר ( לא יודע כמה הם מעודכנים...) הגעתי למפרט הזה: _________________________________________________ מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB ש"ח 1290 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 ש"ח 670 ש"ח זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heat…

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  25. שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב חדש, ללא מסך, מקלדץ, עכבר, רמקולים, כוננים אופטיים, כונן דיסקטים ועוד... המפרט שבניתי פה וביקשתי הצעת מחיר עליו הגיע למחיר של כ3800 ש"ח במזומן והוא מבוסס על AMD, המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים, כבדים וקלים כאחד ולגלישה באינטרנט ולכידת/עריכת וידאו מדי פעם, הנה המפרט, תגידו מה דעתכם עליו בבקשה. מעבד- 5200 AMD® Athlon 64 X2 Dual Core AM2 לוח אם - M2A-MVP ASUS זכרונות 1GbX2 667 KINGSTON דיסק קשיח WD 160GB SATA ספק כח ENERMAX LIBERTY 400W כ.מסך ATI 2600XT 256MB DDR4 GIGABYTE מארז - ECA3052-BS BLACK CHAKRA ENERMAX מחיר למזומן: 3,800 ¤ כמו כן, כשקיבלתי את המפרט מהחנות לאימייל כתב לי בו המוכר גם את ההערה הבאה: אשמח לקבל את דעתכם בנושא ההערה…

• 9 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים