ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני מזמין אלד משני המחשבים האלו. יש הבדל של 100 דולר אבל זה לא העניין. אני מנסה להבין מה ההבדל. יש דברים קטנים אבל השאלה האם משהו משמעותי? הנה השניים http://www.bhphotovideo.com/c/product/972885-REG/sony_vaio_fit_15e_svf15215cxw.html http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666556791# תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם המפרט הזה שווה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים עבודה מול התוכנה SOLIDWORKS ומשחקים בצורה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משחקים מזדמנים GTA וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אסתפק גם בהגדרו…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי , ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900. אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה) אני מעוניין לרכוש : לוח אם. מעבד (i5) זכרון (8 או 16 ?! ) 2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים. מארז קטן ושקט. ספק 1. אני לא מתכוון לעשות O.C. 2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום. 3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב מחשב לסטודנט להנדסה אזרחית ...מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט כמו אוטוקד לדוגמא וכמובן אופיס אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? בין 13 ל-15 * רזולוציית המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? סביב ה-2 קילו אם ניתן פחות אז לא אתנגד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה יתאים ...לא יודע כל כך את ההבדלים בין הסוגים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? גם אחריות מקומית מקיפה זה יהיה בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע כסוף יהיה סבבה הכי חשוב תקציב בין 2500 ל-3000 תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד מדגם SAMSUNG 270E5E-K02IL עברתי על המפרט שלו והוא נראה לי די אחלה לשימושים שלי, אבל לפי מה שהבנתי שמתי לב שאין לו USB 3 ?! האם זה חיסרון משמעותי?? אלה הדרישות שלי.... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" . לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ מבין בנושאי הרזולוציות. אבל חשוב לציין שבמחשב ישתמשו ההורים שהם קצת מבוגרים לכן יש צורך שהטקסט והתצוגה לא תהיה קטנה. * דרישות מיוחדות לאמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז עמדתי לקנות מחשב ש CHEVY הציע לי בפוסט אחר אבל היו לי התפתחויות מאז ואני יכול להגיע לרמת 6 אלף שקל לנייד. שימושים: - אינטרנט אופיס משחקים ( גיימינג בינוני) צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה - 8 גיגה ראם או יותר - מומלץ ואפילו רצוי - הוא גם ישמש ללימודים (הנדסת תוכנה) ועבודה אם זה משנה משהו עריכה: המחשב צריך להיות DELL או LENOVO HP. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי - 6 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - תלוי כמה החריגה וכמה דרסטיים ההבדלים שהיא תביא! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 300 ש"ח,אם צריך חריגה גדולה יותר אך ההבדלים יהיו מאסיביים אני אשקול את זה,תודה! מה שימושי המחשב - משחקים,גלישה באינטרנט,עריכה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: WoW,CSS,BF3,SC2,Amnesia - A machine for pigs,ועוד המון משחקים שעומדים לצאת בnext gen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 24' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך,יש לי מקלדת עכבר מסך ורמקולים! האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בציוד היקפי,חוץ מזה הכל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? אני יכול להביא משהו יותר טוב לגיימינג בתקציב הזה? מעבד: : Intel Core i5-3470 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 795 x 1 קירור למעבד: : 95W מאוורר ופתרון קירור Intel E41759-002 ₪ 40 x 1 לוח אם: : MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 בקניית מחשב חדש ₪ 250 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS500BT 500W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 450 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial Ballistix Sport 4GB Single DDR3 1600 ₪ 150 x 1 כונן קשיח : : Toshiba 500GB Sata 3 32MB DT01ACA050 ₪ 255 x 1 כרטיס מסך: : Gigabyte GeForce GTX760 2GB GDDR5 OC בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 1310 x 1 ---------------------------- סה""כ מחיר: 3250₪
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כולו,אם אפשר באותו מחיר ביצועים יותר טובים אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים הכבדים כיום והכבדים שעתידים לצאת GTA V BF 4 וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ATI RADEON 4870 משומש, קניתי אותו חדש והשתמשתי בו בערך 9-10 חודשים ואז החלפתי מחשב והמחשב הישן יושב בצד וצובר אבק בערך חצי שנה אז החלטתי למכור, בכל שאר הרכיבים השתמשתי למודינג ואין לי מה לעשות עם הכרטיס מסך, כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו. הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן. וכעט למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני יורד לאילת בעוד שבוע וצריך להחליף מחשב. הישן כבר בן 6-7 שנים והגיע הזמן להשתדרג. חיפשתי מחשב שהוא חזק עם רכיבים יחסית חדשים - מהשנה שנתיים האחרונות - שיחזיק לכמה שנים טובות פלוס שאוכל להשתמש בו לסרטים, משחקים חדשים, מוזיקה ואינטרנט. כל זה כמובן במולטי טסקין. המחשב הישן היה מקרטע אם הייתי שומע מוזיקה וגולש באינטנרט. בכל מקרה, למחשב הנוכחי אני מצרף עוד 2 הארד דיסקים קיימים - 3 טרה - כאשר אחד מהארד דיסקים כבר בא עם מערכת ההפעלה הישנה (על WD BLACK). מחפש לשמוע אם יש משהו ששווה להוריד או להוסיף. התקציב היה עד 4200.
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel Core i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב לקנות היום תחליף-דסקטופ ורק KSP/IVORY זמינים לי באיזור. משהו לטווח ארוך אם אפשר... יש כמובן באג ואופיס דיפו אבל קשה לדעת מראש מה במלאי בפועל והמחירים יקרים יותר. מבקש המלצה על דגם נייד רק ממה שזמין במלאי ב-KSP או IVORY כרגע בסניפי באר שבע: * תקציב 2000-2500 עם גמישות קלה אם ממש ממש כדאי. * מסך גדול - עדיף מט (יש IPS בתקציבים האלה? מגע?). * אחריות יבואן 3 שנים. * יציאת VGA רצוי מאוד כי לא בא לי להתעסק עם ממירים מ-HDMI למסך שיש היום. * מעבד טוב דיו לעבודה משרדית קלה-בינונית בלי לגמגם. * כולל מערכת הפעלה * מינימום 4G זיכרון תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול בכלל להחליף את המעבד של המחשב הנייד שלי, זה הפירוט שלו? os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail . אם זה כן אפשרי, האם תוכלו להמליץ לי על מעבד חזק? כי המחשב עובד ממש לאט, השימוש הוא לצרכים לימודיים, לא למשחקים תודה רבה על זמנכם היקר!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של פאקרד בל EasyNote ENTS11HR בעל דיסק קשיח של טושיבה (600 GB) רציתי להזמין כונן SSD של סמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III (http://www.amazon.com/Samsung-Series-120GB-internal-MZ-7TD120BW/dp/B009NHAF06/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1377087818&sr=8-2&keywords=samsung+840+120) ובעצם להחליף עם הצורב (כפי שמפורט במדריך כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/threads/530812-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-SSD) ובכך להנות משני דיסקים קשיחים שאחד מהם הוא SSD (היות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שכולל את הנתונים הבאים: *אני אקנה את המחשב בארה"ב , תקציב 6000 ש"ח מתיחס למחירים בארץ. 1.מטרות המחשב: *מולטי טאסקינג - עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. *צפיה בסרטים *עבודה עם תוכנות גרפיות (תלת מימד) *חשוב מאד שהמחשב יהיה מהיר ולא אצטרך להחליף אותו בעוד שנתיים... 2.גודל המסך: '13'/14 + - . מסך מבריק או מט? את האיכותי מביניהם. 3.משקל - אין צורך במחשב הכי קל שקיים , אבל אשמח אם המחשב לא יהיה כבד. 4.זמן סוללה - נדרש זמן סוללה ארוך 5.כונן קשיח - ברשותי כונן קשיח חיצוני (3TB) , לדעתי כאן יהיה עדיף כונן SSD. לגבי גודלו של כונן הSSD עדיף כמה שיותר. 6.עיצוב - העדפה למחשב דק , גם כאן העובי הוא לא גורם קריטי אך אשמח אם יהיה דק. 7.יציאת HDMI דרושה …
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-